FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rezistența la Becali

«1234568»
bobochyka1717.05.2007 10:41

De ce pleaca Elton de la Steaua:

1. Pentru ca a venit de cateva luni si deja este cel mai iubit, iar pana acum cel mai ovationat era finul Mirel Radoi. Si acesta e un motiv dupa parerea mea chiar daca nu asa de important.

2. Pentru ca din cauza lui i se cere, din nou, demisia lui Oli fapt care l-a enervat foarte tare pe Gigi dupa meciul cu National. Nici eu nu-l vreau pe Oli lipit de banca cu super glue si l-as vrea la echipa pe Lacatus, dar cred ca nu era cazul sa-i cereti demisia (din cauza lui Elton), pentru ca echipa merge bine si cred ca ati exagerat.

3. Pentru ca lui nu-i convine ca Elton fiind cerut insistent de public este bagat in teren si astfel nu mai dicteaza el schimbarile.

4. Il plateste si cu o gramada de bani.

5. Colac peste pupaza Gigi este si huiduit pentru faza cu Dinamo, iar Elton ovationat si a intors totul pe dos (este mai aplaudat decat jucatorii care marcheaza) si i-a adus numai necazuri din partea suporterilor in plan personal atat lui cat si lui Oli ( si ma refer la motivele de mai sus).

6. Pentru ca Gigi are un orgoliu prostesc si vrea sa faca "in ciuda" suporterilor si sa le demonstreze ca e el cel mai tare care face si desface si ca anonimii suporteri ai Stelei nu au ce sa-i faca. Acum e orgolios, dar oare unde-i era orgoliul cand le-a pupat in fund pe potai si a dat de pamant cu orgoliul Stelei?

De ce nu ar trebui sa plece Elton de la Steaua:

1. Pentru ca are o viteza extraordinara, un dribling fantastic si asta ne-ar ajuta in CL, egalizand, apropiind Steaua de marile cluburi la aceste capitole, deoarece cred ca se poate bate de la egal la egal chiar cu conationali de ai sai.

2. Pentru ca daca il vinde, mai ales la Dinamo, cei care vor trebui sa-si faca abonament la Pro TV cred ca vom fi noi, deoarece toate atuurile pe care ni le-ar aduce noua Elton, ar trece in contul lui Dinamo.

3. Daca noi vedem Liga la TV tot in contul lui Dinamo vor trece si banii din CL dupa care umbla ca disperatul.

M-am tot gandit azi-noapte la o solutie "viabila" de a-l impiedica pe Becali sa-i vanda pe Elton si Cyril (pentru ca sunt de parere ca nu e imbatabil), si singura idee care mi-a trecut prin cap a fost ca membrii AISS sa organizeze o intalnire cu Mirel Radoi si sa-l convinga sa vorbeasca cu Gigi sa nu-i mai vanda.

De ce ar putea Mirel Radoi sa-i schimbe decizia lui Becali:

1. Pentru ca asa cum face legea in vestiar este singurul care ar putea sa-i influenteze deciziile lui Gigi datorita faptului ca ii este fin si din acest motiv primeste cel mai mult credit si este ascultat de Becali.

2. Pentru ca este ascultat va putea (cred eu) sa-l faca pe Gigi sa inteleaga ca daca vrea banii din Liga si performanta nu trebuie sa arunce in stanga si in dreapta cu jucatorii buni veniti la Steaua.

Are altcineva vreo alta idee? Ce parere are AISS-ul?

Motivele pentru care Elton pleaca din Ghencea nu sunt scrise neaparat in ordinea importantei.

Aceasta este parerea mea strict personala pe care mi-am format-o in urma declaratiilor lui Becali de dupa meciul cu National.

Forzza Steaua!

esi17.05.2007 10:49

Frumos articol...asta am sustinut si eu tot tmp , nu injurile!

Am sa vin la stadion la fiecare meci ca si pana acum si am sa cant pentru Steaua!

