FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciuri Amicale în Vara 2007

«1234513»
Parintele_Wiily03.06.2007 16:40

Mai, ce tot aveti cu Becali? Ganditzi-va ca de cand a venit Becali la echipa, Steaua a avut o ascensiune pe plan european de invidiat de multe echipe din Romania! De fapt, de toate echipele din Romania si nu numai! Asa ca lasati-l in pace!

Forza Steaua... trup si suflet pentru culori!

Danny03.06.2007 17:51

Sper sa ii vina lu Oli desteptaciunea divina in cap, si sa antreneze echipa foarte bine, si in primul rand, sa o faca tata o echipa(cu jucatori care sa se inteleaga foarte bine atat pe teren, cat si in afara lui), si atunci, atunci... NIMIC NU NE MAI STA IN CALE... si pe urma o sa avem Cupa CL in vitrina! :D

Wally03.06.2007 18:23

Avem deja CL in vitrina ;)... si cred ca acest exemplar va ramane singur...

Anais_stelistu03.06.2007 21:12

Sper sa fie multe cu echipe foarte puternice! Sa se bata cu echipe din Champions League sa vedem daca are valoare! Ca daca Borcea o bate pe Lyon face un bairam cat casa! Asa sa faca si Gigi Becali daca batem pe Inter Milano!

Cu Steaua PANA LA CAPAT! fular-campionii

Bogdan4Steaua04.06.2007 12:21

La cum arata si cum joaca echipa in acest moment, niste amicale tari ne-ar demoraliza complet. Practic ne-am face de rusine. Oli stie asta, si probabil ca prefera sa ne facem de ras doar in meciurile oficiale, nu si in cele amicale. Asa cum am mai spus, decat sa alegem adversari cu nume, sa ne vedem nivelul de moment, mai bine jucam cu adversari de doi lei, badarani, primitivi care intra la rupere. Poate mai aranjam un amical cu Tavria Simferopol... sunt sanse mari la o reeditare a bataii de anul trecut. Macar aparem si noi la TV. Nesu s-a antrenat timp de un an pentru a-si lua revansa in fata jucatorului care l-a alergat anul trecut. :roll:

axl2304.06.2007 12:24

@Bogdan

Da' atunci Nesu a dat primul si-apoi a luat-o la fuga. Barbateste. Doamne, ce m-a distrat faza aia!!!

Bogdan4Steaua04.06.2007 12:49

Nesu a dat dovada de mult curaj la acea faza. Totusi, anul acesta il are pe Gigel Coman prin apropiere. Si asa ex-bancaro-timisoreanul este expert la box. Gurita stie cum sta treaba. ;)

FinalaUEFA04.06.2007 14:15
Sper sa ii vina lu Oli desteptaciunea divina in cap, si sa antreneze echipa foarte bine, si in primul rand, sa o faca tata o echipa(cu jucatori care sa se inteleaga foarte bine atat pe teren, cat si in afara lui), si atunci, atunci... NIMIC NU NE MAI STA IN CALE... si pe urma o sa avem Cupa CL in vitrina! :D

O sa castigam CL din nou peste 100 de ani cand o sa loveasca un meteorit vestul europei si o sa ramana doar Makedonia GP, Birkirkara si ce alte prafarii or mai fi.

c.ronaldo1704.06.2007 17:06

Mie mi-a placut tactica "Becali" de cum se castiga UEFA Champions League: "Ei dau bara, apoi inca una, noi pe contraatac dam gol, apoi ei mai dau o bara, si vioala... am castigat Liga".

FinalaUEFA04.06.2007 17:13

:lol:

Prostia e infinita...

c.ronaldo1710.06.2007 12:26

Reunirea lotului are loc vineri, cand de altfel se va si pleca in primul cantonament, in Spania:

15 iunie: reunirea lotului

15-22 iunie: cantonament Valencia(Spania)

25 iunie: vizita medicala

25 iunie-6 iulie: cantonament Kaprun (Austria). Apoel Nicosia (29), Dnepr (1), FC Vilnius (4), SV Ried (5)

9-19 iulie: cantonament Mierlo (Olanda)

Danny10.06.2007 19:17

@c.ronaldo17'

Si amicalele astea or sa fie televizate pe undeva? Sau o sa ramanem cu ochii in soare?

Si o ultima intrebare, asa, pentru curiozitatea mea: cate BAN-uri ai luat pana acum pe forum? :D

c.ronaldo1710.06.2007 19:46

Ia-ma usor. Deci ca sa iti raspund: in primul rand ai sa ramai cu ochii in soare, caci meciurile nu sunt televizate, si in al doilea rand(chiar daca sunt OFF-Topic) am luat o data un ban de 3 zile parca, nu mai tin minte exact.

