FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dragã Bãdoi,

«12346»
Tavone29.05.2007 07:06

Hai sa nu mai fim copii! cati fotbalisti joaca in acest moment la echipele lor de suflet.....foarte putini. Majoritatea joaca la cluburi care ii platesc pentru serviciile lor, nu? Ei sunt angajati si platiti sa ajute cluburile unde joaca! Ca Badoi a facut parte din "tiganie", asta este....nu e neaparat vina lui! Ahh daca veneau "jegosi" ca M. Constantin, D.

Niculae, Niculescu, Motii (nu cred ca veneau ei)! Eu vad transferul lui Badoi ca cel al lui Mutica! Baieti cuminti nu jucatori declarati antistelisti! Ei sunt (sau incearca sa fie) profesionisti! Acum el are alt loc de munca si s-ar putea sa regrete acum injuraturile (spuse probabil in turma prin autocare, nu prin interviuri de unul singur). Cel mai bine e sa dovedeasca pe teren ca isi merita banii si salariu. Sa ajute Steaua, asta ma intereseaza! Credeti ca toti jucatorii de la Steaua sunt stelisti? Eu nu cred! Atata timp cat ei lupta pentru Steaua si aduc performante eu sunt multumit! Repet: nu as fi de acord cu jucatori adusi si declarati antistelisti! Pe care dealtfel ii respect pentru atitudinea lor .Asa cum cred ca Radoi nu va juca niciodata pentru dinamu sau Rapid asa cred ca jucatori ca Para, Lovin, Ghionea dupa ce joaca in strainatate pot sa se intoarca la adversari! Forza Steaua!

cristinelly29.05.2007 07:08

Doamneeeee!!! Bai Greco!!!! [..................................]!!! Tu te uiti la tine sa vezi cat [...................]??? Tu ai observat ca de cand a plecat Oga, pe parte dreapta cam bate vantu?? Da sau nu?? Badoi este un jucator de banda dreapta. E jucator profesionist si se duce acolo unde vrea!! Lasal sa vedem cum se incadreaza la echipa si dupaia vorbeste despre el!! Au fost o gramada de jucatori de la Dinamo sau rapid care au facut performante cu Steaua, asa ca....[.............................]!! Badoi daca ar veni la Steaua ar fi un castig extraordinar!! Sper sa vina!!

n_am_kef29.05.2007 07:17

Sper sa nu uitam ca la fiecare meci sa-l chemam in fata galeriei si sa-l punem sa strige M**e Rapid si alte scandari la adresa ciorilor. Sa-l facem sa se simta bine. Si pe el si pe crapizi.

raul stelistu29.05.2007 07:28

Eu zic ca Badoi merita primit decent la debut,pentru ca el nu-i o zdreanta ca Motzi,m Constantin margaritescu,niculae.............el ii un baiat tacut care isi face treaba,un profesionist

Daca a strigat contra Stelei a facut-o in 'turma' nu singular

Sper sa se integreze in echipa si sa joace mai bine ca la milogi

FORZA Steaua steagcruce2

PS apropo interesanta ideea asta cu cenzura am scris tig....ni si a aparut milogi

Ce-i chestia aia cu warn?

DOUBLE29.05.2007 07:34

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar intreb si eu: atunci cind noi, stelistii, afirmam ca le sintem tuturor superiori, ne referim numai la rezultate sau si la atitudine? La rezultat, problema e simpla, nici nu se mai comenteaza. La atitidine.... poate mai este de munca. Ce demostram daca ii taxam pe cei de la asa-zisele rivale ? Nu cred ca superioritate.

Mihai Gruia29.05.2007 07:37
Eu sunt rupt de realitate??? De realitatea voastra ...poate. De realitatea in care cine nu e cu voi e impotriva voastra si trebuie pedepsit. Imi vorbesti de principii si de onoare... onoarea nu se apara cu pumnii... onoarea se castiga atat pe teren cat si in tribune.

Principiul meu este unul singur... sa-i fie bine Stelei, cu Badoi sau fara, cu Lucescu sau mai stiu eu cine.

Astia ca tine sunt acei echivalenti ai lui Becali din galerie... cine nu va convine voua trebuie taxat si pedepsit in numele unor principii care azi sunt foarte importante si maine uitati de ele...

BRAVO !!! BINE SPUS !!! Ce-i aia ca nu il vrem pe Badoi ??? In numele cui se vorbeste ??? Sa vina si Buga si Badoi si Daniel Niculae !!! Pe MM l-am injurat ca a fost la Galati ? Piturca n-a fost la Craiova ??? Bine ... asta-i ca faza cu Adi Ilie care era injurat cand a venit cu Valencia aici.

[...]

Fara jigniri la adresa celorlalti utilizatori ai Forumului. Moderatorii

Tom_Jerry29.05.2007 07:41

Cum ziceam..Atitudinea tipica suporterului mult prea infocat..

Sincer ma cam doare in paishpe ca a strigat la un moment dat impotriva Stelei.. Era la un club rival si ar fi fost pe urma huiduit de proprii suporteri daca n-ar fi facut-o.. E fara doar si poate cel mai bun jcuator de banda dreapta din Romania, e clar peste Nicolita sau Croitoru, de ce sa nu-i dam o sansa?

