FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciuri Amicale în Vara 2007

«167891013»
weeezer12.07.2007 17:23

O minunatie golul 2 marcat de Dica... s-o tina tot asa si in campionat. In prima repriza cica Neaga a fost cel mai bun.

c.ronaldo1712.07.2007 17:24
si ce ai vrea sa planga?poate daca am fi vazut jocul si noi ne-am fi declarat multumiti...tu nu vezi nici meciul si esti si tare dezamagit nu?

Ti se pare ca sunt dezamagit? Nu, sunt chiar fericit. As putea spune ca zambesc in continuare. Ma bucur ca te intereseaza starea mea de spirit! :)

@weezer

Unde ai gasit rezumatul?

Later Edit: Am gasit!

AmuntBoy12.07.2007 17:35

Dap, este ff bine ca Dica este la 100%

Ne trebuie 1 atacant de careu in forma si 1 fundas central in forma

SebahSTEAUA12.07.2007 17:49

@c.Ronaldo mi s-a parut ca ai fost ironic la adresa lui Hagi.Ma bucur ca esti foarte fericit :) . Unde este rezumatu?

weeezer12.07.2007 18:05

Amandoua golurile mi se par pe fondul unor semigafe ale lui Cernea.

Dar totusi, Hagi a facut doar 2 schimbari, tot meciul??

c.ronaldo1712.07.2007 18:25
@c.Ronaldo mi s-a parut ca ai fost ironic la adresa lui Hagi.Ma bucur ca esti foarte fericit :) . Unde este rezumatu?

Sport.Ro

Alex_9112.07.2007 18:51

Eu nu am vazut meciul, ca nu am stiut de el, pentru ca "nemernicii" aia de la sport.ro nu mai zic cand are Steaua amicale!

Poate sa imi zica si mie cineva, cand are Steaua urmatorul amical?

weeezer12.07.2007 19:03

Stai tu linistit ca nu l-au dat pe Sport.ro!

Alex_9112.07.2007 19:06

Si meciurile amicale de pe 14 si de pe 16 vor fi televizate? Ca nici pe alea nu le-am vazut pe programul de la Sport.ro.

Daca nu vor fi televizate... o sa ne multumim si noi cu amicalul cu Charleroi! Imi doresc mult sa fie Steaua victorioasa! steag2

Dansan12.07.2007 19:38

Nu o sa inteleg NICIODATA de ce Hagi joaca cu Petre Ovidiu fundas...

Alex_9112.07.2007 19:42

Pentru ca nu s-a finalizat transferul lui Pulido( criticii zic ca nu o sa se finalizeze niciodata), si ca Golanski nu s-a acomodat cu echipa. Pulido e mai bun decat Golansky, si decat Ghionea si Goian, ca am cautat atatea informatii sa aflu si eu cine e Pulido... mi-a lasat o impresie buna!

Khalid12.07.2007 20:48

@Alex_91: tu auzi ce spui? Nu stii tu daca Pulido e mai bun decat Golanski, Goian sau Ghionea... si chiar daca ar fi mai bun, nu stii daca va da randament la Steaua. Poate Golanski va fi titular incontestabil la Steaua si Pulido va "pupa" banca de rezerve dupa 4 etape groaznice in Liga 1.

Eu nu spun ca e mai bun sau mai slab decat Golanski, Goian sau Ghionea, spun ca nu ar trebui sa tragem concluzii hazardate despre un jucator.

P.S: Nu mai postati ca sa fie ceva postat. Forumul asta va ajunge un fel de chat.

ktalyn12.07.2007 22:10

Am vazut si eu bijuteria lui Dica... un gol frumos care nu poate decat sa ma incante, insa nu pot sa'mi explic lipsa de concentrare in aparare(ma refer in primul rand la Goian) .

Hagi trebuie sa faca ceva cu fundasii, iar Cernea e cam depasit de situatie ....

Mai e timp pana la primul meci oficial, si daca apararea va da dovada de mai multa prudenta nu cred sa avem probleme cu Ceahlaul, respectiv Zaglebie...

c.ronaldo1713.07.2007 07:30
In fine, un nou meci in care probabil Hagi se va declara multumit. Astept sa vad cum a dat-o Dica.

Si asa a si fost:

"Am facut multe greseli"

Gheorghe Hagi s-a declarat multumit de jocul prestat de elevii sai, dar spune ca nu se poate baza pe tot lotul din cauza accidentarilor.

Sursa: Prosport

raducelbun13.07.2007 11:00
Am vazut si eu bijuteria lui Dica....un gol frumos care nu poate decat sa ma incante, insa nu pot sa'mi explic lipsa de concentrare in aparare(ma refer in primul rand la Goian) .

Hagi trebuie sa faca ceva cu fundasii, iar Cernea e cam depasit de situatie ....

Mai e timp pana la primul meci oficial, si daca apararea va da dovada de mai multa prudenta nu cred sa avem probleme cu Ceahlaul respectiv Zaglebie... ;) !!!

