FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rezistența la Becali

«15678»
ariell18.05.2007 07:57

Poate ca pana la urma nu este decat o furtuna intr-un pahar cu apa si toate aceste declaratii ale finantatorului sunt facute ca sa ne arate noua cine e seful, poate ca niciunul din jucatorii vizati nu vor pleca...

Dar stau si ma intreb, si va intreb- este normal ca asemenea declaratii sa vina din partea unui presedinte de club, si nu vorbim aici de un club de divizia C, ci din partea presedintelui celui mai galonat club de fotbal din Romania.

L-ati vazut cumva pe Berlusconi, pe Moratti, pe LaPorta avand asemenea derapaje verbale ? Calderon a comis-o acum catva timp declarand despre jucatori niste chestii si ati vazut cum i-au sarit toti in cap, si nu a vorbit despre Beckam sau Raul facandu-i comunisti ci a spus lucruri minore in comparatie cu GG, dar ati vazut ce reactie au starnit vorbele lui, dupa aia s-a potolit, GG se va potoli vreodata ?.... ma indoiesc

Imaginati-va cum ar fi cu acest iresponsabil la Cotroceni, viseaza urat intr-o noapte si in ziua urmatoare apare la TV sii ii transmite lui Putin ca e un comunist si un utecist nenorocit si daca se supara el il trimite pe Zmarandescu si pretenii lui pana la Kremlin sa ii bage mintile in cap..... credeti ca nu ar fi in stare ? din partea lui ma astept la orice.....

Toti poate o mai luam razna si spunem lucruri la nervi, dar nu toti suntem persoane publice, iar acest statut iti da si privilegii dar si obligatii in masura la fel de mare, tact, diplomatie, bun simt, educatie, demnitate toate aceste cuvinte va spun ceva domnule Becali ?

Sau trebuie sa il intrebati pe Dan Pavel filozofic vorbind ca tot ati ajuns la concluzia ca sunteti un iubitor de intelepciune care ar fi semnificatia acestor cuvinte...........

Am omis intentionat cuvantul onoare, pentru ca vad ca filosoful il foloseste des, dar cred ca din motiv pur melodic placandu-i sonoritatea lui.....

Restul este poveste, nu sunt suficienti minim 12 ani de scoala, nu sunt obligatorii cei 7 ani de acasa, peste toate prevaleaza scoala vietii.

probecali18.05.2007 08:07

Personal cred ca cei care il injura pe Becali de cateva etape incoace pe Becali nu sunt decat o adunatura de vagabonzi,o parte nesemnifivcativa si neimportanta a galeriei Stelei.Sunt probabil persoane de speta celebrului Twety, care nu vin la meciutri decat sa injure (chiar si proprii favoriti nu numai adversarii), sau sa se bata cu reprezentantii Jandarmeriei sau cu cei ai galeriilor adverse.Dupa parerea mea acesti suporteri nu mai au ce cauta pe nici un stadion din Romania, care au devenit in ultima vreme o problema a fotbalului mioritic

Acest protest impotriva "oierului" cum ar spune unii sau unul din principalii "vinovati" pentru calificarea in grupele CL dupa 10 ani ar fi putut fi facut nu intr-un mod atat de agresiv prin scandari de genul: "Becali nu te vrem" sau "Becali la Dinamo" etc.

Poate nu-mi amintesc eu bine dar tot acesti suporteri care nu stiu decat un singur cuvant "M...." in urma cu ceva timp il adulau pe domnul George Becali in Piata Universitatii acum si-au schimbat atitudinea doar pentru ca a incercat prin acel gest de a lua fularul lui Dinamo sa faca doar un bine Stelei de care va veti da seama prin octombrie cand Steaua va oferi seri magice suporterilor Stelei si intregii Romanii.

Cat despre faptul ca Becali a pierdut cateva mii de voturi din partea acestor "hahalere" nacestea cred ca nu-l intereseaza.Chiar am un sfat pentru acest "tip" de suportei: Nu-l votati pe Becali ca nu are nevoie de voturi din partea unor cetateni de speta voastra"

DanStan18.05.2007 08:32

Este de remarcat faptul ca suporterii nu pot conta pe sprijinul presei. Mai degraba cel sprijinit de presa este chiar Gigi. Articolul de mai jos (publicat in ProSportul de azi sub semnatura lui Andrei Nourescu) este un exemplu perfect de articol scris la comanda.

Când galeria exagereaza

Din prea multa pasiune si, mai ales, suferinta, suporterii nu realizeaza ca uneori îsi depasesc conditia

Tribunele noastre au început sa greseasca din ce în ce mai des în ultimul timp, mai ales pe acest final de campionat. Scriu despre un subiect sensibil, constient ca este riscant sa-i critici pe cei multi, dar eu sper ca suporterii vizati, decât sa ma înjure, vor avea luciditatea si întelepciunea sa înteleaga ce gresesc si sa îndrepte ce se poate.

