FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciuri Amicale în Vara 2007

«123413»
c.ronaldo1730.05.2007 04:34

Bai in pana mea, parca am juca cu Barcelona sau Liverpool, nu cu Dnepr. Cine-i dnepr, a luat vreun campionat sau cupa in Ucraina? Nici macar in primavara din UEFA nu am vazut-o. Daca nu ma insel, nici in grupele UEFA nu a intrat. Si parca e antrenor Benitez sau Ferguson.

axl2330.05.2007 05:06
2 luni fara fotbal? :o

Pana pe 28 iulie! :(

Ce ma fac? Macar ma consolez ca o sa discut tot timpul despre transferurile pe care o sa le faca Steaua vara asta! :P

Anul trecut, in aceeasi perioada, parca turbasem, faceam record de post-uri. Noroc cu daffy, ca mergea la amicalele din Cipru si ne povestea si noua.

Kame30.05.2007 09:47

Vom juca vreun amical pe Ghencea? Ca nu mai suport, vreau sa merg la meciuri

Pana in iulie...

c.ronaldo1730.05.2007 10:41

Amicale in Ghencea nu cred. Ultimul parca a fost cu Modena(Italia) scor 0-0, cand a debutat Hamutovski la noi.

FinalaUEFA30.05.2007 13:04

Jucam cu Inter la ei, dupa ce ne-o luam 3-0 sec mai si rad de noi a doua zi, la plecare, cand ne vad "Boeingul Berbecali". Vai de noi, iar super amicale. Ceva echipe decente nu exista pe lume? Echipe mai competitive.

La imaginea Stelei, de rahat, indiferenta sau inexistenta(ca, cine stie de noi?) o fi greu sa faci amicale cu un Groningen, Heerenven, Parma, Livorno, ceva echipe nu grozave dar competitive. Bagam ori cu echipe foarte slabe, ori cu echipe foarte bune. (Inter) La valoarea noastra, ce am putea castiga de la un meci cu Inter? Invatam cat de greu faci posesie 40%, cat de repede se pot primi golurile, cat de frumos da Adriano hattrickurile? Poate un schimb de tricouri, daca indraznesc sa se apropie de mirosul de branza imputita a lui Becali. Totul e varza.

stelist24/2430.05.2007 13:18
fularsteaua2fular-campionii
Vreau un meci al Stelei la Chisinau :(
steaua_campioana30.05.2007 13:47
Bai in pana mea, parca am juca cu Barcelona sau Liverpool, nu cu Dnepr. Cine-i Dnepr, a luat vreun campionat sau cupa in Ucraina? Nici macar in primavara din UEFA nu am vazut-o. Daca nu ma insel nici in grupele UEFA nu a intrat. Si parca e antrenor Benitez sau Ferguson.

Benitez nu e la Chelsea sau la Manchester? Ferguson nu e tot pe acolo? Mi se pare... n-am idee!

forever_STEAUA30.05.2007 14:37

@steaua_campioana

OFF TOPIC: c.ronaldo17 a vrut sa fie ironic... Intentia conteaza... La Dnepr e antrenor Oleg Protasov, stii, fostul antrenor al Stelei. Se pare ca pe langa Elton, i-am mai descoperit o "buba" lui c.Ronaldo: Protasov! :twisted:

Benitez e la Liverpool, nu la Chelsea sau Manchester. La Chelsea e Mourinho, iar Ferguson e tot pe acolo, adica la Manchester.

Virgil30.05.2007 14:46

...Arsene Wenger în continuare la Arsenal...

c.ronaldo1730.05.2007 15:24
Benitez nu e la Chelsea sau la Manchester? Ferguson nu e tot pe acolo? Mi se pare... n-am idee!

Benitez -> Liverpool

Ferguson -> Man.United

cristi_mold31.05.2007 12:22
La imaginea Stelei, de rahat, indiferenta sau inexistenta(ca, cine stie de noi?) o fi greu sa faci amicale cu un Groningen, Heerenven, Parma, Livorno, ceva echipe nu grozave dar competitive. Bagam ori cu echipe foarte slabe, ori cu echipe foarte bune. (Inter)

De cativa ani incoace noi facem amicale cu echipe de mana a treia. Si apoi vine Oli si ne zice ca "rezultatele din amicale nu sunt concludente pentru ca jucatorii nu s-au putut concentra la maxim". Pai cu descultii astia cu care jucam noi cum pana mea sa te concentrezi? Ca si daca jucam cu echipa de juniori ii batem. Sa fi seriosi, Dnipro este cam singurul adversar al Stelei in aceasta vara. Restul sunt asa, de umplutura.

