FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«1121314151625»
dee17.12.2007 18:09
reafirm ceva de acum 1 luna si ceva:singurul motiv pentru care chefereul este lider este ca echipele bucurestene au avut un tur execrabil!!!nici vorba ca joaca ei asa extraordinar!!!

ai dreptate, in timp ce CFR-ul a jucat constant bine ( nu extraordinar, dar bine), Steaua a avut evolutii constant proaste. Din punctul meu de vedere, in retur Steaua trebuie sa-si pastreze luciditatea si concentrarea si sa inteleaga ca meciurile cu echipele de pluton (care-s mai numeroase) fac diferenta.

Victoria in derby-uri aduce un avantaj moral, insa avantajul numeric ti-l aduce meciurile cu echipele mici. Nu ma "incalzeste" absolut cu nimic ca CFR-ul are meciuri pe Ghencea sau in Groapa, problema lor. Diferenta de 8 pct nu mi se pare insurmontabila, insa totul depinde de echipa si nu de greselile celorlalte contracandidate. Trebuiesc castigate toate meciurile!

strezahuzum17.12.2007 21:47
da domnule!!!eu vreau sa mai vad Arsenal,Sevilla,Real etc. pe Ghencea!!!banuiesc ca un "cunoscator fin" ca tine ar avea pretentia ca Steaua sa se bata pentru UCL sau sa nu participe deloc!!daca tu nu vrei Steaua campioana si Steaua in CL iti recomand cu caldura Steaua II in Liga a 3-a...banuiesc ca performantele de acolo sunt asa,pe gustul tau!!

Woww ... ma uimeste mereu cat de scurta poate fi memoria unora. Spune-mi te rog, de ce mai vrei sa vina Realul ? Ca sa mai traim episoade gen Steaua - Real Madrid, 1-4 ? Ca dupa aia sa vedem iar ceva jucatori stand ca milogii dupa tricourile adversarilor ? Sau ca sa mai vedem cum pustii de 19 ani ai lui Arsenal fac praf "vedetele" noastre ? Iar dupa aia sa vedem siruri nesfarsite de jocuri penibile in campionat, cu scuze la fel de penibile gen "baietii erau obositi dupa jocurile din CL" ?

Spune-mi si mie te rog ce motive as avea eu sa ma bucur. Eu sunt asa mai greu de cap, imi vine greu sa ma bucur pentru umilinte in serie in grupele CL, doar ca sa "ascult muzica CL". Unicul care se bucura e probabil Bekkali, care-si umple buzunarele si dupa aia ne scoate ochii cu "banii mei bah, eu bag banii mei eu hotarasc". Banii aia fiind de fapt luati de la UEFA. Sa inteleg deci ca tu accepti umilinte si mistouri de dragul umplerii buzunarelor ciobanesti ?

@predatorpulse7 & gasca

vorbiti de "revenirea in forta a optimistilor" de parca ati vorbi de antrax sau H5N1!!ce ti se pare asa incredibil ca suporterii unei echipe aflate la 8 pct. de lider si cu 15 etape ramase sa spere la titlu??chiar nu inteleg

Mai Marius, o sa presupun ca esti asa mai tinerel. Vrei sa punem pariu ca de indata ce se reia turul diferenta aia o sa creasca ? Si stii de ce ? Pentru ca CFR are un patron care chiar investeste, in vreme ce Steaua are unul care SE FACE ca investeste. Pentru ca Paskany nu se baga peste antrenor "la inspiratie divina". In fine pentru ca aia au niste jucatori cinstiti, care fara sa fie mari valori isi fac insa treaba, in vreme ce noi avem o gasca de vedete sictirite si mult prea bine platite care intra pe teren cam in sila. De-aia.

yo_marius17.12.2007 22:02
Spune-mi si mie te rog ce motive as avea eu sa ma bucur. Eu sunt asa mai greu de cap, imi vine greu sa ma bucur pentru umilinte in serie in grupele CL, doar ca sa "ascult muzica CL".

o sa iti spun o declaratie de-a lui Luis Fabiano inainte de Steaua-Sevilla:"normal ca vrem sa castigam la Bucuresti,dar important este sa oferim un spectacol de calitate spectatorilor din tribuna"

alte declaratii de genul acesta mai gasesti si inainte de Steaua-Arsenal,Lyon-Steaua si ar mai fi ......

eu n-am spus ca esti "greu de cap"......dar gandeste-te putin,ai putea oare sa te bucuri DE FOTBAL?? eu unul recunosc ca am aplaudat golul acela superb al Sevillei in Ghencea (da,l-am aplaudat de acasa,dar asta nu m-a impiedicat sa nu ma bucur de fotbal..) si mi-a placut chiar si golul lui Bunica de la Buzau....