Sper ca totusi Elton si Thereau sa nu ajunga la o echipa din Romania...

bobochyka1717.05.2007 11:03
Cum e posibil asa ceva ?CIOBANUL asta isi bate joc de noi?a depasit orice limita...cum crede el ca va face performanta cu jucatorii pe care vrea sa-i cumpere...trebuie sa fii un mare retardat daca tu ca patron de echipa, vrei sa-ti vinzi cei mai buni jucatori ai tai... steagsimplu

Si a zis cineva ca e un mare destept?

marianultras17.05.2007 11:07
cere-i prostului ce n-are, minte-n cap forta-n picioare.................:D

Singura solutie e mentinerea unitatii intre suporteri, continuarea protestelor, si cel mai important sa i-o dam in freza la alegeri, sa nu intre nici macar in parlament, atunci poate ca o sa renunte

Sincer pana acum catva timp il simpatizam pe Becali..... acum.... pur si simplu vad ca devine pe zi ce trece tot mai paranoic....mai ales cand il aud ca cine da nu stiu cat pe Elton il da..... eu inteleg ca pe la toate televiziunile se da mare om galant si da bani in stanga si in dreapta.... si sustine ca Liga Campionilor e pentru el doar o mandrie in nici un caz banii....imi pare rau domnule Becali...dar din cate se pare esti foarte zgarcit si faci prea mult caz pentru niste bani(ma refer la Elton desi poate ai dreptate... nu stiu sigur)care la valoarea pe care zici si pretinzi ca o ai...ar trebui sa fie mizilic.... un fleac.... PAI TREBUIE SA FII DUS CU CAPUL RAU DE TOT DACA VREI SA TE DESCOTOROSESTI DE 2FOTBALISTI EXTRAORDINARI CA VALOARE! Sincer mie jena sa mai ma uit la TV sa aud cum spui numai tampenii.... mie jena sa vad cum ai luato la vale rau....simt cum mi se urca sangele in cap cand vad cum deja devii un dictator si cum ai in cap numai statui si tablouri cu tine....UN SINGUR LUCRU SA RETII..... IN Ghencea SUPORTERII DE VARSTA MEA(40) AU FOST INVATATI TOT TIMPUL CU FOTBALUL SPECTACOL pe cand tu inca nu stii ce e ala.... nu ai apucat sa vezi in calitate de om de fotbal....Elton SA STII CA E pentru Steaua GURA DE OXIGEN DE CARE ARE NEVOIE>>>>IAR Thereau ESTE UN ATACANT DE MARE CLASA iar impreuna cu Dica ,Badea,Elton vor face SENZATIE! eu zic sa o lasi mai moale cu toate declaratiile astea fara rost pe care le dai pe la TV.....eu zic sa te pui bine cu tribunele....nu sa ne jignesti..in fine..... nu mai stiu ce sa mai scriu sunt prea nervos si bulversat....

Roger17.05.2007 11:15

Nu incit la violenta!

Dar totusi, poate stangem niste bani si... [...]

Va rugam sa nu postati mesaje pe site pentru a va face reclama la propriile siteuri, forumuri sau firme. Daca vreti sa va faceti reclama exista spatii amenajate pe Forum. Moderatorii

dax4717.05.2007 11:17

E prea prost becalul ca sa priceapa subtilitati ! El pricepe numai atunci cand il huiduie un stadion intreg. Si chiar si atunci el crede ca 75% il sustin si doar 30 de insi il huiduie !

Degeaba propui sa se actioneze cu subtilitati ca nu va merge. La un prost nu te duci sa-i zici de Einstein, ci il intrebi de oi si despre etimologia cuvantului filozof.

dr.adrian917.05.2007 11:28

fals

eu zic sa incetati protestele vreo 2-3 saptamani dupa sfarsitu campionatului

si dupa aia ne asezam la masa si discutam despre Steaua , ce face Becali.daca il demite pe Oli, si etc

sa vedem daca ne mai ataca

daca continua tot asa nu avem voie sa tacem sau sa facem rezistenta pasiva ca ciobanu e prost si nu isi da seama sau nu vrea

voi chiar credeti ca el nu vede ca este urat , numai nu se arata???

il doare si pe el ....

sper sa nu lase sa plece de la echipa pe nimeni in afara de Saban si Coman

dr.adrian917.05.2007 11:30
Nu incit la violenta!