Anul trecut unii se plangeau ca nu sunt transferuri de calitate, doar jucatori de la Vaslui si de nu stiu unde.. Acum ca suntem aproape de a cumpara o piesa de baza a unei echipe rivale, tot nu e bine.. Pai atunci care sunt jucatorii de calitate?

Vali 198629.05.2007 07:46

steagsimplu bai frate, nu mai conteaza unde a jucat ci cum va juca la Steaua!!! In lume sunt o groaza de exemple! Ia zi daca gandea si Milanu asa si nu-i lua pe Seedorf si pe Pirlo de la inter acum 5-6 ani!!! Dinamo ne-a batut cu Denis Serban, Catalin Munteanu, Danciulescu! Eu sper sa joace bine si sa ia eventul cu Steaua! Forza Steaua

Virgil29.05.2007 07:51
Ce-i aia ca nu il vrem pe Badoi ??? In numele cui se vorbeste ??? Sa vina si Buga si Badoi si Daniel Niculae !!! Pe MM l-am injurat ca a fost la Galati ? Piturca n-a fost la Craiova ??? Bine ... asta-i ca faza cu Adi Ilie care era injurat cand a venit cu Valencia aici.

E evident o parere personala a autorului,pe care tu nu ai cum sa o intelegi daca vii cu astfel de exemple.

Tu ai dreptul la o opinie civilizata,din care noi vom putea trage concluzia daca se apropie,coincide sau e contrara celei a autorului.

PS Te rugam sa-ti pui un avatar civilizat,fara cuvinte indecente.

potra29.05.2007 07:55

e adevarat ca aseara eram foarte reticenta in privinta venirii lui badoi...si sincer inca sunt...dar nu vreau sa fim numiti iar golani si vagabonzi...sincer m-am cam saturat de imaginea asta

consider ca am fi mult mai castigati daca ne-am comporta civilizat si l-am lasa pe om sa-si faca treaba....si sa fie injurat numai atunci cand o sa observam ca nu da nik pe teren. pentru ca daca il injuram de cand pune picioru in teren e clar ca omul o sa se piarda sau o sa se sictireasca si nu o sa mai faca nik. stiti vb aia "fa-te frate cu draq pana treci puntea".nu zice nimeni sa-l aplaudam si sa-l ridicam in slavi dar hai totusi sa nu-l distrugem pentru ca ar insemna ca s-au dat banii aiurea pe el si s-a facut un transfer inutil. daca tot e la noi, hai sa-l lasam sa faca ce stie el mai bine si toate sunt bune.

si asa cred ca se va simti el super de rahat numai cand va atinge gazonul, ca sa nu mai vb de meciurile impotriva rapidului unde cred ca va fi umilinta suprema...

foreminescu2429.05.2007 07:59

Opinie scrisa complet cu caps lock.

Contrara regulamentului.Vezi art.1.1

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=879

Moderatorii

andreiJipa29.05.2007 07:59

E bun fratilor...e cinstit...nu a lipsit decat la un meci sau 2 in nu sh cate sezoane...plus am rezolvat partea lu Banel...acu avem in sfarsit un jucator adevart de banda incisiv constant .Este profesionist fratilor.Vladoiu a jucat atatia ani la Dinamo si cand am jucat cu caini in 2000 iam batut cu 4-1 cu 3 goluri inscrise de Vladoiu...Sper ca Badoi sa ajute Steaua cat mai mult ca are calitati..

Apropo ce se mai aude de Elton ????? steagcruce2 fularsteaua2

cariocas29.05.2007 08:01

ba voi sunteti culmea. nu va convine nimic. ce vreti sa se nasca toti stelisti? tre sa avem rabdare si sa vedem ce rezolva pe partea lui de teren si apoi sa il injuram daca nu face treba.deocamdata sa avem rabdare. sa nu uitam ca badoi este cel mai constant jucator al Romaniei. nu a lipsit decat vreo 2 meciuri in 4 ani sau ceva de genul asta. eu cred ca e un transfer reusit steaua_ro :neutral:

gone29.05.2007 08:22

Probabil ca Pirlo sau Seedorf au fost si ei huiduiti de galeria Milanului cand au venit de la Inter, Figo mai mult ca sigur a fost spurcat de spectatorii de pe Bernabeu, Ashley Cole e privit si acuma cu ura la Chelsea. Sau nu. Cine stie, poate astia din afara nu au o cultura fotbalistica cum avem noi.

cargobot29.05.2007 08:23

Sa lasam omul sa isi faca treaba si dak nu si-o face bine, apoi sa ii zicem ca nu il dorim si alte chestii din-astea. E cel mai bun pasator, e un jucator constant, poate sa fructifice loviturile libere si penalty'urile, e om de nationala si, pe deasupra, e un jucator profesionist care isi face treaba bine oriunde ar juca.

Eu unul il sustin pe Badoi si imi doresc sa reuseasca meciuri cat se poate de reusite in tricoul ros-albastru.

cody29.05.2007 08:28

Sincer parerea mea despre Badoi este una buna !!!!

