FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rezistența la Becali

«1345678»
AdrianUltras2517.05.2007 13:46

vreau sa fac un apel la suporterii stelisti de pe acest site care sunt din Bucuresti

mergeti sambata la stadion

si incurajati pe Elton si Thereau!!!

aratati-i ciobanului ca nu vrem ca cei 2 sa plece din Ghencea!

trebuie sa ii incurajam si pe ei si pe restul jucatorilor

ciobanul isi bate joc de munca lor

daca sunteti din Bucuresti

incercati sa mergeti la stadion

si spuneti si la alti stelisti

mergeti pentru Elton si Thereau si pentru restul baietilor

in curand vor mai pleca si altii

nu numai cei 2

va urma Iacob

Dica

Goian

o sa vedeti

o sa vina la Steaua caramarin ca sa intregeasca familia Olaroiu

iar Neaga e adus doar ca sa se puna Gigi bine cu noi

in momentul de fata Thereau e cel mai bun atacant pe care il are sau il poate lua Steaua

nu trebuie sa plece

sa nu credeti ca venirea lui Neaga ar putea inlocui golul lasat de plecarea francezului

il iubesc si respect mult pe Rica

dar Cyril e mult mai bun

si la 24 de ani mai are multe de zis

Becali e un nimic

nu merita bagat in seama

injuraturile nu merg

eu propun ca la stadion sa se strige altceva

ceva care sigur o sa il doara

"Nu te vom vota!"

asta sa se strige

dar mai ales incurajari pentru acesti 2 baieti pe care ciobanul vrea sa ii dea afara

sa le aratam ca ii iubim

si ca nu vrem sa plece

nu e o gluma

cei doi sunt foarte aproape de a parasi Ghencea

si alaturi de ei vor pleca si alti fotbalisti foarte importanti pentru echipa,fotbalisti de nationala

ariell17.05.2007 13:59

Pentru cei care sunt in Bucuresti ar fi intr-adevar un gest frumos daca s-ar strange cateva sute cateva mii, si chiar daca pe stadion nu se poate intra, sa mearga si sa incurajeze echipa, pe Elton pe Thereau, si sa ii transmita si lui Jiji ca daca pe stadion nu avem voie, asta nu inseamna ca l-am uitat, ca o sa uitam sau o sa il iertam pentru atitudinea de care da dovada.

Ar fi intr-adevar frumos daca v-ati duce sa scandati pebtru baieti.....

bodanelu17.05.2007 14:03

ce vad eu pe aici...

1) toata lumea e impotriva lu` Becali ca vrea sa-i vanda pe cei doi. dar cand a terfelit numele Stelei in noroi, purtand fular spurcat la gat, a facut-o pentru Steaua nu?

2) o mare parte faceti apel catre AISS. Dar ati citit macar ce scrie pe www.AISS.ro la sectiunea inscriere?

AdrianUltras2517.05.2007 14:09

Bodanelu

sunt impotriva ciobanului de ani buni

am fost alaturi de el chiar la inceput

cand a venit la Steaua

pentru ca credeam ca e mare salvator si ca o sa bage bani

m-am inselat

a facut mult mai mult rau decat bine

nu cred ca e cineva aici care sa fie pro-Becali

nu cred ca e Stelist adevarat care sa fie pro-Becali

acum sper sa ma inteleaga si pe mine acei suporteri ai Stelei pe care i-am injurata cand strigau pe stadion "Gigi Becali" ca sa ii faca pe plac ciobanului

si sper sa inteleaga si lumea de ce sunt suporterii stelisti asa de suparati

ca sa nu mai faca din ultrasi criminali

presa romana e de rahat

ei l-au facut pe Gigi ceea ce e acum

doar noi suporterii mai putem face ceva

bodanelu17.05.2007 14:14

nu ma refeream la tine.. dar cei care l-au sustinut dupa ce a purtat fular spurkat, ca a facut-o pentru Steaua, acum il F** in c** ca doar vinde niste jucatori. Intradevar, e grav faptul ca vrea sa-i vanda, dar la fel de grav e si ca a purtat acele culori spurkate... trebuia huiduit de atunci, nu de acum, de cand isi arata adevarata fata si interesele...

thunderz17.05.2007 14:16

Trebuie sa facem ceva urgent pentru ca retardu si analfabetu d Gigi sa nu ii vanda pe Thereau si Elton ca neam nenorocit p viatza

poarte ca il avem p Dica si o sa ii avem si p Neaga buga si badoi dar fara Elton Thereau si Janker nu mai facem nimic asa ca parerea mea e ca trebuie sa ii convingem p jucatori sa ramana ca nu o sa le dea Jiji bani pentru clauza ca sa ii dea afara si ei or sa ramana la Steaua oricate oferte ar avea

