Puteti sa il puneti ca un "promo" al evenimentului. Din partea mea, nu e nicio problema. ![]()
Edit: Eventual ca o descriere la facebook. ![]()
Puteti sa il puneti ca un "promo" al evenimentului. Din partea mea, nu e nicio problema. ![]()
Edit: Eventual ca o descriere la facebook. ![]()
Da, ar fi bine. O sa adaugam in cursul zilei de azi... din ce-a mai ramas...
Multumim.
Am depasit cota 300. Mai multi decat... SPARTanii din groapa de gunoi a orasului Bucuresti.
Sper sa ne ducem la bun-sfarsit proiectul, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea voastra.
Impreuna militam impotriva CANCERULUI !
Ciobanul, "atacat" in Pipera de ultrasii Stelei
Da-o incolo de treaba! ca ati gresit gardul e una, dar puteati macar scrie corect
Mai bine faceti din gardul lui nea Gigi un zid al plangerii, pe care-i lipiti fiecare cu banda adeziva cate o foaie cu mesaje de bine, insa nu-l mazgaliti. Micile acte de vandalism in forma repetata ii discrediteaza pe stelisti si totodata revendicarile.
Ce poza urata au gasit cu Costi. ![]()
E putin cam penibil articolul, ma refer la partea asta "dar promit că vor colora cu proteste tot satul ilfovean Pipera". Cine plua mea a zis asa ceva? ![]()
![]()
@dee, din cate vad pe la comentarii, mesajul ala de pe gard cica ar fi de un an de zile, nu de acum ![]()
a rezistat un an de zile? atunci e clar, l-a scris proprietarul casei
or fi stelisti si prin Pipera ...
Cum ati indraznit ma drogatilor sa scrieti pe gardu' ( care cica nu-i al lui ) ne-a guie ?
Numai niste bezmetici fara casa puteau face asa ceva. RUSINE SA VA FIE !
</irony>
Pan' la urma Costi... esti presedinte sau vice? Ca astia de la Libertatea te fac sef peste AISS-isti . ![]()
Au pomenit si de protestu' facut pe net. E bine ca nu e rau ...
liderul factiunii radicale AISS
de dreapta sau stanga? Maine-poimaine modifica astia poza cu tine ... facand salutul nazist spre huligani ...
El este Führer-ul nostru. ![]()
Heil Costi !
Ati facut rost de autorizatie?
inpuscat in cap !
si scapam de cioban !!
Ce putem face?
Putem protesta..pana se satura si pleaca.