FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«191011121325»
amarel04.10.2007 22:31
Echipa milogilor de sub pod, spaima Germaniei, etc, etc, e condusa cu 2-1 pe teren propriu de echipa de pe locul 16 in Bundesliga. I rest my case !

...asa se intampla cand UTC-istul Copos iese inainte si se bate cu pumnii in piept ca-i deja calificat ....!!

amarel04.10.2007 22:38

predatorpulse

Dinamo abia daca are fata de Intertoto !!!! marile vedete radu Stefan ,moti, etc, sunt mari si tari doar in campionat, in meciuri afara sunt gafeori non stpo !!!

yo_marius_xxx04.10.2007 23:19

"moti da-le emotii","hai cap-de-zmeu fa ceva cu mingea aia!","seara asta nu e minunilor in fotbal" si 3 secunde mai tarziu "hai bratone,hai Ganea avem nevoie de o minune de la Ganea"

dincolo de amuzament(care a fost doar un primele minute) m-a enervat teribil acest comentariu,iar intr-o tara normala unde ratingu chiar conteaza oamenii aia erau dati afara in suturi dupa primele 10 minute!!!!

si apropo,oamenii aia se certau cu arbitru mai ceva ca moti & comp. si dadeau indicatii tehnice lu' dinamu mai ceva ca Zenga!!

cel mai penibil comentariu auzit vreodata(si am auzit multe,chiar si traducerile pe cartoon network sunt mult mai reusite)!!!!!

LATER EDIT:(sper doar sa nu mi-o iau in cap cu editatul asta :biggrin: ) la fiecare actiune dinamovista erau celebrele vorbe:"du-te bratu,du-te" sau "du-te pulhac,du-te".......oare cineva(nu spun cine) s-a uitat pe pro la Dinamo Kiev-Steaua si apoi a avut un vis erotic in care el(din nou,nu dau nume) era comentator de fotbal????

forever_STEAUA05.10.2007 06:36

Sincer m-am uitat la porcãria aia de meci numai din cauza comentariului. Doamne, cât am putut râde :D

"Du-te x du-te" îmi provoca dureri de la atâta râs... Penibili!!!

ªi uite așa s-au terminat transmisiile din Europa pentru prima (?!) TV.

yo_marius_xxx05.10.2007 07:36
Steaua cu tot lotul valid este o echipa de grupele CL(doar de grupe) iar cu 2-3 jucatori ofensivi a cate vreo 5 milioane poate am trece de grupe pentru ca experienta avem fata de restul echipelor din tara.

daca ai sti cat e de enervanta remarca asta!!! care dreaq sunt jucatorii aia de 5 milioane???? un exemplu vreau si eu!!!!!! doar unul!!! (si sper ca nu te-ai referit la camus-de cand era vorba ca vine la Steaua am vazut vreo 3 meciuri de a lui charleroi si........)

oricum astept sa vad si eu 1 (una bucata) jucator de 5 milioane de euroo!!!!

apropo sahtior a platit mult mai mult pentru italianul ala,sau pentru castillo,sau fernandinho(offfffff....si aia sunt in ucraina!!).....asta ca sa nu mai vorbim de tska mosckova

pai cred ca daca domnul Becali investea la Steaua cat s-a investit la sahtior voia sa castige UCL an de an!!!!

predatorpulse705.10.2007 08:33

@yo-mariusxxx,jucatorii aia de 5 milioane sunt ipotetici,si nu ma refeream la camus. TSKA asa s-a ridicat,a avut o baza de jucatori din fostul spatiu sovietic si vreo 3-4 brazilieni care acum sunt urmariti de marile echipe ale europei. Cine era wagner love acum 5 ani? Dar l-au vazut niste oameni de la tska,i-au vazut valoarea si a ajuns un jucator f bun.

Repet,daca am avea tot lotul valid+un atacant pursange(gen wagner love) de valoare+ 2 brazilieni tehnici la mijloc am avea o echipa de CL,poate chiar de optimi CL. Asa avem aparare,mijloc nu iar atacul e tandari. Gandeste-te ca am avea o aparare f buna(Ghionea,Goian,rada,Baciu,golanski,emeghara,badoi),iar Dica ar avea cu cine sa combine in fata.

