FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«1161718192025»
c.ronaldo1715.03.2008 21:09

Au 9 puncte peste noi. Castigam maine, raman 6.

Am vazut meciul pe fragmente: ocazii Ceahlaul, posesie buna CFR`ul.

Comentatori.. :wall:

MoWeed15.03.2008 21:11
Au 9 puncte peste noi. Castigam maine, raman 6.

Am vazut meciul pe fragmente: ocazii Ceahlaul, posesie buna CFR`ul.

Comentatori.. :wall:

Pai comentatorii de la Antena 1 sunt cei mai prosti dintre toate televiziunile...si cand ma gandesc ca astia o sa comenteze si meciurile Romaniei... :no::chair:

vlad7515.03.2008 21:13
Pai comentatorii de la Antena 1 sunt cei mai prosti dintre toate televiziunile...si cand ma gandesc ca astia o sa comenteze si meciurile Romaniei... :no::chair:

Nu trebuie sa-i suporti decat 3 meciuri! :whistle:

MoWeed15.03.2008 21:14
Nu trebuie sa-i suporti decat 3 meciuri!

O sa comenteze toate meciurile oficiale dupa euro 2008. Bine macar ca la turneele finale o sa fie tot TVR momentan. Chiar daca nici enachescu si gradinescu nu sunt cine-stie-ce macar sunt mai buni decat astia

Catalyn0715.03.2008 21:14
Nu trebuie sa-i suporti decat 3 meciuri! :whistle:

haha :)) ce optimist esti

vlad7515.03.2008 21:20
O sa comenteze toate meciurile oficiale dupa euro 2008. Bine macar ca la turneele finale o sa fie tot TVR momentan. Chiar daca nici enachescu si gradinescu nu sunt cine-stie-ce macar sunt mai buni decat astia

Sincer, cand ascult comentariile de pe Antena 1 ,ma gandesc la Cornel Pumnea!Mai mare plictiseala nu exista ca un meci comentat de Pumnea !

Defapt erau 2 ,mari si lati:Pumnea si Graur(Si acum imi suna "Piciurca" in minte)

danimarcu15.03.2008 21:35
Defapt erau 2 ,mari si lati:Pumnea si Graur(Si acum imi suna "Piciurca" in minte)

Pe langa asta,Pumnea era si dinamovist...

Oricum,niciodata nu m-am gandit ca o sa ajung peste ani sa-i consider pe Pumnea,Graur sau Stoica mari comentatori.Dar la ce comentatori avem azi...

Azi cred ca singurii comentatori buni sunt cei de la TVR.

vlad7515.03.2008 21:41
Pe langa asta,Pumnea era si dinamovist...

Oricum,niciodata nu m-am gandit ca o sa ajung peste ani sa-i consider pe Pumnea,Graur sau Stoica mari comentatori.Dar la ce comentatori avem azi...

Azi cred ca singurii comentatori buni sunt cei de la TVR.

Da am uitat sa adaug ca Pumnea era mare dinamovist.Ce discutii erau pe tema asta!Si pe Graur il banuiam ca-i dinamovist.Juniorul Stoica era parca mai impartial.

forever_STEAUA15.03.2008 21:49

Deci, cu tot respectul, sunteti OFF-TOPIC! :nono:

vlad7515.03.2008 21:56
Deci, cu tot respectul, sunteti OFF-TOPIC! :nono:

OFF TOPIC :SCUZE! :tongue:

weeezer15.03.2008 22:44

Incepe sa-mi placa aceasta echipa a Timisoarei... jucatori precum Abiodun, Aliuta, Arman Karamyan sau Popa au renascut sub conducerea lui Uhrin. Asta pe langa certitudinile Bucur (pe care il consider printre primii 3 atacanti din Romania) si Artiom Karamyan.

Se pare ca n-a mancat rahat degeaba Andone cand a zis ca mai tare se teme de Timisoara decat de Steaua sau Rapid. Visez ca Steaua sa ia titlul. Dar daca nu va fi asa, atunci nici pe CFR sa nu-i vad pe 1. As prefera de 1000 de ori ca echipa Timisoarei (asa cum e ea, Fulgerul Bragadiru-Timisoara) sa castige titlul, decat arogantii de la Cluj.

danimarcu15.03.2008 23:15

Fiti seriosi,ati intrat cu totii in hora asta,a facut si Timisoara doua meciuri bune si deja ii vedeti campioni?Nu au cum sa termine timisorenii in fata noastra.

