Daca facem si cel putin egal in groapa,suntem oficial campioni.
Dar deja suntem campioni, chiar daca nu oficial dar suntem.
Meciul cu Gloria Buzau va fi doar un prilej de a se aduna la un loc jucatorii si suporterii pentru a sarbatorii titlul 24. ![]()
Daca facem si cel putin egal in groapa,suntem oficial campioni.
Dar deja suntem campioni, chiar daca nu oficial dar suntem.
Meciul cu Gloria Buzau va fi doar un prilej de a se aduna la un loc jucatorii si suporterii pentru a sarbatorii titlul 24. ![]()
X pauza la Cluj. Mai ramane si un X final.
Doamne de ar ramane egal pana la final ![]()
A batut Buzaul "drem-team"-ul lu' Mititelu! :laugh:
P.S. bate cefereul. Bistrita joaca la misto.
@Marius sper sa nu bata chefereu
. Daca bate iara nu dorm linistit la noapte ![]()
Incredibil cum au dat astia gol.Nu se poate asa ceva
s-a intamplat ceea ce trebuia sa se intample... dar cand ii aud pe comentatorii astia cu "sclipirea lui trica" :laugh:
si nici macar n-a fost fault...
Ba nu mai suport cand i vad.Nu sunt in stare sa le dea gol nici cu rezervele si au inceput sa umble la arbitrii
galeria ungurilor s-au luat si ei dupa noi si striga CFR tribunele si peluzele Victorie X(X(X(X(
doamneeee....chiar n-au pic de demnitate cand fura asa pe fatza de la alte galerii ? ![]()
Ba nu mai suport cand i vad.Nu sunt in stare sa le dea gol nici cu rezervele si au inceput sa umble la arbitrii
iti inteleg supararea, insa golul acela nostim a fost pana la urma corect. Au speculat neatentia bistritenilor.
@Marius
nu stiu, am tot butonat telecomanda, am prins exact golul. Oricum, o sa ma pronunt dupa ce vad reluarile, eu m-am referit strict la gol.
app... dupa ce s-au legat de Steaua, acuma s-a trecut la **** Dinamo, ca sa fie corecti, nu?
)) doamne ...
vrajeala de meci atia joaca pe bune cum joc eu cu baietii pe unde apucam dar totusi maine vom sarbatorii victoria contra cateilor
galeria ungurilor s-au luat si ei dupa noi si striga CFR tribunele si peluzele Victorie X(X(X(X(doamneeee....chiar n-au pic de demnitate cand fura asa pe fatza de la alte galerii ?
![]()
Acum peluza striga "Steaua" si tribuna "M***"... asta in amuzamentul si admiratia comentatorilor de tot rasu' de la antenaunu...
Si cand ma gandesc ca papitoii astia o sa comenteze nationala, Liga I si Cupa Romaniei de la anul' ma apuca groaza...
@ dee
de faza din care a rezultat acea lovitura libera ce zici? ![]()
galeria ungurilor s-au luat si ei dupa noi si striga CFR tribunele si peluzele Victorie X(X(X(X(doamneeee....chiar n-au pic de demnitate cand fura asa pe fatza de la alte galerii ?
![]()
Plus o mica adaptare...peluza striga Steaua si tribunele M*ie. Ardeleni civilizati, ce sa zic...
Suspina cuptoarele de la Auschwitz dupa asemenea materie prima
Deci am niste nervi ....nu mai suport , sa dea Dumnezeu sa luam campionatu ca daca nu fac vreo criza
Acea scandare s-a aplicat la titlul 22 , la acel meci cu Arges .
Faza de la gol e destul de discutabila , depinde mult insa daca arbitrul a facut semn sa astepte fluierul sau nu .
Deci am niste nervi ... imi vine sa iau o mitraliera si sa impusc toti ungurii din tara asta in frunte cu obezii ceferistilor.nu mai suport , sa dea Dumnezeu sa moara toti ungurii
Ne-am nascut prea tarziu pentru asta, dar sper c-o sa crape toti nenorocitii aia in alt fel..sa faca infarct maine cand batem cainii si luam titlul
Mama si cand i auzi pe comentatorii aia cum vb iti vine sa spargi televizoru.
Dac-am trai intr-o tara fara Cod Penal, azi Trica si Muresan aveau parastasul de 40 de zile
Fraților, vã obligã cineva sã vã uitați la meciul ãla?
Din partea mea sã batã chefereul cu 11-0. Tot aia e. Noi tot trebuie sã batem javrele.
daca egaleza bistritza ma duc afara si ma arunc in prima balta:))
Va propun sa discutam despre "Candidatele la titlul de campioana a Romaniei". Sa lasam Counter Strike -ul.
Acea scandare s-a aplicat la titlul 22 , la acel meci cu Arges .Faza de la gol e destul de discutabila , depinde mult insa daca arbitrul a facut semn sa astepte fluierul sau nu .
da.. si ala era intins pe gazon. Oare nu trebuia sa astepte sa vada ce e cu el? daca are nevoie de ingrijiri sau nu?
Fraților, vã obligã cineva sã vã uitați la meciul ãla?
Din partea mea sã batã chefereul cu 11-0. Tot aia e. Noi tot trebuie sã batem javrele.
draga forever
campionatu e dus...
Eh , trebuia sa inscrie CFR-ul cat mai repede .
Presimt de ceva vreme ca miercuri "U" ii bate pe astia de nu se vad...
@ dr.adrian9
and your point is?
Daca maine nu batem pe dinamu sau nu facem egal o sa stau iar inchis in casa 3 saptamani.