FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«12122232425»
vlad7513.04.2008 19:53

Din fericire nu am vazut meciul.Acum privesc emisiunile de sport nu ma scoate nimic din fire.Dorin Chiotea,este haios si ne spune ca daca pana acum vedea blaturi,acum n-a observat nimic dubios.Buzarin spune ca Rapidul nu a aratat ca o echipa care sa joace pentru locul2 si pe cate 10.000 de euroi.Singurul care ar merita ar fi Coman.

Poate ma lamureste si pe mine cineva cum a fost meciul.Mersi

PS Oricum astazi emisiunile de sport vor avea program prelungit.Doar e CFR lider!

IONUTZ-CIPRIAN13.04.2008 20:00

Ajunge totul rezumat intr-un singur cuvant.....PENIBIL....Iar despre public,m-au dezgustat,nu credeam ca sunt asa de idioti,ma gandeam ca aia din Cluj au capul pe umeri dar vad ca nici intre picioare nu au ceva!

metzzz13.04.2008 20:00

hmmm cum e aia..."Intr-o tara de ..... totu-i pe dos" si continuarea o stiti :)))))

nici nu ma aspteptam sa nu fie manevra dar asta e...totul depinde de noi :)

victorii pe linie si isi baga degetu-n fund muclesan :))

forever_STEAUA13.04.2008 20:01

Teatru ieftin. Nici mai mult, nici mai putin...

Virgil13.04.2008 20:05

CFR - Rapid. Un meci care in prima repriza a fost suficient de interesant. Odata cu marcarea golului ceferist in primul minut al reprizei secunde si-a pierdut din interes. Era foarte clar ca CFR-ul merge spre o victorie sigura. Un meci cat se poate de suspect, mai ales ca scandalagiul de Copos anuntase o prima de 10. 000 de euro! :)) El n-a fost in stre sa plateasca la timp contractele jucatorilor, dar sa mai dea si o prima de o asemenea marime. Asa e el, ii place sa faca circ. Parerea mea e ca a fost blat. Rapidul nu a avut nici macar o ocazie adevarata de gol.

Cel mai bun jucator al Rapidului in aceasta seara, Dani Coman, crede ca nici victoria in fata CFR-ului nu i-ar fi ajutat pe giulesteni sa prinda Liga Campionilor

"Locul de Liga Campionilor nu ne mai era accesibil de mult timp, pentru noi lupta se incheiase de mult, nu din seara asta", a spus Coman.

"Nu stiu de ce suporterii nostri s-au aliat cu cei ai CFR-ului, dar un lucru este sigur: impotriva Stelei s-a scandat si se va scanda mereu", a mai spus Coman.

Imbratisare cordiala la sfarsitul meciului.

cfr_rapid.jpg

MoWeed13.04.2008 20:45

Am vazut ca iar a intrat Becali in direct la emisiunea de la canal D. Pe langa tampeniile debitate si astazi(printre altele a zis ca o sa dea meciul din ultima etapa buzaului daca vom avea 3 puncte peste CFR)nu pot sa-mi explic de ce mai intra in direct intr-o emisiune la care invitat este gunoiul acesta de chiotea.

In loc sa le anuleze acreditarile tuturor acestor ziaristi de 2 lei, se baga in seama de fiecare data cand il suna vreun ratat dae ziarist

1on13.04.2008 20:57

1000 % nu va da meciul din ultima etapã Buzãului pentru cã sunt sigur cã jucãtorii nu vor avea curajul sã fie înjurați de întreg stadionul chiar la meciul în care va fi celebrat titul 24.

weeezer13.04.2008 21:04

Cea mai mare satisfactie pe care as putea sa o am ar fi daca CFR-ul ar tine-o numai in blaturi pana la sfarsitul campionatului, si vor termina in urma noastra.

predatorpulse713.04.2008 21:07

Virgile, ce pervers esti, ai pus poza cu mailat maftei imbratisandu-se cu un portughez(probabil bucurandu-se de "victoria" rapidului) si imaginea micsorata tocmai la 69% :biggrin:.

Bati vreun apropo? :biggrin:

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

danimarcu13.04.2008 21:10
Oricum mi s-a confirmat inca odata ca Dani Coman e singurul om de onoare de la Rapid si rrapidul nu-l merita

Ba il merita,sunt toti din aceiasi stol.

