Peste tot in lumea asta suporterii unui club de fotbal vor sa stie cat mai multe despre situatia actuala si perspectivele clubului. Dar deocamdata Becali e singurul purtator de cuvant al Stelei. Ignorarea lui Becali este echivalenta cu ignorarea singurei surse de informatii din interiorul clubului.Mai mult, Becali insista asupra faptului ca este singurul ce are drept de decizie la Steaua. Cum ar putea cineva sa nu-l ia in serios pe Becali daca nu exista nici o sursa alternativa si nici o autoritate din interiorul clubului care sa-i conteste eventualele decizii ? Nici macar nu se poate aprecia in ce masura bate campii Becali pentru ca nu stim in ce masura Becali mai e acum consiliat de profesionisti in ale fotbalului. Daca e inconjurat doar de necunoscatori sau daca isi va face pur si simplu ambitia atunci Steaua va avea mari dificultati. Nu-l vad pe Becali batandu-si capul pentru a incerca sa inteleaga care-i diferenta dintre ce se joaca in Champions League si ce joaca Steaua in aceasta primavara. Nu cred ca intelege nici de ce tactica lui Olarinho e atat de detestata, de ce tactica aia ne poate crea mari probleme si nici de ce spectatorii (nu numai suporterii !) apreciaza mai mult anumiti jucatori. Mai mult, nu cred ca-si da seama nici ce risca in cazul unui esec in tentativa de calificare in grupele CL. Se stie de mult ca isi impune punctul de vedere in ceea ce priveste tactica aplicata, iar de cand a plecat Stoica isi impune acest punct de vedere si in ceea ce priveste alcatuirea lotului. Nu e clar ca in cazul unui esec va fi SINGURUL vinovat ? Sau atunci va da vina pe pacatosii aia de jucatori care l-au suparat pe al-de-sus ?
Vezi ca stii ? O sa spuna ca l-au tradat razboinicii, carora le-a amortit mana pe sabie asa cum a fost si cu MM, nu o sa piarda prilejul de a mai spune cate milioane de euro a bagat el ca sa aduca Steaua pe locul doi si cat s-a zbatut sa joace echipa acolo unde sunt meciuri adevarate, dar nemernicii de razboinici in frunte cu generalul Olil-au tradat, ca doar n-o fi prost sa isi puna cenusa in cap si sa recunoasca ca a gresit, pentru ca asta ar insemna sa dea dreptate contestatarilor lui.
Iar de la noi asteapta scuze, nu are de gand sa ne spuna ca am avut dreptate, ar fi culmea ![]()
Cam asta este scenariul