Mai Marius, o sa presupun ca esti asa mai tinerel. Vrei sa punem pariu ca de indata ce se reia turul diferenta aia o sa creasca ? Si stii de ce ? Pentru ca CFR are un patron care chiar investeste, in vreme ce Steaua are unul care SE FACE ca investeste. Pentru ca Paskany nu se baga peste antrenor "la inspiratie divina". In fine pentru ca aia au niste jucatori cinstiti, care fara sa fie mari valori isi fac insa treaba, in vreme ce noi avem o gasca de vedete sictirite si mult prea bine platite care intra pe teren cam in sila. De-aia.

nu stiu daca e asa importanta varsta mea dar,da, ai dreptate-sunt "mai tinerel"

iti spun sincer ca as avea curaj sa pariez ca nu chefereul va lua titlul!!

despre patroni prefer sa nu comentez (mai ales de Jiji- e si asa omniprezent pe toate posturile TV) insa da-mi voie sa am incredere ca Laca nu va permite "interventia divina" din loja.....macar pana la proba contrarie ar trebui sa il sustinem!!!

numai bine....

predatorpulse718.12.2007 00:11

@yo_marius,si care e problema ta de fapt,de ce crezi "eu si gasca mea" nu credem in titlu? Credem,insa intr-o masura mai mica decat voi restul care va umflati aiurea in pene ca a pierdut CFR un meci. Un om normal trebuie sa aiba MOTIVE sa creada ca echipa sa de suflet va reusi sa revina si mai ales daca are cu ce sa revina. Cand eram la 10 pc in spatele lui Dinamo cu cateva campionate in urma chiar speram ca vom recupera pentru ca Dinamo facea ce stiu ei mai bine si anume sa aranjeze meciuri cu ajutorul fluierasilor. Imediat ce a inceput returul s-au dus naibii pentru ca au inceput scandalurile obisnuite din groapa lor de gunoi si noi ne-am revenit pentru ca atunci se ocupa cineva de echipa si aveam un lot decent.

Acum ce sperante avem? Avem cel mai slab atac din prima Liga,transferuri mari nu se ivesc la orizont si din ce aud de la Jiji speranta noastra la titlu tot in "indirectele" lui sta.

Prietene,stai linistit,pazskany si muresan si-au asigurat spatele,am mai zis-o si in postul meu de mai sus,ei urmeaza modelul Borcea de anul trecut,o sa devin si eu super-optimist ca tine cand vand ca CFR pierde sau face egal in vreo 2-3 meciuri din primele 7 meciuri sa spunem,atunci inseamna ca si-au mai pierdut din influenta patronii CFR-ului si alti baieti incep sa cotizeze la Liga si federatie.

In campionatul nostru,o mare parte din campionat se joaca in culise,vezi si declaratia lui Jiji cum ca ii batem pe CFR in Ghencea si apoi da el cateva sute de mii de euro la echipele care joaca cu CFR si gata(pac-pac vorba gibonului).