AdrianUltras2517.05.2007 14:19

Bodanelu

acei "suporteri" care l-au sustinut dupa ce a facut spurcaciunile alea cu fularele rivalelor nu sunt suporteri ai Stelei

nu au cum sa fie

un suporter stelist adevarat nu ar da niciodata onoarea pe bani sau performanta

daca poate fi numita performanta ceva care nu are onoare

aceia nu sunt suporteri

sunt doar oameni care tin doar cu echipa care castiga

probabil ca anul trecut erau Stelisti iar anul asta dinamovisti

AdrianUltras2517.05.2007 14:21
Trebuie sa facem ceva urgent pentru ca retardu si analfabetu d Gigi sa nu ii vanda pe Thereau si Elton ca neam nenorocit p viatza

poarte ca il avem p Dica si o sa ii avem si p Neaga buga si badoi dar fara Elton Thereau si Janker nu mai facem nimic asa ca parerea mea e ca trebuie sa ii convingem p jucatori sa ramana ca nu o sa le dea Jiji bani pentru clauza ca sa ii dea afara si ei or sa ramana la Steaua oricate oferte ar avea

buga si badoi sunt niste expirati

Dica e doar un om

si Neaga la fel

Iacob sigur va pleca

repet

eu il iubesc si respect pe Neaga foarte mult

dar Thereau e cu mult peste el

e cu mult peste tot ceea ce se numeste atacant si provine din Romania

asta e adevarul!!!

ariell17.05.2007 14:32

DRUMUL SPRE Steaua

Iata o descriere succinta a teleneovelei Jiji la Steaua, din pacate marcata de la bun inceput de perversitatea si viclenia razboinicului luminii si nu numai a lui

"Gigi pricopsitul"

Pe 18 ianuarie 2000, Miticã Dragomir se lãuda cã-i va împãca pe frații Becali cu Victor Pițurcã și l-a promovat pentru prima datã într-un ziar pe Gigi Becali: "Cel ce a început aceastã acțiune este Gigi Becali, pricopsitul, multimiliardarul prieten al lui Piți și vãr bun cu frații Becali. Misiunea mea și a lui Viorel Pãunescu este sã-l înduplecãm pe Piți, iar a lui Gigi Becali sã-l înduplece pe Giovanni".

"Nu urmãresc sã preiau Steaua!"

Gigi Becali oferea primul sãu interviu unui ziar pe data de 2 iulie 2000. Prilejul era oferit de proaspãta sa cooptare în Consiliul de Administrație al Stelei. "Vreau sã se știe din capul locului cã eu nu urmãresc preluarea Stelei, așa cum o spun unii și alții. Eu am bani mulți și vreau sã ajut Steaua, nu sã obțin profit de pe urma ei. Voi împrumuta cu bani clubul atunci cînd nu sînt de-ajuns și-i voi recupera de la conducere fãrã sã cer un leu în plus", promitea Becali.

Prezentat pe ritmuri de Beatles

Pe 1 august 2000, Steaua își prezenta lotul la Sala Rondã a Hotelului Intercontinetal. Înainte ca jucãtorii sã aparã pe rînd în fața presei, prezentatorul galei a dat citire listei cu cei mai importanți sponsori ai echipei pentru sezonul 2000-2001. Pe acordurile melodiei "Free as a bird" (Liber ca o pasãre) a formației Beatels, Gigi Becali a pãtruns în scenã alãturi de reprezentantul BCR.

"Era un fel de chibiț"

Laurențiu Roșu juca încã pentru roș-albaștri cînd Gigi Becali a început sã se apropie de Steaua. "L-am vãzut pentru prima datã la o petrecere datã de club. Apoi, a început sã vinã la stadion. Nu avea nici o funcție, așa cã nu se bãga în chestiile ce țineau de echipã. Era un fel de chibiț. Înainte de meciuri îl suna pe colegul meu de camerã, Sabin Ilie, și îi spunea: «Bãi, dacã dai gol cu ãștia îți dau atît!"». Sabin a intrat în jocul lui și chiar îl întreba înaintea etapei: «Cît îmi dai dacã marchez mîine?». Cînd am plecat afarã mi-a spus sã nu o fac pentru cã vrea sã construiascã o echipã mare la Steaua. Oricum, nu am crezut vreodatã cã va ajunge președinte la Steaua".