Deci nu te enerva,eu doar vorbeam ca ar fi ideal sa transferam vreo 3 jucatori d-astia nu ca chiar o sa fie transferati pentru ca Becali pentru noi e Copos 2.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

yo_marius_xxx05.10.2007 09:10

normal ca ar fi ideal lucrul asta...de fapt ideal ar fi ca la mijloc si in atac sa jucam cu Ronaldinho,kaka,cr.Ronaldo si Messi(repet ar fi ideal)

dar ca sa revin: vagner love avea anul trecut salariul de 1.400.000 pe an!!!!(adica salariile de la Steaua+jumate din dinamu-doar ca ex!!)...iar cand a venit la rusi acum 4-5 ani a venit pe salariu de 5-600.000 pe an!!!

deci....jucatorii aia de 5 mil o sa vina atunci cand vor fi platiti la valoarea lor!! pana atunci jucam tot cu ovidel si lovinel "gemenii golului" cu i-a numit cineva aici(foarte inspirat de altfel!!)

DelPiero1005.10.2007 10:14

E clar ca nu avem puterea financiara nici macar al ucrainenilor sau a rusilor...singura sansa sa ne luam la tranta cu granzii Europei este sa apara o noua generatie de exceptie precum cea din 1986...

@Dee: Ii flatezi pe cei de la Pro TV numindu-i ironici...

amarel05.10.2007 23:26

@DelPiero10

de unde dracu generatie cand nu mai exista copii si juniori ????? a avut grija Sandu SI mitica , GROPARII FOTBALULUI ROMANESC,pe CARE ACUM II roade grija de legi prin care publicul sa nu poata scanda pe stadion impotriva lor !!!!

predatorpulse706.10.2007 14:11

Am urmarit azi meciurile timisoarei si clujului si tot ce pot sa zic e ca va fi vai de mama noastra daca va castiga vreo echipa din provincie campionatul,apararile acestor echipe sunt zero barat,plus ca jocul lor a inceput sa sufere dupa inceputul entuziast de campionat. Timisoara a profitat de apararea varza a clujului iar clujul a avut bulan dand gol la singura faza de poarta.

Cum se face ca clujeiro dupa ce l-a scos pe plesan din activitate o perioada mare de timp,era astazi sa-l faca pe liviu Mihai sa-si scuipe plamanii,ei fiind echipa cea mai fair-play dupa spusele lui muresan,cand de fapt e o echipa dupa chipul cotonogarului ce o antreneaza.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

IONUTZ-CIPRIAN06.10.2007 14:18

Clujul merita toata atentia noastra,astia merg destul de bine,parca vad ca,castiga campionatul,intra inn grupe si ne fac de cacao, :biggrin: ,ca nu au experienta,o sa fie asa de umplutura!! :biggrin:

yo_marius_xxx06.10.2007 17:56

am vazut si eu Pandurii-CFR Cluj.....CFR e pilaf!!! sa nu uitam ca ei au jucat in gruia si cu Steaua si cu Dinamo si cu Timisoara,si n-au gastigat nimic!!!! in retur cand vor veni deplasarile se va termina si cu clujul!!!

pana la urma tot cu dinamu o sa ne batem(sa speram doar ca Borcea isi rupe degetul cu care apasa p butoane!!)

dee06.10.2007 18:05
am vazut si eu Pandurii-CFR Cluj.....CFR e pilaf!!! sa nu uitam ca ei au jucat in gruia si cu Steaua si cu Dinamo si cu Timisoara,si n-au gastigat nimic!!!!

mai Marius, ma faci sa rad. Imi place ca toata lumea critica CFR-ul si totusi, sunt pe primul loc. De ce spui ca n-au castigat cu Steaua si Dinamo si nu invers, ca Steaua si Dinamo n-au fost in stare sa-i bata? Nu cred ca mai conteaza daca o echipa joaca acasa sau in deplasare, orice punct castigat e important si va influenta bilantul de la final. Cred ca lupta pentru titlu, va include anul acesta si alte echipe, decat trioul clasic Steaua, Dinamo si Rapid.

JDERUL06.10.2007 18:21

Din pacate,titlul de canpioana a Romaniei nu se mai joaca in campionat.Si asta se vede din evolutiile ,,campionilor"in Europa.Titlul de campioana este un duel al oligarhilor din fotbalul romanesc,ceva de genul,,ai-ti vazut ca v-am facut anul acesta fraierilor?"In plus mai sunt si rasplatiri de catre UEFA cu cateva milioane bune.De aici si pana la interzicerea spectatorilor pe teren nu mai este mult.Stiti cum este,cu cat stiu mai putini,cu atat mai bine!

yo_marius_xxx06.10.2007 20:43
De ce spui ca n-au castigat cu Steaua si Dinamo si nu invers, ca Steaua si Dinamo n-au fost in stare sa-i bata?

1. Steaua si Timisoara au jucat la Cluj in inferioritate numerica.dat fiind ca au avut superioritate numerica si avantajul de a juca acasa(pentru ca in ciuda a ceea ce spui,e un mare avantaj terenul propiu) eu spun ca NU a castigat clujul,Steaua si Timisoara castigand puncte acolo!!

2.Dinamo a venit la Cluj in cea mai proasta forma din acest sezon si tot nu a pierdut.

3.CFR Cluj are doar 2(doi) jucatori care pot face saltul spre marea performanta(didi si Semedo) restul fiind jucatori de duzina,si mai mult,nici macar nu sunt obisnuiti cu performantele si presiunea(cum sunt jucatorii de duzina de la Steaua)

4.azi au jucat la tg-Jiu fiind dominati copios de echipa de pe locul 13 (parca...)--ceea ce nu e o intamplare la fel fiind si dubla mansa cu anorthosis.

p.s. daca nu sunt prea coerent scuze dar ma cam pregatesc sa plec :tongue: ..oricum sper ca intelegi ideea (ideile) exprimate...

p.p.s. am scris numele propii cu litere mici pentru ca asa scriu eu...daca e impotriva regulamentului dati-mi va rog un mesaj,nu mai editati degeaba postul (moderatorii)

lucvald-190206.10.2007 21:21
Imi place ca toata lumea critica CFR-ul si totusi, sunt pe primul loc. De ce spui ca n-au castigat cu Steaua si Dinamo si nu invers, ca Steaua si Dinamo n-au fost in stare sa-i bata?Cred ca lupta pentru titlu, va include anul acesta si alte echipe, decat trioul clasic Steaua, Dinamo si Rapid.

dragalasa mea DEE, stii foarte bine ca chefereul n-o sa termine pe locul 1 , pentru ca s-ar rasuci in pamant strabunii si inaintasii CCA-ului ;).. clujenii cei juniori n-au batut nicio echipa de top desi au jucat cu fiecare acasa ....iar in UEFA ne-au facut absolut de rasul Europei...Fii barbata DEE si...incearca sa intelegi ca e chestiune efemera locatia momentana a echipei...

Fac pariu (sunt parolist prin excelenta)..ca Chefereul (cacofonie cu premeditare) nu termina pe podium !

Lasa-mi ramasagul dorintei tale acolo unde stim noi ;) ca?

**alex**31.10.2007 13:51

Daca nu exista faza din min 40, meciul de la Urziceni mi se parea suspect. Fundasii Unirii (Galamaz si Mehmedovici) se dadeau la o parte din calea mingii, iar pe banca este tinut cuplul de atacanti cu care au inceput acest sezon : Bogdan Stancu - Danalache. Plus ca nu mai exista acea determinare din meciul cu noi.

Acum dupa eliminarea lui Gomez si circul facut de Dan si Meme nu stiu ce sa mai zic.

DelPiero1031.10.2007 15:36
dragalasa mea DEE, stii foarte bine ca chefereul n-o sa termine pe locul 1 , pentru ca s-ar rasuci in pamant strabunii si inaintasii CCA-ului ;).. clujenii cei juniori n-au batut nicio echipa de top desi au jucat cu fiecare acasa ....iar in UEFA ne-au facut absolut de rasul Europei...Fii barbata DEE si...incearca sa intelegi ca e chestiune efemera locatia momentana a echipei...

Fac pariu (sunt parolist prin excelenta)..ca Chefereul (cacofonie cu premeditare) nu termina pe podium !

Lasa-mi ramasagul dorintei tale acolo unde stim noi ;) ca?

Ai dreptate!Nici eu nu cred ca vor lua titlul!Ii vad insa undeva pe podium,mai exact,pe ultima treapta a lui...