Nu prea inteleg care este cauza dar, in ultimul timp, Goian a inceput sa gafeze din ce in ce mai des. Se intampla ceva cu baiatul asta fapt ce nu este deloc de bun augur. Pe langa asta mai avem si ghinionul cu Ghionea despre doar putem spera ca, in momentul revenirii se va afla intr-o forma sportiva buna. Tocmai de aceea sunt de acord ca trebuie facut ceva si cu fundasii centrali.

Fata de marea majoritate a celor care posteaza aici eu cred ca avem probleme si in atac. O sa spuneti ca sunt nebun dar, cu trei atacanti de statura mica (Dica, Rica, Badea) si cu Iacob nu cred ca vom face fata. Personal, pe Dica nu-l vad jucand decat in spatele varfurilor, iar pe Rica un fel de extrema stanga, ceea ce nu se mai poarta, si probabil, tocmai de aceea Hagi il forteaza sa joace mijlocasi. Cand ma gandesc si la faptul ca Iacob este mare si cam atat... sincer ma cuprinde panica.

La mijloc, nu cred ca Bostina va putea juca in centru, sau ma rog, va juca dar nu va da randament asa ca si aici avem ceva probleme.

Va spun sincer ca nu sunt deloc optimist in ceea ce priveste noul sezon. Transferurile stagneaza iar startul competitiilor nu ne asteapta pe noi. In opinia mea Steaua are nevoie urgenta de un mijlocasi si un atacant.

raducelbun13.07.2007 11:49

Nici eu! In situatia asta, cu Ghionea accidentat, cred ca un cuplu Goian - Radoi ar fi mai potrivit.

IONUTZ-CIPRIAN13.07.2007 13:50

Acuma se vede ca avem deficit in cadrul fundasilor... meciurile nu prea m-au impresionat, astept meciurile oficiale!

forever_STEAUA13.07.2007 14:38

Meciul de prezentare al Stelei disputat in compania echipei belgiene Charleroi va fi transmis in direct de Pro TV vineri, 20 iulie, de la 20:30!

Dansan13.07.2007 17:44
Nici eu! In situatia asta, cu Ghionea accidentat, cred ca un cuplu Goian - Radoi ar fi mai potrivit.

Intr-adevar singura solutie viabila in momentul de fata pentru cuplul de fundasi centrali este Goian - Radoi. Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult este insistenta lui Hagi pe o pista gresita; in loc sa opteze pentru un cuplu de fundasi de meserie si care au mai si jucat impreuna in niscavai partide.

Lucrurile, asa cum remarcai si tu, nu sunt deloc roz... Daca pentru atac solutii mai sunt, la mijloc si in aparare stam de la... mediocru in jos...

Urgenta de gradul zero este insa in aparare + postul de portar, in opinia mea neacoperit corespunzator...

MadFroG13.07.2007 19:36

Pentru ca n-are solutii. Decat Baciu mai bine Ov.Petre!

Radoi va juca mijlocas pentru ca poate ordona mai bine jocul.

Ne trebuie URGENT un fundas central, altfel nu-l vad deloc bine pe Hagi.

robisteaua13.07.2007 20:13

Pai daca l-a luat cu el la Galatasaray atunci o sa-l bage titular si la Steaua! Slab de tot apararea in meciul cu Belchatow, Goe parca adormise la ambele faze iar Cernea "NO COMMENT", zici ca atrecut renul pe langa el asa l-a depasit Costily ala sau cum dracu il cheama, Alex Iacob asta nu cred ca o sa fie titular, asa ca trebuie adus un fundas central de valoare, se pare ca Pulido nu mai vine dar mai sunt si alte variante.

c.ronaldo1714.07.2007 16:12

Pentru partida amicalã cu Litex Loveci, Gicã Hagi a trimis în teren urmãtorul "11": Vîtcã- P. Marin, Ov. Petre, Baciu, Neșu- Bãdoi, Lovin, Croitoru, Coman- Gurițã, Iacob.

Un prim 11 foarte "subtirel"...

Dansan14.07.2007 16:17
Pentru partida amicalã cu Litex Loveci, Gicã Hagi a trimis în teren urmãtorul "11": Vîtcã- P. Marin, Ov. Petre, Baciu, Neșu- Bãdoi, Lovin, Croitoru, Coman- Gurițã, Iacob.

Daca este asa... eu unul nu mai inteleg nimic... in loc sa incerce cristalizarea unei prime formule de echipa se continua - zic eu intr-un mod PAGUBOS - cu experimente inutile, fapt ce va conduce cu siguranta la scaderea moralului jucatorilor in perspectiva partidelor dificile ce ii asteapta...

Anna love steaua14.07.2007 16:26

Pe ce site pot vedea si eu meciul cu Litex, ca pe sport.ro nu il da... spuneti-mi si mie va rog pentru ca vreau sa-l vad...

MadFroG14.07.2007 17:22

Astia in bold n-au ce cauta la Steaua!

«167891013»