Ia de aici:"CFR-ul merita sa castige campionatul,pentru ca ei ne-au batut pe teren!"-D.Coman

Cat caracter poate sa aiba un individ care declara asa ceva?Oare sa fie ura lui Coman pentru Steaua atat de mare,incat sa uite ca in tur CFR-ul i-a batut cu ajutorul arbitrului?Sau a fost orb in seara asta si nu a vazut ca unii colegi de-ai lui nu au jucat nimic?

Iti spun sigur:Coman e la fel ca toti ghiulestenii...

yo_marius13.04.2008 21:16

Coman e unul si acelasi cu "omul" care da tonul la "m*** Steaua" pe Giulesti... asa ca mai usor cu "onoarea" lui...

axl13.04.2008 21:21

Iti poti respecta pana si dusmanul de moarte, una n-o impiedica pe cealalta. In seara asta Coman n-a fost omul ceferistilor, si-a aparat corect poarta, dupa cate am vazut eu. Si pentru ASTA are respectul meu.

danimarcu13.04.2008 21:29

@axl -pentru asta merita intr-adevar respectat.De fapt,cred ca doar el,Bozovici si inca vreo 2-3 jucatori au jucat pe bune azi.

La modul general insa,Coman e la fel de frustrat si de anti-Steaua ca si Pancu sau Maftei,iar pentru asta nu pot sa am pentru el decat cel mult mila...

vlad7514.04.2008 05:20
Imbratisare cordiala la sfarsitul meciului.

LA NAIBA!!! :inlove: Handel si Ciordel ,daca dragoste nu e...nimic nu e!!!

weeezer23.04.2008 18:51

O repriza a durat minunea... min 50, CFR - Vaslui 1-0, dupa ce Ruiz a fost admirat de 3 fundasi vasluieni cum suteaza spre poarta.

metzzz23.04.2008 20:19

in a 2 a repriza au facut dragoste in loc de fotbal :)

oricum nu depindem de ei , depindem de noi :)

oanna_r3d_and_blu3_4ever24.04.2008 20:45

se shtie :X Steaua campioana si gata ;)

fularsteaua2

EternalK26.04.2008 17:24

FINAL! Mioveni 0-0 CFR

yo_marius26.04.2008 17:26

Doamne, inainte de Paste am castigat titlul! :hooray:

metzzz26.04.2008 17:31

Dupa cum se poate observa , CFR nu poate castiga in fata echipelor care

joaca fotbal si nu se predau asa cum vor ei :)

castigam titlul de acum 4,5 etape daca unele echipe jucau cinstit , si nu

lasau sabiile in teaca , dar e bine si asa , cu victoria de saptamana viitoare din

groapa am pus mana pe 24 :D

si dupa ce o sa luam 24 fular-campionii fular-campionii , o sa moara toti de ciuda ca o sa avem si 5,6 jucatori

prezenti la EURO :D

Forzza Steaua , mereu Campioni :D

MoWeed26.04.2008 17:45

Perfect!!

Mioveniul nu s-a predat asa cum ma asteptam eu... Felicitari si sper sa castigam titlul in Stefan cel Mare...

yo_marius26.04.2008 17:51

Steaua

Bai nene, eu ma simt ca si cum am fi luat titlul!

"Steaua este campioana noastra/ O legenda rosie albastra" :wub:

Am uitat si de servici :laugh:

axl26.04.2008 17:53

Felicitari dacilor, au aratat un pic de fotbal azi. Ma tem totusi ca vor retrograda.

amarel26.04.2008 20:05

AM spus eu ca am mari sperante in MIOVENI ?????? :thumbsup:

La pauza chiar voiam sa merg pe stadion la meci .........!!! Ce rau imi pare de ratarea lui NEAGOE ......... :blush: Arbitrul a prelungit cu 6 minute !!!

Acum sa-i vad subtilitatea lui MURESAN !!!!!

DelPiero1026.04.2008 20:24

Nu ma asteptam sa readucem iar diferenta de 2 puncte...suntem din nou favoriti acum,sper sa nu dam cu piciorul acestei posibilitati imense!Beau o saptamana intreaga daca obtinem titlul in groapa(egal sau victorie)!Doamne ajuta!Paste fericit tuturor Stelistilor! :wink:

«12122232425»