P.S.Poate au valoare de titlu,dar nu vor fi lasati sa-l ia...

weeezer31.10.2007 19:30

Dinamo. O gluma proasta. Incredibil ce cadere pot sa aiba unii jucatori care acum cateva luni zburdau pe teren. L-as vrea pe Adrian Cristea la Steaua, totusi. De la Urziceni mi-a placut prestatia numarului 2, Ciprian Petre. Are viteza, tehnica si sut.

CFR. Cand am zis ca vor lua campionatul, in nici un caz nu am spus-o pentru ca ar fi ei cine stie ce mare valoare, ci mai mult prin prisma formei slabe/foarte slabe a echipelor din Bucuresti.

clausblaus01.11.2007 14:21
Daca nu exista faza din min 40, meciul de la Urziceni mi se parea suspect. Fundasii Unirii (Galamaz si Mehmedovici) se dadeau la o parte din calea mingii, iar pe banca este tinut cuplul de atacanti cu care au inceput acest sezon : Bogdan Stancu - Danalache. Plus ca nu mai exista acea determinare din meciul cu noi.

Acum dupa eliminarea lui Gomez si circul facut de Dan si Meme nu stiu ce sa mai zic.

Sincer mie foarte greu sa cred ca Dan Petrescu s-ar preta la asa ceva.Si cu cine....cu Dinamo?!Am incredere in Dan si cred ca a facut tot ce a tinut de el pentru a invinge, dar ca la mai toate echipele romanesti,jucatorii te trantesc cand te asteptimai putin.

weeezer02.11.2007 14:00

Gata, suntem bazati. Il luam pe inchizatorul si sufletul lui Lanos (prima Liga argentiniana), + marea speranta a fotbalului din Argentina, noul Messi, de la River Plate. 19 ani.

c.ronaldo1703.11.2007 12:13

In ultima vreme incepe sa ma irite Dan Petrescu. Devine paranoic cu arbitrajul, nu este etapa in care sa nu comenteze cate ceva. Cred ca ar putea fi un antrenor mare daca ar lasa ciocu` mai mic, insa pentru asta.. are o bila neagra.

weeezer11.11.2007 20:50

Dinamo - Rapid 0-2 si Dinamo a terminat-o cu campionatul. Sa speram ca dupa etapa viitoare vor fi terminat si cu locul 2.

Rapid - probabil principala contracandidata a Clujului la titlu, echipa cea mai in masura sa termine pe 2. Noi, realistic, ne batem pe locurile de UEFA.

predatorpulse711.11.2007 21:11

Meciul cu Dinamo va fi foarte greu,daca aveam o echipa decenta in acest moment maturam pe jos cu pechinezii. Insa asa vom avea probleme destul de mari. Daca e sa fim cinstiti momentan cel mai bine joaca CFR,rapidul si Urziceni,lucru dovedit si de pozitiile din clasament. Javrele merita tot ce li se intampla,mangamentul lor a fost penibil,ca si al nostru,si acum se vad ei la 13 pc de lider cum eram noi anul trecut fata de ei. Dar ei macar au luat un titlu anul trecut,noi de 2 ani mergem in gol,jucam slab si f slab si nu avem perspective. Trebuie lasata scarba de cioban deoparte si trebuie sa mergem la acest meci,sa batem pechinezii macar pentru palmares,plus ca "stelistii" vor veni sa se razbune. Si jocul nostru si cel al militenilor sufera,dar judecand obiectiv mi se pare ca ei au un lot mai bun ca al nostru,trebuie sa avem mult bulan si multa eficacitate ca sa-i batem.

Si dupa cum a zis si weezer anul asta sa zicem mersi daca terminam pe podium.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Wally11.11.2007 21:49

Va fi un meci greu cu pechinezii, dar am incredere ca vom invinge. Lacatus va stii sa ii mobilizeze cand le va spune ce inseamna cu adevarat un Steaua - Dinamo, pentru ca el e singurul care a trait atatea astfel de momente din teren si cred ca isi doreste foarte mult sa iasa din nou invingator din derby(cum a facut-o de atatea ori) si in calitatea de antrenor. Bafta, mercenarilor! Bafta, Fiaro!

«191011121325»