FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dragã Bãdoi,

«13456»
cris30.05.2007 11:55

Si eu vreau sa ii urez un bun venit lui Vali Badoi la Steaua , sper sa confirme si parerea mea este ca un jucator ca el nu strica la echipa

bhuttu30.05.2007 13:00

Singurul rapidist pe care l-am admirat constant de vreo 3-4 ani incoace (strict ca fotbalist) si unul din foarte putinii rapidisti care mi-a placut la un moment dat.

Bun venit la Steaua, Vali Badoi. Mult succes!

georgy_stelista30.05.2007 13:06

P bune....mi-e scarba de site-ul asta....cica e stelist...da nush dc am vazut ceva bun despre Steaua..pentru suporterii care vor spectacol...duceti-va nene la circ..In ceea ce il priveste pe Badoi..dc e bun si isi va face treaba sa fie sanatos...incercati si voi sa mai ganditi din cand in cand ca nu doare....Sper ca nu am jignit pe nimeni...Mai ganditi-va inainte de a spune ca sunteti stelisti si cand spuneti asta duceti mana la inima...

alice4steauaBUC30.05.2007 13:53
P bune....mi-e scarba de site-ul asta....cica e stelist...da nush dc am vazut ceva bun despre Steaua..pentru suporterii care vor spectacol...duceti-va nene la circ..

Daca ti-e scarba de site nu mai intra draga pe el, nu mai citi si nu mai posta...ce nu-ti convine la acest site?ca toti de aici il contestam pe bki?ca vrem sa vedem un fotbal frumos jucat de echipa noastra?

Vezi ca au si cainii si cioroii site...intra la ei daca aici ti-e scarba... :wink:

bodanelu30.05.2007 13:53
.In ceea ce il priveste pe Badoi..dc e bun si isi va face treaba sa fie sanatos...incercati si voi sa mai ganditi din cand in cand ca nu doare....Sper ca nu am jignit pe nimeni...Mai ganditi-va inainte de a spune ca sunteti stelisti si cand spuneti asta duceti mana la inima...

hai sa-ti fac o comparatie... tu te-ai marita cu unul care te-a injurat de familie si de ce ai tu mai scump?

wlladdy130.05.2007 14:35

Ma bucur ca Badoi a venit in Ghencea. Sunt multe motive pentru care merita sa poarte tricolul Stelei : postul pe care joaca ; modul in care a evoluat pe acest post ; si curajul de a semna cu Steaua.

Sunt sigur ca Badoi s-a gandit la primirea pe care noi suporterii Stelei o vom face, in postura de fost jucator al rapidului. Ne-a injurat, poate ne-a jignit....dar totusi a ales Steaua.....stiind ca e posibil sa fie primit cu ostilitate. A facut-o pentru ca e constient ca o sa reuseasca sa uitam acele igniri prin jocul pe care o sa-l presteze....iar daca noi il vom primi ca pe un stelist....il vom face sa regrete acele momente in care ne-a jignit, si o sa se daruiasca mai mult pentru echipa si pentru noi. A semnat cu Steaua - a devenit stelist....e posibil sa nu uite clipele petrecute la rapid.....e posibil sa nu injure echipa la care a evoluat la solicitarea galerie.....dar este totusi un jucator al Stelei si trebuie aplaudat pentru a avea curaj....si pentru a nu fi singur....are nevoie de sprijinul nostru...hai sa-l ajutam

DuMI30.05.2007 14:57

Treziti`va cat mai e timp . Ce tot il sustine toata lumea pe badoi ? Trecutul lui e patat de [culoarea visinie] . Nu intelegeti ca Steaua are niste principii clare ( sau ma rog a avut ... ) pe care vad ca voi vreti sa le uitam . NU vrem jucatori adusi de la Rapid sau Dinamo care sunt patati . Sa fie clar . Treziti`va sau o sa fie prea tarziu . Ii dam afara pe Thereau si Elton si aducem badoi si alti spurcati ... Mercenar imputit ...

Atunci cand o sa`i vedeti pe acesti fotbalisti ca nu se dedica pe teren o sa incepeti sa ii injurati ca nu alearga ... Uitati ca la Steaua ne trebuiesc jucatori care sa rupa pamantul nu neaparat pentru rezultat cat pentru istoria acestui club si pentru noi suporterii ... pentru cele 2 culori .

