FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«1202122232425»
DelPiero1022.03.2008 22:09

Muiesan ar trebui sa vorbeasca mai intai de jocul execrabil practicat de echipa sa si apoi de arbitraje!Imi creeaza sila acest natarau...la fel de multa sila ca Fekali!Poatechiar mai multa,tinand cont ca Fekali s-a abtinut in aceasta saptamana...kktul asta apare mereu...

Yoyoyoi22.03.2008 22:24

ce zi fericita pentru noi azi. Sa mai avem si maine una la fel de fericita si suntem pe drumul cel bun :)

predatorpulse722.03.2008 22:47

Eu nu am vazut meciul celor de la CFR,dar am vorbit cu taica-miu care l-a vazut si din ce am inteles n-au avut 2 faze de poarta tot meciul clujenii dar intr-adevar acolo nu a fost penalti. Stiti ce nu le convine celor de la Cluj? Nu le convine ca noi ne apropiem,ca ei nu joaca nimic si ca nu mai primesc penalti-uri gratuite. Aici intervine ipocrizia "civilizatilor" ardeleni,FRF si LPF erau curate cand ei au fost avantajati in tur in 10 meciuri,iar noi cand avem acum 2-3 meciuri in care suntem favorizati sa spunem,deodata Becali ii detine pe toti.

Mereu sunt suspicios cand aud de conspiratii d-astea,adica eu sa inteleg ca autoritatile fotbalului erau neutre sau cu CFR in tur si deodata au sarit in barca Stelei sau ce? Cand e vorba de atatia oameni(comisii,FRF,LPF+arbitri),imi e greu sa cred ca ciobanul ii are pe toti in mana,daca era asa aveam 15 pc avans din tur si era gata campionatul.

Si sa va luati gandul de la 3 pc cu rapid,pentru ca de acum se vor face presiuni sa se rejoace pentru ca CFR a pierdut,iar Dinamo,rapid,Timisoara vor face presiuni ca noi sa nu luam 3 pc fata de ei. Balena aia de la Timisoara a zis la Telesport ca atunci cand a facut presiuni la Liga pentru cateva meciuri au fost arbitrati corect(probabil meciul cu rapid ma gandesc),iar cand nu a mai facut asta au aparut greseli la adresa lui Poli. Pai cum nene iancule,neprihanitule,tu ai facut presiuni pe acolo si il mai acuzi pe Jiji de asa ceva?

Problema Stelei ca imagine in toata aceasta poveste este ca nimeni de la noi nu Neaga vehement aceste lucruri,Jiji "glumeste" cu ei,tot le bate apropo-uri ca sa bage botul credulii ca el trage toate sforile in campionatul romanesc,in loc sa zik ca nu are nimic de a face cu aceste lucruri.

Din ceea ce spun Iancu,Copos si muresan,eu ar trebui sa inteleg ca Becali l-a cumparat pe lupescu(si apoi ma intreb de ce nu a facut-o pana acum),ca el i-a delegat pe Tudor si pe deaconu la meciurile Stelei,ca el l-a facut pe augustus Constantin sa dea penalti gresit la meciul cu Iasi, ca el motiveaza toate adversarele CFR-ului,ca el e responsabil pentru toata faza cu bricheta etc.

Imi pare rau dar nu sunt atat de credul,nu cred ca Jiji e vreun inocent,dar nu el conduce fotbalul romanesc. Fotbalul romanesc in proportie de 90% de e format din lichele la nivel organizatoric,toti au pacat si au facut presiuni ca echipele lor sa fie avantajate doar ca Jiji e cel mai blamat pentru ca el iese in fata si braveaza ca el e cel mai tare,cel mai smecher bla bla bla.

Concluzia: exista multi ipocriti in fotbalul romanesc.Cum zicea cineva mai sus cel mai bine ar fi sa nu se dea titlul de campion in acest an.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

MoWeed22.03.2008 22:51

asta este "civilizatia ardeleneasca" cu care se laudau clujenii?

