FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«167891025»
danimarcu01.09.2007 19:51

Si-au revenit maidanezii... :biggrin: ...la adevarata lor valoare!

Astia-s cainii pe care-i stiam eu,sezonul trecut a fost o exceptie...

ann01.09.2007 19:53

am citit pe GSP ca Pulhac a luat cartonas rosu din minul 5. ce a facut ?

strezahuzum01.09.2007 19:57

Fault in pozitie de ultim aparator. Rosu clar, uimitor e ca Porco l-a si dat. Cred ca Borcea a intarziat cu platile. :biggrin:

ann01.09.2007 20:03

:biggrin: de ce ? are pile Borcea la arbitru?

Regulament :

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.

t]Nu mai cita postul anterior.Ultimul avertisment

danimarcu01.09.2007 20:05

@ann

Nu are pile,e tata lor... :biggrin:

ann01.09.2007 20:26
:biggrin: de ce ? are pile Borcea la arbitru?

Regulament :

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.

t]Nu mai cita postul anterior.Ultimul avertisment

prin asta nu stiu ce ai vrut sa demonstrezi forerver Steaua ca tu ai fost sigur . tin sa te anunt ca am citat postul anterior fiindca stiam ca dupa un minut vii sa ma moderezi pe cand mesajul acesta de pe threadul

Lua-te-as La Misto, aici se abereaza in voie

CITAT(bugaboo @ Sep 1 2007, 04:55 PM) -later edit, fugiti !A intrat I.N.Money.Am auzit ca e tare dur si face scandal daca ne vede ca aberam Am si eu un singur ban.....ghici cine mi l-a dat?

care este mult mai lung decat cel in cauza ,este citat consecutiv ; cu toate acestea nu a fost moderat chiar daca e postat de la pranz .

I.N.Money01.09.2007 20:32

Eu ti-am editat asta ,nu Forever pentru ca faci aceeasi greseala in mod constant. Ai fost avertizata si tu continui in acelasi stil.

ann01.09.2007 20:34

atunci forever ... , imi cer scuze .sper sa ne intelegem de acum inainte :wink:

Eu ti-am editat asta ,nu Forever pentru ca faci aceeasi greseala in mod constant. Ai fost avertizata si tu continui in acelasi stil.

si daca este asa , eu te intreb: Regulamentul nu e valabil pentru toti ? sau nu ai citit ce am scris mai inainte?

**alex**01.09.2007 20:41

Fiecare moderator are sectiunile lui din forum. Nu mai da impresia ca toti au ceva cu tine. Respecta regulile si nu o sa mai ai probleme. Tu nu vezi ca si in postul de mai sus l-ai citat pe I.N.Money care e post anterior ?

danimarcu01.09.2007 20:42

@ann -pai daca threadul ala e ca sa se abereze in voie,probabil ca nu se tin asa strict regulile forumului :wink: ...

I.N.Money01.09.2007 20:44

@ann

Ar fi prea de tot sa editam in intregime si la threaduri gen "Lua-te-as la misto",dar dupa cum vezi s-au luat masuri si acolo.

Majoritatea au inteles dupa ce au fost avertizati,dar vad ca tu continui sa ai aceeasi atitudine sfidatoare si desi ti se editeaza posturile in mod constat dai dovada de nepasare.Este ultimul sanctiune verbala pe care o primesti,la urmatoarea ban.

ann01.09.2007 20:44
Fiecare moderator are sectiunile lui din forum. Nu mai da impresia ca toti au ceva cu tine. Respecta regulile si nu o sa mai ai probleme.

mai omule , tu nu vezi ca alt membru al forumului a facut aceeasi grseala ca si mine si nu i s-a moderat mesajul ? mai ales ca money a si postat pe threadul acela nu demult.daca vrea sa aplice regulile forumului sa nu faca exceptii ci sa le aplice tuturor

@ann -pai daca threadul ala e ca sa se abereze in voie,probabil ca nu se tin asa strict regulile forumului :wink: ...

vrei sa sa vezi ca petru mine se tin si acolo regulile ? din cate imi amintesc mie sau altui membru ne-a moderat money si acolo un mesaj pentru postare consecutiva dar acuma tot el o intoarce

**alex**01.09.2007 20:47

N-auzi ca ala e thread la misto ? :blink:

Da eu zic ca e o conspiratie impotriva ta! :mellow:

ann01.09.2007 20:47
@ann

Ar fi prea de tot sa editam in intregime si la threaduri gen "Lua-te-as la misto",dar dupa cum vezi s-au luat masuri si acolo.

