FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

2007-2008/ Candidatele la titlul de campioana a Romaniei

«1234525»
I.N.Money15.07.2007 22:04

Daca ar fi sa ne detasam de vesnica problema a pregatiri fizice si a preparatorului italian care ne-a facut zile fripte,se poate vorbi si de o uzura fizica a noastra.Daca privim in urma, in 3 ani Steaua a jucat in jur de 150 de meciuri,in timp ce baietii vanzatorului de butelii abia au depasit pragul de 110,dintre care doar 24 in Europa.Spre deosebire de ei noi am avut meciuri care s-au jucat la turatie maxima,in dauna unor echipe care ulterior si-a aratat forta in propriile campionate.

raducelbun16.07.2007 09:12

Candidate la titlu sunt toate formatiile care si-au anuntat intentia de a se bate pentru acesta adica, Steaua, Dinamo, CFR, Rapid, Timisoata, Craiova. Aici este ca la examen - te inscrii si gata, esti candidat. Abia apoi vine greul... si trebuie sa arati ca si poti sa treci parleazul. Nu vedeti ca mai era putin si se anunta candidata si Gloria Buzau.

Asa ca, consider ca mai titlul ami nimerit ar fi fost ceva de genul "cine credeti ca va lua campionatul". Dar cum titlul conteaza mai putin, iata si parerea mea.

Nu cred ca Steaua are sanse mai mari decat Dinamo sau CFR-ul ,ci sanse egale. Din punctul meu de vedere Steaua are multe gauri in lot, iar daca Dinamo nu se va califica in UCL atunci va deveni candidata cu cele mai mari sanse.

De ce spun asta? pentru. ca la momentul asta noi stam cam asa:

- probleme in poarta:

- probleme cu fundasii centrali. Nici nu a inceput sezonul si deja avem probleme de efectiv. Vor putea urma si alte accidentari, apoi mai vine si Goian cu "rosiile" lui (pentru ca anul asta nu cred ca-l va mai ierta cineva atat de mult), cat despre Ghionea ... sa-l vedem dupa accidentare.

- la mijloc, avem probleme cu jucatorii de faza ofensiva. Vad ca se forteaza cu Bostina in centru, langa Radoi, dar parerea mea este ca nu va da randament. Acolo este o gaura mare si, din pacate, alta solutie nu este. Aici il inteleg pe Hagi care, in lipsa de altceva, il forteaza pe Bostina.

- in atac, cred ca stam cel mai prost. Nu exista un varf adevarat. Iacob - solutie de avarie. Dica, orice ati spune joaca la mijloc, cel mult in spatele varfurilor. Badea joaca si el undeva in lateral (ma intreb daca nu cumva se va calca pe picioare cu Neaga) si, la statura lui nici nu ar fi indicat sa joace in careu. In ceea cel priveste pe Neaga din cate se pare, Hagi ii pregateste un loc de mijlocas stanga, si daca va fi asa spuneti-mi si mie cu ce mai ramanem in atac? Am pus aceasta intrebare pentru ca vad ca f. multi dintre voi considerati ca stam bine sau f.bine in atac desi, in amicalele astea nu ne-am omorat cu firea si avem o medie de 1,4 goluri / meci. Nu credeti ca este prea putin pentru un atac asa de bun?

Daca mai vin la echipa un fundas central, un mijlocas si un atacant nu cred ca am putea avea probleme in sezonul viitor. Altfel...

strezahuzum21.07.2007 19:49

Am vazut meciul CFR-ului cu Benfica si din pacate pentru noi concluziile sunt ingrijoratoare ... Dupa parerea mea in momentul de fata sunt peste Steaua, atat ca lot cat si ca forma sportiva. Ne place sau nu, daca maine am avea meci contra lor, am avea putine sanse sa-i batem. Asta e diferenta intre un patron care tace si face (Pazkany) si unul care vorbeste mult si prost, dar nu face nimic (El ciobandante).

MadFroG21.07.2007 20:03

CFR are atac , da' n-are aparare.

Tony-Muresan-Sandberg-Panin ---> nu e aparare cu care sa castigi campionatul

Didi,Semedo ,Tony doar pe faza ofensiva si argentinianul ala sunt jucatori adevarati.

Restul sunt rebuturi , sau jucatori mai mult decat mediocri

inches22.07.2007 20:16

Cu un antrenor ca Andone (adica experientza mult mai multa decit Hagi), un presedinte care nu face porcarii ca Becali care se baga intruna peste echipa, cu liniste (cea ce la Steaua nu exista, fiecare eveniment este amplificat de 100 ori mai mult), si cu un efectiv, daca nu mai tare, mai echilibrat, eu cred ca CFR este peste Steaua in momentul de fata.

