FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rezistența la Becali

«1678»
ariell18.05.2007 12:10
Peste tot in lumea asta suporterii unui club de fotbal vor sa stie cat mai multe despre situatia actuala si perspectivele clubului. Dar deocamdata Becali e singurul purtator de cuvant al Stelei. Ignorarea lui Becali este echivalenta cu ignorarea singurei surse de informatii din interiorul clubului.

Mai mult, Becali insista asupra faptului ca este singurul ce are drept de decizie la Steaua. Cum ar putea cineva sa nu-l ia in serios pe Becali daca nu exista nici o sursa alternativa si nici o autoritate din interiorul clubului care sa-i conteste eventualele decizii ? Nici macar nu se poate aprecia in ce masura bate campii Becali pentru ca nu stim in ce masura Becali mai e acum consiliat de profesionisti in ale fotbalului. Daca e inconjurat doar de necunoscatori sau daca isi va face pur si simplu ambitia atunci Steaua va avea mari dificultati. Nu-l vad pe Becali batandu-si capul pentru a incerca sa inteleaga care-i diferenta dintre ce se joaca in Champions League si ce joaca Steaua in aceasta primavara. Nu cred ca intelege nici de ce tactica lui Olarinho e atat de detestata, de ce tactica aia ne poate crea mari probleme si nici de ce spectatorii (nu numai suporterii !) apreciaza mai mult anumiti jucatori. Mai mult, nu cred ca-si da seama nici ce risca in cazul unui esec in tentativa de calificare in grupele CL. Se stie de mult ca isi impune punctul de vedere in ceea ce priveste tactica aplicata, iar de cand a plecat Stoica isi impune acest punct de vedere si in ceea ce priveste alcatuirea lotului. Nu e clar ca in cazul unui esec va fi SINGURUL vinovat ? Sau atunci va da vina pe pacatosii aia de jucatori care l-au suparat pe al-de-sus ?

Vezi ca stii ? O sa spuna ca l-au tradat razboinicii, carora le-a amortit mana pe sabie asa cum a fost si cu MM, nu o sa piarda prilejul de a mai spune cate milioane de euro a bagat el ca sa aduca Steaua pe locul doi si cat s-a zbatut sa joace echipa acolo unde sunt meciuri adevarate, dar nemernicii de razboinici in frunte cu generalul Olil-au tradat, ca doar n-o fi prost sa isi puna cenusa in cap si sa recunoasca ca a gresit, pentru ca asta ar insemna sa dea dreptate contestatarilor lui.

Iar de la noi asteapta scuze, nu are de gand sa ne spuna ca am avut dreptate, ar fi culmea :D

Cam asta este scenariul

Singur18.05.2007 13:52

Becali asta chiar nu gandeste el vrea sai vanda pe Thereau si pe Elton...chiar vrea sa faca performanta numai cu jucatorii interni..?

DragosI18.05.2007 15:38
daca asta este opinia ta no comment, cat despre faptul ca o sa il auzi in toamna pe Wagner in Ghencea dea domnu sa fie asa, da mai e mult pana departe

Wagner sa-ti cinte tie.

FYI

The UEFA anthem was performed by the Royal Philharmonic Orchestra and sung by the Academy of St. Martin in the Fields Chorus. This song is an alternative interpretation of Handel's coronation anthem, "Zadok the Priest". Composer Tony Britten alternated the song and do something. Anyway,it's still used today to introduce the televised programmes devoted to the Champions League.

Lyrics

Ceux sont les meilleurs equipes,

Sie sind die allerbesten Mannschaften

The main event

Die Meister, Die Besten, Les Grandes Equipes, The Champions

Une grande reunion

Eine grosse sportliche Veranstaltung

The main event

Ils sont les meilleurs

Sie sind die besten

These are the champions

SSK18.05.2007 16:01

@joseph, te asigur ca tonul meu nu s-a vrut in niciun caz unul superior sau condescendent. Am insa o parere, in care cred cu tarie: anume, ca Becali nu poate fi invins in acest moment cu armele lui. Omul si-a cladit o imagine de "razboinic", de invingator. Daca tu crezi ca se va lasa invins de niste "derbedei" inaintea alegerilor prezidentiale, te inseli amarnic. Si intrucat e vorba de politica, ma astept sa fie sprijinit din zone de unde nici nu te astepti: de catre Jandarmerie (care ne considera si ea "dusmani"), de presa (care ne iubeste de nu mai poate).

Din aceste motive, nu cred ca ACUM putem sa-l invingem cu forta! Mai tarziu, tot ce se poate.

