@Raul
E pe 31 iulie!
@Raul
E pe 31 iulie!
poate sa imi zica cineva cand ii jocul cu zaglebie![]()
Iar returul pe 7 sau 8 august.
din ce-am vazut in prima repriza am ales in timpul celei de-a doua sa-mi pierd timpul cu alte activitati.
Cand castiga Steaua si mama tine cu ei...
Si Ochirosii a jucat bine ieri, mi s-a parut ca a avut mai mult tupeu decat in sezonul trecut, driblinguri, suturi, combinatii rapide... Se pare ca, adaugand la talentul enorm multa munca si mai ales incredere in sine, are tot ce-i trebuie pentru a deveni un pilon de baza la Steaua si, de ce nu, la nationala. Parca de la Chivu incoace n-am mai avut un pusti de <20 de ani care sa confirme asa...
Citesc p-aici si ma crucesc. Multi nu stiu ce inseamna un stagiu de pregatire si cu ce se mananca!
Cred ca Hagi a facut foarte bine ruland cam tot lotul, ma astept sa faca cam acelasi lucru si in primele 2 amicale de la Mierlo. Apoi, in ultimele 2, cred eu ca se va cristaliza o formula de echipa. Abia pentru acele 2 ultime meciuri vom avea dreptul sa comentam rezultatul!
In aceeasi serie de "stagiu de pregatire prost inteles" se situeaza si esecul Vasluiului, 0-6 cu Dinamo Kiev, in primul meci amical din aceasta vara pentru echipa lui Dorinel. "Rushine !" a strigat presa si o mare parte din masa de microbisti. Rushine? Poate conducatorilor, ca au aranjat un prim meci de pregatire cu un Dinamo Kiev in plina campanie de acumulare pentru viitorul sezon. In nici un caz rusine jucatorilor, de la care trebuie sa ai cu totul alte pretentii intr-un prim amical, decat de a invinge o echipa aflata la 80-85 la suta din potential. Si o echipa de clasa, pe deasupra.
@alpopa
Ai mare dreptate, stagiul de pregatire din Austria a fost unul de "tatonare". Cred ca parerea asta proasta despre pregatirea lui Hagi a aparut din cauza televizarii amicalelor, sunt convins ca in orice stadiu initial de pregatire, in orice an, echipa arata la fel de "dezorganizata" intr-un meci amical. Nu spun ca n-ar trebui televizate meciurile, spun ca n-ar trebui trase concluzii pripite cand nu e cazul.
@alpopasunt convins ca in orice stadiu initial de pregatire, in orice an, echipa arata la fel de "dezorganizata" intr-un meci amical.
Cu atat mai mult cu cat exista si un antrenor nou, cu idei noi de joc.
Se mai aude ceva de amicalul Inter-Steaua?
Deocamdata nimic. Eu unul nu cred ca va mai avea loc. Vom avea meciul de prezentare in compania celor de la Charleroi, plus meciurile din ultimul stagiu de pregatire.
O sa fie un amical in Ghencea pe 21 Iulie: Steaua - Charleroi!
Meci de prezentare e asta... Stiti cumva daca se platesc bilete?
O sa fie un amical in Ghencea pe 21 Iulie: Steaua - Charleroi!
Meci de prezentare e asta... Stiti cumva daca se platesc bilete?
Vineri, 20.07.2007, Steaua va prezenta echipa pentru sezonul 2007/2008 într-un spectacol care va începe de la ora 19:00, urmat de meciul dintre Steaua și echipa belgianã RCSC Charleroi, informeazã site-ul clubului.
Programul serii va fi urmãtorul:
17:00 – acces spectatori
19:00 – prezentarea echipei
20:30 meciul cu RCSC Charleroi.
Miercuri, 18.07.2007, incepand cu ora 10:00, FC Steaua va pune in vanzare biletele pentru meciul de prezentare, acestea putand fi achizitionate de la casele stadionului Steaua.
Programul caselor de bilete este urmatorul:
Miercuri 18.07.2007 10:00 – 18:00
Joi 19.07.2007 10:00 – 18:00
Vineri 20.07.2007 10:00 – 18:00
Preturi bilete:
Tribuna O 20 RON
Tribuna I 15 RON
Tribuna II 10 RON
Peluze 5 RON
sursa: stelisti.ro
Gicã Hagi începe partida amicalã contra vicecampioanei Poloniei, GKS Be³chatów, în urmãtoarea alcãtuire:
Cernea- P. Marin, Ov. Petre, Goian, Emeghara- Bãdoi, Rãdoi, Boștinã, Ochiroșii- Neaga, Dicã.
voi n-ati observat ca nu se mai dau abonamente la peluze?
BTW....ne conduc distrusii aia cu 2-1....
Dupa 0-2 dupa jumatate de ora de joc, Dica inscrie in minutul 41 primul nostru gol.
ba ce dracu se intampla ca ma ia toti dracii..... dupa ce ca jucam vai mama noastra, facaliotul asta retadat se poarta ca un jeg cu suporterii...
Dupa ce Zaglebie si'a luat'o cu 5-0 de la Vaslui ... sper sa nu fie randul nostru sa luam bataie de la o echipa din Polonia..
Macar un egal, ca nu pica tocmai bine aceste meciuri la moralul jucatorilor ....
Zaglebie este o echipa de blatisti, un fel de Gloria Bisnita a Poloniei. Nu este de mirare ca este ciuca batailor. Poate totusi vreau sa ne induca in eroare cu acest 0-5 cu Vasluiul, o echipa de pluton la noi.
se cam ingroasa gluma cu amicalele astea....infrangeri pe linie
Nu prea cred ca isi arata adevarata fata polonezi de la Zaglebie , daca asta este valoarea lor reala inseamna ca si noi ii facem praf , pana una alta sper sa ii batem azi pe obositi astia .
Am auzit pe sport.ro de la reporterul de acolo
Greseli pe linie ale lui Goian-ov.Petre si Cernea
Avem o pb nu gluma pe fund si baietii din conducere s-au gandit ca pulido face figuri si cauta altul
Chiar se vrea sa jucam cu ovPetre titular cu polonezi pe post de fundas ![]()
Hai ca a bagat-o iarasi Dica, 2-2.
Mi-ai luat vorba din gura weezer
. Cine putea sa dea in afara de el !?
. Sunt curios,aveti idee,Golanski joaca?
PS:javrele au dat o boaba la batranii aia din scotia
le urez victorii pe linie in amicale si in oficiale infrangeri pe linie.Rupe-si-ar picioru Oprita ![]()
Avem o pb nu gluma pe fund
Tare fraza :laugh: :laugh: :laugh:
In fine, un nou meci in care probabil Hagi se va declara multumit. Astept sa vad cum a dat'o Dica.
si ce ai vrea sa planga?poate daca am fi vazut jocul si noi ne-am fi declarat multumiti...tu nu vezi nici meciul si esti si tare dezamagit nu?
OK, cred ca putem incepe sa ne declaram oarecum ingrijorati. Goluri dam, nu asta e problema. Unul cu cipriotii, 2 cu aia de la Ried, 2 cu letonii, 2 azi cu polonezii. Sa zicem ca atacul pare sa mearga. Ingrijoratoare este insa nesiguranta apararii - cu exceptia unui singur meci am luat cate 2 goluri de fiecare data ! E clar ca nu se poate pune baza nici pe Ov. Petre, nici pe Baciu ca fundasi. Si in conditiile astea, se taraganeaza negocierile cu spaniolul, de dragul a nu stiu ce comision.
:angry: