FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«18910111225»
axl2330.09.2007 19:49

@Virgil

Mi-ai luat vorbele din gura.

DelPiero1030.09.2007 19:50

Un rezultat bun pentru noi!Avem noroc,nici o echipa nu rupe gura targului si-n ciuda jocului modest si rezultatelor asisderea,nu suntem deloc departe de locul 1...

Virgil30.09.2007 19:51

@ axl23

Daca doresti, pot sa sterg. :)

axl2330.09.2007 19:53

@Virgil

Primul venit, primul servit.

Mi-au placut mult ratarile, plus ca Lobby e intradevar un mare portar. Si-o mica bucurie rautacioasa, golul clujenilor a venit de la o greseala de-a lui Oprita.

alsign30.09.2007 19:55

axl .....

la cati stelisti sunt la Dinamo ... ar trebui sa te intrebi cat de mult tin la Dinamo sau la banii lui Becali ...

Semedo ii jucator de Steaua !!!!! Ar trebui sa fie adus pentru primavara europeana. S-a acomodat in Romania si ar face pasul spre performanta.

predatorpulse730.09.2007 20:03

Momentan eu zic ca ne batem cu Cluj si rapid la titlu,insa doar daca nu ne mai impiedicam cu echipele mici. Rezultatul de 1-1 a fost echitabil desi Cluj a jucat mai bine,insa mi s-a parut un joc cam scapat de sub control de Tudor.

Clujul joaca cel mai bine in acest moment pentru ca au multi jucatori latini,tehnici,si e o reteta care se pare ca e de succes in mediocrul campionat romanesc,si anume sa joci cu straini. Desi inteleg de ce cei de la Cluj au facut asta,eu nu sunt de acord cu acest gen de management,ca 75% din lot sa fie strain in conditiile in care joci in campionatul Romaniei. Si va rog nu-mi spuneti ca cluburile nu sunt echipe nationale,atata timp cat apare steguletul tarii in care joci in dreptul tau cand joci in Europa,atunci reprezinti acea tara. Poate ca par invechit(desi am doar 22 ani) pentru mine ar fi corect ca o echipa de club sa aiba minim 4 jucatori din cei 11 sa fie din tara respectiva,altfel se ajunge in situatii penibile,cum era arsenal cand juca nu stiu cate meciuri fara nici un englez pe teren.

De asta nu vreau sa castige clujul campionatul,macar pechinezii,subpodarii,Timisoara mai au niste jucatori romani de valoare care sa se faca cunoscuti afara,insa clujeiro nu prea.

Ne va fi foarte greu sa luam titlul in acest an daca nu ne imbunatanim jocul pentru ca din candidatele la titlu momentan jucam cel mai prost,dar nu-i asa vorba ciobanului suntem in CL :rolleyes:

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

yo_marius_xxx30.09.2007 20:42

nu am putut sa nu observ ca si Dinamo si CFR au apararile vraiste!!!in conditii normale nici una nici cealalta n-ar trebui sa fie "contracandidate"!!

amarel30.09.2007 21:18

Dinamo e in plop cu Zenga cu tot!!! la golul lui Dinamo a fost ditamai talpa la portar, , daca nu era Tudor sau ...Dinamo, era fault la portar .

apoi ai lui Dinamo n-au aratat nimic...inafara de echipament, pana si comentatorul de la kanald era dinamovist,....de Dinamo nu trebuie sa ne fie frica, de Cluj.......insa....cam da, ca asta-i doar inceputul, si Andone are ambitie si cam e si antrenor,nu-i Hagi ,.......

meciul cu vasluiul insa mi-a mai dat sperante, parca am inceput sa ne miscam ceva mai bine, ...ramane de vazut in continuare ce v-a fi !!!

c.ronaldo1701.10.2007 12:27

Adrian Cristea a fost pentru a doua oara in acest sezon iertat la o intrare de cartonas rosu. Si imediat a dat gol. La fel ca la Buzau.

strezahuzum04.10.2007 15:24

Echipa milogilor de sub pod, spaima Germaniei, etc, etc, e condusa cu 2-1 pe teren propriu de echipa de pe locul 16 in Bundesliga. I rest my case !

Wally04.10.2007 15:47

Pentru mine nu e o surpriza. Ma asteptam.

predatorpulse704.10.2007 16:03

Lasati mai baieti ca rapid e speranta Romaniei in Europa,asa au spus subpodarii,speranta de 2 bani Sa vedem ce fac pechinezii diseara.

Si cand aud toti tampitii cum fac misto de noi ca am luat bataie de la ARSENAL,liderul Angliei,rezistand 76 minute,iar altii iau bataie de la famaguste,niste bulgari cu ceafa groasa, niste nemti de pe locul 16 si probabil pechinezii diseara de la o echipa suedeza.

Dar nu,se iau de noi ca nu am trecut de arsenal. Daca in campionat suferim mai ales din cauza mentalitatii,in Europa suntem cu 2 clase peste restul echipelor romanesti care fac pe ele cu toti anonimii.

Chiar,ce se va intampla daca pechinezii sunt eliminati diseara? Vai,va fi cumva Steaua singura echipa angrenata in cupele europene? Ce surpriza...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

c.ronaldo1704.10.2007 16:12

Danke Nurnberg!

Wally04.10.2007 16:14

Iar suntem singuri in cupele europene. Ce povara...

lucvald-190204.10.2007 16:27

Oricum..bine ca decoloratii au esuat...ca la ce jupani se dau in interviuri,mai ales mizeria aia de Maftei...