Mai vedem orcum cum am zis, sa se joace cel putin 10 meciuri de campionat si pe urma tracem niste concluzii preliminare.

MadFroG23.07.2007 06:57

CFR-ul era vazuta si anul trecut peste noi , mare echipa .si ne-am mobilizat putin si i-am batut la ei acasa . Daca nu iesea Radoi accidentat , castigam 2-0 pe terenul echipei favorite . Cand va fi vreodata CFR-ul favorita inaintea Stelei ?

Si presedintele de la CFR nu face porcarii , numai ca i-a acuzat de blat pe jucatorii pe care nu-i mai dorea la echipa . Adica batranii care pana atunci dusesera greul in campionat : Jula , Coroian ,Anca si nu mai tin minte..mai era un batran obosit ..ca cica au fost patru care au trantit meciul cu Steaua .

Si sa nu uit de atacurile domnului Muresan impotriva lui Bergodi , antrenorul care i-a calificat in UEFA. Stiu ca astea sunt mici copilarii pe langa ceea ce face ciobanul , dar raman la parerea ca nici ei nu sunt curati ca lacrima .

Fl0r1nsteaua23.07.2007 11:04

Si anul asta multi spun ca CFR-ul o sa fie peste Steaua..da totul se va vedea in campionat pe teren...

O sa vedeti dupa ce castiga Steaua un meci doua dupa aia o sa castige fara s-ai mai opreasca nimeni.Asa a fost si cu Oli sa sfarsitul campionatului cand jocul mergea prost dupa meciul cu Timisoara din Cupa Oli nu a mai pierdut nici un meci.

Asa cred ca se va intampla si cu Hagi.Trebuie sa avem un pic de rabdare..si cand o sa ne dam drumul la joc o sa fim de neopriti.

amarel23.07.2007 18:57

anul asta nu mai e ca cel care a trecut !!! am lasat sa plece cel mai bun varf al Stelei , la momentul actual, altul ca Thereau, in acest moment n-avem, ...zaharia de la Bistrita .......rad si curcile, bine ca n-a gasit unul din div C,mijloc n-avem, inafara de Neaga, in atac, Badoi , si Golaanski, restul transferurilo sunt de umplutura, iar cei tineri nu pot inca juca un meci 100% , si etapa de etapa nefiind rodati,......cred ca ne asteapta cel mai rusinos sezon !!!!!! :sad2:

strezahuzum29.07.2007 18:03

Daca asta e echipa "de 5 stele" a militiei, atunci e jale la potai ...

Inainte sa inceapa razboiul, vreau doar sa zic ca n-a fost penalty la Gurita. Nici vorba. Arbitrajul in general OK, o singura greseala majora in favoarea lui Dinamo (lovitura aplicata cu piciorul de Cristea). Oricum, a fost o placere sa vad super-giga-ultra-echipa de "Sampion Lig" tragand de timp si chinuindu-se sa reziste in fata ... Gloriei Buzau. La ce-a aratat Dinamo in seara asta si in Supercupa, pleaca cu sansa a doua pana si in fata bulgarilor de la Levski.

The_Foxes29.07.2007 18:17
Daca asta e echipa "de 5 stele" a militiei, atunci e jale la potai ...

Inainte sa inceapa razboiul, vreau doar sa zic ca n-a fost penalty la Gurita. Nici vorba. Arbitrajul in general OK, o singura greseala majora in favoarea lui Dinamo (lovitura aplicata cu piciorul de Cristea). Oricum, a fost o placere sa vad super-giga-ultra-echipa de "Sampion Lig" tragand de timp si chinuindu-se sa reziste in fata ... Gloriei Buzau. La ce-a aratat Dinamo in seara asta si in Supercupa, pleaca cu sansa a doua pana si in fata bulgarilor de la Levski.

