FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«1141516171825»
Joga Bonito23.02.2008 21:26

unguri - olteni 4-1 scor final

O sa fie o lupta complicata. Daca nu batem maine, ne-am lins pe bot. Un decalaj de 10 sau 11 puncte e imposibil de recuperat. Ceferistii nu se incurca deloc cu echipele mici, nici acasa si nici in DEPLASARE. Loc unde noi excelam cu desavarsire.

c.ronaldo1723.02.2008 21:28

Sunt buni, degeaba tot cautam p`aici gauri.. Au echipa!

novac23.02.2008 21:37

ronie, nu sunt de aceiasi parere. Sunt ajutati de arbitrii (curentul ala cu :sa spargem dominatia Bucurestenilor, are multi adepti), baftosi si prea increzuti pentru fotbalul pe care il practica ... vor gresi cu siguranta. Au comis-o la Timisoara, si-o iau in Ghencea si vor fi gata ... moral zero ... dinamu 2!

PS. Arbitrajul de astazi a fost un "ieftin truc" de scos ochii ... vezi doamne un ungur i-a arbitrat si le-a dat cartonase ... sa vezi ce urmeaza.

DelPiero1023.02.2008 21:42

Si eu cred ca au puncte slabe!Sa fim seriosi!Apararea e departe de a fi competitiva,singurul jucator de apreciat de la ei din aparare este Tony!Dorsin ala e o gluma de fotbalist,l-am vazut...intr-adevar,la mijloc Trica si mai ales Culio sunt foarte buni!Acolo e forta lor!In atac,slabanogul(dar vitezistul) de Semedo se completeaza bine cu butoiul(dar oportunistul) de Fabbiani!Per ansamblu insa,suntem peste ei!Trebuie sa invatam insa sa nu mai pierdem puncte cu echipele mici!

c.ronaldo1723.02.2008 21:47

@novac

Intradevar, au fost echipa cea mai avantajat de arbitrii in turul campionatului.. multi vor ca dupa nspee mii de ani o echipa din provincie sa castige campionatul, dar nu trebuie sa nu respectam niste juctaori buni de la aceasta echipa precum Semedo, care mi`e mi se pare cel mai bun jucator pe partea dreapta din tara, Culio, Didy, Tony.. au luat totusi locul 3 sezonul trecut, ceea ce nu este deloc rau pentru o echipa fara mari pretentii, care, sa fim seriosi, nu a fost ajutata la acea vreme de arbitrii, cel putin nu cum erau ajutati spurcatii de Porcodean in groapa de gunoi..

Fie ce`o fi, CFR este o nuca tare, dar nu prea tare!

Castigam la Iasi, avem dreptul sa speram in contiuare cel putin pana duminica viitoare.

predatorpulse723.02.2008 22:54

Incercand sa judec cat mai obiectiv(desi e aproape imposibil ca stelist) din contracandidatele noastre la titlu doar CFR mai are fata cat de cat de campioana a Romaniei,alaturi de Steaua bineinteles. Rapid sunt slab pregatiti din pc de vedere psihologic,desi de multe ori au fost peste noi ca joc in acest campionat iar pechinezii fac ceea ce stiu ei mai bine,si anume sa se autodistruga din interior.

Steaua e singura care a fost in Liga si am vazut ce a facut acolo,mie mi se pare ca desi anul acesta am facut mai putine puncte,parca ne-am descurcat ceva mai bine,macar din pc de vedere defensiv,si acesta este un plus,chiar daca nu unul f mare. Ma gandeam,daca defensiva Stelei(cu Goian,Ghionea,hai si Radoi,rada,Baciu),care e de departe cea mai valoroasa din campionat a avut probleme mari in CL cum o sa se descurce invinsii Famagustei daca acestia iau campionatul,sau mai rau daca maftei si sapunaru ajung in CL,o sa fie mancati de vii.

Indiferent daca luam campionatul sau nu,inca imi pare rau ca o echipa ca CFR clujeiro e pe primul loc,o echipa care sta in cativa jucatori(trica,toni,didi,Semedo,culio si poate toni) si care a avut norocul,spre deosebire de noi sa nu i se accidenteze jucatorii,cu exceptia lui didi pe cand noi,in ultimii 2 ani,am avut mereu 5-6 indisponibili si totusi am reusit sa jucam in Liga de 2 ori,cum necum.