Majoritatea au inteles dupa ce au fost avertizati,dar vad ca tu continui sa ai aceeasi atitudine sfidatoare si desi ti se editeaza posturile in mod constat dai dovada de nepasare.Este ultimul sanctiune verbala pe care o primesti,la urmatoarea ban.

chiar te rog sa-mi dai ban daca asta te-ar face sa te simti mai bine .

pa

I.N.Money01.09.2007 20:51

La acel thread niciun moderator nu a editat vreodata,nimic.Daca faci referire la acea portiune verde a fost a glumita a lui Azzido.

danimarcu01.09.2007 20:53

@ann -riscam sa ne luam doua dupa ceafa de la moderatori daca mai continuam cu off-topicul!

Revenind on-topic,va sugerez sa discutam de acum despre:Steaua,Rapid si CFR,ca Dinamo a intrat din nou pe panta aia descendenta ,2-3 ani de zile nu ne mai deranjeaza... :biggrin:

DelPiero1001.09.2007 20:57

Acest Dinamo chiar imi place...le urez sa joace tot asa in continuare! :laugh:

Agy_2301.09.2007 21:01

Dupa primele etape din campionat , Steaua ,rapid si poateeeee dar nu cred , CFR. Dinamo sunt praf , au pierdut prea multe puncte si nu`i vad revenind prea curand. O surpriza ar putea fi si Poli

amarel01.09.2007 22:39

Un castig pentru noi ar fi demiterea lui Rednic !!!!Oricum, le-a intrat in tartacuta maidanezilor ca sunt mari vedete, si asta-i motivul pentru care nu-si mai folosesc picioarele !!!

Sa speram ca incep sa-i traga suturi lui Rednic,si n-o sa-l aduca pe Sabau !!!

Inca odata nu pot sa nu-l remarc pe Tatarusanu,....mergem si cautam peste mari si tari, dar pe-aici prin ograda noastra nu vede nimeni ce-ar trebui sa vada,... astia de la Bistrita cum naiba l-au vazut pe Tatarusanu, si ai nostri nu ?.......

radustar01.09.2007 22:43
Tzeapa......nu il citasem in intregime!

cati ani ai ?

yo_marius_xxx02.09.2007 00:28

super meci acest Dinamo-gloria.........bine a zis baiatul ala (sorry da' nu retin numele f bine)....Dinamo 2 ani de acu e pa!!!

in principiu Steaua e principala candidata....acum totul depinde de ideile "iluminatului luminii" si de "corectiile" pe care i le aplica lui Hagi cand echipa are numai victorii........

fular-campionii

c.ronaldo1702.09.2007 10:20

Lasa`ti mai certurile. Dinamo e in criza. Dupa calificarea Stelei in UCL asta este a doua veste buna dintr`o saptamana de kkt.

weeezer02.09.2007 10:36

Plus faptul ca-mi iau masina, deci 3 vesti bune :P

Sa speram ca o sa fie completata cu o a patra, in aceasta dupa-amiaza. Apropo merge cineva de-aici la meci? Cati km sunt pana la Urziceni?

-=Danny=-02.09.2007 10:37

De ce zici ca a fost o saptamana de cacao ??? Cel putin la Steaua nu mi s-a parut ca a fost u saptamana nasoala , daca dam la o parte declaratile lu Becali , ca schimba el strategia ......

korynna02.09.2007 11:05

@ weeezer daca daca dai un bilet merg si la meci si iti spun si cati km sunt pana la Urziceni :tongue:

«167891025»