Dar totusi, poate stangem niste bani si... http://www.hireanassassin.com/

esti intr-o cusca cu un leu cu o cobra si cu Gigi si ai un pistol cu 2 gloante

CE FACI???

dax4717.05.2007 11:31
Nu incit la violenta!

Dar totusi, poate stangem niste bani si... http://www.hireanassassin.com/

Ar fi prea frumos sa fie adevarat.

dax4717.05.2007 11:32
esti intr-o cusca cu un leu cu o cobra si cu Gigi si ai un pistol cu 2 gloante

CE FACI???

Il impusc pe Gigi, il dau hrana la leu, apoi iau un batz si arunc cobra la leu, cobra musca leul, si apoi impusc cobra.

mikenisme17.05.2007 11:37

@ bobochyka17 ...

da omule...in mare si eu sunt de acort cu tine...ceva trebuie sa se faca ! altfel ramanem fara 2 fotbalisti DE MARE VALOARE ! acum sincer Elton ca Elton.... DAR DESCHIDETI OCHII FRATILOR !!! Thereau e la ora actuala cel mai SCULA atacant din Liga I. este singurl daca nu ma insel care joaca cu fata spre poarta adversa !!!!

nu se poate oameni buni sa ne vindem jucatorii cu adevarati valorosii si sa vina de al de vatca sau alte legume....

FORZA Steaua !

p.s si eu fac apel catre AISS sa faca ceva pentru ca in acest moment eu cred in AISS si cred ca este si singura solutie...

adnicu17.05.2007 11:39
Sper și cred cã acesta va fi ultimul articol despre Becali pentru o bunã perioadã de timp.

Rãmãsesem dator cu identificarea unei soluții la "problema Becali", dupã ce în ultimele douã articole încercasem sã demonstrez de ce George Becali este o problemã la Steaua și "mai ales" de ce este cea mai importantã problemã a Stelei. Dar cum întotdeauna identificarea unei probleme este insuficientã, revin astãzi cu un tip de soluție.

Am numit-o, generic, ,,rezistențã pasivã". Am prieteni care nu sunt de acord cu aceastã idee și de asemenea, mã aștept ca mulți dintre membrii peluzelor, spre exemplu, sã nu fie de acord cu ea.

Rezistența pasivã la Becali nu presupune un rãzboi deschis cu acesta, de felul celui care a început de câteva meciuri în Ghencea (mai precis, de la semifinala de Cupã). ªi nu presupune acest rãzboi, pentru cã impresia mea este cã în acest moment un rãzboi cu Becali nu are sorți de izbândã. Din multe motive:

i. sfârșitul campionatului, care duce inevitabil cãtre o perioadã de acalmie, ce îi va profita numai lui

ii. rezultatele bune ale Stelei din ultima vreme (6 victorii în ultimele 6 meciuri), ceea ce face ca motivele acestui rãzboi sã parã artificiale suporterilor obișnuiți (care sunt interesați în primul rând de rezultate, abia apoi de ,,principii" mai înalte)

iii. slaba mediatizare a conflictului de cãtre mass-media, care în prezent asociazã grupurile organizate de suporteri cu ,,huligani", ,,bestii", ,,infractori". În plus, beneficiem și de o mediatizare defectuoasã, folositã ca armã împotriva lui Becali (presa povestește doar ceea ce îi folosește ca sã loveascã în Becali)

iv. nu în ultimul rând, forța deosebitã a "finanțatorului", concretizatã în putere politicã, mediaticã, financiarã precum și în putere brutã, și mã refer la brutele din Cotroceni. Din punctul meu de vedere, suntem deocamdatã prea mici pentru un rãzboi atât de mare.

Ce înseamnã rezistența pasivã?

Înseamnã, în primul rând prezența la stadion a tuturor suporterilor adevãrați ai Stelei. A tuturor celor care știu ce înseamnã Steaua cu adevãrat și care iubesc Steaua dincolo de Becali, Meme, Oli și alte asemenea nume. Fãrã acești suporteri, ne va fi totul mult mai greu, dacã nu imposibil.

