FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rezistența la Becali

«123458»
zloty17.05.2007 07:20

nu trebuie incetat protestul ci chiar sa mai urcam o treapta sa fie mai intens , sa se stie ca Steaua nu e a unui agramat ci a tuturor , ma gandesc doar daca ce se intampla acuma la Steaua sar fi intamplat la Steaua rosie belgrad sa zicem ,eu cred ca aia lar fi linsat pe cioban ,zic steua rosie belgrad pentru ca are una dintre cele mai puternice galeri din europa si este situatzia si mai apropiata de cea din tara noastra(pentru cei care tot fac comparatzi cu italia anglia ) de ce sa oprim protestul??/ eu zic sal amplificam sai aratam ciobanului ca nu suntem doar 15 20 de bagabontzi si derbedei

[...]

Editat de moderatori!

ariell17.05.2007 07:31

Foarte important in acest moment este ca adevaratii suporteri ai Stelei sa ramana uniti in convingerile lor, sunt convins ca "principele" inceraca si va incerca prin orice modalitate sa ne dezbine, si sa ne asmuta unii impotriva altora. Conform proverbului ca fiecare padure are si uscaturi iar istoria noastra ca romani confirma din plin prin numeroase exemple de tradare in momente esentiale de-a lungul veacului, mi-e frica sa nu se intample si acum la fel.

Daca vrem sa se intample ceva trebuie sa fim uniti pentru ca o punga de arginti nu poate repara tot raul pe care asemenea oameni il fac Stelei, locul lor nefiind decat in cosul de gunoi al istoriei.

Trebuie sa fim uniti daca vrem sa realizam ceva!

alexandra_stelista17.05.2007 07:31

Becali asta la prostia si nesimtirea lui cand nu o sa se mai vada injurat,o sa constate:''Huliganii astiua si-au dat seama ca nu pot sa se puna cu mine!VEDETI?!?!Sunt mai puternic ca ei,ai renuntat si acu vin la stadion,incurajeaza echipa in continuare.....!''

Tot o sa se mai gaceasca cativa cioflengari care sa ii ceara bani si autografe...deci nu va simti atmosefera ostila!Nu va observa decat ca suporterii nu`l mai injura...

SSK17.05.2007 07:32

Faceti niste greseli atunci cand comentati solutia propusa de mine:

1. plecati de la o stare de nemultumire actuala (produsa si de declaratiile despre Elton si Thereau), dar nu sunteti constienti ca e posibil ca aceasta nemultumire sa inceteze - spre exemplu, daca Steaua se va califica din nou in grupele Champions League. Nu e recomandabil sa va bazati pe nemultumirea de acum tot timpul!

2. sunteti adeptii unei solutii mai radicale, pe care nu stiu (si nu prea cred) ca o puteti sustine. Becali are multe - FOARTE MULTE - solutii prin care ne poate invinge. In articol o spun clar: suntem deocamdata prea mici pentru un razboi atat de mare. Cred sincer acest lucru.

3. solutia mea nu inseamna o asteptare la nesfarsit in rol de Gandhi (buna comparatie, oricum ;) ), ci inseamna de fapt o riposta proportionata. Eu sunt convins ca ziua in care Becali va fi intr-o situatie limita la Steaua va veni - in 2-3-4 ani. Problema este ca atunci noi sa fim inca pe stadion, nu sa ne scarbim intre timp si sa-i lasam pe becalioti sa umple stadionul.

Wigh17.05.2007 07:38

NU stiu daca, gandesc corect.

1. Elton nu este agreeat de nici un jucator din vestiar inafara de Dica.

2. Becali vrea sa il vanda si pentru ca el primeste aplauze si nu mai are cu ce sa iasa in fata ciobanasu

Voi nu ati observat ca nici un jucator nu a pasat cu el la meciul cu national? De ce??? pentru ca restul nu sunt jucatori inteligenti nu joaca din placere si din talent joaca fortat(se chinuiesc). Singurii care pot fac jocul la Steaua sunt: Radoi, Dica, Elton.