si cu sansa a 4-a :tongue: dupa Steluta CFR si rapid.sunt sigur ca Dinamo nu va lua titlu anul asta din mai multe motive 1-nu poate lua Dinamo titlu 2 ani la rand exista o singura echipa care poate face asta si stim cu totii care e fularsteaua2 ...iar 2-- vor fi imense scandaluri (deja au inceput ) dupa ratarea calificarii in grupe .sa pice cu arsenal sau valencia si o sa-i invete fotbal. cred ca CFR va fi mai mult decat un adversar la titlu.au jucatori buni si un antrenor si mai bun

predatorpulse729.07.2007 18:31

Dragi stelisti care ati vazut meciurile rivalelor(si la nostru bineinteles),va rog sa spuneti care dintre cele 3 echipe au jucat mai bine in prima etapa? Desi sunt lipsit de obiectivitate,eu zic ca Steaua,pentru ca am avut vreo 6-7 ocazii f mari in tot meciul,iar adversarii doar vreo 2 suturi la poarta. Singurul minus a fost apararea,pentru ca Goe si rada nu au mai jucat impreuna. Steaua a jucat bine in conditiile in care iar avem 6-7 accidentati.

Am vazut si meciul crapidului si de f multe ori mioveni i-a pus la locul lor,n-au avut nici o faza in prima repriza,iar cel putin un gol al lor a fost marcat din greseala de arbitraj,daca nu chiar amandoua,avand in vedere ca buga,fiind in ofsaid,a influentat faza pentru ca a sarit la minge.

Meciul javrelor m-a lamurit in ceea ce priveste arbitrajul romanesc. Am mai zis-o si in postul de mai sus,daca Steaua juca cum a jucat dinamu azi,toate ziarele erau pline de bullshit-ul tipic romanesc,cum ca Hagi e varza,Steaua e varza etc. Am rezistat cu greu la meciul javrelor din cauza comentariului imbecil dar am reusit sa trag niste concluzii. Gloria Buzau a jucat bine spre f bine,au condus meritat iar dinamu nici nu a existat in teren,n-au avut nici o ocazie. Arbitrul i-a ajutat,pentru ca inainte de gol,Cristea i-a tras una in boase unui adversar,dar normal ca arbitrii nu au vazut. Dinamo a avut tot meciul nr ametitor de 3 faze periculoase de poarta,din care a dat 2 goluri,iar spre rusinea lor n-au ajuns la poarta adversa in ultimele 20 de minute.

Trebuie sa continuam victoriile in campionat dar momentan mi se pare mai important meciul cu zaglebie care trebuie castigat. Eu raman la parerea ca in aceasta etapa,desi am avut 6-7 accidentati,am jucat mai bine decat rivalii nostri care au beneficiat de un efectiv complet.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Wally01.08.2007 17:35

Am urmarit acum meciul CFR-ului cu Otelul si nu m-au impresionat deloc clujenii. As putea spune chiar ca au castigat norocos. In schimb mi-a placut fostul stelist, Trica, si ma intreb de ce nu e la noi. Cred ca ar fi fost jucatorul de la mijlocul terenului de care Steaua are nevoie...

c.ronaldo1701.08.2007 19:35

Ce tare dom'le.

Cica la Buzau un stelist a fost de vina pentru acele incidente. Acuma sa ma astept sa suspende Ghencea?!?!!?

predatorpulse701.08.2007 21:40

@c.Ronaldo,ce te miri,nu stii ca stelistii sunt vinovati de toate in fotbalul romanesc,de coruptia arbitrilor,de blaturi,de bataile dintre jandarmi si "suporteri",de ..................?

Din pacate pentru panaramele care acuza stelistii oricand si de orice,suntem vinovati dar vinovati de performantele fotbalistice ale Romaniei,de asta nu inteleg de ce aceste sentimente anti-steliste din presa noastra cea de toate zilele,sau declaratiile unui imbecil ca Borcea care da dreptate suporterilor care au sarit in sus sa bata acel suporter "stelist". Pai n-ar trebui ca Borcea sa fie apostrofat in secunda 2 de marile figuri ce conduc fotbalul romanesc pentru declaratia asta tampita?Din pacate majoritatea atacurilor din presa au ca tinta pe Becali,care poate fi lovit doar indirect prin Steaua pentru ca majoritatea ziaristilor nu au nici resurse si nici boase sa se buna cu becaliotul,asa ca lovesc in vehiculul sau de imagine si anume Steaua. Sunt unii atat de pe fata anti-Steaua incat ti se face rau si totusi nimeni de la club nu-i da in judecata si nu inteleg de ce nu se ia atitudine. Pe vremuri ii mai potolea MM(in ultimul an ca manager asta a fost singura lui ocupatie pentru ca atunci a cam dat-o in bara cu transferurile) si sa stiti ca cele mai bune perioade erau cele de silenzio stampa.

Adica ei ne injura,mai pe fata sau mai pe ascunse si apoi vin reporterii lor sa se milogeasca de jucatorii nostri? Sau apoi generalizeaza suporterii stelisti dupa gesturile catorva imbecili?

