badoi e un jucator bun si trebuie lasat sa isi faca treaba pe teren.
badoi e un jucator bun si trebuie lasat sa isi faca treaba pe teren.
care a fost cu ideea sondajului?? ce ideee tampita , mai trebuia o varianta , e un jucator de 32 de ani putzin imi pasa de ce va face la Steaua , ma indoiesc ca va fi cel mai iubit sau cel mai huiduit , pe mine ma lasa indiferent venirea lui , sper sa nu plece piticu
Imi permit sa comentez si eu un aspect, chiar daca nu cred ca ar fi treba mea, cert este ca legat de partea cu badoi, ,[.....]etc... astfel de personaje nu au ce cauta la Steaua, NU UITATI ca acesti jucatori(cel putin cei de la Rapid) au jignit Steaua in nenumarate randuri, parasesc putin esentza si va intreb daca un om oarecare te injura de mortzi, familie,etc... o sa-l primiti la voi in casa? ma indoiesc, revenind durerea mare este ca avem la conducerea clubului, drag noua, un personaj care si el ne-a jignit si ne-a desconsiderat total si care,cel putin parerea mea,nu are ce cauta la Steaua,asa ca ar fi mai bine ca in aceste momente NOI STELISTII de pretutindeni sa fim uniti si sa incercam sa gasim o modalitate pentru a ne salva clubul si culorile iubite, nu sa ne porcaim intre noi... iar cei care il sustineti pe Gica pedala asta, scuzati-ma dar nu sunteti stelisti.... si insemna ca si voi vreti raul Stelei.... ca sa argumentez de ce sunteti in aceasta situatie, as incepe cu inlaturarea tuturor valorilor Stelei, inlaturarea celor mai buni jucatori (vezi cazul Rica Neaga, fiind in cea mai buna forma de la venirea sa la Steaua, "imparatul luminii" a considerat ca nu e bun....), asocierea religie-fotbal, fotbal-politica, pana la urma noi sustinem Steaua, nu pe Sf Gheorge sau mai stiu ce partid politic, este de-a dreptul innaceptabil sa tii si sa sustii echipa rivalilor de moarte, nu uitati ca acesti indivizi sarbatoresc an de an un incendiu intamplator(deci cum ar fi un vecin de-al vostru sa sarbatoreasca an de an ca v-a dat foc la casa)......si exemplele ar putea continua...
Editat de moderatori:fara jigniri!
bine ma ca esti tu stelist... daca omu o sa joace bine si o sa se daruiasca ce ai cu el ?? ca a injurat suporterii... asta e, toata lumea injura... ce afectat esti tu ca a injurat. ce vroiai, sa planga cand ceilalti injurau ?? mai bn sa nu comentam aiurea acum... sa vdm ce face pe teren. porma o sa stim daca sa-l acuzam sau sa-l sustinem.
sa stii ca nu sunt de acord cu tine ... vreo 3 ani poate sa joace la nivelul Stelei , si este unul dintre cei mai constanti juctori pe care eu i-am vazut de cand ma stiu ... este cel mai bun pasator din Romania ... 32 de ani ... da' maldini , cannavaro , oddo , cafu , r. Carlos , thuram , sunt doar cateva exemple de jucatori batrani , dar care joaca mai bine ca tineretul ... crede-ma ... nu conteaza anii , cat conteaza valoarea ![]()
Gurita , Neaga , Vatca si Badoi eu le vad ca pe niste transferuri bune .
Bicfalvi este de viitor , dar clar nu va apuca echipa in primul an .