"Cînd l-am cunoscut eu era în umbra domnului Pãunescu și trecea drept un prieten al clubului. Nu mi-aș fi imaginat vreodatã însã cã el va deveni patronul Stelei"

Jean Vlãdoiu

80% dintre români știu, conform Institutului Național de Statisticã, cine este Gigi Becali

1994

Prima tentativã

Becali susține cã prima sa încercare de a face afaceri în lumea fotbalului a fost tentativa de-a-l achiziționa pe Radu Niculescu. "Prin '93-'94, Giovanni m-a luat și m-a dus la Sibiu sã mi-l arate pe Radu Niculescu, un fotbalist despre care el mi-a zis cã va ajunge departe, cã e cel mai promițãtor și cã ar merita sã-l cumpãr pentru cã am bani mulți. Nu l-am luat pentru cã era scump și nu mi s-a pãrut o afacere bunã". Ulterior, Niculescu a ajuns de la Sibiu în Bãnie, Universitatea plãtind pentru el aproape 500.000 de dolari, ceea ce a însemnat mulți ani recordul în materie de transferuri interne.

"Se îmbrãca dupã Pițurcã"

Unul dintre foștii jucãtori ai clubului din Ghencea spune cã în vremea cînd dãdea tîrcoale Stelei, Gigi Becali se îmbrãca prost: "Nu se putea spune cã are bani. Dacã l-aș fi vãzut la stadion, i-aș fi dat autograf, nu bunã ziua". Apoi, dupã o vreme petrecutã alãturi de Victor Pițurcã, vestimentația lui Becali s-a îmbunãtãțit: "A început sã se îmbrace precum Pițurcã. Purta Pițurcã maletã pe sub sacou, purta și Gigi. Doar cã nu-i plãcea sã aparã tot în negru și purta bluze deschise".

Gigi în 2000

- A uimit în Ghencea prin felul în care mînca: repede, cu ambele mîini și fãrã tacîmuri

- ªi-a adus rudele în lojã, iar acestea jucau cãrți în timpul meciului

- A inventat cardul "Punga cu bani", prin care plãtea jucãtorii

- Hainele nu-i trãdau averea

- Avea un singur bodyguard, o namilã de ucrainean

Acționar de-o noapte la Onești

Înainte de a intra în CA al Stelei, Gigi Becali a încercat sã preia pe FC Onești. Președintele moldovenilor de atunci, Nicolae Puiu, povestește: "Eu îl cunoscusem la meciul Stelei cu West Ham. Ulterior a venit în vizitã la Onești, am vorbit despre posibilitatea de a lua clubul, dar a renunțat rapid. Era prea micã echipa pentru gustul lui". Totuși, conform gurii tîrgului din Onești, Becali ar fi investit ceva în urbea moldoveanã. O prostituatã s-a lãudat la cîteva luni dupã trecerea patronului stelist cã Becali i-a plãtit serviciile cu 100 de dolari.

"Taci, cã tu nu știi sã vorbești!"

Pe 20 septembrie 2001, Steaua a jucat în Elveția contra lui St. Gall. Din delegația care s-a deplasat atunci în Þara Cantoanelor a fãcut parte și Gigi Becali. Era considerat omul cu banii, nu omul cu vorba, ziariștii prezenți la fața locului afirmînd cã Viorel Pãunescu și Victor Pițurcã i-ar fi spus la un moment dat: "Gigi, tu nu te mai bãga sã vorbești pe-aici cã nu te pricepi! Lasã-ne pe noi!"

"Azi sînt idolul tinerilor!"

În aceastã posturã se vede Gigi Becali dupã ce dintr-un necunoscut a devenit patronul Stelei

- Domnule Becali, ce v-a determinat sã investiți în 2000 la Steaua?

- A fost în primul rînd ambiția mea de a deveni celebru. Recunosc asta.

- Cine v-a atras lîngã echipã?

- Dumitru Dragomir, Victor Pițurcã și Viorel Pãunescu au avut cîte un merit. Miticã Dragomir chiar mi-a spus : "Bãi, Gigi, dacã ești patron la Steaua, ești mai mare decît președintele României. Ascultã-mã cã eu sînt deștept! E cel mai mare lucru pe care îl poți face". Pițurcã și Viorel Pãunescu mi-au promis cã vom face treabã bunã împreunã și m-am alãturat lor. Oricum nu m-au luat de bãiat bun, ci pentru banii mei.