Nu o sa incerc sa-ti strunesc optimismul,fiecare crede ce vrea,si nu e vb de varsta,eu am 22 de ani,nu cred ca sunt batran dar nu pot sa fiu optimist fara motive reale,cand nu se iveste pic de speranta la orizont. Asteptarile mele pentru retur sunt alcatuirea unui 11 stabil de catre Lacatus,aducerea unor jucatori buni pe posturile deficitare si mai ales creearea unei echipe,indiferent pe ce loc terminam. Daca luam titlul dupa tot ce s-a intamplat in acest an,chiar ar fi extraordinar.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

strezahuzum18.12.2007 07:18
o sa iti spun o declaratie de-a lui Luis Fabiano inainte de Steaua-Sevilla:"normal ca vrem sa castigam la Bucuresti,dar important este sa oferim un spectacol de calitate spectatorilor din tribuna"

alte declaratii de genul acesta mai gasesti si inainte de Steaua-Arsenal,Lyon-Steaua si ar mai fi ......

eu n-am spus ca esti "greu de cap"......dar gandeste-te putin,ai putea oare sa te bucuri DE FOTBAL?? eu unul recunosc ca am aplaudat golul acela superb al Sevillei in Ghencea (da,l-am aplaudat de acasa,dar asta nu m-a impiedicat sa nu ma bucur de fotbal..) si mi-a placut chiar si golul lui Bunica de la Buzau....

Imi vine cam greu "sa ma bucur de fotbal" cand vad cum echipa mea de suflet intra pe teren doar ca sa fie luata la misto de adversar. Asa cum s-a intamplat cu Arsenal, cu Real Madrid, cu Sevilla, samd. De ce dracu sa ma bucur ? Sa ma bucur cand vad ca nu leaga 3 pase, sau ca trec adversarii pe langa ei ca un Intercity pe langa un marfar ?

Sau cu "relansarea campionatului". Cum dracu sa-mi doresc sa luam campionatul cand jigodia de Becali declara sus si tare ca "se va ocupa el de Cluj" ? Adica mai pe romaneste iar vom vedea pungute cu bani aruncate in adversarii lor. Mai da-o dracului de treaba, chiar atat de milogi am ajuns ? Am uitat de tot ce inseamna fair-play si onoare doar de dragul de a mai castiga un campionat ? Eu nu vreau ca Steaua sa castige astfel de titluri. Sa le ia Borcea, Copos, Paskany, oricine. Steaua care o tin eu minte, chiar si Steaua din anii 90, nu s-ar fi pretat niciodata la asa ceva. Si daca suporterii nu refuza sa inghita astfel de magarii, inseamna ca nu suntem cu nimic mai buni decat Becali.

weeezer18.12.2007 07:39

Astea sunt discutii inutile, campionatul s-a intrerupt, 2 luni nu mai jucam nici un meci oficial, n-are rost sa comentam despre ce credem ca va fi peste 2-4-6 luni. Eventual o facem despre ce a fost in acest tur.

Cat despre 2007, despre sezonul de primavara, eu unul il iau ca pe un nou inceput, si indiferent in ce groapa de noroi ne-am aflat inainte, mereu am primit un inceput cu speranta si sustinerea si optimismul necesare. Necesare mie, si poate si lor.

zamainmenu18.12.2007 08:08

Vad ca lumea viseaza pe aici la titlu...in conditiile in care jocul Stelei este execrabil, n-am vazut in tot turul un un-doi, o pasa in viteza dintr-o atingere, ne-au dominat echipe precum Ceahlaul, Unirea, ne-a batut ultima clasata etc etc etc.

Sa castigam titlul - este un vis utopic daca se pastreaza datele din prezent. Suntem o caricatura de echipa, aflata intr-adevar mult prea sus in clasament fata de jocul prestat. Si, cu un mijloc compus din Lovinho+Rolex=fratii siamezi, Neaga si Cristocea, nu putem spera la o imbunatatire a jocului. La mijloc suntem rupti, nu avem un singur jucator in stare sa limpezeasca si sa iuteasca jocul. Si - asa cum spunea nea Imi - la Steaua este o strategie "pompieristica". Adik nu se intrevad zile mai bune, iar ai nostri conducatori o dau inainte cu aberatiile.

axl18.12.2007 08:46
Vad ca lumea viseaza pe aici la titlu...in conditiile in care jocul Stelei este execrabil

Sa castigam titlul - este un vis utopic daca se pastreaza datele din prezent.

nu se intrevad zile mai bune, iar ai nostri conducatori o dau inainte cu aberatiile.

Titlul este visul etern al oricarui stelist. Si nu este unul utopic, pastrand datele din prezent. Se poate castiga campionatul, suntem in pauza de iarna si pot aparea unele schimbari, in bine.