@probecali

In ciuda faptului ca vorbesti civilizat (oarecum), sper ca vei intelege ca daca nu aduci argumente in sprijinul opiniilor tale, nu esti binevenit pe acest forum.

leynad7218.05.2007 16:26

@DragosI

Mai terminã omule cu filozofiile tale ieftine !

Crezi cã dacã faci pe deșteptul avem vreun premiu pentru tine ?

Te-ai vãzut deja în UCL și problema ta e cine a compus melodia aia...

Modul cum s-a desfãșurat sfârșitul ãsta de campionat ar trebui sã te îngrijoreze în loc sã fi atât de optimist.

Urâtule !

iov18.05.2007 16:50
Atat poti.Persoane ca tine fac ce fac in galerie si strica prin manifestarile sale pe stadion imaginea clubului Steaua.Datorita acestor suporteri Steaua a jucat majoritatea meciurilor de acasa pe teren neutru.

Baiete, suporterii care "fac ce fac"(esti zero), fac imagine Stelei, nu o strica, te-as putea jigni in mai multe feluri dar cred ca esti o sluga ce scrie din vreo cocioaba png, suporterii "fac ce fac" si la meciuri gen Liverpool, Valencia, Villareal samd suporteri fara care Becali nu avea rezultate pozitive strigand doar "uraaa" si "huuoo".

emmynem18.05.2007 17:00

un cioban care nu merita acest club , astea sunt ultimile clipe la steua ale unui om disperat !!! Gigi esthi o mizerie !!!!

joseph18.05.2007 17:13
@joseph, te asigur ca tonul meu nu s-a vrut in niciun caz unul superior sau condescendent. Am insa o parere, in care cred cu tarie: anume, ca Becali nu poate fi invins in acest moment cu armele lui. Omul si-a cladit o imagine de "razboinic", de invingator. Daca tu crezi ca se va lasa invins de niste "derbedei" inaintea alegerilor prezidentiale, te inseli amarnic. Si intrucat e vorba de politica, ma astept sa fie sprijinit din zone de unde nici nu te astepti: de catre Jandarmerie (care ne considera si ea "dusmani"), de presa (care ne iubeste de nu mai poate).

Din aceste motive, nu cred ca ACUM putem sa-l invingem cu forta! Mai tarziu, tot ce se poate.

@probecali

In ciuda faptului ca vorbesti civilizat (oarecum), sper ca vei intelege ca daca nu aduci argumente in sprijinul opiniilor tale, nu esti binevenit pe acest forum.

ok, poate m-am inselat. cu aceeasi tarie cu care crezi tu in solutia ta... ma indoiesc eu de ea:)

in fine, cu jandarmeria si presa poti sa ai dreptate... dar in acelasi timp, stiind cum e in politica... se poate ajunge la o conjuctura favorabila noua. depinde de interesele de moment... si sincer cred ca la un moment dat... cel putin interesele noastre si ale presei vor coincide. chiar nu cred ca vrea cineva sa-l vada pe cioban in parlament... si cu atat mai putin si cu multe procente in spate. la un moment dat tunurile se vor indrepta si catre el...

eu sustin in continuare ca Becali o sa plece numai atunci cand o sa aiba mai mult de pierdut decat de castigat... asa ca eu zic ca trebuie profitat de orice situatie si lovit unde il doare...

redblue7118.05.2007 18:01

Din pacate ce spui tu este utopic! Sa venim la meciuri, sa stim mai multe despre Steaua, sa facem si sa dregem... Sti sper ca te adresezi semintarilor de la tribune (ar avea loc cu brio sub grant la viteza cu care termina pungile de seminte...), oameni fara coloana vertebrala si mai ales fara simt fie el civic fie el pentru Steaua. La meciul cu Ceahlaul, in jurul meu trosneau baietii seminte de imi venea sa plec sa ma duc in pm in codru si sa urlu in ce hal am ajuns! Imi este dor de suporterii adevarati (Liverpool, West Ham, PSG, etc.) pe care tu ii invoci, atentie spun suporteri nu ultrasi care sunt cei mai pasionati si sufletisti si pe care ii respect pentru tot ceea ce fac bun. Suntem un popor de mioritici si nu vad de unde sa avem reactia pe care o propui tu. Imputitul de analfabet e in stare sa dea bilete si bani pentru a fi incurajat, iar noi reactionand pasiv ii vom intari pozitia! Este fundamental pentru noi cei care chiar tinem la clubul asta sfant SA NE IMPLICAM ACTIV LA AISS, pentru ca numai asa vocea noastra poate fi cunoscuta. AISS-ul poate fi vocea nu a 20000 de oameni din stadion ci a tuturor celor care tin cu Steaua si la Steaua cu adevarat. Devenind o forta, AISS-ul poate gasi si alternative la jijel si la toata drama pe care o traim din cauza lui (viitorul este atat de sumbru cu acest pitecantrop..)! Precizez ca inca nu am apucat sa ma inscriu in AISS si ca mesajul meu nu este vreo reclama la adresa acestei organizatii. Astept prima intalnire "face to face", pentru ca vreau sa-i cunosc pe cei care administreaza aceasta organizatie. O sugestie: nu ar fi rau sa aveti la prima intalnire si un chitantier si facturier pentru a putea plati cash cotizatia!