Bafta

sevilla30.05.2007 16:14

Vorbiti prostii :cica sa-l uiduim vezi-ti in pm de treaba ta si incurajeaza echipa . Asta ne trbuie noua sa-l injuram pe badoi . Vai de capu nostru

AndreyCor30.05.2007 16:45

va trebui sa ne obisnuim cu fotbalisti profesionisti care insa au caracter...nush daca badoi are sau nu caracter dar merita o sansa....sa nu fim tampiti si sal huiduim din primul minut asa cum scrie in "superbul articol"....ar insemna sa renuntam la statutul nostru superior celorlalti...

crafft30.05.2007 16:51
Bai baiatule pe ce lume traiesti?Danciulescu cand a venit la Steaua de unde a venit?Si cat de mult l-a iubit galeria? si sunt multi care il respecta inca!!! Tu ai impresia ca cine vine la Steaua vine ca iubeste el Steaua atat de mult incat abea astepta sa vina la Steaua??? nu frate vine pentru ca Steaua e o rampa de lansare in fotbalul mare,bani multi si jocuri internationale!!! Singurul adevarat Stelist care putem spune ca a fost si va fi pana la moarte e Lacatus si atat!!!! Restul sunt profesionisti sau asa se presupune! Ce daca Badoi a injurat Steaua? nu conteaza asta,din partea mea sa vina si Buga si Niculae si orice rapidist sau dinamovist de valoare,ganditi-va ca ei se subtiaza si noi ne intarim,nu asta conteaza pana la urma?si apoi ganditi-va ce va fi in sufletul dusmanilor vazand ca ai lor jucatori de valoare pleak la Steaua! Hai terminati cu prostiile ca ainjurat Steaua sau mai stiu eu ce,v-ati gandit ca a fost obligat? daca nu injura patea ce a patit Danciu la Dinamo pentru ca nu a vrut sa injure Steaua,acum o sa injure si pe Rapid pentru ca e la Steaua si .........ce?E un jucator de valoare si e buna achizitia asa ca mai terminati cu aiurelile

Dan Petrescu a gresit intr-adevar,dar Danciu? ce era sa faca daca Pitzi l-a dat afara?Oprita ce era sa faca daca Jiji nu-l mai vrea? au familii au nevoie de bani,au facut ceva normal,cine a dar banu i-a luat,bravo lor

pun pariu ,ca tu esti unul dintre "PRACTICANTII DE FILOZOFIE"ai o logica de otel ,sunt sigur ca ai putea sa-mi demonstrezi, cum, ca totusi, pamantul este plat,preamodernistule,da eu traiesc intr-o alta lume, in care nu accept mizeriile,nu accept sa imi fie injurat clubul de suflet,asa ca,poate tu accepti sa-si bage cineva **** in mata(nu te supara ,doar esti civilizat)si apoi sa joace exceptional la Steaua,tu esti unul dinte cei care isi pupa sefii in **** si isi toarna colegii,vorba ta "nu conteaza nimic"important e ,sa mearga treaba bine,lasa ,poate la anul viitor terminam pe locul4,5 si te lasi de Steaua de postat pe aici,de footbal,bafta la pescuit gospodare

claudiu2004200230.05.2007 17:39

Badoi ca Oprita ..... de ce nu va ganditi la asta ??? cum a fost primit Oprita de javre ???... ca ne-am pierdut un jucator , care in unele meciuri (de mai multa vreme intr`adevar) era singur pe teren cu driblinguri , centrari , pase . ASa cum s-a dus Oprita la Dinamo , asa a venit Badoi la Steaua ... simplu .... nu va mai agitati ... !!! se intampla si la case mai mari !!!

