FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai bun antrenor al Stelei de dupa 1989

«1234567»
bodanelu14.06.2007 17:53

daca nu jucam cu 7 fundasi mai bine spus :D

c.ronaldo1714.06.2007 18:06

Dupa putem sa criticam, sa ne suparam etc. Poate asa a fost sa fie si cu noi si cu FC Basel.

Danny14.06.2007 18:15

Uite schimbai semnatura :D

Si mai vroiam sa zic ceva ...... JOS CU OLII JOS CU CIOBANU :D

The_Foxes14.06.2007 18:53

nea imi. pur si simplu ma uitam cu o placere incredibila la meciuri. iar cand eram condusi la pauza de fiecare data imi ziceam "lasa ca ii trezeste nea imi la vestiar" si de cele mai multe ori asa era..Protasov lasa echipa sa joace era un fel de del bosque la real. sa nu uitam ca am pierdut cu rosenborg (da am avut multe ocazii in tur) dar returu catastrofal cu nesu mijlocas stanga.

_yang23.06.2007 15:02
Uite schimbai semnatura :D

Si mai vroiam sa zic ceva ...... JOS CU OLII JOS CU CIOBANU :D

Oli nu e cel mai slab antrenor din istoria Stelei... Sa nu uitam ca nu il depasesc la performante decat Ienei si Iordanescu... Cat despre semifinala eu cred ca a fost omul potrivit la locul potrivit in primavara lui 2006.

Danny23.06.2007 17:39

Nu stiu de ce , dar un ultimu timp am capatat foarte multa incredere in Oli , si acum chiar cred ca putem trece de sferturi ......De cand am vazut cum a antrenat echipa la Valencia m-am facut fan Oli . Imi place mult , cum facea echipa ca sa fie mai echipa , sa se inteleaga mai bine , pacat ca nu a venit si Thereau , ca il integra si pe el in echipa . Si mi-a mai placut ca se juca cu ei , si Oli si Adrian Ilie , si asta ioi face pe jucatori mai fericiti , sau cam asa ceva ......Da oricum sezonul urmator il vreau pe Oli la Steaua.

cristian8623.06.2007 17:50
Nu stiu de ce , dar un ultimu timp am capatat foarte multa incredere in Oli , si acum chiar cred ca putem trece de sferturi ......De cand am vazut cum a antrenat echipa la Valencia m-am facut fan Oli . Imi place mult , cum facea echipa ca sa fie mai echipa , sa se inteleaga mai bine , pacat ca nu a venit si Thereau , ca il integra si pe el in echipa . Si mi-a mai placut ca se juca cu ei , si Oli si Adrian Ilie , si asta ioi face pe jucatori mai fericiti , sau cam asa ceva ......Da oricum sezonul urmator il vreau pe Oli la Steaua.

Care sferturi? In cupa Romaniei? :P

Danny nu stiu ce varsta ai, dar esti cam naiv, Oli nu e de Steaua chiar daca am castiga prin absurd la anul titlul si ne-am califica in primavara europeana. Oli a reusit performanta de a aduce stilul de joc al Stelei la nivelul unei echipe de mijlocul clasamentului; faptul ca Steaua inca mai e in primele 3 echipe se datoreaza si unor jucatori peste medie.

Danny23.06.2007 18:03

Da ai perfecta dreptate , dar asta a facut Oli in trecut , trecutu se uita repede , acum Oli s-a schimbat , se si vede dupa el , dupa fata lui ( mai vesela ) , dupa comport6ament (se joaca cu echipa miuta ) si a si inceput sa dea interviuri la presa .....ca sa schimbat , acum isi ia mai in serios functia de antrenor , acum lucreaza de placere ...... mai pe scurt , il bucvura cea ce face , dar in trecut nu il bucura .....daia a avut rezultate proaste , asta e noul Oli !!!.

Forza Oli , Mereu cu Steaua , Jos cu Becali !!!

JDERUL23.06.2007 18:08

Danutz ai fost stresat cu examenele si de aceea tzi-ai facut o asa impresie despre O(l)isor.

