Raman la parerea mea...
Cea mai buna solutie este : UN LUNETIST
Raman la parerea mea...
prin postul tau nu faci decat sa dai apa la moara celor care va fac huligani si drogati:)
daca prin "vinde,pleaca,mori"voi considerati ca sunteti mai presus decat Jiji, va inselati amarnic
prin simpla prezenta la stadion ii bagati bani in buzunar:)
e oare atat de greu sa strigati decat pleaca? sau orice altecva, in afara de MORI...cand aud fraza asta..parca am trai in jungla, prin perioada neevoluatilor
PS: ce ati avut cu acel copil batut pe stadion? ce legatura are el cu Jiji?Jiji.acum nu este decat o sugativa..ia bani din Steaua, iar de bagat..la anul si la multi ani
incercati sa fiti mai "amabili". eu m-am saturat de injuraturi. de asta nici nu ma mai duc pe stadion(de ani buni), ma duceam doar cand eram mai micut:) cei de la Timisoara cum isi incurajeaza echipa si cand este condusa? cand Steaua a batut cu 8-1, ei isi incurajau echipa, noi cum primim gol, cum incep huiduieli,injuraturi si toate cele..asa primate suntem? in anglia cum se canta pana la sf? nu puteti sa protestati in mod civilizat? cu copilul lui Stoichita ce ati avut? cu familia lui...
PS2: de ce se cere taxa de inscriere in AISS?
Si inca ceva, cu ce drept va puneti eticheta "Steaua suntem noi!" eu nu ma simt reprezentat prin violentasi injuraturi:)
Raman la parerea mea...
@Alex_din_86 (alexx86) ce copil a fost batut pe stadion? CAND????? Cine ce a avut cu familia lu` Stoichita?
Dar cand se striga Mu|e Dinamo sau rapid veneai pe stadion/ atunci nu se injura?
Pai vrei ca totul sa fie moca?
Nu Bogdane, el ar vrea sa ii dea AISS-ul bani lui ca sa se inscrie
PS2: de ce se cere taxa de inscriere in AISS?Si inca ceva, cu ce drept va puneti eticheta "Steaua suntem noi!" eu nu ma simt reprezentat prin violentasi injuraturi:)
Ca sa platim un lunetist ![]()
Pai da Steaua suntem noi,nu tu !
Eu as ezita sa-i raspund acestui user. Prin ce a spus, dovedeste ca nu a fost si nu este prezent la stadion, langa echipa si traieste fenomenul suporterilor doar prin prisma televiziunilor si presei pe care le blameaza. Explicatii, pe langa raurile de cerneala (virtuala) care au curs, nu are rost sa dam.
Ca sa raspund la intrebarea topicului: sa avem rabdare.
am zis clar ca nu ma mai duc pe stadion.nu ca se striga impotriva lui Dinamo, ci din alte motive.
Daca voua va place sa fiti priviti drept niste huligani, treaba voastra, eu ma disociez:)
Stati linisitit, nu sunt fan Becali..
Insa, violenta nu este o solutie, sau vulgaritatea limbajului...vreti sa plece? nu mai veniti pe stadion(il injurati in afara stadionului.daca platiti bilet,automat el incaseaza) asa lumea nu o sa mai zica "suporterii Stelei sunt niste huligani,tarani etc."
lumea v-ar respecta mai mult daca nu ar mai exista violenta
A, si inca ceva, cine ii scanda numele lui Jiji? acum cativa ani...
Hai ba lasa-ne cu intrebari tampite.
Cine ii scanda numele lui Iliescu acum cativa ani?
Cine ii scanda numele lui Ceausescu acum cativa ani?
Cine ii scanda numele lui Hitler acum cativa ani?
Ce dracu? Acum acuzati lumea ca nu stia viitorul? De unde puteam eu intui ca becalii o sa faca atat de mult rau Stelei? Atunci era scandat numele lui desi el nu era implicat la echipa pentru ca cei care faceau treaba il bagau pe el in prim plan, ca da bani, ca e baiat de treaba, ca tine la Steaua, etc. Piturca, MM, Olaroiu, jucatorii, etc., toti erau cu el si ni se baga pe gat imaginea unui conducator bun. Cand si-a aratat adevarata fata, oamenii nu au mai continuat sa il sustina. Un lucru normal de altfel.
Da, ba. I s-a scandat numele. Si? Asta inseamna ca trebuie sa scandam in continuare?
Atata logica aveti in voi de ma doare pe mine capu'!
