FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«13456725»
inches05.08.2007 23:20

@SSK

Copy/Paste in cea am scris la stirile zilei:

Da da cind a fost sa-l dea la Steaua, cerea cel putin 1.5M€ pe Plesan, si acum il vinde pe Plesan + McKain la 1M€, WTF ?

Aici este neregula... La fel ca si cretinu ala, Iacov parca, de la Progresul, care cerea 3.5M€ pe Herea (a nebunit rau de tot) si era gata sal dea la Rapid pe 1M€ plus loc de barcusa...

sunt lucruri murdare rau de tot, deci daca Iancu ia dat pe McKain + Plesan la 1M€, inseamna ori ca defapt el primeste alti bani pe sub masa de la Turcu Borcea & co, ori ca o sa fiu ceva aranjamente, oricum ceva nu e in regula, ce bani lui Becali sunt mai prostii decit a lui Borcea?

------------

sunt complet deacord cu tine, ceva nu e in regula.

@Madfrog

Esti serios ? CFR-ul poate, dar Craiova LoL !

MadFroG05.08.2007 23:43

Craiova are sanse la titlu . N-ai vazut ce a declarat Mititelu ?

I.N.Money06.08.2007 00:46

Singura justificare ar fi ca Plesan avea in contract o clauza ce ii permitea lui Borcea & Co sa il aduca inapoi pentru 1 milion de €,dar cum se pare ca pachetul Mckain si Plesan a costat atat miroase a ceva necurat.

Nu se gaseste logica acestui transfer,Timisoara isi vinde doi dintre cei mai buni jucatori uneia dintre rivalele de moarte pe o suma extrem de mica si intr-un moment in care anuntau mai tare ca niciodata ca doresc titlul.

Florin200406.08.2007 01:00

Din cate am inteles eu, Timisoarei i-ar reveni pe langa suma de bani si 50% dintr-un eventual transfer al jucatorilor.

SSK06.08.2007 01:25

Chiar si-asa. Tot e dubios. Dupa ce ai aruncat milioane de dolari pe tot felul de jucatori, nu ii dai pe doi dintre titularii tai (unul in forma foarte buna) pe un milion la una din rivalele la titlu. Chiar sunt curios cum va reactiona Uhrin jr.

Alex_9106.08.2007 07:22

Canditade la titlu se vor bate tot echipele din Bucuresti

Ecipele din provincie nu se pot masua cu ecipele din Bucuresti dar pot sa le faca mari probleme .

steag1

bodanelu06.08.2007 07:56

da... foarte ciudat transferul acesta...

dupa cum scrie un site din caracatita... se pare ca am intrat si noi pe fir pentru Plesan. si pun pariu ca pentru noi, el costa minim 1.5 M singur...

-=Danny=-06.08.2007 16:37
Canditade la titlu se vor bate tot echipele din Bucuresti

Ecipele din provincie nu se pot masua cu ecipele din Bucuresti dar pot sa le faca mari probleme .

steag1

Te contrazic mai valcene !!!! Cfer Cluj , si cu Poli Timisoara , o sa se bata la titlu , alaturi de Steaua , Rapid , si Dinamo . Si clasamentul cred ca va fii urmatorul : Steaua , CFR , Rapid , Dinamo , Poli Timisoara , si restu ......Dmnezeu cu mila .

Alex_9107.08.2007 10:00

Cum spui tu Valcene , stiu tu esti trecut prin viata dar eu cred ca te pot contrazice .

Echipele din provinci au facut destule trasferuri dar nu pot compara cu cele din Bucuresti ei au alta mentalitate de joc .

1 Steaua

2 CFR

3 Dmnezeu cu mila .

-=Danny=-07.08.2007 10:04

Cred ca aici ai si tu putina dreptate ca Dinamo nici nu o sa se apropie de Steaua , Dinamo o sa ajunga pe 6 , cam asa .....Si Steaua va intra direct in grupele CL , si pe urma va trece de greupe !!!!

ultra_steaua_ole_ole_ole08.08.2007 11:03

Steaua,Dinamo,rapid ,Poli tim, CFR Cluj.u Craiova,Gloria Bistrita si Otelul

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 11:32
Cred ca aici ai si tu putina dreptate ca Dinamo nici nu o sa se apropie de Steaua , Dinamo o sa ajunga pe 6 , cam asa .....Si Steaua va intra direct in grupele CL , si pe urma va trece de greupe !!!!