Dincolo de violentele, verbale si fizice, la care am fost martori în ultima vreme si care, la urma urmei, sunt responsabilitatea fortelor de ordine sa le stârpeasca, multi suporteri au început sa aiba o atitudine care nu e deloc în ordine. Nu este deloc normal sau, daca vreti, este complet inutil si ilogic sa soliciti alungarea unui patron, de exemplu. Fara sa-i iau deloc apararea lui Gigi Becali, care este clar ca a gresit si are partea lui de vina, nu pot fi de acord cu cei care-i striga: "Afara din Ghencea!". Pâna una alta, clubul este al lui si e absurd sa alungi un om din casa sa. Ca sa nu mai vorbim ca, presupunând ca Becali ar asculta si ar pleca, echipa ar muri, pentru ca nu vad în fotbalul românesc un om dispus sa bage atâtea milioane de euro în Steaua. A, daca vrei sa protestezi, daca nu esti de acord cu patronul, daca vrei sa-l pedepsesti pentru ceea ce face, ai cu totul altfel de solutii: nu te mai duci la meci, nu-i mai sustii echipa etc, etc... Asa este peste tot în lume: nici la Roma, nici la Madrid sau la oricare alt club civilizat suporterii nu-si închipuie ca pot alunga patronul sau ca trebuie sa-si dea acordul pentru plecarea sau venirea unui jucator sau antrenor, cum se mai întâmpla pe la noi... La urma urmei, fotbalul asta e o afacere, în care cine baga bani are si dreptul de a decide în curtea lui. Daca nu-ti plac filmele de la Mall, nu te mai duci pur si simplu, nu ceri alungarea patronului, nu?

In tot articolul exista o singura idée corecta : in principiu nimeni nu are dreptul sa solicite plecarea sau retragerea actionarilor (investitorilor) unei societati comerciale.

Restul articolului in schimb e o mare mizerie :

1. Vorbeste de 'casa' lui Becali dar nici pana la ora asta nu s-a aflat cat a 'investit' si cat a scos Becali din afacerea Steaua. Mai mult, nici statutul lui Becali la club nu e foarte clar. E ca si cum cineva ar inchiria o garsoniera, ar zugravi-o, ar schimba instalatiile si apoi ar pretinde ca e casa lui si ca are dreptul sa faca ce vrea cu ea. Inclusiv sa faca din ea depozit de gunoi sau tractir.

2. Sustine ca daca Becali ar pleca echipa ar muri. In mod normal nici o echipa de

fotbal de talia Stelei nu 'moare'. Si in afara de asta ma intreb de ce trebuie neaparat ca la Steaua sa existe un singur om care sa bage bani. De ce nu ar putea investi aceeasi suma totala (sau chiar mai mult) un grup de actionari ? Inclusiv straini. E pe undeva vreo lege care interzice ca Steaua sa devina o societate pe actiuni in care sa nu existe grade apropiate de rudenie intre proprietari ?

3. Sugereaza idea ca singura forma de 'protest' accesibila stelistilor ar trebui sa fie dezinteresul. Ma intreb : pe cine deranjeaza Steaua si milioanele ei de suporteri ?

De ce ar trebui ca stelistii sa renunte la sustinerea activa a echipei lor de suflet ? Doar pentru ca Becali e paranoic ? Iar daca paranoia lui Becali va avansa ce propune marele ziarist ? Ca Steaua sa ajunga precum FC National, o echipa cu cateva sute de suporteri activi si alte cateva zeci de mii de simpatizanti ? Pai daca cineva vrea sa distruga Steaua exact asta ar trebui sa faca. Pe cine deranjam oare ?

4. Nourescu minte cu nerusinare atunci cand sustine ca 'peste tot in lume' suporterii renunta sa mai sustina echipa in cazul in care conducerea o ia pe tarla. Chiar in ziarul in care-si etaleaza dejectiile pot fi gasite zeci de exemple in care suporterii italieni, spanioli, etc au reactionat vehement in cazul unor transferuri de jucatori sau in cazul in care echipa juca prost. Daca e necesar aceste articole prosportiste care dovedesc minciuna ar putea fi usor gasite in arhive. In mod normal ar trebui trimise la ziar impreuna cu solicitarea ca ziaristul incompetent sa fie sanctionat. Dar e inutil deoarece e clar ca Nourescu e acoperit.

p.s : Nourescu e si pervers : a 'strecurat' printre randuri idea ca Steaua nu ar fi un club civilizat. Probabil un exemplu de civilizatie sunt potaile sau milogii.