Horica30.05.2007 18:24

Hai mai lasati-o balta, mari rasisti si "stelisti adevarati", sustineti echipa in primul rand, de ce nu va uitati si la parerile jucatorilor nostri care spun ca e un coechipier pe care si-l doresc? Daca ei zic ca joaca mai bine cu el in echipa si cred ca vor face performanta cu astfel de jucatori, asteptati sa vedeti daca au dreptate...Am spus si ma repet nu noi trebuie sa fim revoltati si suparati, ci rapidisti si dinamovisti sau de unde dreq mai vin jucatori! Asa cum noi l-am injurat pe Oprita, asa cum ne uitam acum cu ciuda la Danciulescu, asa cum l-au injurat si dinamovisti pe Mutu cand a plecat! Asta e fotbalul, vreti performanta?...acceptatii pe cei mai buni, daca statisticile arata ca Badoi e cel mai bun pasator din Liga 1? Numa bine!

RUSSEY 1330.05.2007 18:36
pun pariu ,ca tu esti unul dintre "PRACTICANTII DE FILOZOFIE"ai o logica de otel ,sunt sigur ca ai putea sa-mi demonstrezi, cum, ca totusi, pamantul este plat,preamodernistule,da eu traiesc intr-o alta lume, in care nu accept mizeriile,nu accept sa imi fie injurat clubul de suflet,asa ca,poate tu accepti sa-si bage cineva **** in mata(nu te supara ,doar esti civilizat)si apoi sa joace exceptional la Steaua,tu esti unul dinte cei care isi pupa sefii in **** si isi toarna colegii,vorba ta "nu conteaza nimic"important e ,sa mearga treaba bine,lasa ,poate la anul viitor terminam pe locul4,5 si te lasi de Steaua de postat pe aici,de footbal,bafta la pescuit gospodare

Prietene,clubul e club "mata" e mata,nu au nici o legatura.Sunt curios la cate meciuri ai fost tu cu Steaua si de cate ori ai injurat adversarii?nu-mi spune de fiecare data? da de ce ii injuri? pentru ca sunt rapidisti sau pentru ca pun probleme apararii Stelei?A injurat clubul?Badoi? de cate ori ai vazut tu per Badoi sa faca ceva d genul asta?nu sunt turnator si nici nu-mi pup i **** sefii,imi placew sqa fiu drept de aceea il accept pe Badoi.Sunt curios ce ai fi facut tu daca te punea galeria rapidului sa injuri pe cineva? ai fi refuzat? cu siguranta nebunule care esti!!!!!! ba terminati din astia ca voi care stau pe net si scriu tot felul de tampenii sunt satul,du-te ba la meci <daca ai mers la vreunul si injura-l pe Badoi pana nu mai poti,razbun-o pe mata si pe cine a mai injurat Badoi.Cu siguranta esti unul dintre cei care are boala pe rapidisti si nu ii suporta dar are multi prieteni rapidisti cu care se impaca bine,cu siguranta ai multi tovarasi dinamovosti pe care ii uratsi dar te intelegi bine cu ei,dar ca sa fi si tu bagat in seama undeva pui un comentariu de c***t despre cinevqa care sincer nu merita.FORZA Steaua

Bafta tie prietene la omorat rapidistii care ti-au patat mandria si ti-au injurat familia,curata tu toti dinamovistii,fii tu ala salvatorul mandriei steliste.........hai succes "prietene"SALVEAZA MADRIA SUPORTERILOR STELISTI,injura-i tu pe toti...........

cristiani30.05.2007 18:46
P bune....mi-e scarba de site-ul asta....cica e stelist...da nush dc am vazut ceva bun despre Steaua..pentru suporterii care vor spectacol...duceti-va nene la circ..In ceea ce il priveste pe Badoi..dc e bun si isi va face treaba sa fie sanatos...incercati si voi sa mai ganditi din cand in cand ca nu doare....Sper ca nu am jignit pe nimeni...Mai ganditi-va inainte de a spune ca sunteti stelisti si cand spuneti asta duceti mana la inima...