- Ce diferențã este între Gigi Becali de acum 5 ani și cel de astãzi?

- M-am schimbat mult în bine pentru cã am devenit un idol pentru tinerii din România. Sînt un exemplu de succes în viațã și deci nu mã mai pot purta oricum.

- Dacã ar fi sã dați timpul în urmã, ați fi fãcut alți pași?

- Da, aș fi investit de 10 ori mai mult.

Renegat de cei ce l-au "nãscut"

Cei care l-au atras în fotbal pe Gigi Becali refuzã sã mai discute despre el în acest moment

La finalul anului 1999 întreaga Românie era cuprinsã de febra jocului de bingo, serialul "Tînãr și neliniștit" se apropia de episodul 1000, un ziar de sport costa 2.500 de lei, iar cel mai fierbinte subiect al momentului era conflictul dintre antrenorul "naționalei", Victor Pițurcã, și cei mai importanți jucãtori ai sãi, Hagi și Gicã Popescu.

Acest scandal a fost, probabil, evenimentul cu cele mai multe urmãri asupra fotbalului românesc al ultimilor ani. Unul dintre aceste efecte a fost și apariția lui Gigi Becali în pesiajul Diviziei A.

Drumul sãu de la stadiul de ilustru necunoscut pînã la cel de patron al celei mai titrate echipe din România a fost deschis, așa cum și singur recunoaște, de trei persoane: Victor Pițurcã, Dumitru Dragomir și Viorel Pãunescu

ariell17.05.2007 14:36

Asta asa ca sa stim cui sa mai "multumim" pentru ca am ajuns unde am ajuns acum, auzi la el "idolul tinerilor", niste mizerii de oameni,

Ca sa scapam de Jiji trebuie sa scapam de tot LPF-ul si FRF-ul, toti sunt o apa si un pamant, si singurul lor interes e banul.

Si cum poti sa ii scoti mai simplu decat din fotbal si din politica?

Mi-e greata

AdrianUltras2517.05.2007 14:44
Asta asa ca sa stim cui sa mai "multumim" pentru ca am ajuns unde am ajuns acum, auzi la el "idolul tinerilor", niste mizerii de oameni,

Ca sa scapam de Jiji trebuie sa scapam de tot LPF-ul si FRF-ul, toti sunt o apa si un pamant, si singurul lor interes e banul.

Si cum poti sa ii scoti mai simplu decat din fotbal si din politica?

Mi-e greata

in acest moment singura noastra arma e vorba

atat

si injuraturile nu ajuta

ca il intarata mai mult

ciobanul trebuie lovit acolo unde il doare

e "idolul tinerilor"?

vrea voturi ca sa fie presedinte?

atunci o singura scandare ar trebui sa fie pe stadion:

"NU TE VOM VOTA!"

bobochyka1717.05.2007 14:45
SSK... pana acum am fost in mare parte de acord cu ideile tale... dar aici ne despartim... sunt mult prea nervos fata de acest articol pentru a imi putea face ordine in idei, dar o sa incerc sa zic cum vad eu ca vor evolua lucrurile. nu ma indoiesc de bunele tale intentii si iti respect parerea dar sunt in total dezacord cu teoria rezistentei pasive.

1. NU pot sa fiu de acord cu solutia ta pentru ca este pur si simplu nerealista. cum crezi tu ca poti controla diverse specimene sa nu se duca la Becali si sa se gudure pe langa el, in vazul presei, pentru diverse beneficii sau pur si simplu de aiurea, pentru ca atat ii duce mintea??? si sa zicem prin absurd ca reusim sa-i implicam in aceasta rezistenta pasiva pe toti cei din stadion. crezi ca n-o sa-si aduca oamenii din partid care sa faca spectacolul asta de prost gust? nu trebuie neaparat sa ne scoata pe noi din stadion pentru a ne inlocui... o poate face din mers.

2. Becali nu ar intelege si nu s-ar prinde de rezistenta noastra pasiva. in momentul in care e huduit de 20000 de persoane, el zice ca e iubit de 5 milioane de suporteri din tara... tu pe asta crezi ca o sa-l impresionezi printr-o "relatie tacit ostila"???