Fara sa cad in capcana conspiratiilor unguresti lansate de jijel,arbitrul de azi a fost penibl,a lasat jocul mult prea liber,iar cotonagarii de la CFR au intrat din plin in juvetii craiovei fara a fi sanctionati. Am vazut doar vreo 6o min din meci si doar fabbiani a facut vreo 3 faulturi dure,de galben ca sa nu mai vorbesc de "maestri" cum ar fi toni. E clar ca clujenii stiu ca lor li se permite jocul liber si intra dur si f dur,la intimidare,tactica ce merge cu echipele mici si tactica ce a functionat si cu plesan. Intr-adevar punctul lor forte este ofensiva,insa daca se accidenteaza trica,sau Semedo au pus-o.

Dupa mine,Steaua e singura care merita sa mearga in CL,nu stiu daca meritam momentan sa luam campionatul,judecand prestatia jalnica din turul campionatului,dar glume de echipe precum CFR,dinamu si rapid nu merita sa mearga direct in Liga,doar noi meritam pentru ca noi am adus 60% din acel coeficient imputit. Asta e,norocul nostru.

Va fi f greu sa castigam maine pentru ca avem presiune pe noi,un teren de cacao si ieseni pusi pe rupere,dar sper sa facem un joc bun si sa castigam

Off-topic: ce m-a amuzat faza cand oltenii strigau "hai Steaua" ca sa enerveze chefereii :biggrin:

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

bodanelu24.02.2008 06:54
bodanelu, cam asta-i tot CFR-u ... mai sunt buni cheliosul ala in aparare( toni parca?) si cioroiul din atac dar nu exceleaza. Tu gandeste-te ca au jucat in seara asta pe o prima de 6oooEuro.

Tony?? e o gluma de jucator. daca a facut ce a vrut (in prima repriza) Costea cu el, un atacant de 22 de ani betiv (e valcean si stiu cum petrecea acum 3-4 ani, dar poate s-a schimbat :D) mi-e nu`mi arata a fi un mare jucator.

**alex**24.02.2008 09:25

Nu am vazut meciul chefere-ului aseara, dar din cate citesc pe aici scorul este exagerat iar greseli mari de arbitraj nu au fost.

MoWeed24.02.2008 10:23

Scorul de la CFR este nedrept pentru prazari.

Oricum nu au aratat nimic peste Steaua deci sunt optimist in vederea meciului de saptamana viitoare...

juristcris24.02.2008 11:35

CFR chiar nu a impresionat deloc aseara. Sunt clar o echipa de batut. Aparare jalnica, nu avem nici scuza daca nu o sa le servim cel putin 3 boabe duminica viitoare in Ghencea!

Vazandu-i aseara pe giulesteni si clujeni, chiar incep sa cred ca avem sanse reale la titlu. Totul depinde de noi!

dee24.02.2008 11:52
Nu am vazut meciul chefere-ului aseara, dar din cate citesc pe aici scorul este exagerat iar greseli mari de arbitraj nu au fost.

n-ai pierdut mare lucru :) N-au fost greseli de arbitraj, poate singurul lucru care i se poate imputa arbitrului este ca a lasat jocul destul de liber, Dorsin intrand criminal de fiecare data. ( nu pare tehnic deloc, e cam brutal de felul lui). Singurul care m-a impresionat a fost Trica, de departe cel mai bun jucator al CFR-ului, el e cheia, dublat de Culio. Trica a facut un meci f bun, ajutand atat ofensiva cat si defensiva, a recuperat f mult la mijloc. Daca Lacatus va gasi solutia sa-i anihileze, CFR-ul nu-si va putea face jocul. Semedo e agil, insa fara servant, nu va face nimic, iar Fabiani ...hmm, nici nu stiu cum sa-l caracterizez. E un paradox cu jucatorul asta: e greoi, pare dezordonat in miscari, nu ajuta absolut deloc defensiva, insa culmea e ca inscrie, are o bafta incredibila. Pana la urma si norocul face parte din atuul unui atacant si de asemenea simtul plasamentul. Apararea , care in trecut era punctul lor forte, a fost depasita de multe ori, Dorsin inca nu-si gaseste locul in echipa, probabil nu s-a acomodat, iar Tony pare departe de forma care l-a consacrat. Per ansamblu, mi-a dat senzatia unei echipe robuste, bunicele, insa care poate fi invinsa.