5. Ultima fraza a articolului e cea mai tare. Exprima exact ceea ce probabil se

doreste sa ajunga suporterii in viitor. Si probabil exprima perfect ceea ce inteleg ziaristii din fotbal. Steaua ar trebui sa fie un Mall, un loc unde te duci sa te distrezi si nimic altceva. Cui nu-i place distractia de la Steaua probabil i se va sugera sa incerce si distractia de la Mall-ul Dinamo, sau Rapid, sau oricare alt club de fotbal. Ma intreb ce-ar zice 'civilizatii' aia de suporteri ai lui Liverpool, Real sau Roma despre idea asta. Ma intreb cat timp ar trece intre publicarea unei astfel de ineptii intr-un ziar britanic, spaniol sau italian si trimiterea asa zisului-ziarist la fortele de munca pentru a-si cauta o slujba mai potrivita cu posibilitatile sale.

AU18.05.2007 08:44
Personal cred ca cei care il injura pe Becali de cateva etape incoace pe Becali nu sunt decat o adunatura de vagabonzi,o parte nesemnifivcativa si neimportanta a galeriei Stelei.Sunt probabil persoane de speta celebrului Twety, care nu vin la meciutri decat sa injure (chiar si proprii favoriti nu numai adversarii), sau sa se bata cu reprezentantii Jandarmeriei sau cu cei ai galeriilor adverse.Dupa parerea mea acesti suporteri nu mai au ce cauta pe nici un stadion din Romania, care au devenit in ultima vreme o problema a fotbalului mioritic

Acest protest impotriva "oierului" cum ar spune unii sau unul din principalii "vinovati" pentru calificarea in grupele CL dupa 10 ani ar fi putut fi facut nu intr-un mod atat de agresiv prin scandari de genul: "Becali nu te vrem" sau "Becali la Dinamo" etc.

Poate nu-mi amintesc eu bine dar tot acesti suporteri care nu stiu decat un singur cuvant "M...." in urma cu ceva timp il adulau pe domnul George Becali in Piata Universitatii acum si-au schimbat atitudinea doar pentru ca a incercat prin acel gest de a lua fularul lui Dinamo sa faca doar un bine Stelei de care va veti da seama prin octombrie cand Steaua va oferi seri magice suporterilor Stelei si intregii Romanii.

Cat despre faptul ca Becali a pierdut cateva mii de voturi din partea acestor "hahalere" nacestea cred ca nu-l intereseaza.Chiar am un sfat pentru acest "tip" de suportei: Nu-l votati pe Becali ca nu are nevoie de voturi din partea unor cetateni de speta voastra"

sa-ti stea branza in gat

Nustam18.05.2007 08:48

esti cumva pupincurist dala.... sau esti chiar becalli

AU18.05.2007 08:53

e vreunul din aia care-l asteapta la poarta cu mana inchisa. sau care ii cerea bilete . mama voastra de milogi!!!!!!!!!!!!

probecali18.05.2007 08:56
sa-ti stea branza in gat

Atat poti.Persoane ca tine fac ce fac in galerie si strica prin manifestarile sale pe stadion imaginea clubului Steaua.Datorita acestor suporteri Steaua a jucat majoritatea meciurilor de acasa pe teren neutru.

AU18.05.2007 09:08
Atat poti.Persoane ca tine fac ce fac in galerie si strica prin manifestarile sale pe stadion imaginea clubului Steaua.Datorita acestor suporteri Steaua a jucat majoritatea meciurilor de acasa pe teren neutru.

intelege odata( desi ma cam idoiesc ca ia putea ), ti-am mai raspuns si pe alt topic::::::

offffffffffffff!!!!!!!!! Uitati una din USCATURILE de care imi e sila. te vinzi cam ieftin individule( pentru un bilet). si erau destui la meciul din cotroceni si la alte meciuri din ultimul timp. de aceea s-a stricat atmosfera pe stadion.

in alta ordine de idei. trebuie sa fim uniti si sa luam atitudine impotriva acestui specimen. M-AM SATURAT!!!!!!!!!!!!!!!!! daca pana si Bogdan -p unul din liderii importanti ai peluzei a spus ca nu mai are de ce sa incurajeze echipa din cauza acestor ultime meciuri blatuite, inseamna ca s-a ajuns prea departe. ce e de facut? trebuie sa transmitem un MESAJ CLAR, COMPACT SI CU O FORTA DERIVATA DIN NUMARUL MARE DE CONTESTATARI REALI . trebuie sa iesim in fata toti pentru a nu fi luati in deradere ca suntem putini. NU SUNTEM PUTINI!!!!!!!!!!!!. dar vad ca multi din mai multe motive prefera sa protesteze pasiv ceea ce nu este o solutie.

cineva mai demult spunea pe forum dupa meciul cu rapid cand Becali a purtat fularul negrilor, citez: "ca Becali mai are sa poarte si fularul cainilor ..............". E UITE CA L-A PURTAT SI PE ASTA! prin asta ne dam seama ca putem sa ne asteptam la orice din partea ciobanului , in sensul rau al cuvantului. trebuie sa inteleaga lumea ca purtatul fularului spurcat a fost doar picatura care a umplut paharul plin cu alte motive mai importante:

1 milogeala la alte echipe chiar si rivale.

