For all of you - Fair Play Please
Chiar de la inceput vreau sa va spun ca ati luat-o, aproape toti cei care scriu articole sau comenteaza pe acest site, complet razna. sunt stelist, vreau sa aflu noutati, stiri, informatii despre Steaua, accesez www.fcsteaua. ro si, cind colo, ce gasesc? Numai articole, comentarii, raspunsuri anti-contra-impotriva----...----etc-Becali. Ma uit inca o data pe ce site sunt, poate am gresit adresa. Dar nu, este chiar site-ul WWW.FCSTEAUA.RO, si nu-mi vine sa cred ce se intimpla aici. Aproape 90% din articole si comentarii sunt cu "rezistenta la Becali", "jos Becali", "demisia Becali", etc.
Va rog frumos, reveniti-va.
Sau haideti sa ne revenim cu totii si sa sustinem si incurajam Echipa de Fotbal Steaua Bucuresti. Terminati cu prostiile, cu injuraturile, cu atitudinea asta total imbecila anti-contra-impotriva-nu-stiu-cui, ca nu ma intereseaza si nu are ce cauta pe Stadionul Ghencea si pe site-ul suporterilor stelisti. Am vazut comentarii absolut naucitoare, de genul "cine nu este impotriva lui Becali, nu este stelist". Este incredibil unde s-a ajuns, nu-mi vine sa cred ca trebuie sa fiu "contra-cuiva" sau "sa-sustin-pe-cineva" ca sa fiu stelist. sunt stelist, iubesc Steaua, sunt mindru de echipa de fotbal Steaua (si de celelalte echipe ale Stelei de la handbal, rugby, hochey, etc), vin la meciuri sa o sustin, cint si aplaud cind se joaca cu spectatori (pentru ca anul asta, desi am abonament, mai mult am avut terenul suspendat datorita si "stelistilor nostri adevarati"), cred in Echipa Steaua si ma bucur cind cistiga. Asta e tot. sunt putin suparat cind jocul nu merge, sunt suparat cind pierdem, dar atit. Stiu ca Steaua este campioana mea iubita si revin cu "sunt stelist.iubesc Steaua ....".
Aproape nimic din ce v-am spus mai sus nu regasesc in articolele si comentariile voastre. In schimb, gasesc multa rautate, ura, invidie, prostie, etc impotriva-contra-anti-nu-stiu-cui. Asa cum Steaua nu este a lui Becali, nu este nici a voastra, a celor care nu stiu sa iubeasca Steaua.
Strict referitor la personajul impotriva caruia sinteti, eu cred ca Becali are partile lui bune si rele, dar la Steaua a facut mai mult bine. A si gresit, a dat si declaratii aiurea, a mai si jignit pe unul pe altul, CORECT. Dar a facut-o pentru Steaua. Si daca pentru voi, nu conteaza faptul ca de citiva ani nu prea a vindut jucatori (si nici pe viitor nu cred c-o va face), daca nu conteaza ca a bagat bani in Stadionul Ghencea care este singurul atestat de UEFA cu clasa III si unde se poate juca Champions League si UEFA Cup, pentru mine cel mai mult conteaza performantele Stelei din ultimii 3-4 ani, atit in campionatul nostru, cit mai ales in Cupele Europene. S-ar fi putut obtine si performante mai mari. Corect. Dar si mai putine sau deloc. Asa ca hai sa ne amintim de multele bucurii din ultimi ani si sa uitam cele citeva momente mai triste. Sintem campioni, mergem mai departe.
In final, va mai rog o data, hai sa iubim si sa incurajam cum trebuie Steaua, si sa lasam deoparte alte chestii care nu au legatura cu echipa noastra
Hai Steaua
Pai aici gasesti cam toate noutatile despre echipa in continuare, daca o sa intri pe site-ul oficial nu o sa gasesti mare lucru, la cat de des au grija sa faca update-uri.
Sa incepem cu ce e mai fierbine, vorbeste gura targului ca mai nou Jiji vrea sa isi faca echipa doar din romani neaosi curati la suflet si neintinati de obiceiurile si traditiile diavolesti care au cuprins toate tarile de pe lumea asta mai putin mandra Romanie, si cum avem si noi cateva suflete intinate pe la echipa razboinicul s-a decis sa taie in carne vie.
A vazut el niste faze intr-un film- Exorcistul le-a incercat pe ei da nu i-au iesit pentru ca aceste suflete pierdute nu mai aveau pic de credinta si in concluzie singura solutie este ca ei sa plece la cine ofera mai mult.
2. De cand nu mai este MM conducatorul nostru a luat-o rau de tot pe aratura si nu trece zi in care sa nu ne vina sa spargem televizorul cand il vedem pe orice post TV avand niste crize care l-ar face invidios si pe Vadim, lider incontestabil al aparitiilor halucinante la TV pana acum ceva timp.
3 Echipa este condusa de un antrenor care reprezinta o minune pentru medicina din toate timpurile fiind singura fiinta care a reusit sa traiasca fara coloana vertebrala.
sincer sa fiu nu il inteleg cum accepta atatea compromisuri si se umileste in asa hal, motivul pentru care sta la Steaua fiind un mare mister.
Daca ar fi murit de foame in ideea ca il dadea Jiji afara l-as fi inteles, dar la situatia lui financiara ar putea sa se retraga linistit din fotbal la unul din restaurantele sale, unde ar putea breveta pe langa binecunoscuta varza a la Cluj, noul preparat varza ala Oli daca ne uitam la ce joaca echipa cu mici exceptii. Poate ca vrea sa afle parerea suporterilor mai intai, cine stie?.....