Si fara proteste in strada si poate chiar ceva mai urat de atata Jiji nu o sa dea Steaua. fular-campioniifularsteaua2

Tavone17.05.2007 07:41

Salutare, va spun eu ce se intampla! Becali stia ca toti suporterii o sa fie socati de vanzarea celor 2. Stie ca o sa ne rugam la cer ca el sa nu ii vinda! De aceea sunt ferm convins ca nu o sa-i dea (cel putin pe Elton) De ce? Pentru ca, la un momnet dat, o sa vina cu o declaratie gen: "nu ii mai dau, nu mai vreau, sunt prea valorosi" Asta ca sa mai castige din simpatia "cetatenilor" care o sa zica : "Vezi ma ca Gigi nu ii da, ce baiat" CE JAVRA!! Asta e Becali!

ionel317.05.2007 07:44

Risca depunctarea

In Anglia are loc un scandal imens, de aceeasi natura ca si transferul lui Elton la Steaua. Noroc ca Gigi Becali a taiat legaturile cu firmele off-shore prin care s-a facut tranzactia brazilianului.

Clubul britanic West Ham nu a facut-o si acum suporta consecintele. Renato Duprat e unul dintre reprezentantii firmei MSI, societate care a preluat pachetul majoritar al lui Corinthians, fosta echipa a lui Elton. Aceasta firma apartine omului de afaceri britanic de origine iraniana Kia Joorabchian.

Duprat l-a adus pe Elton in Ghencea, dar si pe Tevez si Mascherano, tot de la Corinthians, la West Ham. Acelasi impresar, acelasi mod de lucru.

West Ham, amendat cu 8.000.000 de euro

Jucatorii erau cumparati de off-shore-ul cu pricina si vanduti in Europa. Insa regulamentele stipuleaza ca intr-o tranzactie nu pot fi implicate terte parti. Astfel, West Ham a fost amendata de Federatia Engleza cu 5,5 milioane de lire sterline (8 milioane de euro) si a scapat ca prin urechile acului de o depunctare care i-ar fi adus retrogradarea. Aceasta este decizia FA, insa FIFA a anuntat ca va face propriile investigatii si va da propriile sanctiuni. Steaua s-a miscat repede si a renuntat imediat la afacerile cu firma off-shore. Becali a evitat in ultimul moment anchete din partea Federatiei Romane si a FIFA.Elton ramane la Steaua.

wolteanoo17.05.2007 07:48

Asta e mult mai oaie decat il credeam!!!! Cum sa il dea frate pe Cyril???? baiatu e cel mai de perspectiva atacant din campionat.

amoroso_mail17.05.2007 08:08
Asta e mult mai oaie decat il credeam!!!! Cum sa il dea frate pe Cyril???? baiatu e cel mai de perspectiva atacant din campionat.

Ai dreptate cum sa il dea Cyril!!!Tre sa alungam noi cumva oaia asta din Ghencea .Si mai ales ca akm il da pe Elton la jumatate de pret ,[...] de spurcat.

Atentie la limbaj. Moderatorii

Gigi, What is your profession? Oaie.. Oaie... Oaie...

greco17.05.2007 08:13

Va spun eu cum rezistam !!

DUMINICA ORA 11:00 pe Stadionul Olimpia va fi finala Campionatului de Rugby, Steaua-Dinamo !

Veniti cat mai multi, convingeti pe toata lumea sa va insoteasca, haideti sa ne incurajam clubul nostru drag ! Nu toate sectiile au fost becalizate si noi nu avem probleme numai cu Becali. Trebuie ca stadionul Olimpia sa rasune doar cu incurajari steliste, si echipa sa ne simta aproape !!

Veniti la meci cu steaguri, cu fulare, gata sa cantati si sa sarbatorim castigarea titlului !!!

ariell17.05.2007 08:25

Ideea unui miting de protest ar fi buna, si mai bine ar fi daca s-ar putea face simultan in mai multe locuri in tara dar cred ca este destul de greu sa se realizeze .