2 tararea numelui Stelei in diferite lucruri murdare : blaturi cu echipe arbitrii Liga etc

3 lipsa de respect fata de suporterii Stelei nu ai lui Becali sau partidului sau.

4 desconsiderarea noastra doar ca avem opinii diferite.

5 folosirea fortei impotriva celor care il contesta

6 folosirea banilor pentru a scapa de contestari sau de a atrage sustinatori falsi pentru el

7 si nu in ultimul rand folosirea Stelei ca arma politica si a masei de suporteri Stelisti ca posibila masa electorala( ceea ce nu i-a reusit si de aceea s-a intors impotriva noastra)

NU CREDETI CA E SUFICIENT??!!!!!!!!!!?????!!!!!!

asa ca nu mai exista cale de intoarcere . ca ii vinde sau nu pe cei 2 nu cred ca are vreo importanta in acest conflict. cel putin nu ar trebui sa aiba pentru noi. REMARCATI CEVA!!!!!!!!!!!!!!! si anume ca oricine a incercat sa aiba o parere diferita fata de Becali a fost indepartat. ASA FACE SI CU NOI!!!!!!!!. el vrea sa ramana langa el doar slugi. Olaroiu este o sluga si atat . si de aceea si al trebuie sa plece. nu mai conteaza cat de bun sau rau antrenor este. nu avem nevoie de asemenea caractere aici.

spe sa intelegeti. trebuie sa luam atitudine IMPREUNA!!!!!!! TREBUIE SA OPRIM BATAIA DE JOC!!!!!!!

Sforza18.05.2007 09:15

dute mai PNG-ist-ule si lasa-ne, dute sa ceri niste autografe de la Gigi pe un fular a lui Dinamo

Sforza18.05.2007 09:16

dute mai si imbraca-te in oaie si dute si behaie toata ziua la usa la Beeecali

probecali18.05.2007 09:22

2 tararea numelui Stelei in diferite lucruri murdare : blaturi cu echipe arbitrii Liga etc

Daca cunoasteti asemenea blaturi sau jocuri necurate cu arbitrii de ce nu ati semnalat acest lucru la momentul oportun? De ce nu ati strigat in gura mare cand Steaua a primit gresit un penalty (intentionat sau nu)? V-ati bucurat( ca si mine dealtfel) de victoria Stelei si atat, n-ati marait deloc ca Steaua a fost avantajata injust.Acum cand sunteti impotriva lui Becali, aruncati toate lucrurile in spinarea lui.Cred ca suntem cu totii constienti si contestatari si sustinatori ai lui Becali ca acesta nu va pleca prea curand de la Steaua oricate presiuni s-ar face.

Fanatic_Steaua18.05.2007 09:26

Thereau a declarat ca se simte bine la Steaua si ca nu vrea sa plece.

incepe show-ul. acum sa-l vedeti pe ciobanul nebun cum il vinde pe francez ca doar el decide la club si Thereau va face cum vrea el ca el e Becali nu?

AFARA DIN Ghencea!

joseph18.05.2007 09:32
Vad ca articolul meu a trezit nemultumiri inclusiv in randul unor useri care de obicei imi dadeau dreptate. Ce sa-i faci, nu poti sa multumesti mereu pe toata lumea.

Recunosc ca e posibil sa gresesc eu si sa aveti voi dreptate. Totusi, tineti cont de un lucru - in care eu cred cu tarie: acum cat inca suntem la inceput si ne agitam pe internet, lucrurile sunt toate bune si frumoase si putem sa fim radicali. INSA, sa facem 2 presupuneri:

1. Becali nu va elibera abonamente deloc si bilete doar la tribune (e in stare). Cum ati reactiona atunci?

2. Cazul extrem: ati fi batuti cativa dintre voi de niste malaci de o etnie anume, adusi ca sa arate cine e seful in Ghencea.

Aici pe fcsteaua.ro lucrurile sunt toate frumoase si virtuale. In viata reala, aia in care statul acasa cand joaca Steaua e un chin si-n care pumnii si picioarele dor si provoaca fracturi, lucrurile nu mai sunt atat de simple. Iar radicalismul s-ar putea sa-i paraseasca pe multi.

