De ce pleaca Elton de la Steaua:
1. Pentru ca a venit de cateva luni si deja este cel mai iubit, iar pana acum cel mai ovationat era finul Mirel Radoi. Si acesta e un motiv dupa parerea mea chiar daca nu asa de important.
2. Pentru ca din cauza lui i se cere, din nou, demisia lui Oli fapt care l-a enervat foarte tare pe Gigi dupa meciul cu National. Nici eu nu-l vreau pe Oli lipit de banca cu super glue si l-as vrea la echipa pe Lacatus, dar cred ca nu era cazul sa-i cereti demisia (din cauza lui Elton), pentru ca echipa merge bine si cred ca ati exagerat.
3. Pentru ca lui nu-i convine ca Elton fiind cerut insistent de public este bagat in teren si astfel nu mai dicteaza el schimbarile.
4. Il plateste si cu o gramada de bani.
5. Colac peste pupaza Gigi este si huiduit pentru faza cu Dinamo, iar Elton ovationat si a intors totul pe dos (este mai aplaudat decat jucatorii care marcheaza) si i-a adus numai necazuri din partea suporterilor in plan personal atat lui cat si lui Oli ( si ma refer la motivele de mai sus).
6. Pentru ca Gigi are un orgoliu prostesc si vrea sa faca "in ciuda" suporterilor si sa le demonstreze ca e el cel mai tare care face si desface si ca anonimii suporteri ai Stelei nu au ce sa-i faca. Acum e orgolios, dar oare unde-i era orgoliul cand le-a pupat in fund pe potai si a dat de pamant cu orgoliul Stelei?
De ce nu ar trebui sa plece Elton de la Steaua:
1. Pentru ca are o viteza extraordinara, un dribling fantastic si asta ne-ar ajuta in CL, egalizand, apropiind Steaua de marile cluburi la aceste capitole, deoarece cred ca se poate bate de la egal la egal chiar cu conationali de ai sai.
2. Pentru ca daca il vinde, mai ales la Dinamo, cei care vor trebui sa-si faca abonament la Pro TV cred ca vom fi noi, deoarece toate atuurile pe care ni le-ar aduce noua Elton, ar trece in contul lui Dinamo.
3. Daca noi vedem Liga la TV tot in contul lui Dinamo vor trece si banii din CL dupa care umbla ca disperatul.
M-am tot gandit azi-noapte la o solutie "viabila" de a-l impiedica pe Becali sa-i vanda pe Elton si Cyril (pentru ca sunt de parere ca nu e imbatabil), si singura idee care mi-a trecut prin cap a fost ca membrii AISS sa organizeze o intalnire cu Mirel Radoi si sa-l convinga sa vorbeasca cu Gigi sa nu-i mai vanda.
De ce ar putea Mirel Radoi sa-i schimbe decizia lui Becali:
1. Pentru ca asa cum face legea in vestiar este singurul care ar putea sa-i influenteze deciziile lui Gigi datorita faptului ca ii este fin si din acest motiv primeste cel mai mult credit si este ascultat de Becali.
2. Pentru ca este ascultat va putea (cred eu) sa-l faca pe Gigi sa inteleaga ca daca vrea banii din Liga si performanta nu trebuie sa arunce in stanga si in dreapta cu jucatorii buni veniti la Steaua.
Are altcineva vreo alta idee? Ce parere are AISS-ul?
Motivele pentru care Elton pleaca din Ghencea nu sunt scrise neaparat in ordinea importantei.
Aceasta este parerea mea strict personala pe care mi-am format-o in urma declaratiilor lui Becali de dupa meciul cu National.
Forzza Steaua!