Sambata 1 mai ora 11:00 va asteptam la giurgiu la meciul dintre Steaua II si Dunarea Giurgiu . Eu si cu inca cativa prieteni de aici di Giurgiu va asteptam sa protestam impotriva lui Becali si am pregatit si cateva bannere . Dupa meci va invitam la un gratar si sa vizionam meciul din Steaua si Unirea Alba Iulia . Cei care sunt interesati va astept cu un PM sa va spun cum sa ajungeti .
Va asteptam in numar cat mai mare . ![]()
![]()
Adrian, de ce te ambalezi asa? am zis eu sa il sustineti pe berbecali? am zis ca voi i-ati dat nas. that`s all! de fapt, asa ati facut si cu Lacatus...Lacatus,Lacatus, si cand a venit pe banca... Demisia !! Demisia!!!!
@Bogdan: Un pusti de 7 ani a fost lovit la iesirea de pe stadion de un fan agresiv care a fost saltat de jandarmi! Ultrasul stelist a ajuns la sectia de politie cu nasul spart si fata plina de sange dupa ce a scapat din mainele jandarmilor.
"Nu va fi pace in Ghencea pana nu va pleca Gigi Becali!" - asta a fost reactia fanilor prezenti la stadion, decisi sa nu-l ierte pe finantatorul Stelei!
dupa meciul cu Ceahlaul
cine a strigat ba demisia???? nu cumva aia de la tribuna???
Adrian, de ce te ambalezi asa? am zis eu sa il sustineti pe berbecali? am zis ca voi i-ati dat nas. that`s all! de fapt, asa ati facut si cu Lacatus...Lacatus,Lacatus, si cand a venit pe banca... Demisia !! Demisia!!!!
@Bogdan: Un pusti de 7 ani a fost lovit la iesirea de pe stadion de un fan agresiv care a fost saltat de jandarmi! Ultrasul stelist a ajuns la sectia de politie cu nasul spart si fata plina de sange dupa ce a scapat din mainele jandarmilor.
"Nu va fi pace in Ghencea pana nu va pleca Gigi Becali!" - asta a fost reactia fanilor prezenti la stadion, decisi sa nu-l ierte pe finantatorul Stelei!
dupa meciul cu Ceahlaul
si de aici ai tras concluzia ca ala de l-a pocnit pe pusti era din Peluza Sud? sau din AISS? Deci unul il pocneste pe un pusti si astia dau declaratiile mai multor suporteri si tu ai tras concluzia ca animalul de l-a batut era sudist? Bravo ma, dupa logica ta noi trebuia sa mergem in maini.
Incidentul s-a intamplat la t1 unde suporterii de la sud au fost doar la meciul cu Bistrita. Si cauta pe forum ca a fost o relatare a unui baiat implicat direct.
Legat de Laca, demisia a fost ceruta de suporterii de rezultat de la t1,t0,t2...
"Nu va fi pace in Ghencea pana nu va pleca Gigi Becali!" - asta a fost reactia fanilor prezenti la stadion, decisi sa nu-l ierte pe finantatorul Stelei!dupa meciul cu Ceahlaul
Soc si groaza! Dovada intentiilor atomice si nucleare ale elementelor perturbatoare!
Adrian, de ce te ambalezi asa? am zis eu sa il sustineti pe berbecali? am zis ca voi i-ati dat nas. that`s all!
Pe acelasi rationament, oamenii care au facut revolutia ar trebui acuzati ca mergeau la manifestatiile pro-Ceausescu sau ca nu au facut nimic pana in '89. Da, multa lume a gresit acum 5-6 ani, intre timp lucrurile s-au schimbat, atat relativ la el, cat si la noi - asta e situatia acum.
de fapt, asa ati facut si cu Lacatus...Lacatus,Lacatus, si cand a venit pe banca... Demisia !! Demisia!!!!
Nu i-a strigat nimeni de la Peluza Sud "Demisia" lui Lacatus
...incident petrecut la T1, pustiul fiind lovit de unul dintre taranii adusi de "domnia" lui Becali in Ghencea.
Cred ca ar fi cazul sa faceti un filmulet cu imagini din istoria Stelei, sa il puneti pe cate un CD si sa il dati fiecarui jucator de la echipa, pentru ca astia deja au inceput sa isi bata joc rau de acest club... si au avut de la cine sa ia exemplu.
Si pe urma vor juca ca Barcelona, nu? ![]()
NU, isi vor da doua palme si vor pleca la alt club sa se prefaca ca joaca fotbal.
NU, isi vor da doua palme si vor pleca la alt club sa se prefaca ca joaca fotbal.
Vor pleca daca ii va lasa CEL CE I-A ADUS !Ca nu au venit pseudofotbalistii astia singuri la Steaua...