Danke Nurnberg ;)

DelPiero1004.10.2007 17:12

Sincer,imi chiar pare rau ca crapidul a ratat calificarea!

P.S.Cacofonie intentionata! :laugh:

predatorpulse704.10.2007 18:04

M-am uitat la prima repriza a meciului elfilor cu pechinezii,incercand sa vad care vor fi urmatorii "salvatori ai Romaniei". Ceea ce am vazut m-a amuzat dar m-a si intristat daca e sa privesc situatia punctelor pentru Romania.

Pechinezii locali au fost dominati copios de elfi,si daca nu era Lobont primeau minim 2 goluri. O sa se califice pentru ca sunt in zodia norocului astazi,au avut si ei o faza mai consistenta si unui suedez i-a ratacit mingea si a pus mana pe minge. Sa zica mersi ca au noroc astazi cu Lobont si cu prostul ala pentru ca in mod normal trebuiau sa-i elimine pescarii astia,care orice s-ar spune i-au luat la fotbal si in tur si acum. pentru Romania ar fi bine sa se califice pechinezii,pentru fotbal ar fi bine sa se califice elfii.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

strezahuzum04.10.2007 19:03

Nu se califica javrutele. Au avut bulan o data cu un moment de ratacire a unui suedez, in rest nimic, zero, zero absolut ... si-au batut joc elfii de ei cum au vrut :biggrin: :biggrin:

It's OVER !! Steaua a ramas singura in Europa. Ca de obicei.

I.N.Money04.10.2007 19:06

Vai s-a terminat circul . Dupa replici de aur de genul :

"du-te Bratone"

"Moti da-le emotii"

"Steaua e ciuca batailor" ,suferinta penibililor de la Prima s-a incheiat.Dinamo isi face datoria cum si-a facut-o mereu,inca o eliminare in fata unui "colos" al Europei.

Tot Steaua trebuie sa aduca puncte .

DelPiero1004.10.2007 19:06

Trecand peste necalificarea javrelor,nu pot sa nu remarc comentariul din nou excelent al celor de la Prima TV!!Acesti adevarati Lolek si Bolek ai comentariului nu m-au dezamagit nici acum,reusind sa ma faca sa ma arunc pe jos de ras!N-am m-ai ras asa de cand si-a dat Borcica Uratu' cu mingea in mecla...

**alex**04.10.2007 19:14

M-au facut comentatorii de la Prima sa rad mai rau ca la Cronica Carcotasilor.

Ce declaratii optimiste erau inainte de ambele meciuri.. "Noi salvam Romania", "Batem cu 3-1".. pana la urma a fost umilinta, Rapid pierzand calificarea in fata unei echipe care nu mai fusese in cupele europene de 20 de ani, iar Dinamo in fata unor schiori.

Asta e.. ramane din nou Steaua sa reprezinte Romania in cupele europene si sa mai dea o doza de frustrare rivalilor.

Danke Nurnberg si Tack Elfsborg !

predatorpulse704.10.2007 19:35

Nici nu m-am mai uitat la a 2-a repriza pentru ca acei comentatori erau penibili(putin spus) si chiar eram convins ca se vor califica pechinezii si oricum aveam alte lucruri de facut. M-a sunat tata dupa meci sa-mi spuna ca nu s-au calificat si nu mi-a venit sa cred,la cat bulan au avut in prima repriza eram sigur ca se califica. Si iata am ramas doar noi sa tinem steagul sus...

Ma supara ca nimeni din presa nu remarca diferenta intre Steaua si celalate echipe romanesti in ceea ce priveste competitia europeana. Noi re-invatam cum e in CL,si cred ca am castigat ca mentalitate fata de anul trecut,problema noastra e ca nu prea avem jucatori de CL,nu poti sa iei jucatori de la mijlocul clasamentului in Romania,sa-i aduci la Steaua si hocus-pocus sunt jucatori de CL.

Noi ca noi,dar celalate echipe sunt penibile,eliminati de echipe din cipru,bulgaria,suedia si o echipa de pe locul 16 din Germania. Si imi vine sa-i strang de gat pe astia de la TV cand spun ca "Steaua a dezamagit",pai daca noi am dezamagit ceilalti ce au facut?

De asta spun ca noi trebuie sa ne concentram sa luam titlul in acest an ca sa ne continuam "training"-ul in CL,si sa-i lasam pe restul sa se bata in preliminariile UEFA. Steaua cu tot lotul valid este o echipa de grupele CL(doar de grupe) iar cu 2-3 jucatori ofensivi a cate vreo 5 milioane poate am trece de grupe pentru ca experienta avem fata de restul echipelor din tara.

In afara de Steaua,nimeni nu are fata de CL momentan,poate ca sunt subiectiv dar dinamu si Rapid au fata de UEFA,si poate rapid ar putea sa iasa din grupele UEFA,dar cam atat.

Acum sa batem la mioveni si sa ne bucuram de meciul de la sevilla.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

dee04.10.2007 20:02

ce meci, ce comentariu...parca erau doi la o bere in fata televizorului si se enervau cand echipa favorita rata sau isi arata neputinta :)) Nu tin minte sa mai fi auzit un astfel de comentariu ... atat de partinitor, de-a dreptul amuzant. Mi-a placut!

fane_casieru'04.10.2007 20:11

@Dee - dar de comentariul celor de la pro in meciul nostru chiar nu ai nimic de zis ?

dee04.10.2007 20:15

n-am prins numai a doua repriza, dar si aia, ca prin vis :)

Nu mai retin cum au comentat cei de la Pro TV, dar banuiesc ca in stilul lor caracteristic : ironic

«18910111225»