Înseamnã, apoi, susținerea echipei de fotbal (a jucãtorilor, mã refer) în toate momentele, grele sau nu, prin care aceasta va trece. Nu cer aici ca toți sã cânte precum în peluze. Cer doar o atitudine de suporter adevãrat, care știe ce rol are atmosfera de pe stadion, care știe cã jucãtorii nu trebuie înjurați de la începutul meciului și cã performanța sportivã se poate obține doar într-un climat de încredere și susținere. Este ceea ce, în mod natural, suporterii adevãrați fac oricum!

Înseamnã, în fine, o relație tacit ostilã fațã de "finanțatorul" Stelei. Nu huiduit și înjurat la fiecare meci, pentru cã inclusiv înjurãturile își pierd din forța mesajului dacã sunt folosite în exces. Însã ostilitatea fațã de Becali trebuie sã pluteascã în Ghencea. Trebuie sã se simtã în aer cã nu-l agreãm, cã l-am vrea plecat și cã el nu reprezintã nimic pentru noi. Cã venim pentru Steaua, nu pentru el! Cã Ghencea e casa noastrã, nu casa lui!

Trebuie, deci, renunțat la orice manifestãri slugarnice sau apreciative la adresa lui Becali. Fãrã autografe pe fularele Stelei (rușine celor care au fãcut așa ceva!), fãrã cerșit bilete sau bancnote la intrarea de la oficialã, fãrã "nea Gigi", fãrã poze cu Maybachul! Omul trebuie ignorat și trebuie sã simtã cã venim la stadion pentru Steaua! Cã showul pe care-l face ne lasã reci, dacã nu chiar ne dezgustã. Suporterii care se gudurã pe lângã "nea Gigi" trebuie dezaprobați, nu fizic, ci verbal.

O altã modalitate de rezistențã pasivã este cunoașterea a ceea ce înseamnã cu adevãrat Steaua. Credința mea este cã Asociația Independentã a Suporterilor Steliști se va concentra în aceastã direcție. Trebuie sã ne readucem cu toți aminte de gloriile noastre, de performanțele formidabile ale echipei noastre, de o Stea care a existat și înainte de George Becali. Trebuie sã fim conștienți cã oameni precum Ilie Savu, Emerich Ienei, Marius Lãcãtuș, Miodrag Belodedici, Gabi Balint au existat aievea și existã în continuare! ªi ei sunt motivul pentru care cu toții iubim Steaua! ªi trebuie sã le arãtãm și lor asta!

Trebuie sã revedem împreunã meciurile vechi ale Stelei, ca sã înțelegem cã echipa noastrã nu se bãtea pentru locul doi, cã trofeele erau obiectivele Stelei, cã aveam un joc plãcut ochiului și cã eram supranumiți "viteziștii" !

Toate acestea trebuie sã le facem împreunã. ªi nici mãcar nu e vreo obligație� Ce poate fi mai plãcut decât sã citești articole vechi despre Apolzan, Alecsandrescu, Marcel Rãducanu sau despre noaptea de la Sevilla?

Rezistența pasivã pleacã de la premisa cã Becali va ajunge în situația de a pãrãsi Steaua într-o bunã zi și are ca scop un singur lucru: ca noi toți sã fim în acea zi acolo, ca sã ne recãpãtãm Steaua înapoi! ªi sã-i arãtãm ce înseamnã Steaua și ce înseamnã el pentru noi!

Existã, știu, un mare risc. Dacã nu ne vom mobiliza și nu vom veni la stadion, riscãm sã ne becalizãm cu toții. Riscãm sã ne scârbim și sã renunțãm, iar în locul nostru sã vinã membrii de partid cu abonamente primite gratis sau ,,suporteri" care așteaptã o vorbã bunã și eventual o sutã de euro de la ,,finanțator". Dacã nu strângem rândurile, le vor strânge ei. ªi ne vor copleși: numeric, vocal, fizic.

Atunci Steaua va muri. Pentru cã o echipã nu trãiește decât în primul rând prin fidelitatea și unitatea corpului ei de suporteri.

Cu toții la stadion! Cu Steaua pânã la moarte!