3. zici ca nu trebuie sa continuam cu atitudinea fatis ostila pentru a nu suferi echipa. eu iti zic ca in fiecare minut in care Becali e inca patronul Stelei, Steaua noastra sufera mai mult decat daca noi incercam sa ducem un razboi cu ciobanul. sufera in tacere!

poate nu am inteles eu exact cum functioneaza teoria ta si cum o sa-l afecteze pe cioban. nu ma intelege gresit, nici eu nu vreau sa-l mai injuram. ne coboram intr-un fel la mintea lui daca facem asta... dar cand vezi ca asta e ce-l deranjeaza mai mult, e greu sa te abtii. in viziunea mea... pentru a continua razboiul trebuie sa gandim practic.

ce cauta el la Steaua? imagine si doar atat. nu il intereseaza gloria, istoria sau altceva. el vrea politica. prin urmare eu zic ca acolo trebuie lovit cel mai tare. in loc de injuraturi putem face manifeste, mesaje si cantece prin care sa exprimam niste idei destepte si care sa loveasta la tinta. tot ce face el prost in fotbal la Steaua... si face multe... le putem transpune in politica si asta o sa-l doara... daca prin ele reusim sa lovim in imaginea lui

- vine cu 40 de gorile la meci. asa o sa faca si daca ajunge in parlament si e contestat de populatie? trimite dulapurile cu chip de oameni la demonstratii? (din motivul asta eu cred ca e cat de cat safe sa protestam fata de el, pentru ca cel putin la vedere nu poate face gesturi razboinice)

- cumpara meciuri. o sa cumpere si parlamentari?

- nu accepta parerile altora si face cum il taie capul daca ajunge in cine stie ce pozitie tot el o sa gandeasca strategiile?

- ii place cultul personalitatii. cine e defapt comunistul??

in alta ordine de idei, trebuie sa lucram la imaginea noastra. lasam la o parte injuriile, lasam la o parte bataile(pentru ca oricum pentru binele fenomenului trebuie luate niste masuri) si incercam sa ne facem cunoscuta adevarata noastra pregatire. cum ar arata peluza plina de steaguri pe 2 bete... in care fiecare membru sa aiba trecut un mini-cv... "anul III la facultatea x", "avocat", "angajat in sectorul bancar", "ziarist" si tot asa... si mesaj mare pe gard "Gigi, tu in afara de bani... ce pregatire ai?"... ca tot ne face in toate felurile

e greu sa continuam razboiul, pentru ca nu o sa mai avem meciuri o perioada... dar se poate continua de la distanta, virtual... putem sa tinem cat de cat in priza lumea pana la urmatoarea ocazie prin raspandirea de manifeste, prin graff-uri, stencil-uri care sa prezinte marile lui realizari. putem sa facem o recapitulare cu tot ce a facut el la Steaua, incepand de la episodul cu Malonga, bategarzii in peluza, trecand prin faza cu Steaua crestina si terminand chiar cu intentia de a da toti jucatorii straini. prea repede uitam unele chestii, dar am increderea ca daca le reamintim... o sa se aprinda beculete in mintea a din ce in ce a mai multi oameni. chiar daca o sa fie pauza competitionale, o sa fie probabil nemultumiri legate de abonamente si altele... se poate face si un mitig daa suntem cu adevarat hotarati sa incercam sa scapam de el. eu am impresia ca se merge pana la un anumit punct, pentru ca multi desi il urasc pe cioban, sunt speriati de perspectiva a cativa ani mai putin buni in planul performantelor... dar nu ne gandim ca poate peste 50 de ani, tocmai acesti ani de dupa Becali, chiar daca ar fi mai grei... ar fi priviti ca cea mai mare performanta a Stelei. triumful spiritului in fata performantelor false

Becali o sa plece de la Steaua doar cand o sa aiba mai mult de pierdut decat de castigat... si in mare parte, eu zic ca treaba asta depinde si de noi

Ai dreptate pentru ca daca suporterii nu fac nimic pentru a-l impiedica pe Gigi sa-i vanda pe Elton si pe Thereau, si daca nu fac nimic pentru a provoca plecarea lui de la Steaua, nimeni nu o va face deoarece suporterii sunt singurii interesati de aceste 2 aspecte.

E adevarat ca in prima instanta, cand te gandesti sa-l impiedici pe Becali sa-i transfere pe cei 2 spui ca nu poti, nu ai cu ce si nu ai cum sa faci lucrul asta, dar ar trebui privit dincolo de sintagma "NU POT" si gandit ce, cine si cum ar putea sa-l faca pe cioban sa renunte la transferuri. Spun asta pentru ca acel "ce, cine, cum" exista (trebuie doar cautat) deoarece fiecare are un punct sensibil, un lucru, cineva sau ceva care sa-l faca sa-si schimbe parerea. Nimemi nu e imbatabil si nimeni nu are libertate absoluta asa ca nu vad de ce pe Becali nu ar putea sa-l opreasca nimeni sa distruga Steaua.

