FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«1101112131425»
weeezer11.11.2007 22:02

Daca il anihilam pe Cristea, avem sanse mari cu dinamovistii, nu cred sa vina pericolul din alta parte, poate Danciulescu sa mai miste, dar Cristea cred ca e principalul om de care trebuie sa ne temem.

Off topic: de ce nu exista thread deschis despre Steaua - Dinamo? La urma urmei, e etapa viitoare, ce daca e intercalat meciul cu Pandurii???

inches12.11.2007 00:00

weezer pe urma urmeaza si doua meciuri ale Nationalei, deci pina la Steaua - Dinamo se va intampla multe.

vlad7512.11.2007 05:57
In ultima vreme incepe sa ma irite Dan Petrescu. Devine paranoic cu arbitrajul, nu este etapa in care sa nu comenteze cate ceva. Cred ca ar putea fi un antrenor mare daca ar lasa ciocu` mai mic, insa pentru asta.. are o bila neagra.

Si Andone procedeaza la fel.Streseaza arbitrii la orice meci.Cred ca se vad greselile la fiecare meci al lui CFR.Are dreptate si Radoi,Clujul joaca bine iar cand nu o face "intra in scena arbitrii"(Cum ar zice OTV-ul).La meciul cu Dacia Mioveni,Fabiani a preluat cu mana,fara sa fie deranjat de arbitru.Plus intrarile criminale,marca Andone,tolerate de arbitru.

Dar vorba aia:"scopul scuza mijloacele".CFR vrea in Liga cu orice pret!

weeezer12.11.2007 10:04
weezer pe urma urmeaza si doua meciuri ale Nationalei, deci pina la Steaua - Dinamo se va intampla multe.

Nu stiu in ce masura conteaza asta, de vreme ce meciul cu Dnamo este etapa viitoare, indiferent cand o fi ea..

inches12.11.2007 15:04

cel putin in mai mult de 10 zile, poate in 15 zile.

bodanelu12.11.2007 22:09

o rugaminte.. schimbati titlul la topic in cu cine ne bate pentru locurile 4-8!

**alex**17.11.2007 15:20

Hai ca asta e tare! :laugh:

Andone: "In maximum 5 ani, CFR-ul poate prinde o finala Champions League"

IONUTZ-CIPRIAN17.11.2007 19:14

Vrabia malai viseaza!!!

forever_STEAUA19.11.2007 07:18
Hai ca asta e tare! :laugh:

Pentru bancuri existã un topic special. :rolleyes:

yo_marius19.11.2007 08:11

cuvantul cheie este "poate"..........dupa acelasi rationament in 20 de ani Dinamo "poate" intra in grupe (deh...pregatirea e fff importanta),rapidul "poate" prinde inca un sfert de UEFA,iar chefereu "poate" castiga un titlu......deci cuvantul cheie este "poate".....

**alex**19.11.2007 11:06

@forever

Te rog nu fi rea si nu-mi da warn. :tongue:

@yo_marius

Chiar si asa e o aberatie, eu ma intreb daca in urmatorii 10 ani va ajunge vreo echipa romaneasca in primavara europeana din Champions League.

weeezer21.11.2007 20:47

Radeti voi, radeti, dar CFR-ul are cea mai serioasa si mai potenta conducere din Liga 1.

Wally24.11.2007 21:38

Cu aceasta victorie cred ca putem sa ne gandim din nou la podium...

novac24.11.2007 21:47

Radeti voi, radeti, dar CFR-ul are cea mai serioasa ..... WRONG.

Norocul nostru ca si ei sunt tot o basica de sapun. Ai vazut meciul de la Bistrita. Dupa un semenea meci( prestatie palida/ ajutor arbitrii ETC) sunt mai mult decat baftosi ca au egalat dupa 2-0.

O sa crape inime si in ungurul ala o sa vezi. Plateste, plateste dar mai se si opreste.Mai vorbim de CFR-eu dar nu azi.

