FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«1192021222325»
DelPiero1022.03.2008 20:38

Trica e un jegos!!!CFR,echipa de frustrati!Arbitrul nu le-a facut nimc!

P.S.Imi e sila de acest campionat!SILA!

EternalK22.03.2008 20:51

VICTORIE Iasi ! muresan probabil va face icter.

Catalyn0722.03.2008 20:57
Bai nene, poate sunt eu subiectiv, dar mie mi s-a parut ca i-a agatat picioarele ieseanului, deci penalti.

Dar ma enerveaza siguranta cu care zice ala de la Antena ca n-a fost.

eu zic ca n-a fost....

si acum sa vezi iar scandaluri peste scandaluri :chair:

weeezer22.03.2008 21:01

Un fotbalist talentat si cu determinare si cu poate multe alte calitati, insa un mizerabil acest Trica. Sa uitam cat mai repede ca a evoluat candva pentru Steaua.

vlad7522.03.2008 21:02
VICTORIE Iasi ! muresan probabil va face icter.

Uite ca totusi e posibil sa nu mai zboare pana in Cosmos Becali. Din ce in ce mai mult este mai posibil si probail sa ia campionatul mai Muri.

Am un feeling. Podiumul va arata asa la sfarsit:

1.Steaua

2.Dinamo

3.CFR(asa de consolare)

1on22.03.2008 21:04

Gyula Maröszany & Iancu Pianu' cele mai abjecte personaje din Divizia A. Borcea chiar e simpatic în comparație cu cele douã centuriste pretins ardelene. Iote cã se adeverește ce zicea Jiji, cã pânã la Paște Steaua e pe primu' loc. Numa' sã n-o facã de oaie ai noștrii mâine searã.

Sper totuși ca rezultatele din ultima vreme sã fie adevãrate și nu așa cum zic țiganii&ungurii. ªi se va dovedi anul viitor în UCL dacã așa va fi fost sau nu.

Motanu D22.03.2008 21:06

La cat de jenant a jucat CFR ma mir ca nu le e rusine sa comenteze. Joci penibil cu o echipa mediocra si dai vina pe arbitru ? Tu echipa care te vrei de Champions League ?

Steaua nu joaca grozav, mai mult, se pare ca vom castiga un meci aproape pierdut la masa verde, dar la cum joaca CFR nu merita titlul.

fedora22.03.2008 21:09

Andone m-a socat printr-o pozitie ireprosabila, de antrenor, la conferinta de presa.

ASTA e atitudinea unui ANTRENOR!

Chiar nu ma asteptam, respect Andone, dar doar pentru ziua de azi.

DelPiero1022.03.2008 21:10
Uite ca totusi e posibil sa nu mai zboare pana in Cosmos Becali. Din ce in ce mai mult este mai posibil si probail sa ia campionatul mai Muri.

1.Steaua

2.Dinamo

3.CFR(asa de consolare)

Acelasi gand m-a sagetat si pe mine imediat dupa meci! :whistle:

Virgil22.03.2008 21:14

Mie imi pare rau ca nu a iesit CFR-ul de pe teren la indemnurile lui Trica si Andone. Se alegeau sigur si cu o depunctare.

Felicitari Iasiului, pe care nu-l banuiam de cooperare cu Clujul, dar despre care imi imaginam ca nu va avea forta sa bata CFR-ul. Respect lui Ionut Popa si jucatorilor lui. Si uite cum suntem la numai o bricheta de ingamfatul de CFR, despre care cred ca in urmatoarele meciuri va claca. Poate vor pierde si locul 2.

weeezer22.03.2008 21:14
Andone m-a socat printr-o pozitie ireprosabila, de antrenor, la conferinta de presa.

Mai exact, ce-a zis/facut Andone?

fedora22.03.2008 21:15

Pe scurt, ceva de genul: "Am jucat slab azi, a fost mai bun Iasi, insa nu stiu daca am fi pierdut fara acel penalty care nu a fost. Poate la alte faze cerute de Iasi a fost penalty, dar nu la faza la care s-a dat. Am fost prea nervosi, nejustificat, am pierdut 3 puncte si ce daca? Trebuie sa ne revenim si sper jucam la valoarea noastra cu Dinamo."

Nu dpdv al fair-play-ului ci dpdv al psihicului echipei, aceasta declaratie este a unui om cu tact.

**alex**22.03.2008 21:17

De azi prindem viteza !!! :yeahh:

Virgil22.03.2008 21:19
Nu dpdv al fair-play-ului ci dpdv al psihicului echipei, aceasta declaratie este a unui om cu tact.