si mai era unul de la Jiul ... nici pana acuma eu nu am aflat numele lui ... da' sa vad dak o sa semneze pana la urma ![]()
(PS ... park presimteam sezonul trecut cine vor fi petarde , si cine nu ... Coman , Saban , Stancu sincer nu i-am vazut ca niste transferuri bune ... Badea , Thereau si Panait eu le vedeam ca pe niste transferuri superbe (pacat de Panait ca nu i s-a dat nici o sansa , desi e mai bun ca Baciu) ... m-am inselat cu Andrey ... credeam ca poate mai multe ... si totusi nu a aratat mai nimic ![]()
parerea mea e ca in ultimul timp am cam ajuns de rasul cainilor,iar acest lucru nu i se datoreaza in totalitate lui Becali.si noi suporterii avem partea noastra de vina.una semnificativa,daca e sa luam in considerare comportamentul nostru in ultima perioada.de cate ori nu am injurat noi ca la usa cortului pe stadioane,doar ca sa fim bagati in seama de conducerea clubului,care oricum a facut ce-a taiat-o capul,ignorandu-ne?nu stiu daca aducerea lui badoi la Steaua e un lucru benefic pentru echipa,dar stiu ca in sezonul viitor noi,suprterii celei mai iubite echipe din Romania,va trebui sa ne revizuim comportamentul,sa devenim mai civilizati. steagsahmic
Greco eu zic sa vorbesti in numele tau...nu poti sa zici "nu te vrem".
De unde stii tu ca va fluierat?
Ma mir ca responsabilii acestui site te-au lasat sa scrii aceste tampenii si sa mai vorbesti si in numele tuturor suporterilor Stelei!!!
Greco, ar trebui sa fii impartial. Sa vorbesti in nume propriu. Sa nu te crezi "toti suporterii". Nici nu a venit si gata incepem sa-l criticam. Nu pot sa cred ca ai scris asa ceva. Incearca sa nu fortezi crearea unei opinii care poate nu-si are rostu'. In rest, toate cele bune.
![]()
Eu ii dau dreptate si lui Greco, e foarte adevarata teoria lui,dar consider ca daca omul a venit ,trebuie sa dam dovada ca suntem superiori si stim sa trecem peste aceste aspecte.Badoi nu a declarat prin presa de Steaua cum fac maftei sau alti mascarici, ceea ce facea in fata galeriei nu e relevant.Faptul ca a venit la noi ,i-a infuriat rau de tot pe suporterii rrapidisti.Poate si macar pentru asta propun sa fim retinuti si sa-i dam omului sansa sa demonstreze ca merita sa poarte tricoul ros-albastru... steaua_ro
greco,[fac ceva] pe ea de civilizatie,ce sa caute jegu ala la Steaua,hai gata cu atata civilizatie,tu esti singurul care mai gandeste bine de pe aici,nu il suport,nu suport un jeg care injura Steaua,poate sa dea 1000 de goluri,ATUNCI ,INSEAMNA CA PENTRU BANI ,POATE SA VINA ORICINE IN Ghencea,inseamna ca nu ne deosebim cu nimic fata de altii,nu mai avem identitate,nu mai are rost nimic,acum injuram rivalii,acum ii aclamam,atunci ii [injuram] pe cei care nu gandesc ca mine,chiar nu vreau sa mai fiu civilizat,poate ma si bannati,poate e mai bine,poate credeam ca gasesc altceva aici,macar sa stiu
Bun, sa spunem ca badoi e un jucator de care echipa avea nevoie din punct de vedere al jocului. Cred ca autorul acestui articol s-a referit la faptul ca un club ca Steaua, care nu este neaparat reprezentat de actualii componenti ai conducerii, lotului, etc.- un club ca Steaua nu are nevoie de un jucator care a preluat de multe ori din repertoriul infectei galerii a jegului de club la care pana acum a activat. Repet, poate in angrenajul echipei, jucatorul (ca si un pion pe o tabla de sah) este benefic. Numai ca nu cred ca are ce cauta la clubul Steaua un caracter format in ograda celei mai nespalate familii din Romania. Doar daca il privesc ca pe un sclav venit sa traga la ham. Sunt curios daca o sa mai behaie de acum incolo...
Lumea perfecta a lu' Branza Imparat ... dar ciobanu a si avut exemple:
- Dan Petrescu pupat steag putred. Stop!
- Tzitzi Dumitriu vorbit aiurea despre "cizma militara" ce-l oprima pe el cand antrena la Steaua. Stop!
- Danciulescu tavalindu-se in cocina roshie cu mare placere. Stop!
- Oprita ... mare mizerabil. Stop!