Intradevar, momentan nu se intrevad zile mai bune, dar eu sunt sigur ca vom lua titlul. Singura mea frica e sa nu-l luam apasand pe butoane.

c.ronaldo1724.01.2008 15:22

Cica Coppos s`ar retrage. Hmm.. DNA`ul face victime.. pabibabum!

IONUTZ-CIPRIAN24.01.2008 17:53

I-o fi tremurand chiloteii??Chestia aia ca se retrage nu o cred!!

MoWeed24.01.2008 21:12

Nu se retrage Copos ca doar mai are de vandut sa-si scoata banii :biggrin:

amarel26.01.2008 23:11

Copos e un mare ipocrit, si un si mai mare prefacut, nu v-a vinde niciodata RAPID-ul,ii place la nebunie sa pozeze in victima , cat si in cel care baga bani in fotbal fara sa scoata nimic,....hi hi hi, ce gluma !!!!!!!

Virgil09.02.2008 10:42

Candidatele la titlul de campioana de anul acesta, raman in mod cert CFR, Rapid si Steaua. Va fi o lupta pe viata si pe moarte. Ele s-au intarit cu jucatori buni in intersezon si au avut rezultate bune in meciurile amicale.

Rapidul are cel mai bun si mai titrat antrenor, cu titluri castigate cu Rapid si Dinamo. CFR-ul un antrenor mai putin titrat, doar un titlu cu Dinamo. Steaua, un antrenor care vine puternic din urma.

Diferenta de 8 puncte a CFR-ului fata de noi, poate fi anihilata in Ghencea, pe Dinamo si la Urziceni. Poate si in alta parte.

Cele trei puncte pe care Rapidul le are in fata noastra, pot fi pierdute oriunde, pentru ca intentia lui Copos de a parasi Giulestiul, va provoca in mod sigur tensiuni si neliniste echipei si suporterilor.

E foarte greu, dar merita sa lupti. Castigarea unui titlu in fata mai multor contracandidate, inseamna infinit mai mult decat titlul castigat anul trecut de caini, care au defilat ajutati de arbitri, de Liga, de oricine putea sa-i ajute.

DelPiero1010.02.2008 15:01

dinamu-Levski 2-5! :biggrin: :rolleyes: :laugh:

danimarcu10.02.2008 17:34

Dinamo-Litex Loveci 2-5

Rapid-Levski Sofia 2-3

DelPiero1010.02.2008 18:34

Ma scuzati,dinamu a jucat cu Litex!O echipa mai slaba decat Levski...

1on10.02.2008 19:53

Vai de capu lor. Nu pot sã înțeleg cum pot fi atât de proști sã-l ținã pe Þãlnar antrenor. Din partea mea sã-l ținã cât mai mult.

**alex**10.02.2008 21:06

Si ca sa completam seria de infrangeri a echipelor romanesti in amicale : Otelul - Steaua Rosie 1-7 ! :mellow:

DelPiero1010.02.2008 21:10

Otelul a jucat cu rezerve...dar oricum rezultatul e rusinos!Sper sa nu fie contagioase aceste infrangeri... :dry:

**alex**12.02.2008 15:45

Rapid - Lokomotiv Sofia 3-4 :biggrin:

DelPiero1012.02.2008 15:57

Ba astia nu se mai satura de infrangeri!

strezahuzum12.02.2008 20:38

Face parte din "farmecul vietii". Da-i doamne sanatate lui Mafteius capitan de plai si tine-l titular inca 10 ani. E bulevar pe partea lui din centrul apararii.

sonic200512.02.2008 21:57

Din amicalele astea se pare ca Steaua e singura echipa romaneasca care s-a descurcat bine cu bulgarii , restul au avut mari probleme.

strezahuzum14.02.2008 07:41

Cine recunoaste personajele din articolul de mai jos ?

Borcea + Corpo = LOVE.

Cu adevarat prietenul la nevoie se cunoaste ... Borcea va activa touchscreenul in curand.

cristi_mold14.02.2008 09:16

Il va activa degeaba ca la ce dezastru este Dinamo nu prea mai vad cine ii salveaza.

«1121314151625»