Eu cred sincer ca nu putem sa ne luptam cu Becali cu aceste arme si ca, daca vrem sa supravietuim, trebuie sa gasim altele. Eu am incercat sa ofer una.

imi displace tonul de "eu stiu cu ce se mananca, voi doar va imaginati"... imi da impresia ca nu mai ai argumente si incerci o mini-smecherie si intr-un fel vrei sa-i discreditezi pe ceilalti... sau cel putin sa le arunci posibilele variante de protest in derizoriu

dar daca sustinem un protest mai radical pe net, nu inseamna ca nu facem ceva si in realitate. la meciul cu national am fost in mesaj, cand vroia sa schimbe numele echipei si emblema... am facut si atunci ce s-a putut. chiar nu vb aiurea. sunt niste chestii pe care le putem face. eu sincer nu vad cu ce l-ar deranja pe cioban tacerea noastra. el asta si vrea sa obtina.

daca ne e frica ca o sa ia si el ceva masuri impotriva noastra atunci din start e pierdut orice. in momentul asta ma indoiesc ca are curajul sa trimita batausi pe noi, pentru ca asta l-ar face foarte vulnerabil in capania electorala viitoare... si daca face faza cu abonamentele si biletele... ne raman tribunele si deplasarile. asta e... o perioada trebuie sa ne asteptam la greu. tu probabil pui suportul echipei mai presus de protest si din cauza asta iti pui problema cu unde o sa stam, cum si cati o sa intram. eu consider ca e mai important e sa incercam sa scapam cat mai repede de oier... echipa din momentul asta o simt din ce in ce mai departe de sufletul meu si de asta sunt disperat sa incercam sa facem ceva... si sa nu o pierd(em).

Di@n@18.05.2007 09:39

imi vine sa plang cand vad atata prostie :cry: ..... "Orice om e prost cel putin 5 minute pe zi" <Elbert Hubbard> dar la Gigi prostia depaseste limita legala ... sper sa existe o secunda in viata lui in care sa gandeasca macar putin si sa realizeze ce face :cry: :cry: :cry:

DanStan18.05.2007 10:07
Daca cunoasteti asemenea blaturi sau jocuri necurate cu arbitrii de ce nu ati semnalat acest lucru la momentul oportun? De ce nu ati strigat in gura mare cand Steaua a primit gresit un penalty (intentionat sau nu)? V-ati bucurat( ca si mine dealtfel) de victoria Stelei si atat, n-ati marait deloc ca Steaua a fost avantajata injust.Acum cand sunteti impotriva lui Becali, aruncati toate lucrurile in spinarea lui.Cred ca suntem cu totii constienti si contestatari si sustinatori ai lui Becali ca acesta nu va pleca prea curand de la Steaua oricate presiuni s-ar face.

Nu cunoastem. Si nu credem ca Steaua are motive sa se implice in astfel de jocuri. Dar a aparut un geniu carpatin care la fiecare final de campionat simte nevoia sa se dea mare sugerand pe unde poate precum ca EL este adevaratul artizan al succeselor Stelei. Pentru noi, care stim ca echipa are valoare, toate aceste impaunari stupide si prostesti sunt la fel de deranjante si umilitoare ca o serie de palme aplicate cu simt de raspundere. Si nimeni pe lumea asta nu sta sa fie palmuit la infinit, ba sa mai si multumeasca palmuitorului ...

ionel318.05.2007 10:33

PENTRU Steaua VA LUAM VIATA

intelege odata( desi ma cam idoiesc ca ia putea ), ti-am mai raspuns si pe alt topic::::::

offffffffffffff!!!!!!!!! Uitati una din USCATURILE de care imi e sila. te vinzi cam ieftin individule( pentru un bilet). si erau destui la meciul din cotroceni si la alte meciuri din ultimul timp. de aceea s-a stricat atmosfera pe stadion.

in alta ordine de idei. trebuie sa fim uniti si sa luam atitudine impotriva acestui specimen. M-AM SATURAT!!!!!!!!!!!!!!!!! daca pana si Bogdan -p unul din liderii importanti ai peluzei a spus ca nu mai are de ce sa incurajeze echipa din cauza acestor ultime meciuri blatuite, inseamna ca s-a ajuns prea departe. ce e de facut? trebuie sa transmitem un MESAJ CLAR, COMPACT SI CU O FORTA DERIVATA DIN NUMARUL MARE DE CONTESTATARI REALI . trebuie sa iesim in fata toti pentru a nu fi luati in deradere ca suntem putini. NU SUNTEM PUTINI!!!!!!!!!!!!. dar vad ca multi din mai multe motive prefera sa protesteze pasiv ceea ce nu este o solutie.

cineva mai demult spunea pe forum dupa meciul cu rapid cand Becali a purtat fularul negrilor, citez: "ca Becali mai are sa poarte si fularul cainilor ..............". E UITE CA L-A PURTAT SI PE ASTA! prin asta ne dam seama ca putem sa ne asteptam la orice din partea ciobanului , in sensul rau al cuvantului. trebuie sa inteleaga lumea ca purtatul fularului spurcat a fost doar picatura care a umplut paharul plin cu alte motive mai importante:

1 milogeala la alte echipe chiar si rivale.

3 lipsa de respect fata de suporterii Stelei nu ai lui Becali sau partidului sau.

4 desconsiderarea noastra doar ca avem opinii diferite.

