Am si eu o mareee curiozitate...care sunt aia 15 care l-au vazut pe Olaroiu cel mai bun antrenor de la revolutie si pana acum?!?! :roll: astia care l-ati votat pe olita va rog frumos sa spuneti si de ce....agrumentati.. :roll:
Am si eu o mareee curiozitate...care sunt aia 15 care l-au vazut pe Olaroiu cel mai bun antrenor de la revolutie si pana acum?!?! :roll: astia care l-ati votat pe olita va rog frumos sa spuneti si de ce....agrumentati.. :roll:
Nu credeam sa o vada si pe asta ...... Oli pe primul loc. Hai ca i-mi vine sa ma tai imprejur.......
@axl23
credeam ca e o ironie
. scuze atunci!
@bodanelu
br][br scuzele tale sunt nejustificate, eu am gresit, din neatentie. m-a derutat faptul ca user-ul cristi06 l-a votat pe Oli pentru performante, am vazut negru. br][br
eu deja sunt obisnuit ![]()
Protasov si Dumitriu
Apropo : Ce cauta Oli acolo? Becali era de ajuns.
Clar Walter Zenga. A fost cel care a reabilitat echipa, cel care ne'a facut sa credem in noi, cel care a depasit pentru prima oara dupa mult timp o echipa foarte buna din fotbalul mondial. A fost cel mai bun....
Aia 15 care l-au votat pe zeroli , moderatorilor va rog furnizati-mi ipurile ca ma ocup eu de ei. :lol:
Defapt ar fi mai bine sa va omorati singuri!!!!!!!!!![]()
steagcruce2 fara discuti Protasov in vremea lui se juca fotbal
Protasov pentru ca in vremea lui se juca fotbal nu ce se joaca acum avem emoti si cu Jiul
Se vede ca sunt multi copii pe aici care pe langa faptul ca se uita la meicuri de 2-3 ani, nu au nici bunul simt sa se documenteze sa vada ultimii 15-20 de ani de istorie a Stelei. Auzi la unii: dupe performante Olaroiu:)) Pai ma voi aveti habar cate titluri, cupe, supercupe, sau de cate ori a dus echipa in grupele Ligii Campionilor, Titi Dumitriu? Voi stiti ca au fost 9 ani de zile in care javrele nu ne-au batut nici macar o data? Titi a fost secund la nationala la World Cup 94, cand nationala noastra a obtinut cele mai mari performante. In aceeasi oala intra si Anghel Iordanescu...si voi aveti tupeul si prostia sa il comparati sau sa il considerati mai bun pe un idiot arogant ca Olaroiu? Bine ca nu aveti 18 ani, ca voi l-ati vota pe cioban garantat.
Eu am 15 ani, ma uit la meciurile Stelei de 2-3 ani dar il urasc pe Olaroiu si pe Gigi l-as asasina daca mi-ati face rost de un pistol (contactati-ma la 1234567) :lol:
Titi a fost secund la nationala la World Cup 94, cand nationala noastra a obtinut cele mai mari performante.
Si ce treaba are asta cu Steaua...?
Shobo, mai bine nu spuneai. Sa vezi ce te i-au baietii de pe forum la rost acum...
@FinalaUEFA
Si eu l-am votat pe Olaroiu.IP-ul meu este 193.226.58.63.Astept sa te ocupi de mine dar inainte de asta gandeste oare ce stie sa faca asta. Raspuns- sunt admin de retea la o companie mare din Romania si am mai lucrat tot in retelistica pe alte posturi( de la help-desk la sysadmin) pe la Vodafone, UPC , RDS asa ca astept ![]()
P.S. Am certificari de cisco si cunosc destul de bine Linux si toata suita Junksoft
@Bodanel nu suntem pe un site de job-uri aici... era deajuns sa-i zici ca-l astepti ![]()
on-topic:
cititi fratilor intrebarea din sondaj: cel mai bun antrenor de la REVOLUTIE!!!
cum puteti spune ca Oli a avut performantele cele mai mari?
@bodanelu
Trebuia sa vada omu' ca mai stiu si altii ce e ala ip.Nu imi caut de lucru ca sunt destul de bine platit si conditiile sunt bune chiar daca se sta peste program
.
on-topic: eu cred ca daca nu ne rupeau accidentarile anul' asta si nu ne furau cateii in tur(sa traiasca corpodean) noi ieseam campioni pentru ca Olaroiu(bun, rau cum o fi) e peste toti antrenorii de la noi din tara.Si El Ciobandante a avut contributia lui la pierderea titlului anul asta.
da.. dar nu s-a intamplat...
si, performantele dintre ani 90-2000 sunt mult mai mari...
Am jucat vreo finala de Cupa UEFA in perioada 90-2000 si nu imi aduc eu aminte?
Olaroiu cu bune si rele
Am jucat vreo finala de Cupa UEFA in perioada 90-2000 si nu imi aduc eu aminte?
pai, pentru tine o semifinala de UEFA e mai importanta decat 6 titluri consecutive si 3 calificari, tot consecutive, in CL?
Hai ca daca Steaua isi pune ca obiectiv principal sa ia titlul il ia. In Romania nu avem adversar decat pe noi insine. Si in plus cu Oli am luat un titlu si avem o participare in UCL. Eu zic sa mai asteptam...
pai normal.. are Becali butoane...
ok. ne0am calificat.. iti place jocul? cand Oli joaca cu megaputerile Pandurii si Jiul cu 2 inchizatori?
Real joca cu Diarra si cu Emerson meci de meci.
Barca cu atentie: Deco, Xavi si Edmilson meci de meci.
Chelsea cu Lampard si Essien sau Mikel.
Manchester Utd. cu Scholes sau Flatcher si Carrick.
Liverpool cu Gerrard si Xabi.
Si lista poate sa continue. Cate echipe vezi ca joaca cu un inchizator?! Si oricum foarte putini antrenorii fac aceasta greseala de a juca cu doar un inchizator. Pana si Murinho cand a jucat in Cupa Angliei cu o echipa din Liga a III a (nu ii mai retin exact numele) a folosit 2 inchizatori.
cand Oli joaca cu megaputerile Pandurii si Jiul cu 2 inchizatori?
Buturuga mica rastoarna carul mare, nu? Getafe 4-0 Barcelona, Portsmouth 2-1 Manchester, Manchester 0-1 West Ham United. Sau ceva mai romanesc: Rapid 1-1 Pandurii, Pandurii 1-1 Rapid, CFR 1-1 Jiul, Dinamo 0-0 UC si lista poate continua.