FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce Putem Face In Fata Lui Becali???

«167891013»
DelPiero1022.09.2009 09:01
cik 49-51% patetic,cata minciuna e la mijloc,B1 TV e pro fecali,deja stim cu totiii asta!

Toate lumea stie asta.

In alta ordine de idei, jegul a spus ca ar fi dispus sa vanda Steaua. Daca face pe nebunul si akm, atunci singurul lucru ce ne poate scapapa de el este un GLONT in CAP!

fredysteaua22.09.2009 10:04

cum sa numai lom bilete cu twente? si sa scape de noi? PAI EL ASTA VREA ... il doare in cur de banii de pe bilete care oricum sunt foarte putini...nu ati vazut ca a zis la TV AIA CARE MA CONTESTA NO SA MAI INTRE LA MECI ... deci el asta vrea ca noi care il contestam sa numai venim!

boozy7us22.09.2009 11:10
cum sa numai lom bilete cu twente? si sa scape de noi? PAI EL ASTA VREA ... il doare in cur de banii de pe bilete care oricum sunt foarte putini...nu ati vazut ca a zis la TV AIA CARE MA CONTESTA NO SA MAI INTRE LA MECI ... deci el asta vrea ca noi care il contestam sa numai venim!

bun, in cazul asta sa fim agresivi in tribune...eventual sa intram in teren...sa ne suspende UEFA, sa ne dea afara...chiar si in B de-ar ajunge Steaua din cauza noastra, tot e bine...scapam de ciuma de Becali!!!...dragi lideri, luati o hotarare, pentru ca nu mai suportam sa-l vedem pe fecali in Ghencea!!!!!!! fularsteaua2

eugyca23.09.2009 07:55

FRATI STELISTI,PROBLEMA ESTE UNA MARE SI O STIM CU TOTII,AM VAZUT MAI MULTE PARERI ALE VOASTRE ,DAR NU SUNT DE ACORD CU TOATE,DACA VREM SA FACEM INTRADEVAR CEVA CU ACEST CLUB MARE NU TREBUIE DECAT SA L AJUTAM.EU PROPUN SA ADUNAM TOTII FANII INSCRISI VEDEM CATI SUNTEM SI SA I DAM BANII LUI ........ ASA SI MAI VEDEM CE PUTEM FACE IN CONTINUARE....NU STIU ZIC SI EU!!! CAM CE PUTEM FACE IN ACEST MOMENT.ARE Steaua 4 MIL. DE FANI ? DACA DA.... EU ZIC CA SE CAM REZOLVA!!APROPO CINE ESTE MODERATOR SA MI DEA PM. CU UN NR DE TEL.

godsaveultras23.09.2009 09:29
APROPO CINE ESTE MODERATOR SA MI DEA PM. CU UN NR DE TEL.

nr de fix sau mobil? nu de alta dar sa stie oamenii ce si cum...

bijoux_bz23.09.2009 10:12
FRATI STELISTI,PROBLEMA ESTE UNA MARE SI O STIM CU TOTII,AM VAZUT MAI MULTE PARERI ALE VOASTRE ,DAR NU SUNT DE ACORD CU TOATE,DACA VREM SA FACEM INTRADEVAR CEVA CU ACEST CLUB MARE NU TREBUIE DECAT SA L AJUTAM.EU PROPUN SA ADUNAM TOTII FANII INSCRISI VEDEM CATI SUNTEM SI SA I DAM BANII LUI ........ ASA SI MAI VEDEM CE PUTEM FACE IN CONTINUARE....NU STIU ZIC SI EU!!! CAM CE PUTEM FACE IN ACEST MOMENT.ARE Steaua 4 MIL. DE FANI ? DACA DA.... EU ZIC CA SE CAM REZOLVA!!APROPO CINE ESTE MODERATOR SA MI DEA PM. CU UN NR DE TEL.

si salariile, deplasarile si cantonamentele ( peste 1 mil pe luna ) cu ce bani le platesti?

dragosr24.09.2009 09:33
si salariile, deplasarile si cantonamentele ( peste 1 mil pe luna ) cu ce bani le platesti?

Tu chiar mai ai senzatia ca Becali plateste din buzunarul lui astea? Clubul are incasari din drepturi de televizare, cupe europene, bilete, marketing, sponsori. Iar daca am scapa de Becali am putea aduce si alti sponsori la echipa care sa bage bani.

eugyca25.09.2009 07:12

dragosr are dreptate mai sunt niste bani care vin si de la sponsori ,televiziune.europene....etc si plus de asta poate gasim si un investitor ai dam 50% din actiuni.credeti voi ca nu se pot strange banii sa i dam lui.........fecalitatea aia infecta!!??!?!

boozy7us25.09.2009 08:04

ciobanu nu vinde Steaua nu pentru ca nu ar avea cine sa plateasca toate astea...ci pentru ca pe criza asta, el scoate bani frumosi din Steaua....sponsorizari, bilete+abonamente, drepturi de televizare, transferuri, meciuri din europa...de asta nu vrea jegosu` sa o vanda

nicobo7825.09.2009 17:05

Propun boicotarea tuturor meciurilor prin intrarea in teren a suporterilor pina la plecarea Lui Becali.

