Hai sa nu mai fim copii! cati fotbalisti joaca in acest moment la echipele lor de suflet.....foarte putini. Majoritatea joaca la cluburi care ii platesc pentru serviciile lor, nu? Ei sunt angajati si platiti sa ajute cluburile unde joaca! Ca Badoi a facut parte din "tiganie", asta este....nu e neaparat vina lui! Ahh daca veneau "jegosi" ca M. Constantin, D.
Niculae, Niculescu, Motii (nu cred ca veneau ei)! Eu vad transferul lui Badoi ca cel al lui Mutica! Baieti cuminti nu jucatori declarati antistelisti! Ei sunt (sau incearca sa fie) profesionisti! Acum el are alt loc de munca si s-ar putea sa regrete acum injuraturile (spuse probabil in turma prin autocare, nu prin interviuri de unul singur). Cel mai bine e sa dovedeasca pe teren ca isi merita banii si salariu. Sa ajute Steaua, asta ma intereseaza! Credeti ca toti jucatorii de la Steaua sunt stelisti? Eu nu cred! Atata timp cat ei lupta pentru Steaua si aduc performante eu sunt multumit! Repet: nu as fi de acord cu jucatori adusi si declarati antistelisti! Pe care dealtfel ii respect pentru atitudinea lor .Asa cum cred ca Radoi nu va juca niciodata pentru dinamu sau Rapid asa cred ca jucatori ca Para, Lovin, Ghionea dupa ce joaca in strainatate pot sa se intoarca la adversari! Forza Steaua!