Sper ca glumesti. :) Tactul lui l-am vazut in timpul meciurilor la adrsa arbitrilor. Inclusiv azi. E prea impulsiv si crede ca are mereu dreptate.

danimarcu22.03.2008 21:19

@fedora

...dupa cum tot cu tact spune Andone de vreo cateva luni incoace ca ei nu se impiedica si nu mai pot fi ajunsi!...

weeezer22.03.2008 21:20

Cu cine o sa tinem noi etapa viitoare, intre Cluj si Dinamo? Ca Dinamo, cum necum, vine in viteza, si la cum par arbitrajele aranjate de prea-cuviosul Lupescu, tare mi-e ca o sa avem oarece probleme cu ei, pana la sfarsitul campionatului...

Oradeanu22.03.2008 21:20
eu zic ca n-a fost....

si acum sa vezi iar scandaluri peste scandaluri :chair:

Parerea mea e ca "ieseanul" a fost calcat si cu ajutorul caderii teatrale l-a pacalit pe arbitru.

1.Steaua

2.Dinamo

3.CFR(asa de consolare)

Dar cu Steaua la mai mult de trei puncte de locul 2 sa nu ne arunce noimeni in fata ca am luat campionatul "la masa verde".

---------------------------------------

P.S. Rapidistii si gxg koposz ar trebui sa taca si sa nu mai urle asa tare ca se acuza si mai rau. Ciorile draqului

cristian01422.03.2008 21:30

Sa nu ne grabim. Mai avem un meci de castigat, iar miercuri vom afla decizia finala. Cred ca in urma infrangerii CFR-ului, se vor face mari presiuni ca acel meci din Giulesti sa se rejoace. Om trai si om vedea.

axl22.03.2008 21:31

In aceste conditii o victorie duminica este imperativa.

JDERUL22.03.2008 21:33

Ne indreptam in linie dreapta spre TITLUL 24!

Acum depinde numai de noi,de felul cum vom juca noi. Daca vom castiga tot,vom termina campioni cu cel putin 6 puncte avans fata de a doua clasata! De CFR se vor ocupa potaile,lebedele vor fii depunctate,iar la sfarsitul campionatului ordinea primelor clasate s-ar putea sa fie:

1 Steaua

2Dinamo

3Poli stiinta Timisoara

4CFR Cluj

5FC Vaslui

6.....

7.....

.

.

.

.

vlad7522.03.2008 21:34
Mie imi pare rau ca nu a iesit CFR-ul de pe teren la indemnurile lui Trica si Andone. Se alegeau sigur si cu o depunctare.

@Virgil se pare ca noi suntem pe aceasi lungime. Noi suntem mai putin sportivi cum cred altii ca ne dorim sa castigam puncte si la masa verde?Eu cred ca suntem mai realisti.Sa fim sinceri,nu cred ca pe noi ne ierta cineva.Asta este,dar regulile fac parte din joc.Nu te supui,platesti!

Parerea mea este ca CFR nu va prinde primele 2 locuri. Steaua si Dinamo vor fi pe locuri de CL.

SHOW pe RTV cu Muri!! Crapa Muri de necaz :yeahh: !

DelPiero1022.03.2008 21:46

Titlul e al nostru in urmatoarele conditii:

1.Sa jucam noi fotbal!Daca se poate,fara doi inchizatori si cu o tactica cu doi atacanti...

2.Sa ni se dea ceea ce ni se cuvine!3 puncte miercuri...

CFR a jucat mai slab decat noi in acest retur!Orice ar fi,oricine ar lua titlul...acea echipa v-a fi constestata!Cu atat mai mult daca acea echipa e Steaua!Avem un campionat grotesc si chiar daca von lua titlul,nu ma voi bucura prea mult!Decat daca vom arata fotbal de calitate in aceste ultime etape...

1on22.03.2008 21:52

Sã râzi și cu dosul de ce zice Gyula Maröszany. Cã el e dezgustat de federație, cã e tot timpul defavorizat, de arbitri, de toatã lumea, cã Tricã a luat roșu din cauza arbitrului, cã a primit o scrisoare de la bunica lui Alexandru Tudor, și cã Liga I e o stânã condusã de Gigi Becali... un jegos...

IONUTZ-CIPRIAN22.03.2008 21:54

BLA BLA BLA,acuma ca sa se scoata si ei,ei de fiecare data au fost dezavantajati!!Dar uita cand au mai fost si avantajati!

sonic200522.03.2008 22:01

am vazut si eu conferinta de presa, si am ramas surprins de felul in care s-a purtat. astazi a fost un adevarat profesionist. daca am avea numai discursuri de astea de bun simt, fotbalul romanesc s-ar insanatosi mai repede.

din pacate ce a facut bun Andone a stricat muresan.

in schimb ce pot sa zic se pare ca incepand de azi am intrat oficial in lupta pentru titlu mai ales ca la egalitate noi suntem campioni

«1192021222325»