FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«1789101125»
IONUTZ-CIPRIAN02.09.2007 11:10

Ce-mi place de caini,saracii de ei,nici nu-mi venea sa cred ca o vor lua pe coaja de la gloria,unii se asteptau la faza asta,dar....in fine,bine ca au luat bataie!!

vlad7502.09.2007 11:34

Cata aroganta era in cotetul lui Dinamo anul trecut! Nici anul acesta n-au lasat-o moale cu aroganta,mai ales Leonidas.Auzi domne',vine el din concediu de la Termopile sa spuna ca Dinamo nu mai va pierde niciun meci pana la finalul campionatului.Aceleasi declaratii hazlii ca cele de genul:"lasati-ne sa ne pregatim pentru CL,aduceti-ne echipe puternice(ai grija ce-ti doresti Borcea...sper sa-ti doresti tot o echipa puternica la anul in cazul in care veti termina pe un loc de preliminarii). Ce ofticat trebuie sa fie Borcea ca Dinamo nu va prinde prea curand CL.Totusi nu trebuie sa-si piarda increderea,vorba bancului:"incearca doar de 15 ani calificarea".

La Rapid imi miroase a "tace si face".Nu ma refer neaparat la jocul rapidistilor ci la modul de a gestiona relatiile cu arbitrii.

Wally02.09.2007 11:43

De fiecare data cand am pus la pronosticuri meciul spurcatilor meciul colorat, de fiecare data am pierdut. Asa ca o sa-l pun de fiecare data :biggrin:

amarel02.09.2007 16:04

De ce mi-a fost frica.....n-am scapat !!!!!!! In repriza a doua, am avut 20 de minute cand nu s-a legat nimic nimic !!!!!! Ce dracu o fi facand Hagi cu astia la antrenamente ????Joaca remy ,???????Da nici o idee de joc nu mi s-a parut a avea Steaua de vreo 4-5 meciuri incoace,....a fost o faza mai de doamne ajuta cand a centrat Badoi si a retinut Stelea din fata lui Neaga,...in rest.....noapte !!!!!!!

Unde-i Cristocea ????? Surdu chiar a jucat ??? Sau a fost omul invizibil ????

dee02.09.2007 16:09

M-am uitat pe teletext... a pierdut Steaua cu 1-0???

ce ma enerveaza .... mai, nici cum nu le nimeresc la pronosticuri :)) eu mizasem pe un x ( am avut eu un feeling ca nu vor castiga stelistii, din pacate) ...

ce sa mai spun de Dinamo ... rezultatele lor sunt chiar imprevizibile.

Raman placut surprinsa de F.C Vaslui. Bv lor!

amarel02.09.2007 16:28

Rezultatul ca rezultatul , dar prestatia........e mai proasta decat arata rezultatul !!!! Si egal daca ramanea , nu ma incalzea cu nimic , prestatia era aceeasi !!

Golanski, Badoi , si Neaga , sa nu-l uit totusi si pe Zapatta, astia 4 sunt singurii care au miscat ceva azi, parca si Rada si Baciu au mai avut interventii salvatoare in aparare , in rest bezna totala ,....jucam ca pe maidan , de parca la antenament jucam tabinet ,remy si alte sporturi de hotel !!!!!!

Dica a fost .....absent total !!!!!!!Ceva nu-i in regula, ceva nu se leaga ,jucam constant prost , iar norocul nu ne poate ajuta non-stop, de parca suntem adeptii....prosti sa fim noroc sa avem ,sper totusi ca odata cu revenirea lui Badea, Cristocea si Iacob sa inceapa sa mearga jocul Stelei !!!!

Poate ii revine inspiratia lui Hagi .....altceva ce sa-mi doresc ??????????t

Wally02.09.2007 16:38

@Amarel

Neaga, alaturi de Banel, mi s-a parut cel mai slab de pe teren. E praf!

steaua-steaua-steaua02.09.2007 16:39

@amarel : Neaga s-a miscat mult, dar degeaba-degeaba. In rest, sunt total de acord cu ce zici.

Dica parca facea alergari usoare pe langa ceilalti. O fi obosit si el dupa atatea meciuri la inceput de sezon in care toata lumea il vede vioara intai. Vestea proasta e ca nici n-o sa aiba timp sa se odihneasca, maine pleaca la nationala.

Nu era nicio paguba golul ala daca reuseam si noi sa inscriem 1-2-3, nu? De la mijloc in sus se rupe orice relatie de joc. Au vreun rost antrenamentele alea tactice pe care le fac ei?

**alex**02.09.2007 16:39

@dee

Ce tare esti tu! Bine ca bate u Cluj la Mioveni. :rolleyes:

dee02.09.2007 16:42

de bate U Cluj ma las de pronosticuri!

