e o poza pe gsp de unde se vede clar ca a fost
e o poza pe gsp de unde se vede clar ca a fost
a fost offside ![]()
Ia sa vedem acum vor mai protesta acesti "ziaristi" ai nostri? Sau, ca sa-l parafrazez pe Lipovan, regula offside-ului nu e valabila la Cluj....
Bai baieti nu mai va agitati atat,titlul e adjudecat de CFR,si astazi am vazut prin ce metode,ei joaca binisor dar au mereu nevoie de arbitru ca sa-i impinga spre victorie,si cand altii "patesc" acelasi lucru(adica Steaua) atunci e mare hotie. Sunt curios ce o sa zica muresan,sau in seara asta arbitrii au trecut in barca lui? Ce sa-i faci asta-i fotbalul romanesc....
Oricum pentru orice stelist adevarat sezonul asta e ratat pentru ca nu vom castiga un trofeu,sincer mie mi se rupe daca iesim sau nu pe 2,ceea ce conteaza e sa batem subpodarii maine,sa dezvoltam niste relatii de joc si un joc de pase pe jos iar la anul sa luam titlul si cupa Romaniei,restul sunt povesti de adormit copii.
Nu mai sperati la titlu pentru ca acasa CFR are meciurile asigurate(prietenii stiu de ce),iar afara nu au deplasari grele,pe cand noi avem deplasari la crapizi,in groapa de gunoi,pe tarlaua de la Vaslui si acasa cu Timisoara deci si daca se juca corect acest campionat ne era greu,asta e,deplasarile ne-au indepartat titlul,exact ca si anul trecut.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
CFR-Farul 2-1 . Au fost goluri valide? ca n-am vazut
Cel egalizator a fost cam din off-side, al doilea a fost pe bune.
Golurile au fost valide cu exceptia golului egalizator al CFR-ului care a fost marcat dintr-un ofsaid de un metru,dar dupa cum stim cu totii CFR sunt imaculati.
steaua_gloria
golul de 1-1 al lui Dorsin a fost dat din offside
Dupa cum bine zice predatorpulse7 titlul este asigurat de Cluj. Numai neputiinta lor ii mai poate costa titlul(in genul ca daca nu ajung in pozitia de a cersi un 11 m nu au cum sa-l primeasca...
Pe mine unul m-au cam enervat si comentatorii, mancau rahat din 3 in 3 minute.
Cum sa taci din gura cand Iasiul are penalty clar, iar CFR egaleaza din ofsaid ? Astept o reactie la fel de dura ca cea impotriva noastra din partea lui Iancu, Copos si mai ales a presei. Sper ca si cei din conducerea noastra sa reactioneze.
Astept o reactie la fel de dura ca cea impotriva noastra din partea lui Iancu, Copos si mai ales a presei. Sper ca si cei din conducerea noastra sa reactioneze.
foarte just. si eu vreau sa-i aud pe jijica si georgica cum ii injura de mame pe muresan si Iancu. sa vina netoiu sa ne spuna cum cumpara el arbitri si mai stiu eu ce, sa vina Sandu sa se arate dezamagit de fotbalul pe care il patroneaza, sa vina mitica si spiritual sa-i injure si sa ii ia la misto pe toti. hai sa asteptam reactiile, fotbalul il lasam pentru mai tarziu; in 10-20 poate ne amintim ce se juca odata pe gazon.
P.S. am mentionat ca nu ma uit pe sport.ro?
@axl,iti spun din proprie experienta,nu te mai uita la meciurile contracandidatelor pentru ca astfel te scutesti de 2 lucruri:
- comentarii imbecile si tendentioase
- enervarea de a vedea cum rivalii sunt ajutati de arbitri
Eu nu m-am uitat la CFR-Farul desi sunt constantean,iar prin min 60 ma suna taica-miu ca a egalat CFR din ofsaid. Logic ca am fost mirat auzind ca Farul a deschis scorul insa am fost oripilat cand am mers apoi pe gsp.ro si am vazut cum imaculatii de la CFR egaleaza din ofsaid.