5 folosirea fortei impotriva celor care il contesta

6 folosirea banilor pentru a scapa de contestari sau de a atrage sustinatori falsi pentru el

7 si nu in ultimul rand folosirea Stelei ca arma politica si a masei de suporteri Stelisti ca posibila masa electorala( ceea ce nu i-a reusit si de aceea s-a intors impotriva noastra)

NU CREDETI CA E SUFICIENT??!!!!!!!!!!?????!!!!!!

asa ca nu mai exista cale de intoarcere . ca ii vinde sau nu pe cei 2 nu cred ca are vreo importanta in acest conflict. cel putin nu ar trebui sa aiba pentru noi. REMARCATI CEVA!!!!!!!!!!!!!!! si anume ca oricine a incercat sa aiba o parere diferita fata de Becali a fost indepartat. ASA FACE SI CU NOI!!!!!!!!. el vrea sa ramana langa el doar slugi. Olaroiu este o sluga si atat . si de aceea si al trebuie sa plece. nu mai conteaza cat de bun sau rau antrenor este. nu avem nevoie de asemenea caractere aici.

spe sa intelegeti. trebuie sa luam atitudine IMPREUNA!!!!!!! TREBUIE SA OPRIM BATAIA DE JOC!!!!!!!

PENTRU Steaua VA LUAM VIATA-Un indemn foarte pasnic,cum dealtfel a fost galeria Stelei in acest campionat!
arcadia18.05.2007 10:37
Sper și cred cã acesta va fi ultimul articol despre Becali pentru o bunã perioadã de timp.

Rãmãsesem dator cu identificarea unei soluții la "problema Becali", dupã ce în ultimele douã articole încercasem sã demonstrez de ce George Becali este o problemã la Steaua și "mai ales" de ce este cea mai importantã problemã a Stelei. Dar cum întotdeauna identificarea unei probleme este insuficientã, revin astãzi cu un tip de soluție.

Dar daca Becali se va schimba?, daca inceteaza sa mai fie o adevarata problema?, daca inceteaza sa ii numeasca pe toti detractorii lui huligani (la gramada, fara sa incerce macar o delimitare sumara a celor care cu adevarat trebuie sa fie exclusi de pe si din jurul stadioanelor) - de cate ori il vad si aud cum vorbeste despre cei care nu sunt de acord cu el da impresia ca toti sustinatorii Stelei (sau majoritatea) ii sunt impotriva.

Nu imi place Becali, nu imi place antrenorul Olaroiu, cu toate acestea de la venirea lor in Ghencea Steaua s-a revigorat, a reinceput sa conteze in arena internationala, de aceea cred ca patronul Becali trebuie sa isi schimbe radical comportamentul fata de suporteri, sa schimbe ceva neaparat caci altfel aceste neintelegeri vor escalada si noi toti vom avea de pierdut.

arcadia18.05.2007 10:44

omule si atitudinea conteaza...nu ii creste popularitatea cand face spume pe canalele care il difuzeaza, trebuie sa se schimbe ceva...

DragosI18.05.2007 11:01
Si fara suparare, dar toate aceste lucruri au legatura cu echipa pentru ca ne pasa, de asta e site pentru suporteri ca sa spunem ce avem pe suflet, iar faptul ca intr-o masura asa mare suntem impotriva celor ce se intampla ar trebui sa iti dea gandit cand spui ca lucrurile astea nu au legatura cu echipa, pentru ca din pacate exact cu echipa au legatura.

Fa un exercitiu de imaginatie si in afara de Elton si Thereau incearca sa vezi echipa si fara Dica de exemplu, ca tot e comunist si asta, si astia nu-s pe placul lui Jiji, si gandeste-te ce o sa facem la anul chiar si in campionat, cu un mijloc format din Para, Lovin, Banel si Ovidiu Petre + Gurita si cine stie ce inca ciumete in atac......

Viitorul suna bine nu ?

Fara absolut nici o suparare, chiar nu vad ce legatura au mesajele/injuraturile anti-contra-impotriva-....-Becali cu Steaua. Si mie imi pasa. De Steaua. Atit. Nu de Becali.

Iar ca sinteti multi impotriva a ce se intimpla, tot nu inteleg. Ce se intimpla? Iti spun eu ca acum sintem pe locul 2 in campionatul nostru, si avem mari sanse sa jucam din nou in Champions League. Asta-i cel mai important. Sa avem continuitate in UCL si asa peste 2-3-4 ani putem sa ne batem si cu marile echipe din UCL.

Referitor la exercitiul de imaginatie. Nu ma intereseaza. Prefer realitatea. Si realitatea este, deocamdata, impotriva voastra. Arunca Gigi o prostie pe piata ("o piatra intr-un lac ..") si se trezesc o mie de indivizi sa comenteze ( continuarea de la piatra in lac cred c-o sti).