Destinul este in mainile noastre.Alta solutie nu exista.

Eu cred ca este de datoria AISS prin membrii sai organizeze in secret aceste comploturi.

Daca acum nu se va intimpla nimic atunci foarte probabil nu se va intimpla niciodata.

Trebuie organizat pentru cativa care sa aprinda scandalul.De la sine nu se va intampla nimic.

Exact ca la Timisoara

UlTrAs PaNtElImOn25.09.2009 22:13

Nu stiu ce am putea face in fata ciobanului dar trebuie sa facem ceva!

Clubul nu-l vinde pentru ca o sa ajunga sarman ,fara steau Becali=0 (la banii)!

CIOBANE PLEACA O DATA!

SAMM28.09.2009 12:36

salut,

rog un membru cu putere de decizie in AISS sa-mi dea un mesaj pe privat

am o solutie prin care ii putem face zile fripte ciobanasului

Multumesc !

noname28.09.2009 13:15

inscrie-te in AISS.

lbj28.09.2009 14:31

trimite un mail la A***@*** si vom comunica mai usor asa.

bijoux_bz28.09.2009 14:49
Tu chiar mai ai senzatia ca Becali plateste din buzunarul lui astea? Clubul are incasari din drepturi de televizare, cupe europene, bilete, marketing, sponsori. Iar daca am scapa de Becali am putea aduce si alti sponsori la echipa care sa bage bani.

de acord dar vorbesc de primele luni sau poate chiar juma de an cand trebuie bagati bani din buzunar para scoti altii

Cry.Baby728.09.2009 17:43

facem si noi o campanie anti Gigi ??? cum au facut astia de la realitatea TV la piata universitatii cu acele panouri si cine trecea pe acolo scria ce doreste etc mie asta mi-a venit in minte acum , sunt curios care e parerea voastra :rolleyes:

DouaOase07.10.2009 22:02

Salut.Am tot citit cum ca ar fi bine sa boicotam meciuri, sa intram pe teren si alte idei in genul.Ma indoiesc ca vom avea sanse de castig.ciobanul va gasi mereu alte metode ca sa ne indeparteze.A inaltat gardurile, a adus "gorile" si caini, a apelat pe la fel si fel de prieteni(Dragomir e cea mai mare japitza din fotbalul romanesc) si intr-un final a suspendat terenul.Asta ma face sa cred, ca, in sfarsit, atitudinea noastra a ajuns sa-l deranjeze destul cat sa ne ia in seama.Dar, nu mi se pare ca asta ar fi solutia finala.AISS, cred eu ar putea avea un cuvant de spus in aces conflict.Noi, oamenii de rand, suntem prea mici, si prea dezbinati din fel si fel de motive ca sa putem conta.Parerea mea, e ca, AISS ar putea apela la foste glorii ale Stelei, la oameni pentru care acest club conteaza cu adevarat si nu in ultimul rand ar putea consulta si un barou de avocatura.Trebuie sa existe ceva care poate fi combatut, ceva impotriva oierului.Un Hagi, un Ilie Nastase, oameni care iubesc Steaua, si care sunt destul de influenti ar putea face o diferenta.Am putea sa ne adresam lor.Asta nu inseamna ca nu as participa oricand la un miting al suporterilor sau la vreun manifest de anvergura mare.

FORZA ROS-ALBASTRI!!! Steaua SUNTEM NOI!! :steag_cruce_invers:

ShakEEZ19.12.2009 20:43

scuzati-ma daca nu am postat unde trebuie .. dar asa ceva nu mai vezi :

un fan infocat al Stelei de pe sport.ro :

Ar juca bine Steaua daca nu ar merge huliganii la meci

Totii va dati cu parerea despre Gigi da el plateste cheltuieli mari de 500.000 de euro pe luna si u si altii nu aveti banii de o paine da comentati despre Gigi si altii.Forzza Steaua.Un suporter adevarat .

ESTI CEL MAI MARE STELIST

Cine suge **** ?

KuzMaN19.12.2009 21:16
scuzati-ma daca nu am postat unde trebuie .. dar asa ceva nu mai vezi :

un fan infocat al Stelei de pe sport.ro :

Ar juca bine Steaua daca nu ar merge huliganii la meci

Totii va dati cu parerea despre Gigi da el plateste cheltuieli mari de 500.000 de euro pe luna si u si altii nu aveti banii de o paine da comentati despre Gigi si altii.Forzza Steaua.Un suporter adevarat .

ESTI CEL MAI MARE STELIST

Cine suge **** ?

Din pacate am vazut asa ceva de atatea ori incat mi s-a scarbit de genul asta de oameni. Pur si simplu ei nu inteleg ce este aia demnitate, onoare.. ei se complac in situatia asta; 2-3 rezultate mai bune ii determina sa accepte un "om" precum Becali. Ma doare cand vad ce mentalitate au o mare parte din stelisti. Din fericire mai existam noi, cei care nu vom lasa niciodata ca spiritul ros-albastru sa dispara si vom lupta ca actuala echipa (Fc Steaua)  sa redevina ce a fost inainte. Semper Superiores!

dragos_ghinea20.12.2009 12:17

astfel de oameni trebuie pur si simplu ignorati. nu trebuie sa te obosesti sa le raspunzi sau sa ii injuri.

