FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Eric Bicfalvi

«14567»
il_capitano21.05.2009 19:16
mie nu... il consider un jucator mediocru, bun pentru Liga a 2-a

E bine ca judeci un jucator dupa 1-2 prestatii. Si imi place ca il si plasezi la un nivel fotbalistic. Poate ar trebui sa fi tu antrenor la Steaua, sa vezi ce inseamna sa muncesti ca jucator si sa ajungi dintr-un sat la Bucuresti sa joci la Steaua. De obicei toti judeca jucatorii dupa cum vor ei si nu au dreptul asta. Pot fi de Liga a 2-a sau a 3-a, daca totusi sti ce inseamna o viata de sportiv, copilarie pierduta si o groaza de compromisuri, ar trebui sa te opresti aici.

Fan FC Steaua22.05.2009 01:39

@il_capitano

Eu stiu ce spun, in 6 ani nu m-am inselat niciodata in privinta vreunui jucator... am spus ce jucator vor fi buni, si ce jucatori nu au ce cauta la Steaua... te poti convinge vizionand posturile mele ... si despre Lacatus, si despre toja, Dayro..si altii...

Robinson Rufay Zapata22.05.2009 14:58
@il_capitano

Eu stiu ce spun, in 6 ani nu m-am inselat niciodata in privinta vreunui jucator... am spus ce jucator vor fi buni, si ce jucatori nu au ce cauta la Steaua... te poti convinge vizionand posturile mele ... si despre Lacatus, si despre toja, Dayro..si altii...

Nostradamus , bine ai venit printre noi ;)

Melku22.05.2009 15:04

Vreau si eu numerele la loto, s-au strans o gramada de bani :naughty:

Robinson Rufay Zapata22.05.2009 15:11
Vreau si eu numerele la loto, s-au strans o gramada de bani :naughty:

Iti dai seama ca nu mai la numerele la loto ma gandesc. Saptamana aceasta "jur" ca voi castiga :D

Stryker14.08.2009 20:52

Un baiat de care se pare ca s-a cam uitat ... la ce situatie avem acuma la mijloc , fara Toja pana la mijlocul lui sept , cred ca ar merita o sansa sa joace cu urzicenii in locul "micului balaci" !

Maye14.08.2009 21:07
Un baiat de care se pare ca s-a cam uitat ... la ce situatie avem acuma la mijloc , fara Toja pana la mijlocul lui sept , cred ca ar merita o sansa sa joace cu urzicenii in locul "micului balaci" !

E cam accidentat de la returul cu Ujpest.Cam greu sa joc intr-un picior.

Stryker14.08.2009 21:34

aha, nu stiam, acuma am citit pe net ... oricum , ideea e ca in general , nu vad cu ce ar fi a. ionescu peste el ... chiar si plesan ar putea fi o solutie pe postul ala pana revine toja

Maye14.08.2009 22:20

Eric este un fotbalist foarte talentat , dar cineva l-a transformat in jucator cu profil defensiv.Cred ca stiti si voi cine.

Plesan este posibil sa fie o saolutie , sa vedem cum joaca dimineata cu Cetatea :)

KERATOCONUS15.08.2009 00:27
Plesan este posibil sa fie o saolutie , sa vedem cum joaca dimineata cu Cetatea :)

Cred ca meciul e programat prea de dimineata pentru Plesan. Mai intai sa vedem daca ajunge la meci. :))

Maye15.08.2009 01:02
Cred ca meciul e programat prea de dimineata pentru Plesan. Mai intai sa vedem daca ajunge la meci. :))

Nu-i bai , vine direct din crasma.

Maye05.02.2010 11:07

La multi ani Eric!

Sa fii sanatos si sa ai cat mai multe reusite in tricoul ros-albastru!

Daniel-Ionut05.02.2010 12:04

La multi ani Bicfalvi!

Astristul05.02.2010 12:33

La Multi Ani Eric si multa bafta la Steaua! ;)

mountytoma27.08.2010 07:08

nu stiu cum a ajuns eric bicfalvi sa fie impus in echipa de start, dar exact de asta nu aveam nevoie. erau deja in echipa doua maini moarte, Banel si tanase. acum cu al treilea, si asta chiar in fata apararii noastre, vom tremura din plin la fiecare meci.

ce-i lipseste lui eric sa joace bine? eu cred ca doar concentrarea si conditia fizica. dar daca ma gandesc bine, chestiile astea ne lipsesc si noua si de-aia nu jucam la Steaua!?

red&blue_boy27.08.2010 07:27

Bicfalvi nu e de titular la Steaua...Nu are constanta in joc...

David05.09.2010 10:55

Si ce bine a jucat cu Rusia!

red&blue_boy05.09.2010 11:37

Asa e,cum la Steaua nu l-am vazut niciodata.

bogdinho_AISS05.09.2010 12:29

daca juca titular din 2007 (cand Hagi l-a promovat la prima echipa si a avut mare incredere in el) pana in momentul de fata nu ar mai fi fost la Steaua...insa are 22 de ani...se vede ca are potential,chiar daca este un "distrugator" ,are si tehnica,viziune in joc,paseaza bine si are un sut foarte puternic si precis...de cateori l-am vazut ca suteaza la poarta,suturile lui au fost foarte periculoase...In meciul cu Rusia a aratat cine-i seful de la U-21,el este liderul generatiei...daca Ilie continua sa-i dea incredere si sa joace cu el ar fi extraordinar...vad ca ii place sa ruleze tinerii si asta da dovada de "curaj"...un curaj pe care doar Hagi l-a mai avut in ultimii ani...!!!

:steag_cruce_invers:

bogdinho_AISS05.09.2010 13:13

daca va munci in continuare la fel de mult se va impune...asta e clar...

BlaZoNs21.09.2010 13:17

Bicfalvi daca s-ar tine de treaba ar ajunge ceva,dar cateodata incearca sa faca mult mai multe de cat este in stare.Are calitati,dar trebuie sa se maturizeze.Cred ca d-aia e artist..Pictorul nostru.

Daniel-Ionut30.12.2010 09:18

Le doresc tuturor stelistilor un an nou fericit si sper ca alaturi de ei sa castigam campionatul in acest sezon

Eric Bicfalvi

Mereu Cu Steaua05.02.2011 08:51

Eric implineste azi 23 de ani.

La multi ani pustiule,sanatate si cat mai multe goluri. :steag_cruce_invers:

blindica07.03.2011 20:17

Ati citit stirea cu Bicfalvi titular si capitan ? Am cules si eu informatia dintr-un ziar de-al nostru.

Trebuie sa luam in calcul ca aceasta echipa va retrograda cat de curand.

red&blue_boy07.03.2011 20:36

Da,pictoru' e noul capitan !De la Jiji citire.

«14567»