DA

Virgil30.05.2007 18:47

Baieti v-ati aprins cam tare.Va rog sa opriti duelul opiniilor contradictorii acum.Nu are sens sa va jigniti.Orice ati simti si orice ati spune, Badoi e deja jucatorul Stelei,iar jucatorii nostri sunt hotarati sa-l primeasca bine.Asta e.Se întampla si la case mai mari.

axl2330.05.2007 18:52

aducerea lui badoi e o decizie mai mult politica decat fotbalistica, dupa parerea mea. dupa "castigarea" fanilor dinamovisti prin operatiunea "fularul", nesimtitul de Gigi il cumpara pe unul dintre cei mai iubiti jucatori de la rapid. ceea ce nu stie el e ca rapidul are vreo 17 fani in toata tara asa ca nu stiu daca renteaza.

i0nutz8330.05.2007 19:00

Badoi certitudine, Zotta esec, Buga in carti. Mi-e scarba ! ! !

danielcristian30.05.2007 19:02
aducerea lui badoi e o decizie mai mult politica decat fotbalistica, dupa parerea mea. dupa "castigarea" fanilor dinamovisti prin operatiunea "fularul", nesimtitul de Gigi il cumpara pe unul dintre cei mai iubiti jucatori de la rapid. ceea ce nu stie el e ca rapidul are vreo 17 fani in toata tara asa ca nu stiu daca renteaza.

Dupa logica ta,ar insemna ca rrapidistii sunt fericiti ca au scapat de Badoi,ceea ce nu e cazul.Nu trebuie sa ne intrebam de ce ,cand e cazul de actiunile lui Jiji.El nu face lucrurile dupa logica,politica sau mai stiu eu ce,el pur si simplu face ce-i trece prin cap.Adica numai tampenii...

axl2330.05.2007 19:10

@Daniel

nu vorbesc de fanii inraiti ai rapidului, de ultrasi. vorbesc de majoritatea suporterilor, astia nu-s suporteri, au o simpatie pentru rapid, Dinamo, Steaua, etc., si, ca toate marile mase(adica GRUPUL TINTA al lui Gigi), sunt usor impresionabili. multi tin cu o echipa pentru ca le place un jucator de acolo. si-apoi, faptul ca Gigi "a reusit" sa-l ia pe badoi de la rapid, din mainile lui Copos, pare, omului de rand, cetateanului(urasc cuvantul), ca o mica victorie, "mare pisicher, Becali, asta e bun de presedinte".

crafft30.05.2007 19:15
Prietene,clubul e club "mata" e mata,nu au nici o legatura.Sunt curios la cate meciuri ai fost tu cu Steaua si de cate ori ai injurat adversarii?nu-mi spune de fiecare data? da de ce ii injuri? pentru ca sunt rapidisti sau pentru ca pun probleme apararii Stelei?A injurat clubul?Badoi? de cate ori ai vazut tu per Badoi sa faca ceva d genul asta?nu sunt turnator si nici nu-mi pup i **** sefii,imi placew sqa fiu drept de aceea il accept pe Badoi.Sunt curios ce ai fi facut tu daca te punea galeria rapidului sa injuri pe cineva? ai fi refuzat? cu siguranta nebunule care esti!!!!!! ba terminati din astia ca voi care stau pe net si scriu tot felul de tampenii sunt satul,du-te ba la meci <daca ai mers la vreunul si injura-l pe Badoi pana nu mai poti,razbun-o pe mata si pe cine a mai injurat Badoi.Cu siguranta esti unul dintre cei care are boala pe rapidisti si nu ii suporta dar are multi prieteni rapidisti cu care se impaca bine,cu siguranta ai multi tovarasi dinamovosti pe care ii uratsi dar te intelegi bine cu ei,dar ca sa fi si tu bagat in seama undeva pui un comentariu de c***t despre cinevqa care sincer nu merita.FORZA Steaua

Bafta tie prietene la omorat rapidistii care ti-au patat mandria si ti-au injurat familia,curata tu toti dinamovistii,fii tu ala salvatorul mandriei steliste.........hai succes "prietene"SALVEAZA MADRIA SUPORTERILOR STELISTI,injura-i tu pe toti...........