Bafta maxima si bucura-te macar in seara asta.

weeezer24.11.2007 22:07

Marlanie pe fata ce s-a-ntamplat la Bistrita, si de fapt ceea ce se intampla cu CFR-ul in mod constant. Jucatorul ar trebui suspendat. Iar normal (dar utopic) ar fi fost sa rateze penaltiul. Mai aveau o repriza la dispozitie sa arate cat sunt de buni.

puiu mordasan24.11.2007 23:08
:steagcruce: Se pare ca victoria asupra javrelor are darul sa relanseze lupta pentru.titlu,iar faptul ca Clujul incepe sa dea rateuri e un lucru in favoarea noastra! Daca noi castigam tot pana la pauza competitionala,9 puncte nu sunt greu de recuperat in conditiile in care Clujul joaca afara cu Steaua,Timisoara si cu Dinamo! Asa ca avem toate sansele sa-i ajungem,cu conditia unor transferuri de valoare!!! FORZA Steaua!!!
IONUTZ-CIPRIAN25.11.2007 07:40

Nu sunt greu de recuperat dar trebuie ca si celelalte sa mai si piarda,si printre celelalte nu este numai Clujul,sunt mai multe,in loc sa spun ceva de campionat mai bine stau si astept sa vad ce se intampla!!

sonic200525.11.2007 08:09

inca nu trebuie sa visam la titlu , insa daca castigam toate meciurile ramase de disputat anul asta pe plan intern vom fi la 6-7 puncte de CFR poate si mai putin. ma bazez pe faptul ca CFR va pierde cu Poli si va face un egal cu u Cluj.

oricum noi nu mai avem meciuri foarte grele dar trebuie un pic de mobilizare a la Lacatus pentru a le castiga, apoi din primavara cu 2-3 transferuri reusite si cu revenirea jucatorilor accidentati cred ca vom arata altfel.

deja cu ghione, Radoi , plesan si poate Ochirosii (sper sa-l aduca inapoi).

iar ca trensferuri un atacant , Thereau sau unul asemanator ca stil, un mijlocas de creatie obligatoriu din america de sud (mi-e dor de Elton), si un mijlocas de banda stanga ar rezolva toate problermele Stelei.

nu m-ar deranja nici aducerea lui cocis pentru al inlocui pe Dica

weeezer25.11.2007 13:12

Ce lansare in adancime a reusit Dorinel Munteanu pentru adversarul sau Bilasco, la golul Unirii :)

L.E. UTA - Rapid 1-0 prin golul dinamovistului Baltoi. Cesihna a ratat un penalty in minutul 86. Vaslui - Urziceni 1-1, cu Munteanu pasator decisiv la golul ialomitenilor. Ce etapa favorabila pentru noi, si ce pacat de mizeria de la Bistrita.

sonic200525.11.2007 14:27

da pacat de ce s-a intamplat la Bistrita da bine macar ca ne apropiem de locul 2

axl2325.11.2007 14:46
inca nu trebuie sa visam la titlu

Suntem obligati de istorie sa visam la titlu, indiferent de starea echipei si pozitia din clasament.

cornisa5825.11.2007 18:42
Suntem obligati de istorie sa visam la titlu, indiferent de starea echipei si pozitia din clasament.

Speranța moare ultima pînã matematic avem șanse nu renunțãm !!!!!!

sonic200525.11.2007 20:30

eu doar vroiam sa spun ca nu trebuie sa fim prea euforici in urma acestui joc pentru ca mai sunt foarte multe lucruri de rezolvat in jocul Stelei. si eu sper insa a fost o exprimare gresita. mare pacat insa ca nu am castigat cu Pandurii, am fi fost la 10 pct si daca punem si restanta la 7 pct de CFR. asa cum am zis si mai sus sper sa terminam la cel mult 7 pct diferenta turul pentru ca altfel va fi foarte greu sa-i prindem din urma pe CFR tinand cont si ca in primavara mai sunt decat 15 etape.

-=Danny=-25.11.2007 20:55

Nu stiu de ce , dar cred ca la meciul restantza ... Steaua se fa culca pe o ureche , si va face un egal tras de par ..... dar sper sa ma insel . Acum cu Dinamo afara din lupra pentru titlu , trebuie sa o mai eliminam decat pe rapid , si CFR ..... vagonari naiba .... :angry:

weeezer26.11.2007 10:37

Sport.ro anunțã cã noul antrenor al lui Dinamo este Cornel Dinu. El va fi ajutat de cãtre Cornel Þãlnar.

Parcã inițial era vorba sã fie pe dos...

«1101112131425»