By the way: Jiji nu are legatura cu ISUS ci este intruchiparea IUDEI! IUDA MARS LA Dinamo!

Roger18.05.2007 18:33
Nu incit la violenta!

Dar totusi, poate stangem niste bani si... [...]

Va rugam sa nu postati mesaje pe site pentru a va face reclama la propriile siteuri, forumuri sau firme. Daca vreti sa va faceti reclama exista spatii amenajate pe Forum. Moderatorii

Nu era propriul site, era o gluma. Cica un site de unde se angajeaza asasini. :) O solutie anti-Gigi. In gluma, bineinteles.

flo220318.05.2007 18:42

as avea o intrebare pentru cei care-i numesc pe anumiti suporteri ai Stelei

semintari: pe la 45-50 de ani veti mai iubi aceasta echipa? daca da, imaginati-va

in tribune, poate cu o sciatica,ceva ,sau pur si simplu mai "obositi"de viata de

zi cu zi. v-ar placea statutul de semitari? sau cei de la 25 de ani in sus ar trebui

sa stea acasa ?

geo_stelist18.05.2007 19:32

haide-ti sa lasam totul la o parte si sa incepem un nou sezon alaturi de echipa si de conducatori. Forzza Steaua!!!!!!!!!!!

Liga Campionilor INTERZISA cainilor!!!!!!!!!! steagcruce2

SSK18.05.2007 19:44

@joseph

Si eu sunt de aceeasi parere. Si eu cred ca la un moment dat va aparea o vulnerabilitate a lui Becali, iar atunci e posibil sa avem NOI aliati de conjunctura, nu el. Problema este ca eu cred ca acel moment nu este aproape. Iar daca pana atunci intram in conflicte violente cu el, ne va "elimina" el pe noi pana sa apucam sa-l mai eliminam noi pe el.

De-aia eu propun o rezistenta "tacit ostila" (hai c-am facut istorie cu formula asta :D) pana in acel moment.

probecali118.05.2007 20:16
un cioban care nu merita acest club , astea sunt ultimile clipe la steua ale unui om disperat !!! Gigi esthi o mizerie !!!!

Becali va ramane la club cat vrea el pentru ca sunt banii lui, inc=vestiti de el.Nu poate fi indepartat sub nici o forma de la conducerea echipei de niste "golani", sau "hahalere", manipulate de interese obscure.Si eu sa am banii lui nu m-as da la o parte ca asa vor vativa derbedei.

probecali118.05.2007 20:22
haide-ti sa lasam totul la o parte si sa incepem un nou sezon alaturi de echipa si de conducatori. Forzza Steaua!!!!!!!!!!!

Liga Campionilor INTERZISA cainilor!!!!!!!!!! steagcruce2

Bravo!!! O opinie pertinenta a unui adevarat suporer stelist care se gandeste doar la Steaua, care demonstreaza ca mai sunt si oameni cu coloana vertebrala.Echipa are nevoie de liniste si de o atmosfera prielnica in acest sfarsit de campionat dar si in viitor cand speram sa auzim imnul Champions League in Ghencea.

dax4719.05.2007 16:53
Bravo!!! O opinie pertinenta a unui adevarat suporer stelist care se gandeste doar la Steaua, care demonstreaza ca mai sunt si oameni cu coloana vertebrala.Echipa are nevoie de liniste si de o atmosfera prielnica in acest sfarsit de campionat dar si in viitor cand speram sa auzim imnul Champions League in Ghencea.

Sigur nu e un alt id de-al tau ? BTW : vezi ca ai postat de doua ori consecutiv !

Sa ne rugam sa apara un asasin sau altceva si sa scapam de oier. O sa ne omoare de nervi pe toti in urmatorii ani.

«1678»