Eu zik ca ar trebui primit frumos in Ghencea chiar dak a fost un rapidist jegos,noi trebuie sa-i introducem in sange sindromul Steaua

Trebuie sa il primim frumos !!!!!!!!1

aiurica29.05.2007 08:30

un articol [.............................] si nu pot sa nu laud faptul ca multi sun t contra.

cat despre sondaj....nu mai spun nimic..........spune multe depre voi cei 85 la suta.

pda29.05.2007 08:39

In opinia mea nu prea conteaza unde a jucat inainte, chiar daca nu putem ierta jignirile aduse clubului nostru. Ce ma deranjeaza e faptul ca luam jucatori din astia de "viitor" gen Badoi - 32 de ani, Gurita - 34 de ani, cat o sa joace astia la nivel maxim 1 sezon maxim 2 si apoi nu mai fac mare lucru, sper sa fie totusi o exceptie cum au fost Vladoiu si Dorinel Munteanu.

ultras_Diablo_st3aua29.05.2007 08:42

fular-campioniifularsteaua2 steagcruce2

eu cred ca indiferen de la ce echipa vine nu trebuie huiduit sau injurat :( trebuie sal lasati sa iti faca datoria de jucator

EuroSTELIST29.05.2007 08:42

E un subiect foarte delicat, dupa parerea mea. Avem doua incompatibilitati - pe de-o parte, eternul rapidist Badoi, si pe de alta parte, noi, suporterii stelisti. Sincer, nu pot sa mi-l imaginez nicicum in rosu si albastru, desi stiu ca va juca pentru noi probabil voi avea un mare soc cand il voi vedea imbracat in culorile noastre sfinte...si lasand la o parte orice orgoliu, cu toata obiectivitatea, sincer nu-l vad pe Badoi la fel de mercenar ca Oprita sau Cristea - lasand la o parte ca a jucat atatia ani pentru clubul de sub pod, are totusi o varsta.

Totusi, sper sa ma insel si sa-si faca datoria pentru noi, atata timp cat va juca aici. Desi sincer, n-as vrea sa-mi imaginez cum vor reactiona peluzele, in cazul in care va da un gol, iar de la statia de amplificare va rasuna "Pentru STEAUAAAA, inscrieeeeeeeeeee, Valentiiiiiiiin...!"

audiopixel29.05.2007 08:43

Ce ne facem daca mai aterizeaza in Ghencea si Buga+Zotta?

Tavone29.05.2007 08:46

Nu cred!!

milovan djilas29.05.2007 08:53

Absolut de acord cu majoritatea celor ce s-au pronuntat pe site. Badoi este un jucator bun, constant, care trebuie luat si de la care trebuie sa asteptam sa ajute echipa. Restul aberatiilor, cu pupat de steaguri, juraminte de dragoste eterna pe la alte echipe si alte alea nu prea mai au ce cauta in fotbalul profesionist. Sigur, si eu suspin dupa perioadele cu jucatori emblematici, insa interesele noastre pragmatice nu pot fi atinse decat daca avem jucatori buni si profesionisti, iar Badoi este unul dintre ei.

Si exact cum bine remarcau ceilalti si noi am avut jucatori de la rivali (Militaru, Vladoiu, Dobos, Danciulescu) la fel cum si ei, mai ales Dinamo, s-au intarit in ultimii ani cu fotbalisti de la noi (respect Danciu, a refuzat sa ne injure echipa aproape un an).

EuroSTELIST29.05.2007 08:55

...cum zicea mai demult cineva, il asteptam pe Borcea manager si putem spune ca le-am vazut pe toate...

Cineva ne calca in picioare din ce in ce mai fervent valorile stranse in 60 de ani de istorie, se joaca cu cuvintele la adresa celor fara de care n-ar fi existat...

Din pacate pentru noi, avem un mare antistelist la conducere...cel mai mare din istorie...

sese29.05.2007 09:02

draga ..grecoo...mai lasa-ne bai frate ca esti la fel ca Becali..tu si inca vreo catziva de aici de pe site...ce vreti sa spunem ca voi , voi formati opinii si le raspanditi pe site ca si cum toti ar trebui sa gandim ca tine si ca retul?...mai lasati-ne frate cu injectiile astea...nu vreau sa stiu parerea ta si a altora ca tine ok?...spune ceva concret daca poti nu ceea ce vrei tu sivreo 10"stelisti" de pe aici..ok.....vrei sa formatei opiniia publica ? dupa frate la GSP sau la PROSPORT..ok? ai loc acolo pentruceea ce vreisa faci..hai ca ma enervez cu "stelisti " ca tine degeaba...aporpo...daca mai scriti in halul asta sar putea sa ramaneti doar voi cativa pe aici..nu am chef sa intru pe site-ul Stelei si vad cum da greco si altii "indicatii si argumente".....vorbeste de fotbal, tactica, jucatori , tineret, persetiva, magazinul Stelei, poze mii etc...dar nu mai vreu sa aud de GB si de "sfaturile voastre"..ok? ...oricum ..multumesc

«12346»