In ceea ce priveste plecarea lui de la Steaua sunt de acord cu variantele pe care le propui. Legat de pauza competitionala care se apropie s-ar putea face ceva pentru a continua protestul. De exemplu, am vazut ca au aparut tricouri cu "eu nu te votez!" sau ceva de genul asta, si cred ca s-ar putea face astfel de tricouri si cu mesaje la adresa lui Becali legate de performantele lui nu prea marete la Steaua, dar care sa loveasca in cariera lui politica.

Di@n@17.05.2007 14:58

NU IL MAI SUPORT .... este tampit .....dupa ce ca nu stie ce vrea mai depaseste si limita bunului simt :-x :-(

Sper sa nu aiba prea mult de suferit echipa de pe urma lu asta

fularsteaua2fular-campionii

ariell17.05.2007 15:05

Ar fi interesant de facut un banner: Gigi Becali-P.N.G= Gigi Becali- PERSONA NON GRATA ( in Ghencea), :D

Veniti si cu alte idei....

Lionheart17.05.2007 15:20

Bai baieti, s-aude p-alte forumuri de un miting la Universitate al suporterilor Stelei,sambata,impotriva ciobanului jegos!!!

Stie careva ceva???

E real????

shack3r17.05.2007 15:26

Nu prea avem sanse,mai ales ca se va sfarsi curand campionatul.Insa merita incercat.

Si,off-topic,dati un click sa vedeti orientarile sexuale ale spartanilor http://ancienthistory.about.com/library/weekly/aa072099.htm

greco17.05.2007 15:29

Elton si Thereau sunt jucatori importanti, si mie imi plac dar sa nu pierdem fondul problemei. Nu din cauza lor Gigi trebuie sa plece de la Steaua, exista motive mult mai grave... desi si acest episod e o expresie a dereglarii sale psihice !

De Universitate nu stiu daca e serios, daca s-a vorbit doar pe forumuri sunt sanse mici sa se intample ceva...

flo220317.05.2007 15:32

daca voi credeti ca asta este solutia, va inselati amarnic!!!!!

nu ca am obtine ceva cu injuraturi si scandari, dar singurul gand

al ciobanului va fi: iar i-am facut!!! se pun ei cu mine ,Becali????

sau poate credeti ca prin vreun ungher ascuns are un pic de ratiune!!!!!

n-are el d'astea cu sensibilitati(el este cu arogantele, ati uitat?)

Lionheart

cine crezi tu ca va aproba asa ceva in ziua referendumului?

DragosI17.05.2007 15:48

For all of you - Fair Play Please

Chiar de la inceput vreau sa va spun ca ati luat-o, aproape toti cei care scriu articole sau comenteaza pe acest site, complet razna. sunt stelist, vreau sa aflu noutati, stiri, informatii despre Steaua, accesez www.fcsteaua. ro si, cind colo, ce gasesc? Numai articole, comentarii, raspunsuri anti-contra-impotriva----...----etc-Becali. Ma uit inca o data pe ce site sunt, poate am gresit adresa. Dar nu, este chiar site-ul WWW.FCSTEAUA.RO, si nu-mi vine sa cred ce se intimpla aici. Aproape 90% din articole si comentarii sunt cu "rezistenta la Becali", "jos Becali", "demisia Becali", etc.

Va rog frumos, reveniti-va.

Sau haideti sa ne revenim cu totii si sa sustinem si incurajam Echipa de Fotbal Steaua Bucuresti. Terminati cu prostiile, cu injuraturile, cu atitudinea asta total imbecila anti-contra-impotriva-nu-stiu-cui, ca nu ma intereseaza si nu are ce cauta pe Stadionul Ghencea si pe site-ul suporterilor stelisti. Am vazut comentarii absolut naucitoare, de genul "cine nu este impotriva lui Becali, nu este stelist". Este incredibil unde s-a ajuns, nu-mi vine sa cred ca trebuie sa fiu "contra-cuiva" sau "sa-sustin-pe-cineva" ca sa fiu stelist. sunt stelist, iubesc Steaua, sunt mindru de echipa de fotbal Steaua (si de celelalte echipe ale Stelei de la handbal, rugby, hochey, etc), vin la meciuri sa o sustin, cint si aplaud cind se joaca cu spectatori (pentru ca anul asta, desi am abonament, mai mult am avut terenul suspendat datorita si "stelistilor nostri adevarati"), cred in Echipa Steaua si ma bucur cind cistiga. Asta e tot. sunt putin suparat cind jocul nu merge, sunt suparat cind pierdem, dar atit. Stiu ca Steaua este campioana mea iubita si revin cu "sunt stelist.iubesc Steaua ....".