Cloaca fetida din politica romaneasca repetata in fotbal ... bishnitzaru de Giovani - mare caine - se dusese la rapid, ciobanu e frate de "cashcaval" cu Borcea si cu turcu ... da-i ma'n masa de nespalatzi.
Fir'am ai naibii de [......................................] pentru care lasam sa existe asemenea animale.
Hai Steaua!
Bun, sa spunem ca badoi e un jucator de care echipa avea nevoie din punct de vedere al jocului[/font]. Cred ca autorul acestui articol s-a referit la faptul ca un club ca Steaua, care nu este neaparat reprezentat de actualii componenti ai conducerii, lotului, etc.- un club ca Steaua nu are nevoie de un jucator care a preluat de multe ori din repertoriul infectei galerii a jegului de club la care pana acum a activat. Repet, poate in angrenajul echipei, jucatorul (ca si un pion pe o tabla de sah) este benefic. Numai ca nu cred ca are ce cauta la clubul Steaua un caracter format in ograda celei mai nespalate familii din Romania. Doar daca il privesc ca pe un sclav venit sa traga la ham. Sunt curios daca o sa mai behaie de acum incolo...
Ai exprimat perfect intentiile mele.
greco,sa-mi bag **** in ea de civilizatie,ce sa caute jegu ala la Steaua,hai gata cu atata civilizatie,tu esti singurul care mai gandeste bine de pe aici,nu il suport,nu suport un jeg care injura Steaua,poate sa dea 1000 de goluri,ATUNCI ,INSEAMNA CA PENTRU BANI ,POATE SA VINA ORICINE IN Ghencea,inseamna ca nu ne deosebim cu nimic fata de altii,nu mai avem identitate,nu mai are rost nimic,acum injuram rivalii,acum ii aclamam,atunci ii *** in gat pe cei care nu gandesc ca mine,chiar nu vreau sa mai fiu civilizat,poate ma si bannati,poate e mai bine,poate credeam ca gasesc altceva aici,macar sa stiu
TU pentru ce crezi ca a venit Boloni in Ghencea? Da Bumbescu, Barbulescu si multi altii? Voi chiar credeti ca majoritatea jucatori vin la Steaua pentru ca sunt stelisti de mici? Iti spun eu: Dica sau Neaga erau dinamovisti cand erau mici. Asta ii face mai putin iubiti acum?
eu zic ca merita sa ii dam o sansa sa arate ca ii jucator de Steaua si ca a venit sa ajute echipa
eu am citit interviul cu el la gsp si a aratat ca ii un fotbalist profesionist
el a zis ca a vrut sa ramana la rapid da Copos a vrut sa il vinda la Steaua
dar el a zis ca nu regreta ca va juca la Steaua findca e o echipa buna si va da totul pentru echipa
pot sa zic numai respect
din parte mea esti bine venit in Ghencea steag1
cred, si sincer, sper, ca badoi nu se va integra la Steaua. la rapid era alta atmosfera, badoi era lider pe teren, avea o anumita prestanta in vestiar, era tratat frateste de Razvan, era iubit de fani. la Steaua lucrurile se vor schimba radical, atat pe teren cat mai ales in atitudinea suporterilor. imi pare un jucator bunicel, ar putea fi o solutie pe dreapta dar sunt sigur ca daca pana la urma se va integra o va face greu si ne va scoate multi peri albi pana atunci. nu salut venirea lui la Steaua.
