FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce Putem Face In Fata Lui Becali???

«1910111213»
Maye07.02.2011 14:51

Pai daca esti ambiguu in exprimare :D

Kellerman07.02.2011 15:04
Revolutiile nu se fac pe internet.

Nu, dar se poate incepe de pe internet (in sensul de a da stirea).

Lari07.02.2011 15:08

Incerca si Bogdan sa va spuna sa nu bateti toba pe acest subiect, sa fiti cat mai discreti.

Cum credeti ca s-au adunat atunci baietii la T1, in meciul cu Bistrita, de-l rugau sa deschida geamu', sa-i pupe neamu'? CU DISCRETIE! Altfel, isi va lua masuri de prevedere. Cum? Salut, Mache, ce mai faci? Iti place la noi pe site?

Kellerman07.02.2011 15:12

Fi serios, doar nu crezi ca Mache stie sa isi faca macar un cont aici pe forum.

Tz3pI07.02.2011 15:22

In afara faptului ca toti cei care au dat attending la eveniment au numele si pozele lor in profil, mie mi se pare foarte discret. Daca vroiati sa faceti ceva, nu trebuia sa urlati pe net, se ducea stirea din vorba in vorba. Parerea mea.

Costi07.02.2011 15:46

cu discretia nu faci nimic...sau faci in numar foarte mic. atunci la t1 s-a facut cu discretie pentru ca era un nucleu destul de mare care putea sa faca asta, nucleu care nu mai exista, asa ca initiativele trebuiesc luate in nume personal si duse mai departe...chiar si incepand pe net!

Co-Steaua07.02.2011 15:53

Mda,din vorba in vorba. :)

Mai bine organizau asta citindu-si gandurile,sa nu afle Sri-ul.Diseara sta Mache sa viziteze profilele de Facebook si maine la fiecare acasa.. :D Si ne mai miram de ce este inca ciobanul la club....

Lasa mah tata baietii sa incerce cum stiu ei mai bine,nu merge,nu e nici o problema.Decat sa astepte dupa altii si sa injure pe net ca nebunii toata ziua mai bine asa..Cand nu face nimeni nimic nu e bine.Cand incearca cineva ceva,intotdeauna e o varianta mai buna.Decat porcarii de genul "Spre 24" mai bine asa...

leoSUD07.02.2011 16:07

O mie si'una de idei. dar niciuna nu o punem in practica.

Stabilim o data si punem una dintre idei in aplicare.

navodarean07.02.2011 16:11

10 aprilie.

leoSUD07.02.2011 16:17

hai mai bine prin decembrie 2030, e bine ?

stix07.02.2011 16:17

Toate discutiile de pe site-urile astea sunt urmarite de ,,oameni de bine", n-am nici cea mai vaga indoiala, asa ca este de preferat sa folositi P.M-ul si sa va cunoasteti intre voi, atunci cand va hotarati sa initiati actiuni de genul asta, asta si ca element de ,,surpriza" dar si de ,,,protectie" a voastra.

Vorba lui Costi, intai sa vad ca se intampla ceva si dupa aia ma plec si eu umil in fata celor care au trecut de la vorbe la fapte....

Daca totusi se pune ideea in aplicare si exista ceva ,,stricaciuni", sa fiti siguri ca puteti avea ceva necazuri cu politia, mai ales ca mai aveti si pozele voastre puse pe Facebook, care vor inlesni identificarea voastra ( barem scoateti-le de acolo) si va puteti trezi cu dosare penale asa complet aiurea, dar voi faceti cum considerati voi ca e mai bine, e o simpla parerea a mea, no offence:))

joseph07.02.2011 17:49
Mda,din vorba in vorba. :)

Mai bine organizau asta citindu-si gandurile,sa nu afle Sri-ul.Diseara sta Mache sa viziteze profilele de Facebook si maine la fiecare acasa.. :D Si ne mai miram de ce este inca ciobanul la club....

fara sa contest initiativa asta si fara sa vreau sa va dau inapoi:

1. la ce eforturi s-au facut sa fim tinuti sub control... eu as vorbi mai usor chiar si despre SRI :) noi am avut ocazia sa ne trezim cu jandarmii ajunsi la locul de intalnire inaintea noastra. si locul ala nici macar nu fusese anuntat pe site... asa ca daca ai impresia ca nu-si arunca nimeni ochii chiar si pe aici, am senzatia ca te cam inseli.