Si viitorul cred ca v-a suna bine la Steaua pe muzica din UCL.

marianultras18.05.2007 11:27

Sincer pana acum catva timp il simpatizam pe Becali..... acum.... pur si simplu vad ca devine pe zi ce trece tot mai paranoic....mai ales cand il aud ca cine da nu stiu cat pe Elton il da..... eu inteleg ca pe la toate televiziunile se da mare om galant si da bani in stanga si in dreapta.... si sustine ca Liga Campionilor e pentru el doar o mandrie in nici un caz banii....imi pare rau domnule Becali...dar din cate se pare esti foarte zgarcit si faci prea mult caz pentru niste bani(ma refer la Elton desi poate ai dreptate... nu stiu sigur)care la valoarea pe care zici si pretinzi ca o ai...ar trebui sa fie mizilic.... un fleac.... PAI TREBUIE SA FII DUS CU CAPUL RAU DE TOT DACA VREI SA TE DESCOTOROSESTI DE 2FOTBALISTI EXTRAORDINARI CA VALOARE! Sincer mie jena sa mai ma uit la TV sa aud cum spui numai tampenii....mie jena sa vad cum ai luato la vale rau....simt cum mi se urca sangele in cap cand vad cum deja devii un dictator si cum ai in cap numai statui si tablouri cu tine....UN SINGUR LUCRU SA RETII..... IN Ghencea SUPORTERII DE VARSTA MEA(40) AU FOST INVATATI TOT TIMPUL CU FOTBALUL SPECTACOL pe cand tu inca nu stii ce e ala.... nu ai apucat sa vezi in calitate de om de fotbal....Elton SA STII CA E pentru Steaua GURA DE OXIGEN DE CARE ARE NEVOIE>>>>IAR Thereau ESTE UN ATACANT DE MARE CLASA iar impreuna cu Dica ,Badea,Elton vor face SENZATIE! eu zic sa o lasi mai moale cu toate declaratiile astea fara rost pe care le dai pe la TV.....eu zic sa te pui bine cu tribunele....nu sa ne jignesti..in fine..... nu mai stiu ce sa mai scriu sunt prea nervos si bulversat....

ariell18.05.2007 11:39
Fara absolut nici o suparare, chiar nu vad ce legatura au mesajele/injuraturile anti-contra-impotriva-....-Becali cu Steaua. Si mie imi pasa. De Steaua. Atit. Nu de Becali.

Iar ca sinteti multi impotriva a ce se intimpla, tot nu inteleg. Ce se intimpla? Iti spun eu ca acum sintem pe locul 2 in campionatul nostru, si avem mari sanse sa jucam din nou in Champions League. Asta-i cel mai important. Sa avem continuitate in UCL si asa peste 2-3-4 ani putem sa ne batem si cu marile echipe din UCL.

Referitor la exercitiul de imaginatie. Nu ma intereseaza. Prefer realitatea. Si realitatea este, deocamdata, impotriva voastra. Arunca Gigi o prostie pe piata ("o piatra intr-un lac ..") si se trezesc o mie de indivizi sa comenteze ( continuarea de la piatra in lac cred c-o sti).

Si viitorul cred ca v-a suna bine la Steaua pe muzica din UCL.

daca asta este opinia ta no comment, cat despre faptul ca o sa il auzi in toamna pe Wagner in Ghencea dea domnu sa fie asa, da mai e mult pana departe

ros-albastru4ever18.05.2007 11:40

Am ajuns sa fim condusi de un dictator oier.Practic,orice ar face el,chit ca se duce la dinamuisti sau la ciori si le flutura fularele cu mandria unui mare "pacifist" ce se vrea a fi el,noi trebuie sa fim de acord cu el,sa nu-l injuram sau sa il contestam.Orice abatere de la aceasta regula duce la masuri radicale.Acest lucru se intampla si acum.Treaba cu "echipa 100% romaneasca" e o vrajeala pe care el o arunca.El practic pedepseste toti suporterii care au avut "tupeul" sa il conteste si vrea sa scape de 2 jucatori extraordinari care ne dau un motiv in plus sa ne mandrim ca suntem stelisti,este vorba de Elton si Thereau.Daca,Doamne fereste,se va intampla acest lucru,probabil ca va fi o revolutie a suporterilor stelisti impotriva oierului dictator,mai ales daca Elton va ajunge la javre sau ciori.Jucatorii oricarei mari echipe din strainatate sunt in proportie de 90% straini,lucru pe care ciobanul nu il vede,iar performanta nu poate fi realizata daca nu exista macar 2 jucatori straini in primul 11.Chiar daca inainte ma declaram un sustinator al lui Becali,dupa toate evenimente,declaratiile si sfidarea fata de suporteri de care da dovada acest personaj,acum sunt printre cei care il contesta cel mai mult.Rusine Becali,rusine.Forza Steaua,forta Cyril,forta Elton!! fular-campioniifular-campionii steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

ariell18.05.2007 11:45

Exclusiv / Mihai Stoica este noul presedinte al Unirii Urziceni

Mihai Stoica

Mihai Stoica

Fostul presedinte al Stelei, Mihai Stoica, a preluat incepand de azi fraiele formatiei Unirea Urziceni. Pentru sezonul viitor, echipa antrenata de Dan Petrescu va avea un buget de 12 milioane de euro iar obiectivul fixat este participarea in cupele europene.