greco,[fac ceva] pe ea de civilizatie,ce sa caute jegu ala la Steaua,hai gata cu atata civilizatie,tu esti singurul care mai gandeste bine de pe aici,nu il suport,nu suport un jeg care injura Steaua,poate sa dea 1000 de goluri,ATUNCI ,INSEAMNA CA PENTRU BANI ,POATE SA VINA ORICINE IN Ghencea,inseamna ca nu ne deosebim cu nimic fata de altii,nu mai avem identitate,nu mai are rost nimic,acum injuram rivalii,acum ii aclamam,atunci ii [injuram] pe cei care nu gandesc ca mine,chiar nu vreau sa mai fiu civilizat,poate ma si bannati,poate e mai bine,poate credeam ca gasesc altceva aici,macar sa stiu
Bai baiatule pe ce lume traiesti?Danciulescu cand a venit la Steaua de unde a venit?Si cat de mult l-a iubit galeria? si sunt multi care il respecta inca!!! Tu ai impresia ca cine vine la Steaua vine ca iubeste el Steaua atat de mult incat abea astepta sa vina la Steaua??? nu frate vine pentru ca Steaua e o rampa de lansare in fotbalul mare,bani multi si jocuri internationale!!! Singurul adevarat Stelist care putem spune ca a fost si va fi pana la moarte e Lacatus si atat!!!! Restul sunt profesionisti sau asa se presupune! Ce daca Badoi a injurat Steaua? nu conteaza asta,din partea mea sa vina si Buga si Niculae si orice rapidist sau dinamovist de valoare,ganditi-va ca ei se subtiaza si noi ne intarim,nu asta conteaza pana la urma?si apoi ganditi-va ce va fi in sufletul dusmanilor vazand ca ai lor jucatori de valoare pleak la Steaua! Hai terminati cu prostiile ca ainjurat Steaua sau mai stiu eu ce,v-ati gandit ca a fost obligat? daca nu injura patea ce a patit Danciu la Dinamo pentru ca nu a vrut sa injure Steaua,acum o sa injure si pe Rapid pentru ca e la Steaua si .........ce?E un jucator de valoare si e buna achizitia asa ca mai terminati cu aiurelile
Lumea perfecta a lu' Branza Imparat ... dar ciobanu a si avut exemple:- Dan Petrescu pupat steag putred. Stop!
- Tzitzi Dumitriu vorbit aiurea despre "cizma militara" ce-l oprima pe el cand antrena la Steaua. Stop!
- Danciulescu tavalindu-se in cocina roshie cu mare placere. Stop!
- Oprita ... mare mizerabil. Stop!
Cloaca fetida din politica romaneasca repetata in fotbal ... bishnitzaru de Giovani - mare caine - se dusese la rapid, ciobanu e frate de "cashcaval" cu Borcea si cu turcu ... da-i ma'n masa de nespalatzi.
Fir'am ai naibii de [......................................] pentru care lasam sa existe asemenea animale.
Hai Steaua!
Dan Petrescu a gresit intr-adevar,dar Danciu? ce era sa faca daca Pitzi l-a dat afara?Oprita ce era sa faca daca Jiji nu-l mai vrea? au familii au nevoie de bani,au facut ceva normal,cine a dar banu i-a luat,bravo lor
nu te vrem. Nu doar pentru cã nu ești stelist, ci mai ales pentru cã ai jignit Steaua în atâtea rânduri. Acum ți se oferã mai mulți "parai", așa cã te pregãtești sã lingi acolo unde ai scuipat. Vei fi fluierat din primul minut în care vei pãși în Templu și vei regreta momentul în care ai crezut cã fiecare dintre noi e câte un GB în miniaturã. Trebuia sã gândești mai mult atunci când ne-ai înjurat. Realizeazã mãcar acum, în al 12-lea ceas, cã tricoul roș-albastru nu poate sta lângã o cârpã vișinie.
Transmite-le aceleași gânduri și celorlalți.
Cu drag,
<span class=blueboldtext>greco</span>
Penibila opinie dar cred ca in locul lui tu ai fi avut mai mult bun simt si mai mult curaj(fata de galeria lor) si sunt convins ca nu ai fi strigat niciodata , nimic , impotriva nimanui.
FORZA Steaua!!!
Hai sa fim realisti, cine lupta si isi da viata pentru Steaua merita toata admiratia noastra. Deci va rog sa-i dati o sansa lui Vali Badoi, sa se afirme. Nu trebuie injurat si huiduit. Traim la timpul prezent. Trebuie sa ne civilizam odata. Despre nea Jiji nu am cuvinte. Este de o prostie rara, dar asta e si cu el trebuie sa defilam. nu stiu daca altcineva ar fi investit atat la Steaua. Sper sa-si revizuiasca atitudinea fata de suporterii minunati ai Stelei, altfel va fi rau. FORZA Steaua intotdeauna superiori.