Lupta trebuie dusa in continuare in tribune prin crearea unei atmosfere ostile la adresa ciobanului si nu stiu cat de mult prin scandari triviale, cat mai ales prin al ignora prin orice mijloace, sa ii convingem si pe altii ca un asemenea "om" nu are ce cauta la Steaua, ca " doi mici si o bere" nu ne pot cumpara, iar la alegere sa primeasca direct cartonasul rosu din partea noastra, doar asa Steaua o sa devina din trambulina care l-a propulsta pe sticla televizoarelor piatra legata de gat care sa il traga la fund.

Indiferent daca la anul vom juca cu Pandurii sau cu Barcelona in CL trebuie sa ii transmitem acelasi mesaj si anume ca este un personaj odios care nu reprezinta Steaua si nici nu ne va reprezenta vreodata in parlament, cu atat mai putin in fruntea tarii.........niciodata

alexmk1717.05.2007 08:27

Baieti, daca ii da si pe Elton si pe Thereau propun sa se treaca la solutia din Bulgaria!

Desi sunt impotriva violentei atat verbale cat si fizice consider ca solutia vine din Bulgaria si se refera la modul in care mai apare cate un presedinte "linistit" in masina lui si apare la stiri dupa aceea!

Pentru mai multe detalii vedeti ce s-a intamplat cu ultimii presedinti ai lui Lokomotiv Plovdiv!

E o solutie, chiar daca nu e legala, dar repet: NU VIOLENETEI!

Prostu si-a luat-o in cap si se pricepe la tot! Ce antrenor, manager, angajati! El face si desface!

Problema e ca nu stie nici macar ca mingea e rotunda! Prostul se crede destept, si ii da el pe toti si ramane cu rahat! O sa mai vedem spectacol cand or juca toti 4 inchizatori! O sa avem o echipa de 11 inchizatori, si o sa aplaudam cand se va face o preluare corecta sau o pasa la 2 metri corecta! Asta va fi spectacolul in Ghencea! Ne mai trebuiesc jucatori de genul lui G.Coman sau Baciu! CE rost are spectacolul cand putem sa ne chinuim! E clar ca la anul ne vom bate cu succes pentru locul 10, iar in 2 ani ne vom propune ca obiectiv SALVAREA DE LA RETROGRADARE!

E politician dobitocul si e si mare antrenor! El e un fel de MAURINIO, ca sa citez alt Becali dobitoc!

el_g17.05.2007 08:40

"Eu aveam o viziune pentru dezvoltarea clubului, el alta. Eu vroiam strãini, el nu. Eram singurul om din club care-i spunea verde în fațã ce gîndește. L-am acuzat de imixtiune în cadrul echipei. Nu se poate sã facã el echipa mereu. Sã vedem mai departe ce va face. Eu am trei ani de performanțe la Steaua. Un an, din inerție va mai merge treaba, dupã care nu știu ce se va întîmpla. Asta e echipa pe care eu am fãcut-o. Bine cã acum, mãcar, l-au luat pe Neaga, pe care tot eu l-am adus"

Mihai Stoica

Mare dreptate are..el a fost cea mai importanta piesa de la Steaua chiar daca era cretin... steagcruce2 steagcruce2

ariell17.05.2007 08:42

Asta e mai nebun decat Vadim, ia priviti ce declara dupa meciul cu National:

"Ca sa dau echipa trebuie sa stranga toti suporterii din lume bani, dar eu tot nu le dau echipa. Era necrestinesc si nepoliticos sa-i refuz fularul acelui om. Decat sa ma injuri la mine pe stadion, mai bine stau cu stadionul gol. Nu imi las nevasta si copiii sa se uite la televizor ca sa nu vada cum tatal lor este injurat de niste vagabonzi. Am sa am eu ac de cojocul lor! Am sa fac ordine! 75% din galerie la meciul cu National erau cu mine, dar sunt 20-30 care ii instiga si pe ceilalti."