Aproape nimic din ce v-am spus mai sus nu regasesc in articolele si comentariile voastre. In schimb, gasesc multa rautate, ura, invidie, prostie, etc impotriva-contra-anti-nu-stiu-cui. Asa cum Steaua nu este a lui Becali, nu este nici a voastra, a celor care nu stiu sa iubeasca Steaua.

Strict referitor la personajul impotriva caruia sinteti, eu cred ca Becali are partile lui bune si rele, dar la Steaua a facut mai mult bine. A si gresit, a dat si declaratii aiurea, a mai si jignit pe unul pe altul, CORECT. Dar a facut-o pentru Steaua. Si daca pentru voi, nu conteaza faptul ca de citiva ani nu prea a vindut jucatori (si nici pe viitor nu cred c-o va face), daca nu conteaza ca a bagat bani in Stadionul Ghencea care este singurul atestat de UEFA cu clasa III si unde se poate juca Champions League si UEFA Cup, pentru mine cel mai mult conteaza performantele Stelei din ultimii 3-4 ani, atit in campionatul nostru, cit mai ales in Cupele Europene. S-ar fi putut obtine si performante mai mari. Corect. Dar si mai putine sau deloc. Asa ca hai sa ne amintim de multele bucurii din ultimi ani si sa uitam cele citeva momente mai triste. Sintem campioni, mergem mai departe.

In final, va mai rog o data, hai sa iubim si sa incurajam cum trebuie Steaua, si sa lasam deoparte alte chestii care nu au legatura cu echipa noastra

Hai Steaua

Dano17.05.2007 15:55

Dragi stelisti....

Ca Becali nu se pricepe la fotbal nu este ceva nou si nu ma mira. Dar ce ziceti de Olaroiu care este de acord sa scape de Elton si Thereau ?????????????

cristina_stelista17.05.2007 16:01

cred ca e tare buna metoda asta cu rezistenta pasiva....Jiji trebe sa isi dea seama ca nu e bine ce face sa fie ignorat...el ar trebui sa aibe un pic de minte si sa plece de la Steaua nu stiu ce are cu Cyril Thereau si Elton Xavier Gomes si foarte buni jucatorii....el zice ca cica vrea sa faca echipa doar din jucatori romani....parca traieste in alta lume de ex la barca la real madris etc etc la echipele mari sunt jucatori din tari diverse si ele or castigat multe cupe di joca bine...Thereau si Elton trebuie sa ramana ar fi nedrept fata de ei ...jos cu Becali !!!!!!!!!!!!!!! forzateaua mandra ca sunt stelista!!! steag3 huuuuu Jiji

ariell17.05.2007 16:01

Prin intermediul site-ului s-ar putea demara o campanie de sustinere a lui Cyril si a lui Elton care preluata de mass-media ar putea avea un impact important, si nu ma gandesc atat la cioban ci la faptul ca are in spate ceva consilieri care l-ar putea atentiona ca a sarit calul, si sa incerce sa mai dreaga din oalele sparte, ceva in genul "anche io sono un zingaro" pornita de fiorentina.it pentru Mutu asta primavara parca.

S-ar trage un semnal de alarma care cred ca ar fi bine receptionat de catre toti suporterii stelisti, nu injuraturile sunt solutia ci o mediatizare cat mai buna a reactiei noastre la adresa lui Becali.

Daca el se foloseste de mass-media in orice ocazie, de ce nu in incercam si noi acelasi lucru ?

Se pot da comunicate de presa, se poate demara aceasta campanie de sustinere a jucatorilor, toate intr-un mod civilizat dar sa aratam ca existam si nu suntem o mana de derbedei, ci un numar impresionant de suporteri carora ne pasa pur si simplu de ceea ce se intampla, nu din ratiuni de imagine sau electorale, ci pentru ca iubim acest club cu totul si cu totul dezinteresat.....

flo220317.05.2007 16:04
For all of you - Fair Play Please

Chiar de la inceput vreau sa va spun ca ati luat-o, aproape toti cei care scriu articole sau comenteaza pe acest site, complet razna. sunt stelist, vreau sa aflu noutati, stiri, informatii despre Steaua, accesez www.fcsteaua. ro si, cind colo, ce gasesc? Numai articole, comentarii, raspunsuri anti-contra-impotriva----...----etc-Becali. Ma uit inca o data pe ce site sunt, poate am gresit adresa. Dar nu, este chiar site-ul WWW.FCSTEAUA.RO, si nu-mi vine sa cred ce se intimpla aici. Aproape 90% din articole si comentarii sunt cu "rezistenta la Becali", "jos Becali", "demisia Becali", etc.

