FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dragã Bãdoi,

«123456»
Za Best29.05.2007 09:09

Ce cauta un crapidist in Ghencea?E un jucator bun,dar caracterul sau este mizer...doar a jucat(joaca) In Giulesti!In loc sa ne pastram jucatorii sufletisti,atasati(Elton,Thereau,Iacob)si sa aducem stelisti adevarati(Neaga),luam un jucator de 31 de ani si crapidist pe deasupra...Jiji,esti cel mai prost om de pe acest Pamant!

danutdinica29.05.2007 09:15

Eu personal nu va inteleg.

Badoi, dupa umila mea parere, este unul din jucatorii de exceptie din Liga lu' Mitica.

Nu vedeti ca pentru bani oricine face orice? A fost la cioroi. Ne-a injurat asa cum l-am injurat si noi.

Eu cred ca mai intai ar trebui lasat sa joace si pe urma sa ii sarim in gat. Danciulescu nu a jucat la catei si pe urma era nasul lor in campionat? Si pe el parca il iubeam la nebunie. Eu il respect si acum pentru ce a facut la Steaua.

Asta nu inseamna ca daca Badoi, daca nu joaca bine, nu va fi apostrofat, dar lasati-l sa joace mai intai, si pe urma mai vedem.

Eu zic ca merita o sansa!

steag2

forever_STEAUA29.05.2007 09:21
draga ..grecoo...mai lasa-ne bai frate ca esti la fel ca Becali..tu si inca vreo catziva de aici de pe site...ce vreti sa spunem ca voi , voi formati opinii si le raspanditi pe site ca si cum toti ar trebui sa gandim ca tine si ca retul?...mai lasati-ne frate cu injectiile astea...nu vreau sa stiu parerea ta si a altora ca tine ok?...spune ceva concret daca poti nu ceea ce vrei tu sivreo 10"stelisti" de pe aici..ok.....vrei sa formatei opiniia publica ? dupa frate la GSP sau la PROSPORT..ok? ai loc acolo pentruceea ce vreisa faci..hai ca ma enervez cu "stelisti " ca tine degeaba...aporpo...daca mai scriti in halul asta sar putea sa ramaneti doar voi cativa pe aici..nu am chef sa intru pe site-ul Stelei si vad cum da greco si altii "indicatii si argumente".....vorbeste de fotbal, tactica, jucatori , tineret, persetiva, magazinul Stelei, poze mii etc...dar nu mai vreu sa aud de GB si de "sfaturile voastre"..ok? ...oricum ..multumesc

Copile, vad ca abia azi te-ai inregistrat... Daca nu vrei sa stii parerea noastra, de ce mai intri aici? Nu te obliga nimeni sa citesti articolele lui Greco, daca nu iti plac. La fel, nu e obligatoriu sa gandesti ca noi, "stelistii".

grizzly29.05.2007 09:21

este un jucator binevenit doar prin faptul ca este cel mai bun din tara pe postul sau. atat.

Mihai Gruia29.05.2007 09:41
E evident o parere personala a autorului,pe care tu nu ai cum sa o intelegi daca vii cu astfel de exemple.

Tu ai dreptul la o opinie civilizata,din care noi vom putea trage concluzia daca se apropie,coincide sau e contrara celei a autorului.

PS Te rugam sa-ti pui un avatar civilizat,fara cuvinte indecente.

Exemple sunt nenumarate la Steaua: Bumbescu, Dobos, Danciulescu, Adi Matei, Stelea. Puteati sa va ganditi la ele inainte sa scrieti.

sese29.05.2007 09:51

si inca ceva...cere p//la mea "voi stelisti" care santeti voi stelisti bai greco si bai grizly...???????? vcare ...? hai aratativa...bulangiilor...scrieti aici numai ce va c\onvine si sa inveninati pe toata lumea...stiii ceva? m-am cam saturat de "stelisti" ca voi precum m-am cam saturat de "manager ca MM" si m-am saturat de "razboinic ca GB" ..ok? lasati-ne frate sa gandim cum vrem si cum ne place noua ok?...

Opinia ta ar fi trebuit sa fie respectata.

Daca nu ai fi înjurat ca la mahala si nu ai fi avut accese de salbaticie.

Tocmai te-ai aranjat de un ban pe perioada nelimitata,

Moderatorii

ibadarau29.05.2007 10:10
Copile, vad ca abia azi te-ai inregistrat... Daca nu vrei sa stii parerea noastra, de ce mai intri aici? Nu te obliga nimeni sa citesti articolele lui Greco, daca nu iti plac. La fel, nu e obligatoriu sa gandesti ca noi, "stelistii".

1. Nu te supara, dar data inregistrarii pe site nu poate fi etalonul de masura al atasamentului fata de Steaua!

2. Nu se poate vorbi doar de "parerea noastra": suntem toti liberi sa ne exprimam opiniile... si tot stelisti ramanem!

3. Exprimarile: "copile", "draga badoi" sunt identice cu exprimarile d-lui Becali. Numai el ne crede pe toti lipsiti de orice personalitate si isi permite sa se exprime oricum, oricui!

P.S. Tin sa precizez ca nu il cunosc absolut deloc pe tipul caruia ii iau apararea, dar din cate stiu, administratorii acestui site, isi doresc sa-l transforme in vocea suporterilor! Si toti suporterii Steliei sunt egali!

Mandru ca sunt stelist, adica cu personalitate si respect, chiar si fata de adversari!

MooxuLeTz`29.05.2007 10:25

@ ibadarau

Mandru ca sunt stelist, adica cu personalitate si respect, chiar si fata de adversari!

gg ai lovit exact unde trebuia !!! ... oricum eu astept sa vad daca se daruieste si la noi cum sa daruit la porumbeii agricoli iar daca nu o va face atunci trebuie penalizat...eu cred ca este o onoare pentru el sa joace la Steaua ...eu zic ca are valoare de Steaua...si ca ne trebuie cel putin 4 straini in lot pentru a schimba mentalitatea echipe pentru a aduce ceva nou de acolo de unde vin .... ne trebuie Adi Ilie la conducere cu Ienei antrenor macar secund si NICIODATA ZOTTA !!!!!!!!!!!!!! SA NU CALCE IN TEMPLU !!!!

ibadarau29.05.2007 10:34
gg ai lovit exact unde trebuia !!! ... oricum eu astept sa vad daca se daruieste si la noi cum sa daruit la porumbeii agricoli iar daca nu o va face atunci trebuie penalizat...eu cred ca este o onoare pentru el sa joace la Steaua ...eu zic ca are valoare de Steaua...si ca ne trebuie cel putin 4 straini in lot pentru a schimba mentalitatea echipe pentru a aduce ceva nou de acolo de unde vin .... ne trebuie Adi Ilie la conducere cu Ienei antrenor macar secund si NICIODATA ZOTTA !!!!!!!!!!!!!! SA NU CALCE IN TEMPLU !!!!

Steaua are nevoie de intariri, iar Badoi poate fi o solutie pe partea dreapta!

Cred ca singura noastra grija e binele echipei, indiferent ca ne place un jucator sau nu.

Daca mergem pe linia "epurarii", stelisti pur-sange, nu prea avem in prima echipa... doar Para...

