Nam citit celelalte comentarii, asa ca daca in caz ca zic ceva ce sa zis, scuzati-ma.
m-am gandit asa, poate ar fi o solutie, sa nu mearga nimeni la stadion in toate meciurile care Steaua o sa le aiba, doar vreo 10 suporteri cu un Banner mare in care am putea scrie
"Pana ce tu nu pleci, Suporteri n-ai sa mai veizi".
Incepand cu asta, daca vedem ca nu reactioneaza, nu-i pb, tot acelasi mesaj, sau altul, am putea afisa in fata casei lui, sau ma rog, unde el isi petrece mai mult timpul. Daca tot insistam, nu exista sa nu gaseasca o solutie, pt ca banii de bilete, afecteaza destul de mult Clubul, si el fara bani ar fi varza. Ar fi bine, sa trimitem un responsabil dintre noi toti in fata presei daca ar fi ca Gigi sa cedeze sau sa ne faca pe plac. Daca ar accepta sa ne faca pe plac, ar merge unul dintre noi, neam planui ce sa spuna, Antrenor nou, dam si cateva exemple, Argreseala afara, Petrazini sau cum il cheama la fel, ce jucatori ne plac noua etc. Altfel am protesta mereu, ganditiva, punetiva in locul lui, toate meciurile 10 suporteri cu un banner care zice sa plece, ar trece un meci, 2, 3, dupa aia ar zice si el Stop, pt ca fanii conteaza mult la un club, si clubul Steaua, are nume mare, cineva tot ar face ceva.
Infine, am zis si eu ceva, daca sa mai zis asta, asta e inseamna ca nu sunt singur ce gandeste asa, v-am pupat *