Dar exista vreun program pe care s-ar da? ![]()
Dar exista vreun program pe care s-ar da? ![]()
Din ce-am inteles eu, cred ca meciul cu Apoel Nicosia va fi transmis de Sport.Ro in tandem cu cel al javrelor, ce sustin un amical cu Otelul!
Spurca transmisia astia...
Din ce-am inteles eu, cred ca meciul cu Apoel Nicosia va fi transmis de SportRo in tandem cu cel al javrelor ce sustin un amical cu Otelul
Informatie absolut corecta! De la 19 javrele, de la 19.30 FC Steaua...
3, 4-0 ce ziceti? :biggrin:
Ce mi-as dori eu sa alinieze Hagi in acest prim meci de pregatire:
-------------------------Vatca----------------------------
Badoi------------Goian------Radoi-----------Emeghara
Nicolita----------------O.Petre----------------Cristocea
---------------------Dica----------------------------------
---------Neaga--------------------Gurita------------------
Sper ca, cei de la Apoel au mai mult de o camera de filmat pe stadion... a da... si teneru' marcat ar fi frumos...
plictisitoare jumate de ora...
Goool Steaua! Rica Neaga inscrie cu un sut precis, exact in colt! steaua_ro
Ba da prost mai e Becali!
Faza tare: se impiedica Neaga de unul singur si se aude acel ras sinistru!
Scor Final: Steaua 1-2 Apoel Limasol
Primul meci a lui Gica Hagi pe banca Stelei. Un joc foarte bun, dintre care personal i-am remarcat pe Ochirosii, Bicfalvi, Neaga, Emeghara, Badoi si Ovidiu Petre. Si poate si Klemi Saban a fost mai sigur pe el astazi.
La Rica Neaga se vede clar o tehnica foarte buna si finalizari de excelente. Simt ca nu are cum sa nu fie titular in sezonul ce urmeaza.
Pe partea stanga sper ca Hagi sa mizeze mai mult pe Ochirosii, avand in vedere ca pe acel post nu-i mai avem decat pe Cristocea si Bostina. Din ce am vazut, Ochirsoii pare un jucator foarte tehnic si cu viteza. In plus l-am vazut facand si faza defensiva.
Eric Bicfalvi a jucat clar si eficient, facand si spectacol. Poate Hagi a gasit acel numar 7 de care avea nevoie.
In schimb, as da o bila neagra lui Nesu, Paraschiv si... logic, Gigel Coman. Nesu pare total iesit din forma care l-a consacrat pe timpul lui Protasov. Faza defensiva nu o face deloc bine. La fiecare faza, faulteaza. Para mi s-a parut ca a alergat mult si ineficient. Poate doar la una, doua faze fiind cat de cat mai activ. Gigel Coman... nu stiu daca a atins mingea de 2 ori.
Un prim meci care as putea spune ca i-a iesit lui Gica, am vazut pase frumoase, schimburi interesante, si multi jucatori care s-au completat unul pe altul. Pacat de rezultat...
Scor Final: Steaua 1-2 Apoel Limasol
Un prim meci care as putea spune ca i-a iesit lui Gica, am vazut pase frumoase, schimburi interesante, si multi jucatori care s-au completat unul pe altul. Pacat de rezultat...
Rezultate... Asta ii trebuie Stelei, NU experimente... Ca sa joci bine in meciuri cu miza gen calificari CL trebuie sa incepi prin a trata cu seriozitate toate aspectele legate de pregatire, inclusiv amicalele... In consecinta: fara experimente si integrarea noilor veniti in lot( asta presupunand cam 3 maxim 4 inserari intr-o echipa cu un schelet deja sudat).
N-am avut nici o problema cu prima repriza...
Din repriza a 2-a i-am remarcat pe Bicfalvi si Ochirosii!
De Neaga nu am ce spune, s-a ridicat la asteptarile mele!
Vatca a fost slabut... la fel si Emeghara...
Gica si-a testat jucatorii si cred ca a vazut cum se descurca sub presiune!
A fost un meci de acomodare, un experiment, nu fi atat de aspru Dansan, cand vroiai sa isi testeze jucatorii? In CL?
Mie mi s-a parut un joc bun, in prima repriza s-a jucat curat si frumos, a 2-a repriza a fost experimentul...
P.S. Rica-Dica! De abia astept!
Hmmm, e doar un meci amical. Mi-au placut Neaga si Bicfalvi...
Daca vrei sa adaugi/modifici ceva mesajului tau foloseste butonul EDIT
Oprita a marcat pentru javre! Mare greseala a facut Becali, lasandu-l sa plece tocmai la javre...
Oprita a marcat pentru javre !! Mare greseala a facut Becali , lasand sa plece tocmai la javre.................,
Oprita a fost o petarda la Steaua. Bine ca a plecat!
Domnu' Campionu', sunteti javra?
Lasati-l mai baieti sa se bucure si el. Echipa lui de suflet a reusit cel mai bun sezon din ultimii 20 de ani, adica a batut Steaua in Ghencea si a ajuns de-a jucat 2 meciuri in primavara europeana...
E un pisc pe care nu-l vor mai atinge in viitorii 10-15 ani... asa ca lasati omul sa se bucure.
Si sa spere in continuare ca in fiecare zi e joi. Ca sa-i pice mai greu revenirea la obisnuitele oranduiri.
Cand e urmatorul meci si cu ce echipa? Sper sa isi revina cat mai repede Radoi, Nicolita si compania sa vedem intr-un amical ce poate echipa la forta maxima.
@FC_STEAUA_1947
Pe 4 iulie cu FC Vilnius (Lituania).
@FC_STEAUA_1947Pe 4 iulie cu FC Vilnius (Lituania).
Pe 4 avem cu SV Ried (locul 2 din Austria) si cu Vilnius(tot locul 2) avem pe 5... ambele meciuri de la 7.30 pm...
@The_Foxes
Pe 4 avem cu Vilnius si pe 5 cu Sv Reid. Cel putin asa spune Gsp-ul.
Pun pariu ca Steaua se va califica in primavara europeana in Champions League cu lotul pe care il are acum! steagsimplu
@c.ronaldo17
Conform site-ului oficial:
SV Ried (04.07.2007 - ora 18:30, ora locala)
FK Vilnius (05.07.2007 - ora 18:30, ora locala).
Sa ne bata cipriotii chiar in amical este o rusine!
Adevarul e ca fara Radoi, Nicolita, Iacob, Dica, Goian, Ghionea, Badea, suntem varza. Gurita si altii nu sunt de Steaua!
[...]