nucleo.200229.05.2007 10:34

Imi permit sa comentez si eu un aspect, chiar daca nu cred ca ar fi treba mea, cert este ca legat de partea cu badoi, ,[.....]etc... astfel de personaje nu au ce cauta la Steaua, NU UITATI ca acesti jucatori(cel putin cei de la Rapid) au jignit Steaua in nenumarate randuri, parasesc putin esentza si va intreb daca un om oarecare te injura de mortzi, familie,etc... o sa-l primiti la voi in casa? ma indoiesc, revenind durerea mare este ca avem la conducerea clubului, drag noua, un personaj care si el ne-a jignit si ne-a desconsiderat total si care,cel putin parerea mea,nu are ce cauta la Steaua,asa ca ar fi mai bine ca in aceste momente NOI STELISTII de pretutindeni sa fim uniti si sa incercam sa gasim o modalitate pentru a ne salva clubul si culorile iubite, nu sa ne porcaim intre noi... iar cei care il sustineti pe Gica pedala asta, scuzati-ma dar nu sunteti stelisti.... si insemna ca si voi vreti raul Stelei.... ca sa argumentez de ce sunteti in aceasta situatie, as incepe cu inlaturarea tuturor valorilor Stelei, inlaturarea celor mai buni jucatori (vezi cazul Rica Neaga, fiind in cea mai buna forma de la venirea sa la Steaua, "imparatul luminii" a considerat ca nu e bun....), asocierea religie-fotbal, fotbal-politica, pana la urma noi sustinem Steaua, nu pe Sf Gheorge sau mai stiu ce partid politic, este de-a dreptul innaceptabil sa tii si sa sustii echipa rivalilor de moarte, nu uitati ca acesti indivizi sarbatoresc an de an un incendiu intamplator(deci cum ar fi un vecin de-al vostru sa sarbatoreasca an de an ca v-a dat foc la casa)......si exemplele ar putea continua...

Editat de moderatori:fara jigniri!

onyx29.05.2007 10:38

Se face prea mult caz pe trecutul unui fotbalist. Asta e viata de fotbalist, azi esti la o echipa miine la alta. E valabil si pentru antrenori si conducatori. Bineninteles ca trebuie sa te gindesti ca ai putea sa ajungi la o alta echipa, inainte de a striga impotriva ei, dar dupa ce stai 7 ani la un club, cazul lui Badoi, e mai greu sa-ti imaginezi ca vei ajunge la un club rival. Asta e situatia, trebuie acceptata. Iordanescu si Dan Petrescu au pupat steagul Rapidului, un lucru care pare mai grav decit ce a facut Badoi, dar asta nu a schimbat cu nimic faptul ca cei doi sunt mari stelisti.

Sa nu uitam ca sunt o gramada de fotbalisti cu trecut rapidist sau dinamovist, care au au facut lucruri foarte bune la Steaua, Dobos, Matei, Militaru, Danciulescu, Stelea, Dorinel. La fel cum sunt cei care au simpatizat cu o echipa dar au ajuns sa joace la rivali si sa se ataseze pe viata de numele lor. Lacatus e cel mai reprezentativ nume, lui adaugindu-se M. Lucescu, Sabau, Prunea, Florentin Dumitru, Mutu, Neaga. Mutu si Neaga chiar sunt cazuri speciale. Am avut ocazia sa vorbesc cu Neaga cind acesta avea 18-19 ani. El era dinamovist de mic si isi dorea sa ajunga la Dinamo, iar prietenul lui cel mai bun, Mutu, era fan Steaua. Viata i-a dus in asa fel incit acum Mutu e ciine, si Rica e stelist.

Imi aduc aminte cu o mare parere de rau cum au fost tratati pe Ghencea doi fotbalisti care au facut foarte multe pentru Steaua. Este vorba de Sabin si Adrian Ilie, care au fost injurati 90 minute la meciurile cu Valencia si Fenerbahce, singura lor vina fiind aceea ca au plecat la mai bine. Intr-un moment in care era in confllict cu galeria dinamovista pentru ca a refuzat sa scandeze impotriva Stelei si era facut tradator, Stelea a spus ca acest lucru se intimpla numai la Dinamo, unde galeria nu poate sa treaca peste trecutul fotbalistilor si, spre deosebire de dinamovisti, suporterii Stelei ii primesc bine pe jucatorii care vin de la rivali. Nu uitati ce a patit Dorinel pe Cotroceni, cind a fost scuipat de dinamovisti. Inainte de a-l injura pe Badoi sa ne aducem aminte de aceste 3 episoade si sa incercam sa fim in continuare peste ciini in aceasta privinta. Si sa ne gindim ca s-ar putea ajunge la situatia in care Steaua sa aiba posibilitatea sa transfere jucatori foarte buni de la rivale, dar acestia sa refuze din cauza suporterilor.