bai satene,o fi pentru tine asa,pastreazati parerile tale pentru tine,nu mai scrie aici de dragul de a arata cat de destept esti tu, ca ai contrazis articolul,te bagi in seama sa isti scandal,daca nu esti deacord ,nu posta sau fa un protest in fata primariei,cat despre Steaua ,o compar cu cine iubesc mai mult,daca intelegi ce vreau sa spun,tu sa permiti, ce doresti, dar la tine in casa,nu in TEMPUL FOTBALULUI,cum ba sa nu ma aprind cand vad cum gandesti,te mai simti si superior,dupa fiecare reply spui "sac, ce le-am zis-o!!!!!!!!!!!!cat sunt de inteligent,asa, sa scapam tara de golani,este! sunt cool!ce ma pricep la discursuri ! poate am sa scriu si o carte, in care sa explic ce inseamna fanatismul si fotbal,sa educ poporul ROMAN necivilizat"

acum ,daca ai bani, poti cumpara orice jucator tradator(Profesionist)tu cu ce te lauzi ?cu banii ciobanului?satene chiar nu este nevoie de atata civilizatie in fotbal,daca nu iti convine nu incerca sa schimbi asta,faci pipi cotra vantului,incearca sa te indrepti catre alte sporturi,uite mai avem si echipa de hochei de hambal si acei baieti au nevoie de sustinatori civilizat,dar normal eu deviez de la subiect,stiu, traiesc intr-o alta lume. iti doresc cultura bogata,hai ca cica ploua mult anul asta

danielcristian30.05.2007 19:19
@Daniel

nu vorbesc de fanii inraiti ai rapidului, de ultrasi. vorbesc de majoritatea suporterilor, astia nu-s suporteri, au o simpatie pentru rapid, Dinamo, Steaua, etc., si, ca toate marile mase(adica GRUPUL TINTA al lui Gigi), sunt usor impresionabili. multi tin cu o echipa pentru ca le place un jucator de acolo. si-apoi, faptul ca Gigi "a reusit" sa-l ia pe badoi de la rapid, din mainile lui Copos, pare, omului de rand, cetateanului(urasc cuvantul), ca o mica victorie, "mare pisicher, Becali, asta e bun de presedinte".

Asa mai merge.Cat de prosti pot fi unii,incat baga botul la astfel de balarii ciobanesti?Ca eu cred ca numai prostii ar putea sa-i dea votul lui Jiji...

sanbk200230.05.2007 19:21

De acord cu Greco!!!

Principiile mai presus de interesul pentru LC, pe care scuip in conditiile astea.

Trebuie sa acceptati ca ura e la fel de onorabila ca dragostea. Spre exemplu, eu il respect sincer pe Daniel niculae pentru ca ne refuza. Il urasc, dar il respect, asa cum ii urasc si pe toti cainii, dar ii si respect. Pana si pentru Borcea am un respect pentru ca a fost primul care a intrerupt corul falsilor patrioti, recunoscand ca el a plans cand a castigat Steaua CCE. Singurul pe care il urasc si pe care nu il respect ABSOLUT DELOC este ciobanul Gigi.

Asadar, prefer sa ne uram necontetnit cu dusmanii, fara imperecheri ciudate, din care nu poate iesi decat un hibid. Da, stiu, voi care sustineti fotbalul modern nu sunteti de acord cu mine, dar daca ce e la Steaua azi e rezultatul fotbalului modern, il detest.

Sa-l huiduim pe cel ce arunca cu medalii in reprezentantii nostri, indiferent ca il placet sau nu pe Meme Stoica.

Mooie Rapid, Badoi, Buga, Il muce mic si toti ceilalti corsicani. Plus Gigi.

axl2330.05.2007 19:24

@Daniel

eu sunt ferm convins ca Becali e CONSTIENT ca nu va ajunge niciodata presedintele Romaniei. el vrea sa acumuleze numarul necesar de voturi pentru ca partidul lui sa ajunga la guvernare (cam cum face vadim la fiecare alegeri). si tare mi-e teama ca o sa reuseasca. si daca ciobanul o sa ajunga sa aiba imunitate parlamentara, atunci sa te tii!!!

dar deviem de la subiect si o sa se ia moderatorul de mine.

ultras8830.05.2007 19:43

greco tu nu esti suporter stelist ....dc sa nul respectam pe badoi ca si un jucator al Stelei ?? o sa-si fak datoria de akuma incolo la Steaua ....este jucator .....trebuie sa joace unde este dorit ........asa ca veziti de treaba ta si in lok sal huidui aplaudal ....toti cei care il vor huiduii sunt huliganii care vor raul Stelei .....nu avem nevoie de asa ceva in galeria Stelei

IPR30.05.2007 19:46

badoi esti o mizerie

«13456»