<span class=blueboldtext>Ovidiu</span>

bRavo Ovidiu

Scria cineva ca-l regreta pe MM .Ce prostie.Nu trebuie regretat pentru ca el nu i-a dat nimic Stelei ci Steaua i-a oferit atat lui cat si lui Becali putere si imagine.

Sa incheiem odata cu superperformantele facute de Steaua in era MM.Daca nu erau ei poate lucrurile stateau si mai bine.La Steaua intotdeuna au fost performante facute de oameni atasati clubului ,nu parati ca astia doi.L-au pus la zid pe Protasov pentru un meci ,dar au uitat cat de lamentabili au fost in semifinala UEFA.Au uitat cu ce chin si manevre au castigat campionatul (cu regret o spun bravo Dinamo pentru cat de clar au castigat campionatul anul asta).

ECHIPA ASTA TREBUIE LUATA DIN MAINILE OIERULUI SI DATA INAPOI SUPORTERILOR SI FOSTELOR GLORII.NUMAI ATUNCI VOM MAI PUTEA VENI LA STADION CU PLACERE.SA PROTESTAM NEINCETAT,SA-L CONTESTAM ZI DE ZI PANA CAND VA PLECA.

steagsahmic

onlySteaua17.05.2007 11:43
NU stiu daca, gandesc corect.

1. Elton nu este agreeat de nici un jucator din vestiar inafara de Dica.

2. Becali vrea sa il vanda si pentru ca el primeste aplauze si nu mai are cu ce sa iasa in fata ciobanasu

Voi nu ati observat ca nici un jucator nu a pasat cu el la meciul cu national? De ce??? pentru ca restul nu sunt jucatori inteligenti nu joaca din placere si din talent joaca fortat(se chinuiesc). Singurii care pot fac jocul la Steaua sunt: Radoi, Dica, Elton.

Si fara proteste in strada si poate chiar ceva mai urat de atata Jiji nu o sa dea Steaua. fular-campioniifularsteaua2

la o asa mentalitate ar trebui sa aduca numai "petarde". cum e unul prea bun...afara!!!

asta nu inseamna ca m-ar mira. la cate s-au intamplat si inca se mai intampla.......

totusi cred ca mai degraba raspunsul la problemele sugerate de tine il reprezinta direct sau indirect Radoi.

dr.adrian917.05.2007 11:47
Il impusc pe Gigi, il dau hrana la leu, apoi iau un batz si arunc cobra la leu, cobra musca leul, si apoi impusc cobra.

eu las impusca pe Becali de 2 ori

censi_boyzee17.05.2007 11:49

OFF TOPIC

Editat de Moderatori

dax4717.05.2007 11:57
eu l-as impusca pe Becali de 2 ori

La mine a functionat si instinctul de conservare. As vrea sa apuc sa vad si Steaua post-Becali.

joseph17.05.2007 12:07

SSK... pana acum am fost in mare parte de acord cu ideile tale... dar aici ne despartim... sunt mult prea nervos fata de acest articol pentru a imi putea face ordine in idei, dar o sa incerc sa zic cum vad eu ca vor evolua lucrurile. nu ma indoiesc de bunele tale intentii si iti respect parerea dar sunt in total dezacord cu teoria rezistentei pasive.

1. NU pot sa fiu de acord cu solutia ta pentru ca este pur si simplu nerealista. cum crezi tu ca poti controla diverse specimene sa nu se duca la Becali si sa se gudure pe langa el, in vazul presei, pentru diverse beneficii sau pur si simplu de aiurea, pentru ca atat ii duce mintea??? si sa zicem prin absurd ca reusim sa-i implicam in aceasta rezistenta pasiva pe toti cei din stadion. crezi ca n-o sa-si aduca oamenii din partid care sa faca spectacolul asta de prost gust? nu trebuie neaparat sa ne scoata pe noi din stadion pentru a ne inlocui... o poate face din mers.

2. Becali nu ar intelege si nu s-ar prinde de rezistenta noastra pasiva. in momentul in care e huduit de 20000 de persoane, el zice ca e iubit de 5 milioane de suporteri din tara... tu pe asta crezi ca o sa-l impresionezi printr-o "relatie tacit ostila"???