Azazello29.05.2007 10:50

Cateva aspecte :

1. Badoi este un jucator de certa valoare. Acopera foarte bine doua posturi: fundas si mijlocas dreapta. Steaua este, cel putin din perspectiva fundasului dreapta deficitara, intrucat Petre Marin trebuie sa joace pe stanga unde Nesu nu este copt 100 %. Deci avem nevoie de Badoi.

2. O echipa este puternica atunci cand are doua garituri de valori apropiate. Deci orice jucator de valoare e binevenit, indiferent daca a jucat la Rapid sau Farul, etc.

3. In istoria Stelei, asa cum au subliniat multi pe site, exista numeroase exemple de jucatori care au activat inainte la rivale si apoi au dat totul pentru culorile ros albastre. Suporterii adevarati îi cunosc si le acorda respectul cuvenit.

4. Fotbalistul adevarat este in primul rand un profesionist nu un suporter. Respect pentru cei care au si simtaminte de suporteri, gen Radoi, Lactus, etc dar fotbalul e o meserie si fiecare cauta ce e mai bine pentru el. Cu atat mai mult cu cat Badoi e o valoare, e binevenit la Steaua.

5. Negarea unui fobtalist pentru un trecut, fi el si "visiniu" este o atitudine retograda, ostila performantei. Oare Figo și Ronaldo la Real, au fost anatemati pentru trecutul blau-grana, Inhaghi la Milan a fost rastignit pentru trecutul Juventin ? NU ! Si ce rivalitati mai mari ar putea fi....? Lasati-l pe Badoi in pace, si apaudati-l daca-si da viata pentru Steaua. Hai sa-i lasam pe rapidisti sa-l huiduie si sa-l injure cand va fi in echipa noastra si noi sa-l incurajam, asta -i va rani si mai tare.

Haideti sa fim superiori asa cum ne pretindem si sa creditam valoarea cu respect !

Asa ca, Badoi, eu te astept in Ghencea !

P.S Drga Greco, te rog nu vorbi in numele unei intregi suflari ros-albastre. Nimeni nu te-a numit capitanul nostru. Opiniile personale trebuie formulate la singular. Multumesc.

forever_STEAUA29.05.2007 10:55
1. Nu te supara, dar data inregistrarii pe site nu poate fi etalonul de masura al atasamentului fata de Steaua!

Nici nu am zis asa ceva! Dar intra azi unul pe site, foloseste un limbaj suburban si jigneste unul din redactorii acestui site, fara nici macar un argument plauzibil.. Nu pot fi de acord cu asta.

2. Nu se poate vorbi doar de "parerea noastra": suntem toti liberi sa ne exprimam opiniile... si tot stelisti ramanem!

Si i-am cerut eu sa nu isi exprime parerea? Sau mai rau, i-am zis sa isi schimbe neaparat parerea? I-am cerut doar sa respecte parerea celorlalti. A intrat pe forum doar sa jigneasca autorul unui articol, pentru. ca vezi Doamne, el vrea articole doar despre tactica, jucatori etc. Pai sa le scrie atunci el. Ca doar toti stelistii avem dreptul sa ne exprimam opiniile, nu?

3. Exprimarile: "copile", "draga badoi" sunt identice cu exprimarile d-lui Becali. Numai el ne crede pe toti lipsiti de orice personalitate si isi permite sa se exprime oricum, oricui!

P.S. Tin sa precizez ca nu il cunosc absolut deloc pe tipul caruia ii iau apararea, dar din cate stiu, administratorii acestui site, isi doresc sa-l transforme in vocea suporterilor! Si toti suporterii Steliei sunt egali!

Copil i-am zis pentru ca cel putin la nivel intelectual asta a ramas, indiferent de varsta lui.

sese e cel care nu ne vede pe noi, (greco si cei care ii impartasesc opiniile) de acelasi rang cu el.

greco29.05.2007 17:57

Virgil, te rog sa lasam totusi topicul deschis, pentru ca am primit mesaje personale care considera ca rezultatele sondajului ne-au facut sa recurgem la aceasta solutie.

