3-0 and counting
:yeahh: ![]()
3-0 and counting
:yeahh: ![]()
CA de obicei Fulgerul Timisoara a reusit sa se "inece ca tiganu la mal". Cum au ajuns sa se lupte la titlu cum au reusit sa si-o ia de la Vaslui ![]()
Nu stiu daca e bine sa fim bucurosi sau nu dupa infrangerea Timisoarei la Vaslui. Ma gandesc ca avem si noi de jucat acolo.
au trecut doar 10 min din meciul spurky-Iasi... si iesenii joaca cu o ambitie mult mai mare ca in meciul cu noi ![]()
Ce pot sa zic ... felicitari Timisoarei... care a invatat lectia de fotbal de la Vaslui ... in prima repriza studiind-o, in a 2-a dand examenul ... Sper ca asa, Steaua se va indeparta cat mai departe de locul 3
.
ce parodie de meci la javre!! ati vazut golul 2 ? dar nu ma mira: Iasi= dinam.m.u.e nr2
Branet nu era portarul de a scos n-spe mii de suturi in meciul cu noi?
ce parodie de meci la javre!! ati vazut golul 2 ? dar nu ma mira: Iasi= dinam.m.u.e nr2
Am stiut ca asa va fi!Iasiul e satelitul lui dinamu,se stie asta!Dar nu trebuie sa ne facem griji din cauza javrelor,sunt prea slabi pentru a emite la ceva!Altceva mi se pare interesant...victoria la scor a Vasluiului!Ei,unora le era frica de Timisoara pe aici!Sper ca v-ati linistit!Sunt inconstanti si n-au o valoare extraordinara...
timisorenii...
hopaaaa!!! rosu pentru potaiasi !!
si 2-1 !!! poate ma fac astia sa-mi fac "mea culpa"
Lasa ca rezolva Branet situatia imediat... ![]()
Penalti ar fi trebuit pentru. Iasi...
La cum joaca Iasiul comparativ cu meciul cu noi nu m-as fi mirat sa-l rateze daca-l dadea....
Sau Mr. Lajos.
Tam`tam, 11m neacordat Iesenilor, 3 puncte acordate spurcatilor.
Stati linistiti, penalty-ul ar fi fost in tribune...
S-a terminat, bing-bang,
Au castigat, bing-bang,
Popa-i curat, bing-bang,
Inca un blat, bing-bang.
asta nu-i viciere de rezultat ? sunt curios ce nota ia lajos
@Flo: nu e nici o viciere, nu fi naiv.
asta nu-i viciere de rezultat ? sunt curios ce nota ia lajos
Ar fi fost viciere de rezultat daca ar fi vrut iesenii sa castige... Nu prea s-au omorat cu firea sincer sa fiu
si-o fi luat si vreo doua dupa ceafa Cristea la pauza !
ia atentie la Cluj!!!!
Fiti seriosi,ati intrat cu totii in hora asta,a facut si Timisoara doua meciuri bune si deja ii vedeti campioni?Nu au cum sa termine timisorenii in fata noastra.
Vaslui-Timisoara3-0! Si-au revenit fulgeratzii din Bragadiru...
Gogule probleme ma?
0-1 pauza.
chefere - Farul 0-1 la pauza ![]()
Mai e o repriza!Sa nu ne grabim...
si timpu trece...si chefere tot mai praf....si tot 1-0 pentru Farul...cam asa ramane treaba
la meciu asta ![]()
e bun si egalul ![]()
Amatorii astia de la National nu sunt in stare sa ofere macar o reluare sa vada si tot omul daca a fost sau nu off-side....