In ritmul asta cred ca o ajung sa innebunesc mai repede decat el, care 75% din galerie era cu el, e dus nu sunt fan MM dar cred ca el era pe post de pastile(calmante) pentru Jiji, acum ca nu le mai ia il vedem in toata splendoarea, o sa ajunga un mascarici mai mare decat vadim, intrebarea este de ce trebuie sa suferim si noi fie si prin simpla asociere de pe urma acestui nebun ? :sad:

Syby17.05.2007 08:46

Ciobanu vorbeste ca el nu este comunist.Prin ce face el la Steaua arata ca este cel mai mare comunist.Cum sa ii vinzi pe Elton si Thereau pai ii vinde pe cei mai buni eu zic sai vanda si pe Dica si Goian si sai pastreze pe gige Coman ,Stancu.Vrea echipa numai de romani ? sa ne facem de ras in europa

fular-campioniifularsteaua2

bad_joke17.05.2007 08:49

De acord cu tine,dar e foarte greu ce zici u,pentru ca Romania e o tara foarte saraca,si cei care vin la stadion sunt foarte slab mental,nu ma refer la suporteri din peluze,cei care vin sunt oameni care nu au ce face acasa,s-au vin special pentru acea suta de euro.Sincer mie imi era mai scarba de suporteri care cereaua bilete gratis decat de Becali,inseamna ca aceia,nu sunt stelisti,sunt niste tradatori,niste lingai si pupincuristi,si ce ai spus u,este adevarat dak continuam asa o sa ajungem la o becalizare,si cei care nu il sustin o sa fie considerati mai mult ca oricand''huliganui'' si''infractori'',deci trezitiva oameni fara orgoliu si lingai dak tineti intradevar la Steaua si nu veniti ca s acersiti mila lui Becali

ariell17.05.2007 08:55

Mai in gluma mai in serios are dreptate Base cand spune ca trebuie reformat sistemul sanitar, eu i-as sugera si cel politienesc.

Domnilor medici si domnilor politisti cum a fost posibil ca un individ atat de periculos din punct de vedere al sanataii sale mentale pre nume Jiji Becali, sa scape de sub supravegherea medicala, sa umble liber si sa mai aiba si functii de conducere,chiar nu vedeti ca e un pericol pentru ceilalti ?

Luati-l domnilor dati-i pastile si bagati-l in camasa de forta, treziti-va macar in ceasul al doispelea !

Treziti-va si faceti-va datoria !

Kekea17.05.2007 09:18
Ciobanu vorbeste ca el nu este comunist.Prin ce face el la Steaua arata ca este cel mai mare comunist.Cum sa ii vinzi pe Elton si Thereau pai ii vinde pe cei mai buni eu zic sai vanda si pe Dica si Goian si sai pastreze pe gige Coman ,Stancu.Vrea echipa numai de romani ? sa ne facem de ras in europa

fular-campioniifularsteaua2

Daca o luam asa nici el nu are ce cauta la echipa, ca e machedon.

Stelist Chisinau17.05.2007 09:33

Voi chiar credeti ca il va afecta pe cioban "rezistenta pasiva"? E dus rau de tot,el se simte in largul sau cand ii este scandat numele de catre toate lichelele,cand este adulat de toti descultii care se gudura pe langa el si spun ca el e tatal lor. Ciobanul declara ca nu se teme el de niste "vagabonti" si "derbedei" ,dar amintiti-va de reactia avuta dupa meciul cu Ceahlaul,el "marele" razboinic al luminii avea o fata de ziceai ca a venit dracul sa-l ia pe preasmeritul cioban,asta e reversul medaliei el se simte puternic in mijlocul multimii care-l sustine,dar tot multimea care-l contesta il face sa simta ca ii fuge pamantul de sub picioare.Sincer gestul lui MM de a lovi un suporter (chiar daca era genul care vine la stadion sa injure pe oricine pentru orice) este reprobabil ,acum eu il regret pe MM, asa cum era el obraznic,orgolios.Cred ca multi uita ca MM era inainte de managerul Stelei ,suporterul Stelei care iubea si tinea la Steaua , nu la banii ciobanului. "Elton e rau pentru ca nu face faza defensiva", sau ciobanul vorbeste de capul lui ,sau Oli e chiar varza de antrenor,intr-o echipa de fotbal mai ai nevoie in afara de jucatori defensivii de unii care sa mai si creeze ocazii de a inscrie. Despre Thereau nu mai zic nimic...Pacat de o echipa care anul trecut era cu un picior in finala UEFA,iar anul asta este umilita de chiar proprietar care a purtat insemnele spurcatilor...