Cred ca este mai bine daca am face un mars de protest la Ministerul Aparari, Armata sa ia inapoi palmaresul iar Becali sa ramana cu palmaresul lui. Ar fi cel mai echitabil si mai corect. Nu stiu cit de real daca ministrul aparari poate sa nu mai prelungeasca intelegerea pentru brand ,articol din http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...na-acum-6136239
Acum ori niciodata!
buna ideea.cred ca daca se ia la puricat ,,privatizarea'' Stelei o sa se gaseasca destule ilegalitati.singura sansa a Stelei, vine din partea generalilor armatei romane care sper(desi nu prea mult)ca le-a mai ramas putina onoare incat sa nu mai asiste indiferenti la bataia de joc a unui maimutoi,fata de clubul armatei romane.
Luati-i palmaresul!
Macar cel din 47-03!
Sa nu mai foloseasca numele Steaua Bucuresti!
Luati-i palmaresul!
Macar cel din 47-03!
Sa nu mai foloseasca numele Steaua Bucuresti!
din pacate nu se v-a putea realiza acest lucru prea curand.ideea mea este infiintarea unei noi echipe in Ghencea,condusa de un consiliul de administratie in care sa aiba acces pe langa foste glorii ale clubului si membrii ai galeriei,un investitor(mai multi investitori) care sa respecte suporterii...iar pseudo Steaua lui Becali sa se mute la buzau linistita,nimeni nu se va identifica cu aceasta echipa...palmaresul se v-a obtine atunci cand ciobanul isi v-a da seama ca numai are ce sa mulga din echipa...o sa-l vanda ca si zambon...
![]()
Nu e nimeni interesat sa cumpere sau sa faca o noua echipa !!!!!
Salut. Fara introducere, vreau sa va supun atentiei urmatoarele:
In Anglia suporterii au infiintat pe langa majoritatea cluburilor asa numitele supporters trusts care au ca obiectiv cresterea influentei suporterilor in managementul efectiv al clubului. Mai mult, sunt atat de influente incat beneficiaza de sprijinul guvernului prin Supporters Direct (www.supporters-direct.org). Organizatia isi propune sa consilieze si sa sustina si alti suporteri din Europa care vor sa isi conduca clubul de fotbal: http://www.supporters-direct.org/page.asp?p=4595
Poate cunoasteti situatia lui FC Wimbledon, a carui proprietar a mutat clubul in anul 2002 la 60 mile de Londra, in Milton Keynes. Suporterii si-au infiintat un nou club, AFC Wimbledon, la care tot ei sunt si actionari. Din 2002 (anul infiintarii) au promovat succesiv pana in Liga Conference Premier unde anul acesta s-au clasat pe locul 8. Intre timp, clubul mutat departe de suporteri si-a schimbat denumirea din FC Wimbledon in Milton Keynes Dons, iar palmaresul a revenit comunitatii suporterilor lui AFC Wimbledon. Bineinteles, contextul din Anglia este diferit, a existat un boicot national asupra meciurilor clubului mutat din Londra, iar opinia publica a fost de partea suporterilor. Dar asta si pentru ca suporterii au luptat mai ales pe cai legale cu proprietarii si au aratat ca stiu ce vor prin infiintarea noului club. Nu dau acest exemplu pentru ca as vedea o solutie identica pentru clubul Steaua, dar e de luat luat in seama. Schema de organizare a clubului AFC Wimbledon: http://www.afcwimbledon.co.uk/dtdocs/strat...-governance.pdf
In aceeasi idee, e de urmarit situatia lui Manchester United, club la care se cauta diverse posibilitati si metode de trecere a clubului de la patron la fani. Discutia ar fi mai lunga, multi cunosc situatiile expuse, poate si mai bine decat mine.
In Europa modelul a avut succes la cluburi cu o sustinere mai mica si sub talia Stelei: Aris Salonic, Bohemians 1905 Praga, AFC Wimbledon si altele probabil.
Pe de alta parte exista exemplul mega-cluburilor FC Barcelona si Real Madrid CF care, precum se stie, sunt detinute tot de suporteri.
In Germania toate cluburile sunt obligate sa aiba actionariat majoritar format din suporteri.
Exista si pe wikipedia o lista a cluburilor detinute de fani: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fan-owned_sports_teams
Am incercat sa iau act de ce s-a scris pana acum pe acest forum, nefiind nici membru al AISS si nici macar cititor uzual al forumului. Am postat acest text pentru ca eu cred in ideea unui club Steaua al suporterilor stelisti (dpv moral si legal).