problema e ca a organiza nu e asa de usor cum pare... se vede din numarul de membri inscrisi si din implicarea oamenilor in diverse actiuni. tocmai asta e, vorbim pe net ca organizam ceva si la fata locului nu vin nici 1% din vitejii virtuali.
Draga greco,
Sunt adeptul principiului "Daca vrei sa faci ceva,daca vrei cu adevarat,faci...chiar daca trebuie sa muti muntii din loc".La fel si u agramatul.Crede-ma:degeaba ne strofocam si spunem,sarim cu vorba:...vrajeli de adormit copii. Vrei sa facem ceva? Atunci,eu propun ceva: sa se intruneasca sefii AISS si protagonistii www.fcsteaua.ro,sa vorbeasca clar si raspicat despre ce vor sa faca, sa propuna un plan de bataie si apoi...vine partea cea mai grea: adunarea de oameni. Cum?? Simplu: bai,concret,cu semnatura,cu nume adevarat care sa fie introdus intr-o baza de date pe care doar noi s-o stim... Fara vorbe si teorii de 2 lei. FARA VRAJELI,OAMENI BUNI!!!!!!!!!!!!!!!
Altfel, nu se alege nimic.Crede-ma.
Eu,Bogdan Ionel Dorgo,elev la mate-info,clasa a XII-a,Reghin, sunt primul care ma angrenez in proiect. Sa-mi fie mie frica sa-mi dau datele? De ce? Pai nu voi sunteti prietenii mei? Nu cu voi am aceleasi simtaminte vis-a-vis de minunatia asta de echipa care se cheama Steaua Bucuresti?
VRETI SA FACEM CEVA??? PAI,ATUNCI HAI SA FACEM!!!!!!!!! DAR,FRATILOR.....DACA VENITI CU "NU SE POATE","POATE MERGE","PARCA AR FI O IDEE","NU VREM" , ATUNCI VA SPUN FRANC IN FATA: SUNTETI SUPORTERII CELEI MAI IUBITE ECHIPE ROMANESTI SI AVETI O MENTALITATE RETROGRADA?????? LA ASTA S-AU GANDIT, VITEJII NOSTRI CAND DOMINAU CAMPIONATUL SI DADEAU LECTII DE FOTBAL EUROPEI IN ANII '80?
VRETI SA FACEM CEVA???VRETI?? VRETI??? SUNTETI SIGURI??? SUNTETI GATA SA VA LUPTATI CA NISTE LUPTATORI ADEVARATI????DA????DA??? ATUNCI,HAIDETI LA TREABA!!!!
"DACA VREI SA FACI CEVA,INDIFERENT CAT DE IMPOSIBIL AR PAREA ACEL LUCRU, SI AI CREDINTA NECESARA, MUTI SI MUNTII DIN LOC INVINGI PANA LA URMA. INTOTDEAUNA."
SEMPER SUPERIORES! MEREU CAMPIONI! steagcruce2