Pluralul "noi" nu se refera la intreaga masa a suporterilor stelisti. Nu scrie nicaieri "noi, miliardele de suporteri stelisti". Se refera la mine si la cei care gandesc ca mine. Si slava Domnului, nu sunt putini. Sunt chiar destui intre cei care chiar vin la stadion.

E un articol publicat la o rubrica ce imi apartine. E semnat in nume personal. E o opinie, dar se pare ca respectul pentru opiniile altora e ca si inexistent. Probabil ca maine si poimaine vor aparea articole ale colegilor mei care ma vor contrazice. Tocmai voi, care vorbiti de civilizatie, reactionati intr-un astfel de mod...

cataxxx29.05.2007 17:58

Badoi e un jucator careia i se poate acorda o sansa. Nu a aparut niciodata in presa sa spuna ca uraste Steaua sau ca nu s-ar transfera niciodata la noi. Problema e alta: parerea mea e ca Badoi e un jucator modest, care in afara de seriozitate nu are calitati exceptionale. 550.000$ la 33 de ani e destul de mult pentru un fundas dreapta

Danny29.05.2007 18:01

@ cataxxx

Pardon , Badoi e un mijlocas , si parerea mea e ca la varsta lui .... are destula experienta de joc deci cred ca e destul de bun .... pentru o rezerva .

il_scorpio29.05.2007 18:03

Asa e mah d ce va grabyty voi ...? Asa e a jucat la Rapid asta-i viata....ganditi-va totusi ca parerea voastra nu conteaza in fata lui Gigi...dar ganditi-va ce randament o sa dea jucatorul daca de la primul joc il fluiera 20000 de suporteri...?? Lasati-l ca e jucator bun...decat Stancu care se dadea mare stelist..dar era blana.....asta e genul de jucator de care are nevoie Steaua ....motivat, agresiv...sa le fie frica adversarilor de el nu ca Stancu!

cristi_mold29.05.2007 18:32
Sa lasam omul sa isi faca treaba si dak nu si-o face bine, apoi sa ii zicem ca nu il dorim si alte chestii din-astea. E cel mai bun pasator, e un jucator constant, poate sa fructifice loviturile libere si penalty'urile, e om de nationala si, pe deasupra, e un jucator profesionist care isi face treaba bine oriunde ar juca.

Da astea ar cam fi calitatile lui Badoi. Dar sa nu uitam ca are si defecte. Are 32 de ani, enorm de mult pentru un jucator cumparat cu 550000 $. Dupa parerea mea este cam lent si fuge cam in reluare. In plus vine de sub pod si a injurat suporterii Stelei de cateva ori, plus ca a intrat in coflict de cateva ori cu MM Stoica ( incidentul de la SuperCupa).

Eu cred ca daca isi va da viata pentru Steaua si va muri pe teren, galeria il va primi in aceasta mare familie numita Steaua.

PS : Au fost cam multi stelisti care au plecat la rivale, noi de ce nu am lua de la ele!

grizzly29.05.2007 18:33

mdea, desi eu unul consider ca badoi merita o sansa nu vad de ce Greco nu poate sa-si expuna o opinie. mai ales ca majoritatea contestatarilor habar n-au macar ce varsta are badoi.

ninjax_treme29.05.2007 18:38

Nu e adevarat articolul. Badoi este finul finului meu si am vorbit cu el si mi-a zis ca e stelist. El a agresat Steaua deoarece daca zicea ca tine cu Steaua cine stie ce ii faceu suporterii rapidisti. Asa ca bine ai venit. La fel ati zis si cu Thereau!!!!!

vanfootball29.05.2007 19:00

@F.U.A.P.

Jucatorii Stelei il vor pe Badoi la Steaua, nu au nimic impotriva lui. Bine ca te-ai sesizat tu, "stelist adevarat". Gasiti tot felul de false probleme, faceti cazuri nationale din orice aspect.