DelPiero1015.03.2008 23:34

@danimarcu:true!Se vor desumfla ca un balon...in curand! :happy:

JDERUL15.03.2008 23:55

Ceahlaul si-a facut datoria! A jucat corect si a obtinut un punct mare.CFR-ul s-a vazut inca odata ca, atunci cand nu este impinsa de la spate de catre fluierasi, nu poate mare lucru.Daca Farul reuseste un egal miercuri la Cluj,vom vom fii martorii ,,inceputului sfarsitului"visului de preamarire al franarilor! Nimic nu este imposibil,ba poate o reeditare a seriei ,,007" sau chiar depasirea acestei performante!

vlad7516.03.2008 05:11
Ceahlaul si-a facut datoria! A jucat corect si a obtinut un punct mare.CFR-ul s-a vazut inca odata ca, atunci cand nu este impinsa de la spate de catre fluierasi, nu poate mare lucru.Daca Farul reuseste un egal miercuri la Cluj,vom vom fii martorii ,,inceputului sfarsitului"visului de preamarire al franarilor! Nimic nu este imposibil,ba poate o reeditare a seriei ,,007" sau chiar depasirea acestei performante!

Nu stiu daca a jucat si pe o prima de la Steaua,Gh.Stefan a spus ca nu-l deranja daca jucatorii lui au fost motivati de adversarele Chefere-ului dar,este un lucru sigur:olteniii au jucat pe o prima mai mare din partea Chefere-ului in Gruia.O sa vedem daca Craiova este chiar neputincioasa in meciul cu Steaua.Oricum ,ma indoiesc ca va juca la fel de slab si inn Ghencea.

IONUTZ-CIPRIAN16.03.2008 06:08

Si-a facut datoria sau nu ,noi diseara trebuie neaparat sa batem si sa luam 3 puncte,nu vreau sa cobesc dar avem "experienta" ca atunci cand rivalele pierdeau la echipe mici si noi puteam sa ne apropiem,pierdeam si noi,acuma sper ca diseara sa nu facem din nou si sa ne apropiem mai mult de cheferisti!

blaga andrey16.03.2008 06:22
Incepe sa-mi placa aceasta echipa a Timisoarei... jucatori precum Abiodun, Aliuta, Arman Karamyan sau Popa au renascut sub conducerea lui Uhrin. Asta pe langa certitudinile Bucur (pe care il consider printre primii 3 atacanti din Romania) si Artiom Karamyan.

Se pare ca n-a mancat rahat degeaba Andone cand a zis ca mai tare se teme de Timisoara decat de Steaua sau Rapid. Visez ca Steaua sa ia titlul. Dar daca nu va fi asa, atunci nici pe CFR sa nu-i vad pe 1. As prefera de 1000 de ori ca echipa Timisoarei (asa cum e ea, Fulgerul Bragadiru-Timisoara) sa castige titlul, decat arogantii de la Cluj.

Cred ca ai dreptate, dar tot nucred ca Timisoara va lua titlul.Ei au facut cateva meciuri bune si gata o sa ia titlul,nu au cum.Momentan sunt pe 2 dar sper ca Steaua sa castige diseara si rapidu sa faca un egal sau sa ia bataie.Atunci chiar ca ar fi o etapa favorabila Stelei.

Noi o sa fim fular-campionii si o sa speriem Europa forzateaua

1uLy4Nn16.03.2008 10:09

Ceahlaul-CFR 0-0..daca invingem diseara luam campionatul spre24

sonic200516.03.2008 15:32

o etapa perfecta pana acum pentru Steaua. daca batem diseara scapam pe locul 2 si ne ducem si destul de aproape de CFR

forza Steaua !!!

MoWeed16.03.2008 15:36

inca un meci penibil al ciorilor....pana acum toate bune si frumoase a ramas sa-i batem noi pe Urziceni

IONUTZ-CIPRIAN16.03.2008 15:41

Acum e sansa noastra de a ne detasa cu cateva puncte in fata ciorilor si de a ne apropia tot mai mult de primul loc!

stelistu_616.03.2008 15:53

Craiova - Rapid 1-1

Merita Craiova sa castige, a avut foarte multe ocazii, dar au ratat, dintre care si un penalty si un gol nevalidat de arbitru. apropo, rapid a avut un om in minus.

c.ronaldo1716.03.2008 16:27

Dani Coman - MARE PORTAR!

1uLy4Nn16.03.2008 17:27

sansele noastre cresc vertiginos :D:D, sa speram ca vom castiga asta seara

bodanelu19.03.2008 14:02

ce bulevard e in mijlocul apararii lu` bragadiru :))

«1161718192025»