De ce spui ca n-au castigat cu Steaua si Dinamo si nu invers, ca Steaua si Dinamo n-au fost in stare sa-i bata?
1. Steaua si Timisoara au jucat la Cluj in inferioritate numerica.dat fiind ca au avut superioritate numerica si avantajul de a juca acasa(pentru ca in ciuda a ceea ce spui,e un mare avantaj terenul propiu) eu spun ca NU a castigat clujul,Steaua si Timisoara castigand puncte acolo!!
2.Dinamo a venit la Cluj in cea mai proasta forma din acest sezon si tot nu a pierdut.
3.CFR Cluj are doar 2(doi) jucatori care pot face saltul spre marea performanta(didi si Semedo) restul fiind jucatori de duzina,si mai mult,nici macar nu sunt obisnuiti cu performantele si presiunea(cum sunt jucatorii de duzina de la Steaua)
4.azi au jucat la tg-Jiu fiind dominati copios de echipa de pe locul 13 (parca...)--ceea ce nu e o intamplare la fel fiind si dubla mansa cu anorthosis.
p.s. daca nu sunt prea coerent scuze dar ma cam pregatesc sa plec :tongue: ..oricum sper ca intelegi ideea (ideile) exprimate...
p.p.s. am scris numele propii cu litere mici pentru ca asa scriu eu...daca e impotriva regulamentului dati-mi va rog un mesaj,nu mai editati degeaba postul (moderatorii)