Danny23.06.2007 18:11

Ba nu !!! impresia asta cu desre Oli o am de o saptamana cam asa .........dar cum am avut BAN , nu am putut sa imi spun parerea :((

JDERUL23.06.2007 19:00

Chiar acum sport.ro au reconfirmat veste cea mare:O(l)isorul PLEACAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am castigat o batalie cu jjjjjjjjj

De-acum rugatzi-va si va temetzi adversari de pretutindeni:

-Tavalugul ros- albastru revine !

VOM FI IAR CEIA CE AM FOST SI CHIAR TZINTIM MAI MULT !

stelista_pe_viata23.06.2007 19:05

[Loome nu e mutarea secolului....Hagi nu o sa faca mare lucru la Steaua ....e un fel de Olaroiu...

Danny24.06.2007 06:41

Cum sa fie ma un fel de Oli ?? Hagi e mult mai bun decat Oli , e impunator , nu sta sub papuci lu Becali , se ia de jucatori daca facceva rau , antreneaza cu sufletu ......ce mai vrei ?!?!?!?!?

c.ronaldo1724.06.2007 07:22

.... Si pierde in fiecare meci!

weeezer24.06.2007 07:39

Hai ca deja incepem sa sarim cu gura pe Hagi... imi aduc aminte cum 80% din forumisti il criticau pe Zenga la venirea sa si dupa primele 3-4 meciuri... ca deh, asa-i romanu', cu gura, mereu.

Din cate stiu eu, Hagi a antrenat nationala, fiind pana in acest moment cel mai aproape de a o califica, dintre toti antrenorii care s-au perindat in ultima vreme pe la prima reprezentativa. Cine ii imputa lui esecurile cu Slovenia nu e decat rautacios, ca sa nu zic altfel. Meciul ala a fost pierdut din cauza ratarilor (de care nu antrenorul e responsabil) si a ghinionului (de 2 ori treceau de mijlocul terenului, 2 goluri). In plus, Gica era la inceput de drum. Si din cate tin eu minte, nationala chiar a jucat in dubla aia cu Slovenia... scheme, faze de atac, ocazii garla... Nu asta isi dorea suporterul stelist de la Olaroiu? Nu pentru asta era criticat?

Apoi, la Galata a terminat pe 2 si a castigat Cupa Turciei. Intr-un an in care Fener a bagat bani de parca dadusera de vreo mina de aur.

Apoi la Bursaspor... rezultate slabe, poate si jucatori slabi, poate si experienta putina...

Apoi Timisoara. Pai acolo nimeni n-a reusit performante. Ala e un taram blestemat pentru fobal :D

Nu, dar serios... ce va asteptati, ca Hagi inca de la primele meciuri si mandate de antrenor sa se dovedeasca un mic Wenger, un urmas al lui Lippi??

Nici eu nu cred ca e cea mai inspirata venirea sa, ar fi trebuit sa o ia mai de jos in campionatul romanesc, asa cum a facut-o Petrescu, Laca, Razvan... dar a avut o pila la Steaua si a venit. Ce sa facem, sa-l desfiintam? Hai sa-l lasam sa-si faca treaba si sa dam cu gura dupa aia, nu?

Danny24.06.2007 07:56

S-au mai bine sa il sustinem pana la capat , pentru ca a fost , si va ramane4 mereu un adevarat Stelist , chiar daca nu va avea performante foarte bune ca atrenior (si chiar va avea ) trebe sa il sustineam .

c.ronaldo1724.06.2007 08:12

@Weezeer

Punem de'acuma vina pe blesteme? Hagi a cerut 10 jucatori care i'a vrut, 10 i'a primit. Si ce'a facut cu ei? (Hagi la Poli)

Am fost eliminati in fata Sloveniei. E ceva de genul infrangerii Turciei cu Letonia. (Hagi la Nationala)

Cu Bursaspor s'a dus in Liga Secunda... Si doar si'a luat acolo o caruta de romani la el. (Hagi la Bursa)

Cu Galata a fost singura data cand mi s'a parut ca i'a iesit intradevar. (Hagi la Galata)

Succes la Steaua Gica! spre cl

@Danny

Mai bine du'te si afla ce rezultate ai luat la capacitate decat sa vorbesti prostii pe aici.

weeezer24.06.2007 08:36

c.ronaldo17, vezi doar ceea ce vrei tu sa vezi.

