Candidate la titlu sunt toate formatiile care si-au anuntat intentia de a se bate pentru acesta adica, Steaua, Dinamo, CFR, Rapid, Timisoata, Craiova. Aici este ca la examen - te inscrii si gata, esti candidat. Abia apoi vine greul... si trebuie sa arati ca si poti sa treci parleazul. Nu vedeti ca mai era putin si se anunta candidata si Gloria Buzau.
Asa ca, consider ca mai titlul ami nimerit ar fi fost ceva de genul "cine credeti ca va lua campionatul". Dar cum titlul conteaza mai putin, iata si parerea mea.
Nu cred ca Steaua are sanse mai mari decat Dinamo sau CFR-ul ,ci sanse egale. Din punctul meu de vedere Steaua are multe gauri in lot, iar daca Dinamo nu se va califica in UCL atunci va deveni candidata cu cele mai mari sanse.
De ce spun asta? pentru. ca la momentul asta noi stam cam asa:
- probleme in poarta:
- probleme cu fundasii centrali. Nici nu a inceput sezonul si deja avem probleme de efectiv. Vor putea urma si alte accidentari, apoi mai vine si Goian cu "rosiile" lui (pentru ca anul asta nu cred ca-l va mai ierta cineva atat de mult), cat despre Ghionea ... sa-l vedem dupa accidentare.
- la mijloc, avem probleme cu jucatorii de faza ofensiva. Vad ca se forteaza cu Bostina in centru, langa Radoi, dar parerea mea este ca nu va da randament. Acolo este o gaura mare si, din pacate, alta solutie nu este. Aici il inteleg pe Hagi care, in lipsa de altceva, il forteaza pe Bostina.
- in atac, cred ca stam cel mai prost. Nu exista un varf adevarat. Iacob - solutie de avarie. Dica, orice ati spune joaca la mijloc, cel mult in spatele varfurilor. Badea joaca si el undeva in lateral (ma intreb daca nu cumva se va calca pe picioare cu Neaga) si, la statura lui nici nu ar fi indicat sa joace in careu. In ceea cel priveste pe Neaga din cate se pare, Hagi ii pregateste un loc de mijlocas stanga, si daca va fi asa spuneti-mi si mie cu ce mai ramanem in atac? Am pus aceasta intrebare pentru ca vad ca f. multi dintre voi considerati ca stam bine sau f.bine in atac desi, in amicalele astea nu ne-am omorat cu firea si avem o medie de 1,4 goluri / meci. Nu credeti ca este prea putin pentru un atac asa de bun?
Daca mai vin la echipa un fundas central, un mijlocas si un atacant nu cred ca am putea avea probleme in sezonul viitor. Altfel...