Eu nu am vazut meciul celor de la CFR,dar am vorbit cu taica-miu care l-a vazut si din ce am inteles n-au avut 2 faze de poarta tot meciul clujenii dar intr-adevar acolo nu a fost penalti. Stiti ce nu le convine celor de la Cluj? Nu le convine ca noi ne apropiem,ca ei nu joaca nimic si ca nu mai primesc penalti-uri gratuite. Aici intervine ipocrizia "civilizatilor" ardeleni,FRF si LPF erau curate cand ei au fost avantajati in tur in 10 meciuri,iar noi cand avem acum 2-3 meciuri in care suntem favorizati sa spunem,deodata Becali ii detine pe toti.
Mereu sunt suspicios cand aud de conspiratii d-astea,adica eu sa inteleg ca autoritatile fotbalului erau neutre sau cu CFR in tur si deodata au sarit in barca Stelei sau ce? Cand e vorba de atatia oameni(comisii,FRF,LPF+arbitri),imi e greu sa cred ca ciobanul ii are pe toti in mana,daca era asa aveam 15 pc avans din tur si era gata campionatul.
Si sa va luati gandul de la 3 pc cu rapid,pentru ca de acum se vor face presiuni sa se rejoace pentru ca CFR a pierdut,iar Dinamo,rapid,Timisoara vor face presiuni ca noi sa nu luam 3 pc fata de ei. Balena aia de la Timisoara a zis la Telesport ca atunci cand a facut presiuni la Liga pentru cateva meciuri au fost arbitrati corect(probabil meciul cu rapid ma gandesc),iar cand nu a mai facut asta au aparut greseli la adresa lui Poli. Pai cum nene iancule,neprihanitule,tu ai facut presiuni pe acolo si il mai acuzi pe Jiji de asa ceva?
Problema Stelei ca imagine in toata aceasta poveste este ca nimeni de la noi nu Neaga vehement aceste lucruri,Jiji "glumeste" cu ei,tot le bate apropo-uri ca sa bage botul credulii ca el trage toate sforile in campionatul romanesc,in loc sa zik ca nu are nimic de a face cu aceste lucruri.
Din ceea ce spun Iancu,Copos si muresan,eu ar trebui sa inteleg ca Becali l-a cumparat pe lupescu(si apoi ma intreb de ce nu a facut-o pana acum),ca el i-a delegat pe Tudor si pe deaconu la meciurile Stelei,ca el l-a facut pe augustus Constantin sa dea penalti gresit la meciul cu Iasi, ca el motiveaza toate adversarele CFR-ului,ca el e responsabil pentru toata faza cu bricheta etc.
Imi pare rau dar nu sunt atat de credul,nu cred ca Jiji e vreun inocent,dar nu el conduce fotbalul romanesc. Fotbalul romanesc in proportie de 90% de e format din lichele la nivel organizatoric,toti au pacat si au facut presiuni ca echipele lor sa fie avantajate doar ca Jiji e cel mai blamat pentru ca el iese in fata si braveaza ca el e cel mai tare,cel mai smecher bla bla bla.
Concluzia: exista multi ipocriti in fotbalul romanesc.Cum zicea cineva mai sus cel mai bine ar fi sa nu se dea titlul de campion in acest an.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.