Danny24.06.2007 08:42

Cronaldo , nu vorbesc deloc prosti , da Hagi e un antrenor foarte bun , dara el a antrenat nationala Romaniei ?? Ia zimi tu mie , a apucat vreodata Oli sa antreneze Nationala ?? NUUUU !!!!

Hagi a avut si rezultate bune ca antrenor , si proaste , si Oli , a avut si rezultate bune (semifinale UEFA) , si rezultate proaste (tot returu din campionatu asta ) . Nu inteleg de ce nu ii acordati putina incredere lui Hagi , nici macar nu a inceput sezonul , si ziceti ca nu antreneaza bine , io zic sa vorbim dupa primu meci din campionat .

amarel24.06.2007 12:32
Cronaldo , nu vorbesc deloc prosti , da Hagi e un antrenor foarte bun , dara el a antrenat nationala Romaniei ?? Ia zimi tu mie , a apucat vreodata Oli sa antreneze Nationala ?? NUUUU !!!!

Hagi a avut si rezultate bune ca antrenor , si proaste , si Oli , a avut si rezultate bune (semifinale UEFA) , si rezultate proaste (tot returu din campionatu asta ) . Nu inteleg de ce nu ii acordati putina incredere lui Hagi , nici macar nu a inceput sezonul , si ziceti ca nu antreneaza bine , io zic sa vorbim dupa primu meci din campionat .

Hagi n-a prea avut rezultate ca antrenor, din pacate, doar pretentii financiare .....!!!!

Meseria de antrenor presupune ceva in plus fata de cea de jucator.El a inceput antrenoratul ...direct la nationala ....!!!!!Altii in schiimb au antrenat prin divizia B cativa ani, ca sa vada cu se mananca meseria asta, si abia apoi au inceput sa ia echipe cat de cat cu pretentii !!!!Priviti la Dan Petrescu, in acest moment !!!!a antrenat pe Sportul in B, apoi in A, si acum are mana de antrenor, nu gluma !!!Despre Hagi inca nu putem spune acelasi lucru !!!

_yang24.06.2007 15:09
!Despre Hagi inca nu putem spune acelasi lucru !!!

Din pacate e greu de crezut ca vom putea spune asta despre el in curand...

stelista_pe_viata24.06.2007 18:26

Cand am spus ca e un fel de Olaroiu ,ma refeream la faptul ca nu a avut pana acum nicio performantza ca antrenor....ca jucator JOS PALARIA...nu am ce comenta dar ca antrenor nu a demonstrat nimic...cel putzin pana acum...sper sa o faca la Steaua....sa fim seriosi il iubim pe Hagi ca jucator...defapt il iubim pe jucatorul Hagi...Hagi daca prinde o echipa slaba si se califica in UCL,o sa fie bine...daca nu nu cred ca o sa reziste mult(dpdv al suporterilor)...oricum MULTA BAFTA Hagi!!!!!!!

cornisa5824.06.2007 18:35
Din pacate e greu de crezut ca vom putea spune asta despre el in curand...

nu putem și nici no sã putem spune asta vreodatã pentru cã Hagi cum na rezistat la Poli nu o sã facã nici la Steaua și iarãsi o sã cãutãm antrenor eu zic cã sezonul care vine e pierdut din start pãcat de suporteri care sperã pãcat de jucãtori care au venit și au ales cu sufletul pentru cã doar cu sufletul nu se poate antrena o echipã cu pretențiile Stelei !

steagcruce2
c.ronaldo1724.06.2007 18:38
Cand am spus ca e un fel de Olaroiu ,ma refeream la faptul ca nu a avut pana acum nicio performantza ca antrenor....ca jucator JOS PALARIA...nu am ce comenta dar ca antrenor nu a demonstrat nimic...cel putzin pana acum...sper sa o faca la Steaua....sa fim seriosi il iubim pe Hagi ca jucator...defapt il iubim pe jucatorul Hagi...Hagi daca prinde o echipa slaba si se califica in UCL,o sa fie bine...daca nu nu cred ca o sa reziste mult(dpdv al suporterilor)...oricum MULTA BAFTA Hagi!!!!!!!

pF. frate, astia se uita cand scriu... Cum dracu' Olaroiu nu a avut nici o performanta ca antrenor?

weeezer24.06.2007 19:24

Era vorba inainte sa vina la Steaua, c.ronaldo17...

«1234567»