Salut.Am tot citit cum ca ar fi bine sa boicotam meciuri, sa intram pe teren si alte idei in genul.Ma indoiesc ca vom avea sanse de castig.ciobanul va gasi mereu alte metode ca sa ne indeparteze.A inaltat gardurile, a adus "gorile" si caini, a apelat pe la fel si fel de prieteni(Dragomir e cea mai mare japitza din fotbalul romanesc) si intr-un final a suspendat terenul.Asta ma face sa cred, ca, in sfarsit, atitudinea noastra a ajuns sa-l deranjeze destul cat sa ne ia in seama.Dar, nu mi se pare ca asta ar fi solutia finala.AISS, cred eu ar putea avea un cuvant de spus in aces conflict.Noi, oamenii de rand, suntem prea mici, si prea dezbinati din fel si fel de motive ca sa putem conta.Parerea mea, e ca, AISS ar putea apela la foste glorii ale Stelei, la oameni pentru care acest club conteaza cu adevarat si nu in ultimul rand ar putea consulta si un barou de avocatura.Trebuie sa existe ceva care poate fi combatut, ceva impotriva oierului.Un Hagi, un Ilie Nastase, oameni care iubesc Steaua, si care sunt destul de influenti ar putea face o diferenta.Am putea sa ne adresam lor.Asta nu inseamna ca nu as participa oricand la un miting al suporterilor sau la vreun manifest de anvergura mare.
FORZA ROS-ALBASTRI!!! Steaua SUNTEM NOI!!