FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«1232425»
stelistul stelist03.05.2008 19:18

eu unu de la faza golului am inchis televizorul stau calm ca astia cu rezervele lor nu vor egala nici pana la pastele cailor

forever_STEAUA03.05.2008 19:19

dr.adrian9

Dacã Steaua pierde campionatul nu o face din cauzã cã Gloria a sta caprã cu chefereul.

Steaua a pierdut puncte aiurea în tur: dacã la final nu vom ieși învingãtori e doar vina noastrã.

Egal cu Uta, cu Pandurii (pe teren propriu), cu Buzãu, înfrângere cu U Cluj. Acolo s-a pierdut campionatul. Nu în ultimele douã etape.

alsign03.05.2008 19:19

Bistritza joaca in reluare :) :) :) .Aceiasi determinare ca si la crapizi .Daca si CFR are fata de campioana inseamna ca nu mai are rost sa jucam fotbal. Comentatorii nu au nici o treaba cu fotbalul sunt numai anti Steaua .Atata stiu , cultura lor fotbalistica se limiteaza numai la Liga lui Mitica. Acuma ce ai vrea de abia acuma o sa aibe si ei sansa sa mai transmita un meci din Europa. Poate se supara JJ si le cumpara jucaria

:steag_sah_mic:fular-campionii

dee03.05.2008 19:21

meciul asta are un rol educativ : cum sa faci un blat cinstit? bagi rezervele, ele si de joaca pe bune, nu pot sa faca fata. Au jucat jucatorii pe bune? DA. Pot fi acuzati de non combat? NU.

Oricum, meciul asta e irelevant, important e cel de maine. Un rezultat pozitiv anuleaza orice fel de "aranjament" al celorlalti.

stelistul stelist03.05.2008 19:21

ce ati patit fratilor pe topicul meciului cu Dinamo numa postari cu batem caini , javrele etc. si aici spuneti ca pierdem meciul campionatul si eu cand am zis asa ceva m'ati luat la bani marunti abia acum ganditi realist???

redandblue03.05.2008 19:23

ce dracu sa joace Bistrita "campioana blaturilor"...asta este ceferistii tipa ca noi facem blaturi pe cand sunt jalnici

nici macar nu se merita sa-ti pierzi timpul uitandu-te la comedia aia de meci

c.ronaldo1703.05.2008 19:25

Eu propun sa facem o echipa de 11 oameni de pe forum si sa vb cu cei de la "U" Cluj sa jucam noi contra celor de la CFR. Se pare ca Trica & co. nu mai au adversar in Liga 1.

forever_STEAUA03.05.2008 19:25

Terminați odatã! Parcã ați fi niște babe!

Mâine jucãm cu potãile! De ce considerã toatã lumea cã Steaua e învinsã deja de o echipã a nimãnui?

Deveniți patetici!

PS: Dacã nu câștigãm mîine cu potãile nu mã intereseazã niciun titlu!

bodanelu03.05.2008 19:35
PS: Dacã nu câștigãm mîine cu potãile nu mã intereseazã niciun titlu!

umiliti potaile

vlad7503.05.2008 19:50

In sfarsit mi-am scos sotia la teatru.Nu a trebuit sa ne imbracam adecvat pentru asemenea eveniment pentru ca nici macar nu am parasit casa. Am stat frumos pe canapea si am urmarit o piesa foarte proasta:CFR-gloria. E prima oara cand mananc floricele la o piesa de teatru!

Si cand ma gandesc ca nu am vrut sa ma uit la parodia asta de meci. M-a mancat undeva sa-mi pierd timpul aiurea. Mai bine lucram sau ma uitam la un film,ca sunt destule.

Un lucru bun am remarcat la cei 2 comentatori. Au zis ca Bistrita arata ca o echipa experimentala. Au luat vorbele din ratul lui Muresan care acuza pe Bragadiru ca face experimente!

Sa-mi mai confirme cineva: ceferistii ii incurajau pe caini sau doar mi s-a parut mie???

MoWeed03.05.2008 19:59

Era de asteptat sa faca blat, dar maine ii invingem pe dinam0 si le crestem frustrarea tuturor....

amarel04.05.2008 13:52

Se apropie meciul......deja imi creste tensiunea !!!!!!!!!! :hmmm:

«1232425»