Sa nu uitam ca fotbalul e un sport. Sa nu ducem chiar atat de departe alergia (ura) fata de alte culori. E drept ca a gresit cand a jugnit Steaua, dar aceasta e viata fotbalistilor... poate tocmai din cauza faptului ca noi le cerem/transmiterm ura fata de adversari.
Perioada cand jucai fotbal toata viata la o singura echipa s-a dus de mult... Singurul lucru care va ramane constant va fi dragostea noastra fata de Steaua.
Badoi e cel mai bun fundas dreapta din tara, iar Steaua a avut mereu cei mai adevarati (civilizati)suporteri! Rezolvarea e undeva la mijloc...
Nu sunt de acord. Nu cred ca trebuie tot timpul sa uiti si sa ierti, dar cred ca mergem cam in extrem. Cind pleaca jucatori de la noi la adversare nu e bine. Cind vin jucatori de la adversare la noi, iar nu e bine. Eu, unul, oricite injuraturi mi-as lua, sunt multumit ca vine Badoi la Steaua. Lasa ca o sa-l injure rapidistii suficient pe unde l-or prinde. Daca omul joaca bine si isi face datoria, perfect. Nu vreau altceva. Probabil ca atitudinea mea e anormala, dar toata ura asta pentru o alta echipa ma lasa rece. Sunt in primul rind stelist si dupa aia (daca sunt...) antidinamovist, antirapidist etc...
si eu cred la fel! Dragostea mea pentru Steaua e prea mare ca sa mai raman loc si pentru ura fata de alte echipe...