3. zici ca nu trebuie sa continuam cu atitudinea fatis ostila pentru a nu suferi echipa. eu iti zic ca in fiecare minut in care Becali e inca patronul Stelei, Steaua noastra sufera mai mult decat daca noi incercam sa ducem un razboi cu ciobanul. sufera in tacere!

poate nu am inteles eu exact cum functioneaza teoria ta si cum o sa-l afecteze pe cioban. nu ma intelege gresit, nici eu nu vreau sa-l mai injuram. ne coboram intr-un fel la mintea lui daca facem asta... dar cand vezi ca asta e ce-l deranjeaza mai mult, e greu sa te abtii. in viziunea mea... pentru a continua razboiul trebuie sa gandim practic.

ce cauta el la Steaua? imagine si doar atat. nu il intereseaza gloria, istoria sau altceva. el vrea politica. prin urmare eu zic ca acolo trebuie lovit cel mai tare. in loc de injuraturi putem face manifeste, mesaje si cantece prin care sa exprimam niste idei destepte si care sa loveasta la tinta. tot ce face el prost in fotbal la Steaua... si face multe... le putem transpune in politica si asta o sa-l doara... daca prin ele reusim sa lovim in imaginea lui

- vine cu 40 de gorile la meci. asa o sa faca si daca ajunge in parlament si e contestat de populatie? trimite dulapurile cu chip de oameni la demonstratii? (din motivul asta eu cred ca e cat de cat safe sa protestam fata de el, pentru ca cel putin la vedere nu poate face gesturi razboinice)

- cumpara meciuri. o sa cumpere si parlamentari?

- nu accepta parerile altora si face cum il taie capul daca ajunge in cine stie ce pozitie tot el o sa gandeasca strategiile?

- ii place cultul personalitatii. cine e defapt comunistul??

in alta ordine de idei, trebuie sa lucram la imaginea noastra. lasam la o parte injuriile, lasam la o parte bataile(pentru ca oricum pentru binele fenomenului trebuie luate niste masuri) si incercam sa ne facem cunoscuta adevarata noastra pregatire. cum ar arata peluza plina de steaguri pe 2 bete... in care fiecare membru sa aiba trecut un mini-cv... "anul III la facultatea x", "avocat", "angajat in sectorul bancar", "ziarist" si tot asa... si mesaj mare pe gard "Gigi, tu in afara de bani... ce pregatire ai?"... ca tot ne face in toate felurile

e greu sa continuam razboiul, pentru ca nu o sa mai avem meciuri o perioada... dar se poate continua de la distanta, virtual... putem sa tinem cat de cat in priza lumea pana la urmatoarea ocazie prin raspandirea de manifeste, prin graff-uri, stencil-uri care sa prezinte marile lui realizari. putem sa facem o recapitulare cu tot ce a facut el la Steaua, incepand de la episodul cu Malonga, bategarzii in peluza, trecand prin faza cu Steaua crestina si terminand chiar cu intentia de a da toti jucatorii straini. prea repede uitam unele chestii, dar am increderea ca daca le reamintim... o sa se aprinda beculete in mintea a din ce in ce a mai multi oameni. chiar daca o sa fie pauza competitionale, o sa fie probabil nemultumiri legate de abonamente si altele... se poate face si un mitig daa suntem cu adevarat hotarati sa incercam sa scapam de el. eu am impresia ca se merge pana la un anumit punct, pentru ca multi desi il urasc pe cioban, sunt speriati de perspectiva a cativa ani mai putin buni in planul performantelor... dar nu ne gandim ca poate peste 50 de ani, tocmai acesti ani de dupa Becali, chiar daca ar fi mai grei... ar fi priviti ca cea mai mare performanta a Stelei. triumful spiritului in fata performantelor false

Becali o sa plece de la Steaua doar cand o sa aiba mai mult de pierdut decat de castigat... si in mare parte, eu zic ca treaba asta depinde si de noi

dr.adrian917.05.2007 12:18

OFF TOPIC.