Clubul ar trebuia sa dea un comunicat in care sa spuna ca jucatorii vor da declaratii doar dupa meciuri si la conferinte de presa,sa nu mai vad reporteri la aeroport pentru ca oricum nu vor primi declaratii.

In concluzie,vreau o atitudine mai agresiva a clublui fata de sacalii din presa pentru ca aici e vorba de imaginea clubului si la un club atat de mare ca Steaua cu imaginea nu se glumeste.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

strezahuzum02.08.2007 06:14

Hehe ... ia uite cum isi dau unii arama pe fata ...

Dupa golania de la Buzau, Borcica a intervenit cu promptitudine : dupa el, Dinamo ar trebui sa scape doar cu "avertisment si amenda", ca doar avem un nou regulament. Fascinant cum o suspendare data Stelei conform "vechiului regulament" se aplica, dar suspendarile date lui Dinamo "nu se mai aplica". Deh, logica de militian, adica "e regulamentar doar daca ne convine noua".

Bineinteles ca Mitica de la Liga, credincios echipei sale de suflet, l-a sprijinit in direct, si mai mult ca sigur il va sustine cu toate tunurile din dotare.

Si cica Steaua e favorizata ... :rolleyes: :rolleyes:

forever_STEAUA02.08.2007 11:55

dinamii au primit douã etape de suspendare. Problema e cã urmeazã recursul milițienilor.

c.ronaldo1702.08.2007 12:08

Spurcatii!

Doar 2 etape? Si 50 000 de RON. Cu ce ma incalzeste pe mine sau pe cei care s'au batut la Buzau ca clubul primeste amenda? Ce vina are Borcea ca derbedeii aia s'au batut pe acolo?

Si cum nu era de ajuns nebunia asta din fotbalul romanesc, a mai sarit si Borcea aseara ca papagalu' in emisiunea lui Horia ca cica ei au fost provocatii de catre jandarmi si stelisti.

Parere personala. Cred ca pana nu se vor depuncta echipele derbedeii nu se vor oprii aici.

Cine a fost idiotul care a inventat dinamu?

forever_STEAUA02.08.2007 12:10
Parere personala. Cred ca pana nu se vor depuncta echipele derbedeii nu se vor oprii aici.

ªi cu cine crezi cã vor începe depunctarea? Cu echipa miliției? Sã fim serioși.

c.ronaldo1702.08.2007 12:31

Ceea ce se intampla nu e posibil.

Panaramele de actionari de la Dinamo sar in sus si declara ca pedeapsa a fost nemeritata si ca vor sa faca apel. In acest caz, in proportie de 99% spurcatii vor scapa fara pedeapsa, pentru ca stim cu toti cum sta treaba in Romania.

Ah, cine dracu a inventat clubu' asta?

c.ronaldo1702.08.2007 17:15

O noua declaratie data de turcu' dinamovist: "Suporterii au fost provocti pentru ca jandarmii erau stelisti !"

Scz pentru. "double post"!

inches02.08.2007 22:50

Bai sunt complet in desacord cu depunctarea, jucatori nau absolut nici o vina, sa fiu pedepsit pe plan sportiv.

In schimb, un cretin ca Basina, pardon Bostina, trebuie penalizat financiar ca sa bagat unde nu avea sa se bage, cretinu ala de "suporter" (mai degraba mancator de seminte, si golan) trebuia luat de politie.

Ce mizerie pe stadioane in Romania !! Primi care trebuie sa fiu pedepsiti trebuie sa fie huligani care sunt la putere in fotbalul romanesc, incepind de la Borcea, Berbecali, samd.

weeezer04.08.2007 19:12

Haha, 2-0 pentru Valsui la dinamu :biggrin:

MALDINI_STEAUA04.08.2007 19:20

Le-a dat Balace gol steagcruce2 ... ce bine imi pare :D hai Vaslui :)

Alex_9104.08.2007 19:32

Vaslui 2-0 Dinamo Ce bine imi pare ca ati loat tapa ce bine imi pare cati pierdut .

:biggrin: :biggrin:

strezahuzum04.08.2007 19:41

Dinamo praf, marile vedete sunt nervoase rau. Nu merge deloc treaba, Borcica nu si-a facut datoria in meciul asta. :tongue: :tongue:

Apropo, cat costa Ljubinkovic asta ? Ca joaca mai bine decat doi Lovini si un Ovidiu Petre la un loc.

«1234525»