@yo_marius,si care e problema ta de fapt,de ce crezi "eu si gasca mea" nu credem in titlu? Credem,insa intr-o masura mai mica decat voi restul care va umflati aiurea in pene ca a pierdut CFR un meci. Un om normal trebuie sa aiba MOTIVE sa creada ca echipa sa de suflet va reusi sa revina si mai ales daca are cu ce sa revina. Cand eram la 10 pc in spatele lui Dinamo cu cateva campionate in urma chiar speram ca vom recupera pentru ca Dinamo facea ce stiu ei mai bine si anume sa aranjeze meciuri cu ajutorul fluierasilor. Imediat ce a inceput returul s-au dus naibii pentru ca au inceput scandalurile obisnuite din groapa lor de gunoi si noi ne-am revenit pentru ca atunci se ocupa cineva de echipa si aveam un lot decent.
Acum ce sperante avem? Avem cel mai slab atac din prima Liga,transferuri mari nu se ivesc la orizont si din ce aud de la Jiji speranta noastra la titlu tot in "indirectele" lui sta.
Prietene,stai linistit,pazskany si muresan si-au asigurat spatele,am mai zis-o si in postul meu de mai sus,ei urmeaza modelul Borcea de anul trecut,o sa devin si eu super-optimist ca tine cand vand ca CFR pierde sau face egal in vreo 2-3 meciuri din primele 7 meciuri sa spunem,atunci inseamna ca si-au mai pierdut din influenta patronii CFR-ului si alti baieti incep sa cotizeze la Liga si federatie.
In campionatul nostru,o mare parte din campionat se joaca in culise,vezi si declaratia lui Jiji cum ca ii batem pe CFR in Ghencea si apoi da el cateva sute de mii de euro la echipele care joaca cu CFR si gata(pac-pac vorba gibonului).
Nu o sa incerc sa-ti strunesc optimismul,fiecare crede ce vrea,si nu e vb de varsta,eu am 22 de ani,nu cred ca sunt batran dar nu pot sa fiu optimist fara motive reale,cand nu se iveste pic de speranta la orizont. Asteptarile mele pentru retur sunt alcatuirea unui 11 stabil de catre Lacatus,aducerea unor jucatori buni pe posturile deficitare si mai ales creearea unei echipe,indiferent pe ce loc terminam. Daca luam titlul dupa tot ce s-a intamplat in acest an,chiar ar fi extraordinar.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.