Ultimul avertisment. Moderatorii

zloty17.05.2007 12:25

OFF TOPIC

Editat de Moderatori

ariell17.05.2007 12:30

[...]

pentru. bancuri exista un thread special. Moderatorii

Mihai Gruia17.05.2007 12:31

Cum sa-l regretam pe MM ?????????????? Niciodata ... Steaua e Steaua oricand si oriunde nu MM, nu Jiji nu nimeni.

TOATA LUMEA LA STADION DIN SEZONUL URMATOR SA INCURAJAM JUCATORII !!!!!

Thu[N]der17.05.2007 12:33

Ar trebui sa facem un site comun !! De exp : www.antibecali.ro ... si sa ne exprimam cu totii opinile .. public fata de acest mascarici a fotbalului romanesc .

Stelist_dezamagit17.05.2007 13:28

Trebuie facut ceva inainte sa il vanda Gigi pe Elton (cel mai bun jucator din Romania ) oferte cred ca o sa incepa sa apara din cate am inteles e dorit in Turci si Ucraina .

Trebuie sa-si dea seama ca jucatorii conteaza nu el, trebuie sa-i schimbam decizia de a ii vinde pe cei doi . O sa ne Para rau dupa ce o sa avem iar un joc care nu o sa il intealeaga nimeni cu goluri turcesti. Trebuie sa-si schimbe decizia (adica noi sa ii aratam) ca cei 2 sunt jucatorii pe care ii iubim si ii dorim, nu Lovin (care ii ia 2-3 min pana face o preluare si se misca in reluare) sau Ov. Petre. TREBUIE FACUT CEVA , PANA NU E PREA TARZIU .

Grenada17.05.2007 13:37
fular-campionii Articol de milioane , bravo steagcruce2
Derbedeu17.05.2007 13:38
SSK... pana acum am fost in mare parte de acord cu ideile tale... dar aici ne despartim... sunt mult prea nervos fata de acest articol pentru a imi putea face ordine in idei, dar o sa incerc sa zic cum vad eu ca vor evolua lucrurile. nu ma indoiesc de bunele tale intentii si iti respect parerea dar sunt in total dezacord cu teoria rezistentei pasive.

1. NU pot sa fiu de acord cu solutia ta pentru ca este pur si simplu nerealista. cum crezi tu ca poti controla diverse specimene sa nu se duca la Becali si sa se gudure pe langa el, in vazul presei, pentru diverse beneficii sau pur si simplu de aiurea, pentru ca atat ii duce mintea??? si sa zicem prin absurd ca reusim sa-i implicam in aceasta rezistenta pasiva pe toti cei din stadion. crezi ca n-o sa-si aduca oamenii din partid care sa faca spectacolul asta de prost gust? nu trebuie neaparat sa ne scoata pe noi din stadion pentru a ne inlocui... o poate face din mers.

2. Becali nu ar intelege si nu s-ar prinde de rezistenta noastra pasiva. in momentul in care e huduit de 20000 de persoane, el zice ca e iubit de 5 milioane de suporteri din tara... tu pe asta crezi ca o sa-l impresionezi printr-o "relatie tacit ostila"???

3. zici ca nu trebuie sa continuam cu atitudinea fatis ostila pentru a nu suferi echipa. eu iti zic ca in fiecare minut in care Becali e inca patronul Stelei, Steaua noastra sufera mai mult decat daca noi incercam sa ducem un razboi cu ciobanul. sufera in tacere!

poate nu am inteles eu exact cum functioneaza teoria ta si cum o sa-l afecteze pe cioban. nu ma intelege gresit, nici eu nu vreau sa-l mai injuram. ne coboram intr-un fel la mintea lui daca facem asta... dar cand vezi ca asta e ce-l deranjeaza mai mult, e greu sa te abtii. in viziunea mea... pentru a continua razboiul trebuie sa gandim practic.

ce cauta el la Steaua? imagine si doar atat. nu il intereseaza gloria, istoria sau altceva. el vrea politica. prin urmare eu zic ca acolo trebuie lovit cel mai tare. in loc de injuraturi putem face manifeste, mesaje si cantece prin care sa exprimam niste idei destepte si care sa loveasta la tinta. tot ce face el prost in fotbal la Steaua... si face multe... le putem transpune in politica si asta o sa-l doara... daca prin ele reusim sa lovim in imaginea lui

- vine cu 40 de gorile la meci. asa o sa faca si daca ajunge in parlament si e contestat de populatie? trimite dulapurile cu chip de oameni la demonstratii? (din motivul asta eu cred ca e cat de cat safe sa protestam fata de el, pentru ca cel putin la vedere nu poate face gesturi razboinice)

- cumpara meciuri. o sa cumpere si parlamentari?