P!F_Bull - Avrig - Sibiu - Ardeal - Romania
Mesaj sters pentru pentru ca a fost scris in totalitate cu caps lock.
Vezi art. 1.1 din regulament.
Moderatorii
Bun venit la Steaua Vali Badoi, eu nu te voi injura niciodata si la Rapid cand ai fost te-am respectat ca jucator pentru ca esti un profesionist si sunt sigur ca vei fi mai bun ca 1000 de Bostina la un loc, care desi are talent cu carul este plin de fite, pacat de el.Sper sa treci si peste eventualele huiduieli ale galeriei si sa-ti continui stilul de jucator profesionist si serios, stil ce te-a adus la echipa nationala...
steagcruce2
greco, tu nu il vrei pe Badoi. E drum mare de la ce vrei tu pana la a generaliza. Eu unul il respect, pentru ca e un jucator bun. Si pe Coman, pe Lobont, pe Buga, pe Lazar ii respect. De ce? Pentru ca sunt jucatori buni, cu caracter. Tu ai vazut sa faca Badoi declaratii gen Maftei sau M. Constantin? Nu. Uite de exemplu, pe Oprita nu-l respect, chiar dc a ajutat Steaua. De ce? Pentru ca a fugit pe usa din dos, fara sa spuna macar "adio" si "multumesc" suporterilor.
s-ar putea sau nu sa aiba dreptate Greco, adica Badoi sa fie sau nu fluierat de prima data cand calca in Ghencea. insa cu siguranta greco are dreptate in exprimarea pe care o foloseste. Badoi si ceilalti rapidisti merita cuvintele pe care a avut curajul sa le spuna Greco. si a avut curajul prin asta sa dea o palma celor care nu stiu ce inseamna Steaua. sa nu uitam ca Badoi a injurat Steaua, sa nu uitam ca a fost printre jucatorii care au intors fundul la peluza Stelei. nu spun ca trebuie huiduit din prima clipa, spun doar ca nu trebuie sa uitam trecutul. daca am face asta, am uita de Steaua!
daca va da dovada de caracter ceea ce nu cred in viitorul apropiat Gigi s ar putea sa ne faca companie de reciclare a rebuturilor adika a unor fotbalisti care nu mai sunt doriti de cluburile lor si mai ales ca ne sunt rivale de moarte deunazi Gigi vrea sa il ia si pe niculae de la auxere a luat-o razna trebuie sa ne trezim o data mai sunt si altii fotbalisti buni in afara de cei care au jucat la rapid forza Steaua ![]()
Vad ca majoritatea sunt de partea sa-i dea o sansa la Badoi. Sper ca atunci cand va intra sa nu fie huiduit si altele, sa-l lasam sa-si faca treaba, sa ne purtam civilizat.
ieri am scris un articol referitor la provocarea anti-badoi, postat de unul dintre cei care se ocupa de acest site. parerea mea nu a fost tocmai in conformitate cu cele spuse de greco(sau cum si-o mai zice). si iata ca pentru asta, textul meu a fost cenzurat pe motiv ca....e folosit in exces caps-lock-ul!!! ok, acu' am lasat caps-ul la o parte, si o sa ma repet...badoi e un profesionist, deci nu merita admonestat; vremea cand existau doar echipe cu jucatori nascuti si crescuti in pepiniera proprie, ne place sau nu, a apus; azi mai sunt doar pe ici pe colo jucatori emblema( gerrard "cormoranu'", raul madrid, totti de la roma si alte cateva etcetere).textul lui greco mi se pare de o agresivitate inadecvata; si atunci ajung sa cred soapta unui amic care imi spunea ca acest site este ingrijit de unii membrii ai peluzei sud, cei care , imi zicea acelasi amic, sunt cei mai conflictuali fani ai Stelei. daca e asa pana la a ma injura, v-as ruga fara pic de ironie: nu confundati principiile cu fenomenu' Gica-contra!!! badoi e acum la Steaua si isi va face datoria fara rezerve, nu tre' sa avem dubii. in plus are valoare. jucatorii adusi de cioban, nu trebuie priviti ca adversari chiar daca suntem in conflict cu neispravitul machidon. asa ca mai ganditi-va!