Uite ce au spus stelistii, dar poate ca nu sunt stelisti adevarati daca nu-l injura pe Badoi:

Goian: "L-as vrea pe Badoi, de ce nu? Este un jucator valoros si orice jucator este bine venit"

Dica: "Mi l-as dori pe Badoi coechipier, pentru ca este un jucator de echipa nationala si este foarte valoros."

armanovici29.05.2007 19:05

Greco, nu sunt de acord cu tine in totalitate.

As astepta sa vad ce poate(ca in cazul lui Olaroiu, l-am sustinut in ideea ca vreau sa il vad la lucru...M-am inselat)...Poate nu va fi tot asa in cazul Badoi...Eu cred ca va fi util Stelei si din pacate in momentul de fata la Steaua majoritatea jucatorilor sunt niste marionete, manate de principiul "bani inainte de toate".

Cu Gigi patron ideea de "stelism" este fara valoare, este nula!

Horica29.05.2007 19:08

Au raspuns multi inaintea mea la acest articol cu o parere asemanatoare cu a mea. Si eu sunt de parere ca, criticile trebuie sa apara dupa ce il vedem cum joaca, de injurat ce jucator nu injura suporterii rivalilor cand e injurat si el la randul lui de catre ei? Daca nu e om cu noi, nu suntem nici noi cu el, vreau sa il vad jucand mai bine decat la rapid pentru echipa noastra! Cine stie poate se va integra...eu si acu ma uit la Danciulescu si vad ce jucator am pierdut, si uite ca s-a integrat mult prea bine la Dinamo, ceea ce nu-mi place, nu noi ar trebui sa fim suparati si revoltati, ci rapidisti !! VEDETI CAZUL LUI Oprita, cati dintre voi il mai apreciati? heh?

raduthedick29.05.2007 19:15

E bine! Pentru prima data zic ca e bine! Chiar daca a fost rapidist, Badoi de mult vroia la Steaua! Ce era sa faca daca era la Rapid?

Zic ca e bine pentru ca, sa fim seriosi, pentru prima data dupa mult timp, transferurile in intersezon se fac la terminarea campionatului precedent, si nu dupa inceperea noului. Astfel incat se va incepe pregatirea cu lotul definitivat. Parca e o alta orientare, ceva nou. De ce il huliti pe Badoi? Inzaghi a venit la Milan de la marea rivala, Juventus. Cand era la Juventus, a facut totul sa o bata pe Milan. Noi, romanii, ne legam mereu de tot felul de sentimentalisme... Au luat cel mai bun fundas dreapta din tara... Sau era mai bine cu Saban sau Stancu?

Eu zic ca singurul post descoperit acum e cel de portar. Cernea ar trebui sa ramana, dar e nevoie de unul mai bun pe banca, nu Vatca. Poate chiar sa ramana Andrey.

Cel mai rau imi pare (da' rau, rau de tot) e ca vrea sa plece Thereau. E UN JUCATOR DE RASA! Daca nu comunica cu jucatorii ca nu stiu limba, i-as propune patronului sa faca 2 ore pe saptamana lectii de franceza cu tot lotul, numai sa nu plece Thereau! De mult n-am mai avut asa jucator!

In incheiere: si Bicfalvi e un transfer excelent! Veti vedea!

Echipa pentru sezonul viitor: Cernea-Badoi, Goian, Ghionea, P. Marin-Nicolita (Croitoru), Ov. Petre, Radoi, ??????? (acum imi dau seama ca nu avem mijocas stanga, se pare ca Cristocea si Bostina vor pleca!!!, asa ca il pun pe Ochirosii, de ce nu?) - Dica (Neaga), Thereau (sper sa ramana)(Iacob).

greco29.05.2007 19:16

OK, va multumesc tuturor celor care v-ati exprimat civilizat, chiar daca nu sunteti de aceeasi parere cu mine. Poate ca opinia mea a fost cam deplasata, timpul ne va da dreptate. In mare, pastrez totusi aceleasi ganduri.

Impreuna pentru un dialog civilizat si o Stea curata !

«123456»