2. presupun ca nu ai fost prezent la actiunile in care eram luati in primire de jandarmi pentru ca il deranjam pe cioban. motive gaseau ei destule...

"Constituie contraventie savarsirea oricareia dintre urmatoarele fapte, dacă nu sunt comise in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, să fie considerate infractiuni:

(1) savarsirea in public de fapte, acte sau gesturi, obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență impotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea si linistea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea si onoarea acestora sau a institutiilor publice;

2) constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane, in scopul de a savarsi actiuni ilicite, contrare ordinii si linistii publice si normelor de convietuire sociala precum si actele de incurajare sau sprijinire, sub orice forma a unor astfel de grupuri de persoane, care incită la dezordine socială"

3. eu mai repede as merge pe ideea unui nou miting(cu niste scopuri mai precise) promovat foarte bine... pentru ca dpmdv s-a vazut foarte clar diferenta intre o actiune promovata si organizata(miting 62) si o actiune putin mai hardcore adresata unui grup mai restrans(Pandurii sau Fiorentina). oricat am incerca noi, daca nu ajungem la un grup de cateva mii de oameni(pe care sa nu-i mai poate ignora asa usor), chiar nu cred ca o sa putem sa il supunem pe cioban la o presiune suficient de mare, chiar daca il agasam in mod constant...

pytycrys07.02.2011 18:27

Rabdare, daca totul decurge bine, probabil se va lua o aprobare si totul se va face legal. Daca nu, keep it down. ;)

leoSUD07.02.2011 18:54

La "palat" nu cred ca vom obtine o aprobare.

Costi07.02.2011 20:04

te bazezi pe ceva cand spui asta?

pytycrys07.02.2011 21:01
La "palat" nu cred ca vom obtine o aprobare.

E nu. I-a cumparat ma-sa tot bulevardu'?

SuperstaR1807.02.2011 21:21
Daca totusi se pune ideea in aplicare si exista ceva ,,stricaciuni", sa fiti siguri ca puteti avea ceva necazuri cu politia, mai ales ca mai aveti si pozele voastre puse pe Facebook, care vor inlesni identificarea voastra ( barem scoateti-le de acolo) si va puteti trezi cu dosare penale asa complet aiurea, dar voi faceti cum considerati voi ca e mai bine, e o simpla parerea a mea, no offence:))

Dosar penal pentru?

Maye07.02.2011 21:39

Filme...

E nu. I-a cumparat ma-sa tot bulevardu'?

Din cate stiu, e si o ambasada pe acolo...

Costi07.02.2011 21:57

si sediul pdl parca :))

Maye07.02.2011 21:58

Ambele :)

pytycrys07.02.2011 22:10

Vai saracii, sa nu imi spui ca muncesc si ii deranjam duminica. /:)

leoSUD08.02.2011 00:42

@Costi, ma refer ca nu putem merge sa protestam in fata "palatului".

Acum sunt prea beat, ne-auzim maine.

Costi08.02.2011 10:22

pai de ce nu poti, asta te intreb!

dee08.02.2011 10:25

Costi, tu vrei sa-l deranjezi pe om acasa? :)

probabil un protest in fata stadionului nu va fi sanctionat, asa cum s-ar face in cazul unui miting neautorizat pe Aleea Alexandru. Nu-s vreo 4 ambasade pe strada aia?

p.s proteste in fata institutiilor ( inclusiv sedii de partide) s-au mai autorizat, oare "palatul lui Gigi", nu e si sediul PNG?

leoSUD08.02.2011 11:16

exact dee.

«1910111213»