Danny10.06.2007 20:13

Te-am intrecut fara probleme si nu e ceva de lauda... dar nu stiu de ce tot se ia toata lumea de pe forumul asta de mine, daca sunt mai mic decat ei nu inseamna ca sunt si mai prost... in fine.

In legatura cu meciurile amicale netelevizate... nu ar trebui sa trimitem pe cineva de la fcsteaua.ro la amicale sa faca un articol despre fiecare meci, sau sa trimitem pe cineva de la AISS? :D

FinalaUEFA10.06.2007 20:41

Asa-s oamenii, Danny stai linistit. Sunt obisnuiti sa faca discriminari, in legatura cu aproape orice: religie, culoare, varsta, tara, etc. :D

In legatura cu meciurile de pregatire, eu cred ca vor avea o importanta nula. Sezonul viitor vom avea o lupta mult mai importanta decat cu Dinamo, Rapid, Bragadiru' si celelalte echipe. Sezonul va fi pierdut din cauza oierului. Trebuie dat jos si trimis departe in Siberia! Caci asa nu se mai poate...

I.N.Money11.06.2007 00:38

Daca vom avea parte de amicale televizate, probabil cei de la TV Sport(Sport.ro) vor fi cei care le vor difuza. Desi ma indoiesc profund ca vom avea parte de asa ceva.

FinalaUEFA11.06.2007 07:45

Pai, cum ma, eu, Gigi Becali sa va dau eu meciuri la TV? Pai cum da, mai baiatule sa vezi tu ce face Olaroiu cu echipa mea, pai tu cine te crezi ma, baiatule? Fac suporterii echipa de-acuma? Ne jucam de-a Steaua? Daca nu va convine, la revedere n-am nevoie de suporteri bagabonzi.

Bogdan4Steaua11.06.2007 08:36

Meciurile nu vor fi televizate pentru ca "marele" tactician Oli se teme ca adversarii i-ar putea citi jocul genial. Si anul trecut a experimentat sistemul 4-3-3 departe de ochii lumii, si rezultatele au fost "excelente".

A observat ulterior ca adversarii i-au ghicit jocul, putand obtine cu usurinta un punct de la noi, sau chiar sa ne invinga. Ei bine, in acest an Oli s-a gandit sa faca progrese. Echipelor mici le va fi foarte greu sa ne mai invinga. Evident, la egal ne putem astepta. Va dezvalui eu in premiera plusurile tactice din acest an: daca in sezonul trecut fundasii centrali bubuiau baloane direct pe varfuri, anul acesta vom progresa. Si fundasii laterali vor face acelasi lucru. Asta da manevra, nici Mourinho nu are atata imaginatie.

Oricum, mijlocul va fi unul de vis: Banel, Lovin, Ov. Petre si poate Gigel Coman, daca avem noroc. Indraznesc sa spun ca e cel mai tehnic mijloc din Liga 1. Atunci cand nu vor iesi cu mingea in aut, cei patru vor urmari cu o tehnica sclipitoare baloanele care se vor plimba pe deasupra lor. In cazul acestora, mi-e teama de accidentari. Va dati seama ca vor face febra musculara la gat.

FinalaUEFA11.06.2007 09:02

LOL :-D

Danny11.06.2007 10:19

Ce tampenie, cum sa nu dai mai meciurile amicale la TV? De parca ar avea Oli vreo tactica... singurul lucru care ii invata pe jucatori e sa alerge dupa minge ca musca fara cap, de aia avem si atatea accidentari, ca se mai lovesc unii de atii, vai de ei...

cristi_mold12.06.2007 18:36
in primul rand ai sa ramai cu ochii in soare, caci meciurile nu sunt televizate,

Daca am avea o televizune proprie ar fi televizate. Dar asta este o alta discutie

c.ronaldo1712.06.2007 18:49

Se auzea ceva de Becale TV.

bodanelu12.06.2007 19:36

NU multumesc, nu vreau un post unde sa-l vad toata ziua pe cioban! :)

Danny13.06.2007 18:39

Ba da ar fi misto sa fie un post unde sa il vedem non stop pe Gigi, ca pe urma avem de cine rade!

Cred ca ne-am interna la cate gafe am auzi de la el.

vlad stelistu15.06.2007 19:16

Mdea, cam asa ceva, dar o sa-ti vina rau daca te uiti la el non-stop!

«1234513»