yo_marius24.02.2008 11:59

chefereul e o gluma de lider. a dovedit ca sta in 2 jucatori, Trica si Culio. care a fost norocul lui Fabbiani? parasuta aia de capitan a Craiovei care isi zice Dorel Stoica. pun pariu ca grasul (a.ca.a. Fabbiani) n-o sa aiba nici macar o jumate de ocazie in Ghencea.

cum bine spunea cineva pe aici, doar de noi depinde sa luam titlul!

helena_steaua24.02.2008 12:20

Steaua este o certa candidata la titlu!!... fular-campionii

**alex**24.02.2008 12:32

Am vazut si golurile, grasu' de Fabbiani are bafta mare. Daca nu exista neintelegerea de la golul trei, la 2-1 cine stie ce se putea intampla.

In rest, Muresan si Paszkany viseaza genti si posete.

DelPiero1024.02.2008 15:34

Sa ne indreptam atentia spre echipa noastra!CFR nu e cine stie ce,dar trebuie sa dovedim ca suntem mai buni decat ei!Prin joc,nu prin declaratii!

novac24.02.2008 15:58

Ultima postare pe tema franarilor,promit ... Mititelu s-a 'nervat rau si tipa despre dezvaluiri si detectoare de minciuni. Subiect promitator si poate incepe sa curga puroiul unguresc din buba!

Mititelu este acum in direct la sptfm (radio) cu Safta, cica maine face dezvaluirile intr-o conferinta de presa ... blabla

Declaratia olteanului din presa de astazi:

"Sunt uimit cã cei de la CFR vin acum și spun cã banii s-au aflat chiar în vestiar. Voi merge la București și voi susține un test la detectorul de minciuni. Aș vrea sã fiu întrebat absolut orice: dacã am luat bani de la vreo echipã, dacã aș lua în interesul altei formații sau ca sã ne predãm. Dupã care, tot în Capitalã, voi susține o conferințã de presã și voi face dezvãluiri senzaționale despre CFR, pe care alții poate nu le-au fãcut de fricã. Datoria lor moralã este sã susținã și ei un test la detectorul de minciuni."

DelPiero1024.02.2008 21:09

Inchideti topicul asta...cu parere de rau spun:nu mai avem nici o sansa la titlu...

IONUTZ-CIPRIAN25.02.2008 15:37

Nu se stie niciodata,CFR-UL nu a aratat mare lucru,prazarii s-au confundat intre ei!Daca erau mai atenti cred ca faceau o surpriza!

c.ronaldo1707.03.2008 18:55

Din cate tin minte Thereau a primit un cartonas rosu pentru un cot in stomac aplicat lui Moti. pentru un cot in figura (Cadu lui Simion) nu se da nimic?

Intreb, nu dau cu parul :wall:

**alex**07.03.2008 20:59

Din imaginile de pe net mie mi se pare ofsaid la primul gol si fault la al doilea. A mai observat careva?

c.ronaldo1709.03.2008 18:22

Vesti bune din "Stefan Cel Mare" :yeahh:

DelPiero1009.03.2008 18:40

Batea Farul daca dinamu n-ar fi avut norocul ca intre buturile ei sa se afle Lobont...

flo220309.03.2008 19:25

Rapid - Timisoara 0-1 la mai multe !!!!!

MoWeed09.03.2008 20:41

Si ciorile si-au luat-o :thumbup::yeahh: :yeahh:

DelPiero1009.03.2008 21:10

Rezultatul asta complica mult lupta pentru locul 2...apropo,schimbati titlul threadului,nu vedeti ca noi,in ultimii ani,ne luptam doar pentru locul 2...!?

«1141516171825»