Eric va fi unul din cei mai curtati jucatori din Europa.
Asta daca nu ajunge la Buzau din iarna. Am auzit ca "Ochirosii" se simte singur.
Eric va fi unul din cei mai curtati jucatori din Europa.
Asta daca nu ajunge la Buzau din iarna. Am auzit ca "Ochirosii" se simte singur.
@Axl23:
Inchina-te si zi Doamne fereste! Ar fi o tragedie pentru el.
Lovi-l-ar damblaua pe cioban!
Damblaua l-a lovit de mult... eu as zice "lovi-l-ar tancul" pe cioban... ca prostia moare greu... dar daca ar durea, murea de mult ciobanul nostru! ![]()
@danimarcu
ªi dacã ar fi care e problema? Nu e maghiar din cauza numelui. Mama lui este unguroaicã.
Nici o problema nu ar fi...
Eu stiam altceva, dar admit ca s-ar putea sa fi fost prost... informat! ![]()
Cum am mai spus, el este viitorul Stelei. ![]()
:steag_steaua_ro:
Parca nu mai este asa entuziasmat ca la inceput...
In cazul lui Eric, trebuia fructificat momentul post-Iasi. Dupa acel gol de generic, pustiul trebuia titularizat in urmatorul meci, pentru ca avea un moral bun, iar acest aspect este extrem de important, mai ales in cazul unui jucator tanar.
Este adevarat ca aseara Eric nu a rupt gura targului, dar sa nu uitam ca vine dupa o accidentare, si a trebuit sa faca singur treaba pe care de obicei la Steaua o fac siamezii Ovi-Lovi!
Si componenta inedita a echipei de aseara a contribuit la evolutia sa. In plus, cred ca nu a fost sfatuit cum trebuie la alegerea crampoanelor. Eu unul inca mai am incredere in el!
Un jucator care a venit de la Jiu pe post de atacant/mijlocas ofensiv, iar la Steaua este bagat la stricarea jocului advers. Numai mijlocas defensiv nu este el.
Este adevarat ca aseara Eric nu a rupt gura targului, dar sa nu uitam ca vine dupa o accidentare, si a trebuit sa faca singur treaba pe care de obicei la Steaua o fac siamezii Ovi-Lovi!
Si componenta inedita a echipei de aseara a contribuit la evolutia sa. In plus, cred ca nu a fost sfatuit cum trebuie la alegerea crampoanelor. Eu unul inca mai am incredere in el!
Nu il judeca nimeni pe Eric. E un tanar de perspectiva si merita sa ramana in curtea Stelei. Problema e alta, si nu am ridicat-o o singura data: avem nevoie de o echipa satelit in Liga a doua. Acolo, Eric ar avea sansa de a juca meci de meci, si ar creste in valoare. In plus, dupa 3 meciuri bune spre exemplu, ar putea juca si la echipa mare. Nu ar exista constrangeri.
In conditiile de fata nu putem sa ne asteptam la minuni din partea lui.
LA Multi Ani Eric ! Sa fii fericit sanatos si sa ne bucuri cu evolutiile tale in tricoul ros-albastru.Tu esti viitorul Stelei
La multi ani, Eric! Sper sa-ti dai drumul odata la joc!
La multi ani!
La multi ani si la cat mai multe meciuri in tricoul Stelei...
La Multi Ani, Eric! Sa speram ca vei juca in mai multe meciuri.
la multi ani, Eric! sper sa te vedem titular intr-un sezon-doua!
La multi ani, Eric si multa sanatate!
LA MULTI ANI, tinere!
Eu sper sa nu fie doar o coincidenta ca te-ai nascut in aceiasi zi cu Gica Hagi...
Cred mult in tine, pentru ca esti serios, ai bun-simt si talent cu carul.
Profita de fiecare secunda pe care o traiesti in marea familie a Stelei!
Ar fi trebuit sa insiste mai mult pe el!
Eric a marcat astazi golul victorie Buzaului la U Cluj, in minutul 94.
Bravo Bicfalvi, te asteptam inapoi la Steaua! ![]()
Ce noroc are Buzaul!
Si saptamana trecuta au dat un gol in minutele de prelungiri!
Bravo Bicfalvi! ![]()
Bravo pentru gol. Hai inapoi la vara.
Bicfalvi va deveni un jucator indispensabil Stelei in cativa ani... cel putin asa sper!
Eric a jucat imperial deja la FC Keiser din Carei!
A fost golgheter la juniori!
vazandu-l in meciul de azi cu buzaul, cred ca bicfalvi ar trebui adus inapoi, dar trimis sa joace la Steaua II. trebuie sa fie aproape de echipa, si trebuie sa joace. acum o face cu frica, cu retinere!
Trebuie sa mai stea un an la Buzau. Bine ca au ramas astia in prima divizie. Sper (pentru toti tinerii pe care ii avem acolo) ca Stoica sa ramana antrenor.