Eu unul nu mai ma uit la meciurile rivalelor de cand am vazut cum furau cei de la Dinamo in tur anul trecut,va sugerez sa faceti acelasi lucru,pastarati-va energia si sperantele pentru meciurile echipei noastre,restul nu conteaza,parca prea mult am stat in ultimii ani sperand ca altii sa se incurce in loc sa ne vedem de echipa noastra.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
@Marius
Se pare ca tu esti multumit de modul in care Steaua este tratata de presa si ceilalti conducatori din fotbal dupa o etapa in care toate echipele din frunte au fost favorizate, insa doar noi am fost atacati. In momentul asta numai de fotbal imi arde cand arbitrajul e la pamant, cred ca pana si arbitrii de la Cupa Africii sunt mai competenti.
@predatorpulse7
Pai nici eu nu prea ma uit de obicei la alte meciuri din Liga I da' se vede treaba ca in seara asta m-a mancat in c*r.
si ce credeti ca rezolvam daca iese Gigi sau altcineva prin presa si acuza? o sa apara muresan din nou si o sa zica ca nu se compara cu ce a facut Tudor, si cum majoritatea sunt manipulati de presa si cum Becali face declaratiile care le face.. tot pe muresan o sa-l creada. Asa.. mai bine sa taca toti!
vreau sa castige Steaua campionatul cn nu ar vrea
Nu stiu de ce va mirati,era normal ca javrele sa castige in meciul de ieri.O consecinta fireasca dupa ,,pranzul cel de taina" al militienilor sforari condusi de ,,baiatul cu butelii".Ca cele doua clanuri fotbalistice conlucreaza de mai multi ani,cred ca nu era o surpriza pentru nimeni,dar de ce sa si televizezi asa ceva? Poate sperau cei din televiziune ca ne vor face sa asistam in direct la casatoria anului dintre fata mare (minte,nu e fata mare,are camasa fecioriei pregatita cu sange stelist de cand ii sfatuia pe ai lui sa muste din noi ca vrea sa curga sange) Popa si pretentiosul flacau tomnatic Dinu care stiindu-se depasit demult in materie de gandire fotbalistica,tot incearca sa ne abureasca prin fel de fel de rationamente filozofice! Cu Netoiu uns proaspat nas-de-nas in groapa martor principal la eveniment,acesta nu a mai avut loc in totalitate.S-a renuntat la slujba religioasa si s-a trecut direct la banchet si strangerea darului.
De-abia de-acum inainte sa vedeti marea ,,butoniada".Sa vedeti cum vor incerca toti sa ne convinga despre miraculoasa revenire a potailor in urma socului produs de revenirea securistului Netoiu.Credeti ca degeaba il asteptau ei pe ministrul David? Trebuie unite toate fortele si numai butoanele si Mioveni-ul nu sunt de ajuns.
Daca,doamne fereste,CFR s-ar detasa in fruntea clasamentului pana la meciul cu ei,ghici cine va castiga meciul de pe DR.Radulescu? Cine pariaza?
U - Dinamo 1-1 :laugh:
Nu pot sa nu remarc ,,clasa"multcurtatului Miranda! Trei ratari din situatii de unu la unu cu portarul.
Asta da performanta!
Si cand ma gandesc, cati dintre noi regretau ca nu a fost adus in Ghencea.....
Este minutul 89 si potaile sunt in corzi. Studentii au ocazie dupa ocazie!
Minutul 90: stupoare! Ocaziile se razbuna si,javrele inscriu golul victoriei in urma unui contraatac!
Pacat,imi pare rau pentru clujeni! Meritau cel putin 1 punct.
pacat... mare pacat... cat de mult au putut rata clujenii!
din ciclul cum se pierde frumos sau nu-mi pare rau pentru un meci pierdut in felul asta
U Cluj - Dinamo 1-2 si au facut 47 de puncte. Momentan suntem la egalitate, inaintea meciului cu UTA si bineinteles inainte sa se fi luat vreo decizie cu privire la partida de pe Giulesti. As vrea ca de miercuri sa-i privim de la 6 lungimi distanta.
Clujenii au fost peste dinam0 cel putin in a 2-a repriza. Oricum astia sunt penibili ca joc se indreapta spre al 5-lea antrenor...poate vor sa faca un record nou ![]()
@cristian014
au facut 46 de puncte...
@ Tz3pI
Da, ai dreptate, au acumulat 46 de puncte. Tocmai citisem clasamentul pe site-ul Prosportului si inaintea acestei etape figurau cu 44 de pct, dar au rectificat si ei.
Bai nene, poate sunt eu subiectiv, dar mie mi s-a parut ca i-a agatat picioarele ieseanului, deci penalti.
Dar ma enerveaza siguranta cu care zice ala de la Antena ca n-a fost.