Becali: "Eu i-am spus sa aleaga Urziceniul"

Patronul clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat imediat dupa afalrea vestii ca se bucura pentru fostul sau angajat: "Ma bucur pentru Mihai. Stiu ca mai avea o oferta de la Porumboiu. Eu i-am spus sa aleaga Urziceniul deoarece este mai aproape de Bucuresti si Bucsaru este un patron cu ambitie. Nu ii consider rivali pentru ca Steaua niciodata nu o sa se bata la titlu cu Unirea Urziceni" a declarat in exclusivitate pentru www.prosport.ro latifundiarul din Pipera

Cred in continuare ca este o pierdere plecarea lui MM, succes la Urziceni, sper sa nu imi Para rau mai mult decat acum ca nu mai este langa echipa.....

Interesant este ca voievodul nostru nu a precupetit nici de asta data nici un efort in dorinta de a fi lumina calauzitoare a lui MM, emotionant pana la lacrimi

ros-albastru4ever18.05.2007 11:56
Exclusiv / Mihai Stoica este noul presedinte al Unirii Urziceni

Mihai Stoica

Mihai Stoica

Fostul presedinte al Stelei, Mihai Stoica, a preluat incepand de azi fraiele formatiei Unirea Urziceni. Pentru sezonul viitor, echipa antrenata de Dan Petrescu va avea un buget de 12 milioane de euro iar obiectivul fixat este participarea in cupele europene.

Becali: "Eu i-am spus sa aleaga Urziceniul"

Patronul clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat imediat dupa afalrea vestii ca se bucura pentru fostul sau angajat: "Ma bucur pentru Mihai. Stiu ca mai avea o oferta de la Porumboiu. Eu i-am spus sa aleaga Urziceniul deoarece este mai aproape de Bucuresti si Bucsaru este un patron cu ambitie. Nu ii consider rivali pentru ca Steaua niciodata nu o sa se bata la titlu cu Unirea Urziceni" a declarat in exclusivitate pentru www.prosport.ro latifundiarul din Pipera

Cred in continuare ca este o pierdere plecarea lui MM, succes la Urziceni, sper sa nu imi Para rau mai mult decat acum ca nu mai este langa echipa.....

Interesant este ca voievodul nostru nu a precupetit nici de asta data nici un efort in dorinta de a fi lumina calauzitoare a lui MM, emotionant pana la lacrimi

Bravo lui.Cred ca o sa faca treaba acolo.Da a sarit repede si ciobanu cu declaratia ca nu se putea ca el sa scape un astfel de moment.Cred ca akuma,jumatate din jucatorii pe care i-a adus MM la Steaua se vor muta la Urziceni.Buget d 12 mil euro!!!!!!Totusi,mi se pare cam exagerata suma,nu stiu dak am mai auzit de un asemenea buget in Romania.Oricum,bafta lui MM.

DanStan18.05.2007 12:03

Peste tot in lumea asta suporterii unui club de fotbal vor sa stie cat mai multe despre situatia actuala si perspectivele clubului. Dar deocamdata Becali e singurul purtator de cuvant al Stelei. Ignorarea lui Becali este echivalenta cu ignorarea singurei surse de informatii din interiorul clubului.

Mai mult, Becali insista asupra faptului ca este singurul ce are drept de decizie la Steaua. Cum ar putea cineva sa nu-l ia in serios pe Becali daca nu exista nici o sursa alternativa si nici o autoritate din interiorul clubului care sa-i conteste eventualele decizii ? Nici macar nu se poate aprecia in ce masura bate campii Becali pentru ca nu stim in ce masura Becali mai e acum consiliat de profesionisti in ale fotbalului. Daca e inconjurat doar de necunoscatori sau daca isi va face pur si simplu ambitia atunci Steaua va avea mari dificultati. Nu-l vad pe Becali batandu-si capul pentru a incerca sa inteleaga care-i diferenta dintre ce se joaca in Champions League si ce joaca Steaua in aceasta primavara. Nu cred ca intelege nici de ce tactica lui Olarinho e atat de detestata, de ce tactica aia ne poate crea mari probleme si nici de ce spectatorii (nu numai suporterii !) apreciaza mai mult anumiti jucatori. Mai mult, nu cred ca-si da seama nici ce risca in cazul unui esec in tentativa de calificare in grupele CL. Se stie de mult ca isi impune punctul de vedere in ceea ce priveste tactica aplicata, iar de cand a plecat Stoica isi impune acest punct de vedere si in ceea ce priveste alcatuirea lotului. Nu e clar ca in cazul unui esec va fi SINGURUL vinovat ? Sau atunci va da vina pe pacatosii aia de jucatori care l-au suparat pe al-de-sus ?

«15678»