Incercand sa judec cat mai obiectiv(desi e aproape imposibil ca stelist) din contracandidatele noastre la titlu doar CFR mai are fata cat de cat de campioana a Romaniei,alaturi de Steaua bineinteles. Rapid sunt slab pregatiti din pc de vedere psihologic,desi de multe ori au fost peste noi ca joc in acest campionat iar pechinezii fac ceea ce stiu ei mai bine,si anume sa se autodistruga din interior.
Steaua e singura care a fost in Liga si am vazut ce a facut acolo,mie mi se pare ca desi anul acesta am facut mai putine puncte,parca ne-am descurcat ceva mai bine,macar din pc de vedere defensiv,si acesta este un plus,chiar daca nu unul f mare. Ma gandeam,daca defensiva Stelei(cu Goian,Ghionea,hai si Radoi,rada,Baciu),care e de departe cea mai valoroasa din campionat a avut probleme mari in CL cum o sa se descurce invinsii Famagustei daca acestia iau campionatul,sau mai rau daca maftei si sapunaru ajung in CL,o sa fie mancati de vii.
Indiferent daca luam campionatul sau nu,inca imi pare rau ca o echipa ca CFR clujeiro e pe primul loc,o echipa care sta in cativa jucatori(trica,toni,didi,Semedo,culio si poate toni) si care a avut norocul,spre deosebire de noi sa nu i se accidenteze jucatorii,cu exceptia lui didi pe cand noi,in ultimii 2 ani,am avut mereu 5-6 indisponibili si totusi am reusit sa jucam in Liga de 2 ori,cum necum.
Fara sa cad in capcana conspiratiilor unguresti lansate de jijel,arbitrul de azi a fost penibl,a lasat jocul mult prea liber,iar cotonagarii de la CFR au intrat din plin in juvetii craiovei fara a fi sanctionati. Am vazut doar vreo 6o min din meci si doar fabbiani a facut vreo 3 faulturi dure,de galben ca sa nu mai vorbesc de "maestri" cum ar fi toni. E clar ca clujenii stiu ca lor li se permite jocul liber si intra dur si f dur,la intimidare,tactica ce merge cu echipele mici si tactica ce a functionat si cu plesan. Intr-adevar punctul lor forte este ofensiva,insa daca se accidenteaza trica,sau Semedo au pus-o.
Dupa mine,Steaua e singura care merita sa mearga in CL,nu stiu daca meritam momentan sa luam campionatul,judecand prestatia jalnica din turul campionatului,dar glume de echipe precum CFR,dinamu si rapid nu merita sa mearga direct in Liga,doar noi meritam pentru ca noi am adus 60% din acel coeficient imputit. Asta e,norocul nostru.
Va fi f greu sa castigam maine pentru ca avem presiune pe noi,un teren de cacao si ieseni pusi pe rupere,dar sper sa facem un joc bun si sa castigam
Off-topic: ce m-a amuzat faza cand oltenii strigau "hai Steaua" ca sa enerveze chefereii :biggrin:
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.