PS : Exclud aici Interul, insa nu cred ca ei vor juca cu vedetele.

ShoBo01.06.2007 09:57

Ar trebui sa joace cu echipe mult mai puternice decat Groningen...

FinalaUEFA01.06.2007 12:00

Citeste mai sus ce am zis despre Inter...

Parerea mea e ca trebuie inceputa pregatirea cu o echipa slaba rau din Armenia, Feroe , etc. :D si continuata cu 3 echipe... de exemplu: Heerenven, Livorno, Athletic Bilbao si terminata pauza competitionala cu un amical pe Ghencea cu o echipa foarte buna dar nu mare, cum ar fi Fiorentina.

Dar, ma rog...

Dj01.06.2007 18:13

Mi se par echipe alese excelent pentru a juca amicale... se potrivesc pentru pregatirea echipei!

Amicalele se joaca cu echipe putin mai slabe... nu cu unele mult mai bune... ca te bat alea de nu te vezi si... ce moral mai ai pentru inceputul de sezon?

c.ronaldo1701.06.2007 18:26

Si in plus cu echipele mari jucatorii depun efort mare, iar cand incepe campionatu' nu mai au vlaga in ei.

Danny01.06.2007 18:42
anul trecut, in aceeasi perioada, parca turbasem, faceam record de post-uri. noroc cu daffy ca mergea la amicalele din cipru si ne povestea si noua.

Cine e Daffy? E vreun moderator de pe site, sau e vreun d'asta care intra pe forrum si povesteste amicalele? :D

axl2301.06.2007 19:19

Daffy e un d'asta de intra pe forum si povesteste amicalele.

bogdane, ma omori, imi strici toate ironiile!!!!

bodanelu01.06.2007 19:53

Are 15 ani... intelege-l. :D

FinalaUEFA01.06.2007 20:00

Danny e om model pentru 15 ani. Si eu am 15 ani si n-ati vrea sa va povestesc cum stau treburile la scoala... :lol:

axl2301.06.2007 20:02

Cand aveam eu 15 ani nu-mi filmam profesorii in timp ce altii faceau misto de ei, nu spun ca aveam un respect profund pentru toti dar unii chiar erau demni de respect.

FinalaUEFA01.06.2007 20:11

Stai linistit aia nu e nimic... imagineaza-ti cum e cand ai in clasa unul care se mandreste zi de zi ca ar conduce masina lui taica-su, barfe la o "samanta" in parc dupa ore(ca deh, nu poti fi taran sa te duci acasa si sa nu mai asisti la prostii) de genul doi din clasa vor sa se *** dar fetei ii e frica, nu stiu cine fumeaza, nu stiu cine de la alta clasa a [...] de la x-escu :lol: :lol: etc.. Fumatori, bautori de bere(asta-i chiar adevarat). Minim o injuratura din 3 in 3 cuvinte... scuze ca ar trebui sa pun tampeniile astea pe forum, dar asta-i viitorul tarii asteia care e deja de rahat!(scoala cica-i printre cele mai bune din Bucuresti).

c.ronaldo1701.06.2007 20:17

Ma ierati si pe mine de OFF Topic, dar trebuie sa fac o rectificare. Acesta e viitorul oamenirii, nu numai al Romaniei. Si in tari ca Spania, Italia, Anglia sau S.U.A. se fac astfel de magarii.

Bogdan4Steaua02.06.2007 01:28

Pregatirea din iarna a reprezentat un esec total. "Marele" tactician Olaroiu a exprimentat un 4-3-3 pe care nu l-a mai folosit, stricand in buna masura relatiile de joc, bulversand jucatorii. Au rezultat esecurile categorice din Europa, umilinta in fata cainilor, meciurile execrabile din deplasare si eliminarea din Cupa Romaniei. Pe final "ne-am revenit" impotriva unor echipe retrogradate, deasupra noastra planand tot felul de "dubiosenii".

Probabil ca acum nu isi va mai asuma astfel de riscuri. Miselul vorbea la Fanatik Show despre integrarea lui Elton in echipa in aceasta perioada, dar acum tace malc si priveste cum Becali isi bate joc de brazilian, indepartandu-l de la Steaua.

In loc sa jucam cu adversari care se respecta, dam de tot felul de echipe mici care vor intra la rupere... probabil ca ne vom alege cu zero exprienta si cu infirmeria plina. Protasov ii va preda lui Oli o lectie de tactica in meciul direct.

FinalaUEFA02.06.2007 15:15

Dica a fost parca accidentat de un jucator de la tineretul Sienei... no comment... :|

Wally02.06.2007 17:41

Dica s-a accidentat singur, nu a fost accidentat de nici un jucator...

«123413»