Va rog frumos, reveniti-va.

Sau haideti sa ne revenim cu totii si sa sustinem si incurajam Echipa de Fotbal Steaua Bucuresti. Terminati cu prostiile, cu injuraturile, cu atitudinea asta total imbecila anti-contra-impotriva-nu-stiu-cui, ca nu ma intereseaza si nu are ce cauta pe Stadionul Ghencea si pe site-ul suporterilor stelisti. Am vazut comentarii absolut naucitoare, de genul "cine nu este impotriva lui Becali, nu este stelist". Este incredibil unde s-a ajuns, nu-mi vine sa cred ca trebuie sa fiu "contra-cuiva" sau "sa-sustin-pe-cineva" ca sa fiu stelist. sunt stelist, iubesc Steaua, sunt mindru de echipa de fotbal Steaua (si de celelalte echipe ale Stelei de la handbal, rugby, hochey, etc), vin la meciuri sa o sustin, cint si aplaud cind se joaca cu spectatori (pentru ca anul asta, desi am abonament, mai mult am avut terenul suspendat datorita si "stelistilor nostri adevarati"), cred in Echipa Steaua si ma bucur cind cistiga. Asta e tot. sunt putin suparat cind jocul nu merge, sunt suparat cind pierdem, dar atit. Stiu ca Steaua este campioana mea iubita si revin cu "sunt stelist.iubesc Steaua ....".

Aproape nimic din ce v-am spus mai sus nu regasesc in articolele si comentariile voastre. In schimb, gasesc multa rautate, ura, invidie, prostie, etc impotriva-contra-anti-nu-stiu-cui. Asa cum Steaua nu este a lui Becali, nu este nici a voastra, a celor care nu stiu sa iubeasca Steaua.

Strict referitor la personajul impotriva caruia sinteti, eu cred ca Becali are partile lui bune si rele, dar la Steaua a facut mai mult bine. A si gresit, a dat si declaratii aiurea, a mai si jignit pe unul pe altul, CORECT. Dar a facut-o pentru Steaua. Si daca pentru voi, nu conteaza faptul ca de citiva ani nu prea a vindut jucatori (si nici pe viitor nu cred c-o va face), daca nu conteaza ca a bagat bani in Stadionul Ghencea care este singurul atestat de UEFA cu clasa III si unde se poate juca Champions League si UEFA Cup, pentru mine cel mai mult conteaza performantele Stelei din ultimii 3-4 ani, atit in campionatul nostru, cit mai ales in Cupele Europene. S-ar fi putut obtine si performante mai mari. Corect. Dar si mai putine sau deloc. Asa ca hai sa ne amintim de multele bucurii din ultimi ani si sa uitam cele citeva momente mai triste. Sintem campioni, mergem mai departe.

In final, va mai rog o data, hai sa iubim si sa incurajam cum trebuie Steaua, si sa lasam deoparte alte chestii care nu au legatura cu echipa noastra

Hai Steaua

daca nu era MM nu mai facea Gigi nimic!!! ca sa il citez pe MM: " or sa mai

mearga lucrurile din inertie, vreun an. sa-i vad pe urma ce fac!"

guns00717.05.2007 16:29

L-A lovit patriotismul acum....vrea numai romani la Steaua...ok....daca vrea romani sa-i ia pe cei mai buni , nu toate rebuturile....o sa avem cea mai de kkt echipa.. vai de noi!

iov17.05.2007 16:36

Frate...cel mai slab articol al tau, as zice ca l-ai scris sub amenintarea cutitului sau dupa sase sticle de whiskey, ti-am apreciat in mare masura articolele tale, dar la atata filozofie s-ar putea sa-ti crape capu', cand ajunsesem sa fim mai uniti ca niciodata, cand unii isi risca pielea in tribune tu vii si te lementezi cu "rezistenta pasiva" bai frate de hai ca de la Blitzkreig nu am mai auzit asa ceva...

«1345678»