Pe zi ce trece muresan pare o copie tot mai fidela a gunoaielor de Becali,Copos,Borcea,Iancu sau alte personaje pitoresti din Liga 1...

weeezer22.03.2008 22:52

"Povestea" lui Porumboiu, legata de faza penaltiului de la Iasi, mi se pare cea mai potrivita. Contact a fost, fundasul neatent, atacantul smecher, concluzia, penalti acoperit de regulament.

MoWeed23.03.2008 15:43

Gloria Buzau-Rapid 1-0 in minutul 75

Aceleasi faulturi grosolane ale rrapidistilor nesanctionate de arbitru

LE: Ce ratare a avut buzaul...

alexynho23.03.2008 15:48
1 Steaua

2Dinamo

3Poli stiinta Timisoara

4CFR Cluj

5FC Vaslui

6.....

7.....

.

.

.

.

Din pacate, la Vaslui este o uriasa problema. Inconstanta. Jucam bine un meci, si urmatoarele 3 ne rugam sa iesim cu un punct. (Ex. aceasta saptamana, am rupt Timisoara, si ne-au rupt oltenii).

axl23.03.2008 15:51

Sper ca Rapid sa si-o ia la Buzau, mai au 10 minute sa egaleze.

MoWeed23.03.2008 15:51

@alexynho

Sper sa profitam si noi de aceasta inconstanta a Vasluiului etapa viitoare...

alexynho23.03.2008 15:59

@ MoWeed

Am uitat sa precizez. Atunci cand se asteapta cel mai putin, atunci arde Vasluiul :P. Nu voi avea o favorita in meciul urmator... dar daca Steaua vrea sa castige, sa gaseasca o cale, sa il anihileze pe Frunza (ca poate sa il dribleze pe oricine) .

MoWeed23.03.2008 16:01

Gata s-a terminat iar s-au inecat tiganii la mal

Acum o sa apara la TV Copos si ceilalti amatori din conducerea rrapidului o sa dea vina pe Steaua din nou....parca vad

EternalK23.03.2008 16:03

final, Gloria Bz 1 - 0 Rapid.

"Buzaul deschide scorul prin Alin Litu, care a sutat de la marginea careului, iar mingea a fost de deviata de Sapunaru in vinclul portii lui Andrade" :thumbup::wave:

alexynho23.03.2008 16:11

E teroare Sapunaru asta.. parca a zis ca vrea sa retrogradeze Gloria... dar cred ca pana la urma va sfarsi Rapidul in B :)) (daca o tine in acest ritm)

steaua_gloria23.03.2008 16:12

Andre Nunes ala e varza.

MoWeed23.03.2008 16:15

Si pancu zicea ca meciul de joi i-a inrait=)))))))))

axl23.03.2008 16:20

Se pare ca Steaua va lua titlul anul asta cu ajutorul fostilor stelisti: Cristea gol impotriva Clujului, Deaconu hattrick impotriva Rapidului, Litu gol impotriva Rapidului, Bostina gol impotriva Clujului.

c.ronaldo1723.03.2008 16:58

Steluta da viteza Rapidului.

Sapunare, probleme ma?

sonic200523.03.2008 17:13

pai i-au inrait dar decat la propriu, ca trebuiau sa ia 2-3 cartonase rosii azi.

forever_STEAUA23.03.2008 17:35

Si vrei sa spui ca nu e adevarat? Nu joaca mai rau decat pana acum? :yeahh:

DelPiero1013.04.2008 19:33

Jenant meci in Gruia!In afara de Coman,Bozovici,Boya,toti crapidistii au fost pe blat!Iar presa o sa taca,ca de obicei...

axl13.04.2008 19:35

Respect, Dani Coman.

MoWeed13.04.2008 19:42

Mda! Meciul nostru de la Bistrita sau cel de acasa cu Dacia Mioveni au fost blaturi dar CFR-Rapid a fost un meci curat.

Intr-adevar Dani Coman a fost printre putinii care au jucat fotbal azi si nu l-au mimat. Dar presa va vedea acest meci cinstit....