Exact io zick ca Steaua va fi la 15 pct de Dinamo .. de Cluj pe la 6-7 de rapid pe la 10 ... se va termina asa ..

1.Steaua

2.Cluj

3.Poli Timisoara

4.Dinamo

5.Rapid

ultra_steaua_ole_ole_ole08.08.2007 14:06

gloria are sanse

axl2312.08.2007 14:26

Ia uite ce inaugurare isi face Craiova, fanii au acces la vestiare, pe teren, la bancile de rezerve, stadionul arata intradevar super, bravo Mititelu'! Frumoasa idee.

dax4712.08.2007 17:32

Cele mai multe sanse la castigarea titlului le are CFR Cluj. Sunt foarte motivati, au cel mai frumos fotbal si cel mai ofensiv, marcheaza multe goluri. Sper sa nu ne-o luam prea rau de la ei.

1on12.08.2007 17:43

off topic:

Ia uite ce inaugurare isi face Craiova, fanii au acces la vestiare, pe teren, la bancile de rezerve, stadionul arata intradevar super, bravo Mititelu'! Frumoasa idee.

Oricât de antipatic mi-ar fi Mititelu și oricâte prostii spune, totuși îl apreciez pentru cã este singurul patron de club din România, care își iubește cu adevãrat echipa.

dee16.08.2007 12:24

Cele mai mari sanse la castigarea campionatului le are CFR Cluj ... au un lot valoros si in forma,nu sunt probleme in cadrul clubului, au un anturaj favorabil, oameni care ii sustin si care au mari asteptari de la ei... e echipa momentului ( indiferent de ce spun altii, gen Mititelu).

Sper ca Steaua sa-si revina dupa dusul rece pe care-l vor primi in Gruia ( asa presimt, sorry), ca totusi, e mai captivant sa urmaresti un campionant care se disputa CORECT pana-n ultima etapa si nu ca anul trecut cand Dinamo s-a distantat nepermis de mult.

Nu pot sa fac un clasament, dar probabil Steaua va incheia pe 2, Dinamo pe 3 , Poli pe 4 ... si da doamne sa nu pice "U" Cluj in B.

Wally16.08.2007 12:29

Parerea mea e ca oricat de bine ar juca CFR-ul nu va putea castiga niciodata titlul pentru ca va fi Oprita de cei care "trag sforile" de ani buni in fotbalul romanesc. Raman la parerea ca acest campionat va fi castgat de Steaua sau de spurcati, in nici un caz de CFR.

dee16.08.2007 13:32

cine-s spurcatii? Dinamo? :dry:

bine a spus Muresan, trebuie sa dea CFR-ul cat mai multe goluri ... ca hai, arbitrii te fura, iti anuleaza unul sau doua ...dar mai mult de atat nu se poate.

forever_STEAUA16.08.2007 13:43

@dee

Una e sã spunã și cu totul altceva e sã și poatã...

dee16.08.2007 13:51
@dee

Una e sã spunã și cu totul altceva e sã și poatã...

potential eu spun ca au, s-a vazut in ultimele meciuri.... jocul lor e bine inchegat!

Oricum, mi-ar place sa castige titlul, sau daca nu ei, atunci sa fie tot o echipa din provincie, eventual Poli.

Destul cu hegemonia Bucurestiului :rolleyes:

Alex_9116.08.2007 18:02

Steaua va fii campioana anul acesta iar Dinamo va ramane pe locu 4 .

fularsteaua2

-=Danny=-16.08.2007 18:13
Dinamo va ramane pe locu 4 .

@Alex_91 Dinamo e pe 5 si rapid pe 4 ........Steaua e pe 1 , si asa vor ramane toate :happy:

PS : Dinamo se scrie cu "d" mic ca e echipa mica :biggrin:

weeezer16.08.2007 19:27

A facut-o lata CFR-ul cu Famagusta azi, in UEFA... 1-3, cu gol din penalti la 0-3, intr-un meci in care aveau cota de victorie 1.25.

radu216.08.2007 19:38

S-au dus punctele Romaniei. Probabil ca doar la anul vom avea echipa campioana direct in UCL. Cu echipe gen Otelul sau Cluj nu avem nici o sansa. Si cand te gandeai ca ar fi vrut in UCL in locul Stelei. Ca ei ar fi meritat. Sper din toata inima sa le-o tragem si noi.

«13456725»