- nu accepta parerile altora si face cum il taie capul daca ajunge in cine stie ce pozitie tot el o sa gandeasca strategiile?

- ii place cultul personalitatii. cine e defapt comunistul??

in alta ordine de idei, trebuie sa lucram la imaginea noastra. lasam la o parte injuriile, lasam la o parte bataile(pentru ca oricum pentru binele fenomenului trebuie luate niste masuri) si incercam sa ne facem cunoscuta adevarata noastra pregatire. cum ar arata peluza plina de steaguri pe 2 bete... in care fiecare membru sa aiba trecut un mini-cv... "anul III la facultatea x", "avocat", "angajat in sectorul bancar", "ziarist" si tot asa... si mesaj mare pe gard "Gigi, tu in afara de bani... ce pregatire ai?"... ca tot ne face in toate felurile

e greu sa continuam razboiul, pentru ca nu o sa mai avem meciuri o perioada... dar se poate continua de la distanta, virtual... putem sa tinem cat de cat in priza lumea pana la urmatoarea ocazie prin raspandirea de manifeste, prin graff-uri, stencil-uri care sa prezinte marile lui realizari. putem sa facem o recapitulare cu tot ce a facut el la Steaua, incepand de la episodul cu Malonga, bategarzii in peluza, trecand prin faza cu Steaua crestina si terminand chiar cu intentia de a da toti jucatorii straini. prea repede uitam unele chestii, dar am increderea ca daca le reamintim... o sa se aprinda beculete in mintea a din ce in ce a mai multi oameni. chiar daca o sa fie pauza competitionale, o sa fie probabil nemultumiri legate de abonamente si altele... se poate face si un mitig daa suntem cu adevarat hotarati sa incercam sa scapam de el. eu am impresia ca se merge pana la un anumit punct, pentru ca multi desi il urasc pe cioban, sunt speriati de perspectiva a cativa ani mai putin buni in planul performantelor... dar nu ne gandim ca poate peste 50 de ani, tocmai acesti ani de dupa Becali, chiar daca ar fi mai grei... ar fi priviti ca cea mai mare performanta a Stelei. triumful spiritului in fata performantelor false

Becali o sa plece de la Steaua doar cand o sa aiba mai mult de pierdut decat de castigat... si in mare parte, eu zic ca treaba asta depinde si de noi

Perfect de acord cu tine! ai foarte mare dreptate!Asa ar trebui sa portestam: mesaje,graff-uri,manifeste etc dar toate fara injuraturi,doar facute cu cap si sa atraga atentia asupra pericolului....eu zic ca un mesaj bine gandit si bine afisat pe stadion face cat un meci de injuraturi la adresa oierului.Rezistenta pasiva?poate nici eu nu o inteleg cum incearca SSK sa o spuna,dar totusi cred ca pana sa izbucneasca conflictul verbal direct la adresa ciobanului,stelistii adevarati au tot stat intr-un protest pasiv asteptand ziua cand acest dictator va disparea...si nimic....unii chiar numai rezista....si pe zi ce trece incultul asta mai scoate cate o perla pe gura de iti vine sa te inchini cu 2 maini....fara abonamente,cik abonamente doar la tribune si numai celor peste 30 de ani,pe Elton si Thereau ii da fara sa gandeasca,si multe altele.....NOI CHIAR NU CONTAM,PAREREA NOASTRA E NULA IN FATA LUI???

Sper ca lupta sa continue si sper sa se gaseasca un plan cat mai bun!

steaua_ro Rezistenta stelista contra dictaturii becaliene!

«1234568»