FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dragã Bãdoi,

«1456»
RUSSEY 1330.05.2007 22:05

bai satene,o fi pentru tine asa,pastreazati parerile tale pentru tine,nu mai scrie aici de dragul de a arata cat de destept esti tu, ca ai contrazis articolul,te bagi in seama sa isti scandal,daca nu esti deacord ,nu posta sau fa un protest in fata primariei,cat despre Steaua ,o compar cu cine iubesc mai mult,daca intelegi ce vreau sa spun,tu sa permiti, ce doresti, dar la tine in casa,nu in TEMPUL FOTBALULUI,cum ba sa nu ma aprind cand vad cum gandesti,te mai simti si superior,dupa fiecare reply spui "sac, ce le-am zis-o!!!!!!!!!!!!cat sunt de inteligent,asa, sa scapam tara de golani,este! sunt cool!ce ma pricep la discursuri ! poate am sa scriu si o carte, in care sa explic ce inseamna fanatismul si fotbal,sa educ poporul ROMAN necivilizat"

acum ,daca ai bani, poti cumpara orice jucator tradator(Profesionist)tu cu ce te lauzi ?cu banii ciobanului?satene chiar nu este nevoie de atata civilizatie in fotbal,daca nu iti convine nu incerca sa schimbi asta,faci pipi cotra vantului,incearca sa te indrepti catre alte sporturi,uite mai avem si echipa de hochei de hambal si acei baieti au nevoie de sustinatori civilizat,dar normal eu deviez de la subiect,stiu, traiesc intr-o alta lume. iti doresc cultura bogata,hai ca cica ploua mult anul asta

[/quot

Fanatism zici? Satean? cred ...de fapt sunt sigur ca am mai multe meciuri in Ghencea decat ai tu pe toate stadioanele tarii,am mai multe meciuri in Liga decat poate o sa ai tu toata viata ta,dar nu asta conteaza!Eu nu am pretentia sa-l iubesti pe Badoi ca pe un stelist,nici nu am zis asta,dar de mult fotbalul nu mai e ce era,acum trebuie sa ne adaptam la noile cerinte,cum se face si in fotbalul mare!!! Am si eu o intrebare pentru tine fanaticule,ce placere ai avut cand ai vazut doar 2 meciuri anul asta pe Ghencea? din cauza fanatismului vostru prost inteles..........ce daca vine Niculescu sau badoi sau Buga la Steaua? atat timp cat sunt jucatori de nationala e foarte bine,nici nu e nevoie sa il aclami pe Badoi,dar poti macar sa-i apreciezi jocul care e unul foarte bun si va fi util Stelei,ceea ce conteaza cel mai mult.Da de fapt ce sa cer d la voi fanaticii Stelei care l-ati injurat pe Dica si il ridicati in slavi pe Mirel Radoi.............de fapt am impresia ca degeaba imi tocesc degetele,si vorba aia CEL MAI DESTEPT CEDEAZA PRIMUL........Bafta fanaticule

bodanelu31.05.2007 04:32
acum ,daca ai bani, poti cumpara orice jucator tradator(Profesionist)tu cu ce te lauzi ?cu banii ciobanului?satene chiar nu este nevoie de atata civilizatie in fotbal,daca nu iti convine nu incerca sa schimbi asta,faci pipi cotra vantului,incearca sa te indrepti catre alte sporturi,uite mai avem si echipa de hochei de hambal si acei baieti au nevoie de sustinatori civilizat,dar normal eu deviez de la subiect,stiu, traiesc intr-o alta lume. iti doresc cultura bogata,hai ca cica ploua mult anul asta

E handball :D

Fanatism zici? Satean? cred ...de fapt sunt sigur ca am mai multe meciuri in Ghencea decat ai tu pe toate stadioanele tarii,am mai multe meciuri in Liga decat poate o sa ai tu toata viata ta,dar nu asta conteaza!

si acum sa demonstram care e mai stelist decat altul :))

Eu nu am pretentia sa-l iubesti pe Badoi ca pe un stelist,nici nu am zis asta,dar de mult fotbalul nu mai e ce era,acum trebuie sa ne adaptam la noile cerinte,cum se face si in fotbalul mare!!!

Foarte foarte urat fotbalul mare. S-a transformat totul intr-o afacere, nu mai exista spectacol.

NU fotbalului modern.

nici nu e nevoie sa il aclami pe Badoi,dar poti macar sa-i apreciezi jocul care e unul foarte bun si va fi util Stelei,ceea ce conteaza cel mai mult.

citesti cumva in Stele? eu habar n-am inca daca o sa fie util Stelei. el vine dintr-un 3-4-3 si la noi tre sa se adapteze pe un 4-4-2 care se modifica pe faza de atac sau aparare.

cocowhynot31.05.2007 08:44

mai copii, sunt curios cati dintre voi munciti. adica serios, sa sustineti o familie, sa puneti bani deoparte...

daca badoi vine si eu il vad alergand pe teren cum o facea la rapid sau la echipa nationala, eu il primesc cu bratele deschise, pentru ca este un jucator bun. eu nu vreau sa vad jucatorii injurand echipele adverse, nu vreau sa imi faca sedinte de PR, vreau doar sa ii vad dandu-si sufletul pe teren, ca de-asta sunt platiti. (adica punct)

Danny31.05.2007 15:22
Badoi ca Oprita ..... de ce nu va ganditi la asta ??? cum a fost primit Oprita de javre ???... ca ne-am pierdut un jucator , care in unele meciuri (de mai multa vreme intr`adevar) era singur pe teren cu driblinguri , centrari , pase . ASa cum s-a dus Oprita la Dinamo , asa a venit Badoi la Steaua ... simplu .... nu va mai agitati ... !!! se intampla si la case mai mari !!!

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAA

DINAMOOO NU E CASA MAI MARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TU NU AUZI CE VBESTI , Steaua ESTE A FOST SI VA FII MEREU CEA MAI MARE CASA DIN Romania !!!!!!!!! :x:X:X:X:X:X

alextz01.06.2007 05:45

nu trbuie judecat asa.badoi o sa ne ajute.o sa vedeti

Martin_Tudor1201.06.2007 21:00

cel mai bine vb dupa ce va juca si el cateva meciuri pentru Steaua...poate chiar si in CL:p

«1456»