Cum drq sa nu auzi de Eric un jucator foarte valoros;)
Cum drq sa nu auzi de Eric un jucator foarte valoros;)
Trebuie sa mai stea un an la Buzau. Bine ca au ramas astia in prima divizie. Sper (pentru toti tinerii pe care ii avem acolo) ca Stoica sa ramana antrenor.
In loc sa sustina financiar o echipa fara identitate(Gloria Buzau), creditorul ar trebui sa investeasca in Steaua 2, sa o duca in Liga a doua, transformand-o intr-o echipa competitiva. Asta dovedeste cat de mult ii pasa creditorului de traditia Stelei.
Jucatori gen Bicfalvi trebuiesc crescuti in spiritul Stelei, pentru ca de la un punct, talentul nu este suficient. Este nevoie si de un caracter puternic, format atunci cand un jucator traieste si respira pentru Steaua.
Ce se mai aude de el? Pe steauafc.com este trecut la "fosti jucatori", iar pe site-ul celor de la Buzau nu apare deloc.
nu inteleg de ce nu e pastrat in lot si chiar in echipa de baza in locul lui Lovin. are potential dar nu e lasat sa dovedeasca nimic. faptul ca nu am avut antrenori anul trecut se reflecta si asupra jucatorilor tineri. pentru ca Hagi si Lacatus n-au coa..e sa promoveze tineri, ei baga de fiecare data tot ce au mai bun , nu-si permit sa faca experimente ca nu sunt capabili. daca esti antrenor bazat baga frate 2-3 tineri macar in meciurile usoare de pe teren propriu. dar asta e.. uite asa s-au irosit talente ca bicfalvi si Ochirosii, care ar fi putut ajunge mult mai departe pana acum... Olaroiu i-a dat credit lui Ochirosii si daca mai prindea si anul trecut echipa acum era o certitudine pe stanga si nu ne mai chinuiam sa reprofilam jucatori... ce pot sa spun.. pacat
Conform Prosport Eric , va ajunge la Craiova , in urma tranzactiei lui Andrei Ionescu. Bicfalvi va fi moneda de schimb...Asadar Ionescu a venit la Steaua pentru 500.000 plus Bicfalvi...Cam mult nu credeti???Oricum nimic nu e sigur!!!
Ce sa mai zicem cand ciobanul asta infect dirijeaza toate lucrurile la Steaua ? Ionescu care a frecat banca la olteni in ultimii 2 ani primeste salariu de 120.000 de euro si ne costa 500.000 + Bicfalvi ?
Rusine creditorului , sa-i dau la ****
Nu cred ca l-au dat la Craiova.
becaliotul ar fi zis.Ca lui ii place sa se dea mare cu chestii din astea.
Ar fi zis ca l-a luat pe marele Ionescu pe care a dat n milioane plus un jucator.
Dar a zis doar de banii dati pe el si de coprorpietate si de salariul jucatorului.
Sa asteptam intai sa vedem daca stirea e confirmata.
P.S. Am cautat golsport.ro, siteul de unde au zis prostisportii ca au luat stirea cu Eric la Craiova si nu l-am gasit.Nu exista.Probabil asta e doar o minciuna de-a lor stiind cat de mult e iubit Eric de Stelisti.
Eric Bicfalvi trebuie sa mai joace pana sa ajunga la prima echipa...tin minte cand il introducea Laca pe vreun final de meci si incepeau sa ii tremure picioarele, pierdea toate mingiile....ma scotea din minti baiatul asta...si nici la Buzau n-a facut mare branza pana acum decat ca s-a ingrasat (se vede in meciuri)...pacat....chiar parea promitator...
Sper ca e vrajeala; Eric e un jucator foarte bun si ar fi o mare prostie sa-l dea si pe el si 500.000 euro pentru un jucator care a jucat vreo 10 meciuri in ultimii 2 ani
Se pare ca sunt vrajeli...mititelul zice ca l-a refuzat pe ERIC :O...
Si eu sper sa fie vrajeala deoarece cred ca Steaua va avea nevoie de el in viitor...are talent pustiul !
Bicfalvi nu mai joaca nimic...
Am impresia ca lui nu i-a ajutat mutarea la Buzau.
puteti schimba numele topicului .. nu mai e la buzau .
sigur? eu sper ca vor ramane toti tinerii astia la Steaua, nu vor fi trimisi iarasi la buzau sau la Jiul sau cine stie unde! mai multe invata stand la Steaua, chiar si pe banca de rezerve, decat la o echipa ce se zbate sa evite retrogradarea!
La Multi ani Eric, sper sa ajungi MARE! ![]()
Eric va lipsi o saptamana.
Mijlocașul Stelei, Eric Bicfalvi, a fost diagnosticat cu o contuzie la gamba stângã în urma controlului medical efectuat duminicã și va reveni la antrenamente peste o sãptãmânã.
Internaționalul de tineret s-a accidentat în partida amicalã pe care naționala a disputat-o la mijlocul sãptãmânii împotriva Sloveniei și nu s-a mai putut antrena de atunci din cauza durerilor. Gigi Becali este mîndru de jucãtori tineri ai Stelei
Medicii grupãrii din Ghencea l-au anunțat pe fotbalist cã poate reveni la antrenamente într-o sãptãmânã, urmând sã fie apt de joc la partida din prima etapã a returului, cu FC Vaslui.
NewsIn
Inca ceva spectaculos , a jucat si Bicfalvi. Fii tare baiete ca poti ajunge mare!!!
De la Steaua , nimeni nu poate ajunge mare in momentul de fata. Poate doar sa vina talentat si pleaca ca un ratat.
De la Steaua , nimeni nu poate ajunge mare in momentul de fata. Poate doar sa vina talentat si pleaca ca un ratat.
A venit talentat , sa vedem cum pleaca.
cu suturi in fund de la marii cunoscatori de fotbal din Romania si de la suporteri , asa va pleca.
cu suturi in fund de la marii cunoscatori de fotbal din Romania si de la suporteri , asa va pleca.
Mie mi se pare un jucator valoros , care desi joaca inchizator are si un strop de tehnica , dar ce va fi vom vedea , de nimic nu putem fi sigur la Steaua de azi.
Nu este adevarat, nu joaca inchizator. Avem noi psihoza cu inchizatorii, este un mijlocas ofensiv central, un post care nu se regaseste la noi in sistem deci joaca mijlocas central, un post la noi care este jucat de mijlocasi defensivi, de aici si impresia ca toti care joaca la mijloc sunt "inchizatori". Hai sa renuntam la psihozele astea cu "inchizatorii" si "atacantul de careu".
Mie personal chiar imi place acest Eric Bicfalvi!
mie nu... il consider un jucator mediocru, bun pentru Liga a 2-a