Deasta vreau sa plece ciobanul si sa aiba echipa o perioada grea. cateva sezoane fara obiectiv sa scapam de lighioanele astea mici indragostite de rezultate si circ.

Alexutzu_stelist_br30.01.2010 21:12

Sunt Alex din Braila,si tin cu Steaua de cand m-am nascut.In legatura cu protestele in potriva Ciobanului,si ideea de a ne strange toti stelisti la o masa si sa discutam pentru cumpararea acestui club este inutila ,deoarece ciobanul nu o sa accepte niciodata ,pentru nicio suma de bani sa vand acest club.Nu vreau sa mi-o luati parerea in anume de rau ,dar limpede gandit ,aceasta actiune de cumparare a clubului nu o sa se finaliseze niciodata.Daca se va incerca cumpararea acestui club ,nu ma voi da la oparte si voi contribui ca cat voi avea dar degeaba....Asta e parerea mea.Iubesc Steaua ,Niciodata nu am incetat sa fac acest lucru si nici nu am sa o fac....Nu il suport pe Becali ,dar trebuie sa il suportam .PLEACA DIN GHENCIA!!!!

KuzMaN01.02.2010 13:24
Sunt Alex din Braila,si tin cu Steaua de cand m-am nascut.In legatura cu protestele in potriva Ciobanului,si ideea de a ne strange toti stelisti la o masa si sa discutam pentru cumpararea acestui club este inutila ,deoarece ciobanul nu o sa accepte niciodata ,pentru nicio suma de bani sa vand acest club.Nu vreau sa mi-o luati parerea in anume de rau ,dar limpede gandit ,aceasta actiune de cumparare a clubului nu o sa se finaliseze niciodata.Daca se va incerca cumpararea acestui club ,nu ma voi da la oparte si voi contribui ca cat voi avea dar degeaba....Asta e parerea mea.Iubesc Steaua ,Niciodata nu am incetat sa fac acest lucru si nici nu am sa o fac....Nu il suport pe Becali ,dar trebuie sa il suportam .PLEACA DIN GHENCIA!!!!

Iti zic eu ca nu putem sa ajungem macar la masa tratativelor pentru a putea cumpara clubul, pentru ca multora dintre noi le dispare brusc stelismul atunci cand e vorba de dat bani.

stelistnr125.04.2010 14:21

O mie de vorbe un ban nu fac... Discutii peste discutii despre ce face patronul Stelei dar nicio finalitate. Toata lumea e de acord ca trebuie luata atitudine dar nu se organizeaza nimik. Din cauza asta va intreb inca o data... organizam sau doar discutam?

asociatia de cacao, voi astia care va duceti la stadion doar ca sa injurati echipa patronu si pe toata lumea sunteti niste caca niste 0 si nu sunteti suporteri sunteti niste cretini retardati care chiar cred ca Steaua sunt ei.decat cu asa suporteri mai bien cu asa patron decat cu asa patron mai bien deloc.Steaua a ajuns asa cum e din cauza suporterilor, a patronului si a presei de rahat.sa va dau la mu ie celor care se duc pe stadion fara sa incurajeze echipa ci doar sa isi numere injuraturile!

Vlad Bogdan25.04.2010 14:39
asociatia de cacao, voi astia care va duceti la stadion doar ca sa injurati echipa patronu si pe toata lumea sunteti niste caca niste 0 si nu sunteti suporteri sunteti niste cretini retardati care chiar cred ca Steaua sunt ei.decat cu asa suporteri mai bien cu asa patron decat cu asa patron mai bien deloc.Steaua a ajuns asa cum e din cauza suporterilor, a patronului si a presei de rahat.sa va dau la mu ie celor care se duc pe stadion fara sa incurajeze echipa ci doar sa isi numere injuraturile!

Esti un tampit! Si pune mana pe o carte de limba romana!

Apropo, vezi ca mirosi a branza de oaie.

gabilescu26.04.2010 20:39
dragosr are dreptate mai sunt niste bani care vin si de la sponsori ,televiziune.europene....etc si plus de asta poate gasim si un investitor ai dam 50% din actiuni.credeti voi ca nu se pot strange banii sa i dam lui.........fecalitatea aia infecta!!??!?!

Nu o sa renunte acest diavol usor,parerea mea este sa incercati sa stringeti bani cu ceva relatii,sa-l dati in judecata,chiar si la tribunalul de la Haga,dovada sunt aceste inregistrari video,nu stiu ce sa mai zic,chiar nu exista o cale legala ca acest imbecil sa cedeze,el in primul rind nu este Stelist,el are mari beneficii financiare de la Steaua,baicotati sa mai mergeti la stadion si cautati oameni cu relatii,dusmani ai lui Becali,trebuie sa fie o cale.

«167891013»