Din prima etapa am sperat sa castige macar 1 MECI!

tot timpul am mizat pe ei, stiam ca nu vor castiga, dar nu m-am indurat sa pun un scor nefavorabil, in afara de etapa asta, cand am pus 1 !

acuma si-au gasit sa castige si astia?!

**alex**02.09.2007 16:44

Era o ironie.. e 1-0 pentru Dacia Mioveni.

amarel02.09.2007 16:46

@ alex

Neaga e jucat varf impins , ceea ce el n-a jucat si nici n-o sa-i iasa vreodata rolul asta !!!! A spus si explicat Gabi Balint chestia asta,si a mai spus ca in opinia lui , cu Neaga in spatele lui Iacob el crede ca STAEUA v-a avea rezultate .

Poate n-ai fost ff atent la meci, dar Neaga a alergat f mult fara folos insa neprimind baloane din spate !!!!

Undeva la mijloc se rupea totul . Abia dupa intrarea lui Badoi au inceput niste tentative !

yo_marius_xxx02.09.2007 20:28

am citit si nu prea imi vine sa cred.....adica voi chiar nu stiti cum joaca Dica??...la el mereu ar trebui sa ne asteptam ori la meciuri senzationale,ori la meciuri ca acesta cand nici nu stii daca e pe teren.....

....daca vreodata Dica va avea Constanta in evolutii abia atunci va fi super jucatorul de care are nevoie Steaua...

inches03.09.2007 01:45

Eu nu inteleg de ce nu se incearca o formula 4-3-3 daca tot Hagi este la incercari ... Asa nu ramine decit Zaharia in virf impins, Dica mai la stanga si Nicolita la dreapta (sau Neaga). Neaga nu are ce cauta virf impins, din moment ce rateaza de iti vine sa te impusti.

Favorit la titlul? Rapid. Ca au antrenor si noi nu.

st_194703.09.2007 02:04

favorita la titlu...ramane Steaua..batem pe aia de sub pod peste 2 sapt si gata..pac-pac

inches05.09.2007 11:36

Sa vedem. Daca jucam "stralucitor" ca la Urziceni, aia pe sub pod ne dau 4 nu unu

**alex**20.09.2007 18:23

2-1 pentru elfi la pauza :))

Cristocea_20.09.2007 19:02

Incredibil, ajuns fotbalul suedez peste noi?

weeezer20.09.2007 20:25

Nu. Peste Dinamo doar.

La mai mare, Walter!

inches20.09.2007 22:25

Vai de noi oameni, revenim pe pamant.

Aia care au batut pe Cefere Cluj (Anatorsis sa cum naiba) au mancat bataie 6-1 in UEFA !!!

Dinamu a mincat bataie acasa de la "schiorii de fond"...

Nu mai Rapid a luat resultat bun.

Revenim atunci la eterna dovada: Dinamo e prea tare pentru Liga 1 cind joaca cu 12 jucatorii (de fapt 14, ei 11 si cei 3 arbitrii...). Dar in Europa Dinamo se face de cacao.

Rapid si Steaua sunt singurele echipe in Ro care merita in Europa, asa ca si ca Stelist, zic respect pentru Rapid.

Anul asta daca Steaua nu si va reveni, Romania va fii la pamint in Europa, la echipe cel putin.

MALDINI_STEAUA23.09.2007 17:56

Bine ca au facut egal porumbeii , dar vad ca ceferistii bat , dar de ei sincer nu mi-e frica .Sper sa joace si Steaua ceva in urmatoarele meciuri

inches24.09.2007 13:08

Porumbeii au mai putine necazuri decit noi.

Problema cu CFR si Poli Tm este ca ne indepartam prea mult de ei, la fel ca si cu Vaslui, si nu avem un joc cine stie de briliant ...

MALDINI_STEAUA25.09.2007 09:55

Flori de mucegai =))))) Pai daca ati ajuns sa va fie frica de CFR si de Vaslui inseamna ca am ajuns rau de tot.Si Craiova dupa prima etapa a fost pe primul loc . Hai sa fim seriosi , tot Steaua , Dinamo sau Rapid vor lua campionatul !

razvan_stelist200725.09.2007 15:15

eu cred ca acest an candidatele la titlu sunt,ca de obicei,Steaua,rapid si Dinamo.CFR Cluj si Poli Timisoara nu au valoare ca sa poata rezista un an intreg.sunt echipe bune,dar care nu au sanse la titlu,chiar daca in acest moment in fruntea clasamentului.cred totusi ca pana la urma Steaua va castiga campionatul,avand in acest moment cel mai bun lot din tara forzateaua

Virgil30.09.2007 19:48

CFR - Dinamo 1-1 dupa un meci indarjit dar urat. Un rezultat care ne avantajeaza. Bravo baieti, tineti-o tot asa! :biggrin:

«1789101125»