Galeria sub-podarilor a demonstrat din nou ca frustrarea lor este mai mare decat iubirea pentru echipa lor de rahat.....

predatorpulse713.04.2008 19:43

Penibil meciul celor de la CFR.

In mod normal nu ma uit la meciurile rivalilor dar astazi m-am uitat integral la meciul CFR-rapid si m-a bufnit rasul de prostia ambelor galerii care il injura pe Radoi si pe Steaua(rapidistii sunt atat de imbecili incat se bucura ca echipa lor pierde) si de jocul "aprig" prestat de 80% din jucatorii rapidisti. Singurii care s-au respectat au fost Coman si bozovici. Dar sa stiti ca nu mi se pare anormal,asta e fotbalul nostru,sunt curios daca o sa sesizeze cineva din presa non-combatul rapidistilor.

Nu mi se pare anormal ca ruiz marcheaza de langa sapunaru(care zicea ca si-o baga singur in poarta), nu mi se pare anormal ca mijlocasii rapidului au ratat 90% din pasele catre atacanti,nu mi se pare anormal ca fundasii centrali ai rapidului nu stiau cum sa mai gafeze, nu mi se pare anormal ca desi rapidul trebuie sa CASTIGE acest meci n-a presat deloc tot meciul si chiar pasa de-a latul terenului,nu mi se pare anormal ca rapid sa nu aiba o faza tot meciul desi avea nevoie de victorie.

Lasand gluma la o parte, rapizii habar n-au de regie,macar cainii le-au dat un gol sa creada fanii lor ca meciul e pe bune si in repriza a 2-a au stat in ghete. Rapid a stat tot meciul incercand sa faca sa treaca timpul si sincer cred ca ar fi preferat ca golul acela sa vina pe final.

Repet,sunt tare curios daca se sesizeaza cineva din presa,ceva imi spune ca nu. Ce naiba pana si imbecilul ala de comentator s-a prins ca ceva nu e in regula,ala care e anti-stelist pe fata,baleanu mi se pare ca ii spune. Uitati-va si la posesia mingii, rapid a avut cu aproape 8 minute mai mult posesia mingii decat CFR ceea ce inseamna ca mai mult au pasat-o in lat sau in spate desi aveau nevoie de VICTORIE,pe scurt nu stiau cum sa o frece fara sa atace poarta CFR-ului.

Dar sa stiti ca era de asteptat,asa ca nu ma mira si nu sunt deloc suparat si as vrea sa repet ceea ce a spus Lacatus,si anume ca de acum depindem doar de noi,nu avem scuze daca pierdem campionatul. Chefereul a pierdut 13 pc cate mai vrem sa piarda? De acum incolo trebuie sa ne concentram in mod exemplar,incepand de maine cu u Cluj, si sa castigam tot,dar absolut tot desi teoretic ne putem permite un egal,pentru ca chefere are aranjat totul,2 echipe din Bucuresti s-au dat la o parte din fata lor si asta spune totul.

Hai baieti sa castigam maine si sa luam campionate ca sa crape pipota in multi frustrati din tara asta.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

DelPiero1013.04.2008 19:48

Pana la urma,totul depinde de noi!Putin ma intereseaza ce au strigat frustratii de sub Pod sau cheferistii!Ah,acu' imi doresc sa luam titlul asta si mai mult,sa'si bage unghia in gat crapizii,dinamuistii sau ungurii!

MoWeed13.04.2008 19:49

Ma uit acum pe kanal D la emisiunea de dupa meci si observ cum rahatul ala cu ochi care raspunde la numele de Chiotea declara senin ca nu a vazut blat(acelasi om care vazuse blat cu UTA sau Mioveni).

Presa nu se va sesiza deoarece sunt prea ocupati sa atace Steaua prin articolele lor facute la comanda. Oricum mi s-a confirmat inca odata ca Dani Coman e singurul om de onoare de la Rapid si rrapidul nu-l merita

«1202122232425»