guns00717.05.2007 09:46

Cum e posibil asa ceva ?CIOBANUL asta isi bate joc de noi?a depasit orice limita...cum crede el ca va face performanta cu jucatorii pe care vrea sa-i cumpere...trebuie sa fii un mare retardat daca tu ca patron de echipa, vrei sa-ti vinzi cei mai buni jucatori ai tai... steagsimplu

greco17.05.2007 10:01

Oameni buni, in loc sa discutati proiecte care nu vor fi duse la bun sfarsit, faceti ceva util ! Steaua nu e Gigi si Gigi nu e Steaua ! Veniti cu totii duminica pe Olimpia sa aratam lumii ce inseamna Steaua, daca vreti sa ajutati cu adevarat clubul nostru !

418_1833_IMG.jpg

A little less conversation, a little more action please !

Hai baietii ! Campionii suntem noi !

ariell17.05.2007 10:09

Probabil Gigi Becali ar fi un bun subiect pentru psihiatri, i-ar ajuta foarte mult in studiul fazelor avansatae ale unor boli psihice din pacate incurabile.

Urmarind declaratiile lui stai si vizualizezi 2 posibile scenarii:

1. joaca la 2 capete pentru ca ulterior sa vina iarasi cu mesajul lui de pace de data asta la adresa suporterilor, uite domle in netarmurita mea marinimie de principe al luminii ii tin pe veneticii astia doi pe ala inalt si cu freza diavoleasca si pe ala micu de la circ care face distractie si caterinca pe teren( nu la antrenamente cum spunea un alt personaj pitoresc si cu o privire de lebada proaspat eutanasiata pe motive de suspiciune de gripa aviara pe numele lui de Maftei component al stolului de zburatoare debusolate de sub pod).

Deci eu GiGIII Becalllliiiii ii tin pe astia doi ca sa le arat eu la huligani si derbedei ca eu nu sunt un om rau, desi in lupta cu fortele intunericului din CL trebuieste numa osteni viteji si numa decat romani, mandri si viteji ca sfantul soare de pe cer, asa cum o sa fac si eu tarisoara asta sfanta daca o sa ajung sa va calaresc pe toti....

2. Chiar crede cu tarie in tot ceea ce afirma inclusiv in rolul lui mesianic pe acest pamant si celelalte ineptii pe care le mai debiteaza, ceea ce este foarte grav, dar sper ca printre toti trepadusii si lingaii care il incojoara sa se gaseasca macar unul care sa ii spuna ca ultimii fii ai poporului , carmaci si savanti de renume mondial pe care i-a avut poporul roman se afla destul de aproape de el ca vecinatate numai ca is la doi metri sub pamant si au ajuns acolo unde au ajuns din motive relativ asemanatoare, aviz amatorilor......

n_am_kef17.05.2007 10:21

Singura metoda sa scapam de el e sa realizeze ca nu va obtine nici bani si nici imagine de pe urma noastra. Altfel o sa stea ca lipitoarea...

Ban Razvan17.05.2007 10:31

..... dak le da drumul lui Thereau si Elton ma pish pe el de cioban

ariell17.05.2007 10:35
Singura metoda sa scapam de el e sa realizeze ca nu va obtine nici bani si nici imagine de pe urma noastra. Altfel o sa stea ca lipitoarea...

cere-i prostului ce n-are, minte-n cap forta-n picioare.................:D

Singura solutie e mentinerea unitatii intre suporteri, continuarea protestelor, si cel mai important sa i-o dam in freza la alegeri, sa nu intre nici macar in parlament, atunci poate ca o sa renunte

«123458»