FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai bun antrenor al Stelei de dupa 1989

«123457»
bodanelu01.06.2007 17:43

ok.. Realul stim cum e Capelo...

dar: Barca: ce calitati au Deco sau Xavi? poti sa-l compari pe Para sau pe Lovin cu ei, pastrand proportile? crezi ca Lovin dribleaza macar 10 % din cat o face Deco?

Chealsea. La fel cu Lapard. Cat contruieste Lampard? (Makelele e inchizator la ei)

M. Utd. Scholes?

Gerrard? asta a jucat pana si atacant in finala CL.

deci sunt jucatori care pot face si faza def si off. dar tu cand ai jucatori care fac doar faza def.. la ofensiv cine lucreaza? cei 2 atacanti intre 7 fundasi?

Pandurii, Jiul, UC S-AU APARAT in meciurile alea.. au practicat un antijoc, care-l desfaci cu cat mai multe pase, dribling etc... dar nu, Oli construieste cu 2 inchizatori, impotriva unor echipe care se APARA, care STIU doar sa faca faza defensiva...

De ce din lista ta.. e doar un meci al lu` Dinamo. Nu cumva ei joaca doar cu un inchizator si au reusit de foarte multe ori sa castige?

c.ronaldo1701.06.2007 17:55

1. Da, cred ca Lovin dribleaza 10% din cat dribleaza Deco.

2. Pai Gerrard a fost folosit in finala ca mijlocas ofensiv. Si pe grafica celor de la UCL era trecut mijlocas ofensiv. Dar in general el joaca in centrul mijlocului, si mai rar pe dreapta. Scholes a fost atacant in tinerete, dar acum este mijlocas defensiv.

3. Faza ofensiva a fost lucrata in acest campionat de catre cei 2 din fata, ajutati de catre mijlocasii laterali. Si aduti aminte de cate ori a aparut Para la finalizare in aceste ultime etape.

4. De foarte multe ori Rednic foloseste o formula la mijloc de genul: Z.Kalanga-Cristea-Margaritescu-Munteanu, in care poate doar Cristea sa urce, desi nu de foarte multe ori l-am vazut pe fostul jucator a celor de la Poli Iasi facand faza defensiva. Si in plus la Dinamo 80% din goluri au fost inscrise de Niculescu, Danciulescu si cei 2 de Ganea. Daca vrei exemple de la Dinamo iti pot spune: UTA, Vaslui, Poli Tm., FC Arges... Pe Otelul si Ceahlaul nu mai dau exemple. Si nu uita ca Dinamo a jucat meci de meci cu 14 jucatori titulari. ;)

Ultras_Fever01.06.2007 18:08

cam greu de votat...sunt 5 nume care dupa parerea mea au fost antrenori buni dupa '89...si sa argumentez un pic...

*Anghel Iordanescu este cel care a inceput seria de 6 campionate consecutive.

*Dumitru Dumitriu ne-a calificat de 3 ori consecutiv in UCL.

*Mihai Stoichita a continuat la fel de bine munca inceputa de Dumitru Dumitriu, din pacate pierzand calificarea in UCL, dar castigand ultimul campionat din cele 6 consecutive.

*Walter Zenga este cel care a revigorat echipa si a calificat-o in primavara europeana dupa 12 ani. A adus un suflu nou, unei echipe care nu mai practica un fotbal modern.

*Si nu in ultimul rand Oleg Protasov care a readus fotbalul spectacol si i-a lasat lui Oli o echipa deja inchegata. Sa nu uitam ca si Oleg a preluat o echipa deja formata!

Cam atat am avut de spus, daca e ceva ma puteti completa in caz ca am gresit!

P.S: nu am stat sa citesc toate msj lasa-te mi-am spus doar parerea. Nu am votat nimic!!

bodanelu01.06.2007 18:12

Da, sunt mijlocasi defensivi dar stiu sa si construiasca...

dar ei (conducearea +Oli) nu pot sa cumpere jucatori care pot sa faca ambele faze. De exemplu, avem unul: Croitoru. care poate si sa construiasca si sa se apere...

Para a aparut la finalizare, dar atat. Nu construieste el.

si daca jocul nostru se bazeaza meci de meci pe wings si pe cei doi atacanti, nu e usor sa fie citit? eu, daca as fi antrenor la FC scuipat si as juca in Liga 1, as neutraliza extemele ... si pa.. s-a terminat smecheria.. as scoate cel putin un egal.

Dar.. cand ai un jucator la mijloc ca: Pirlo, Lampard, Gerrard, jucatori care se apara dar stiu si sa dea o pasa perfecta, fie lunga fie pe culoar.

Jocul nostru e foarte urat, mai jucam asa pe vreamea lu` Piti. S-a pierdut din frumusetea fotbalului jucat la Steaua.. am devenit o echipa a fotbalului modern, in care se joaca doar pentru bani, nu si pentru suporteri...

NU FOTBALULUI MODERN!

c.ronaldo1701.06.2007 18:16

Daca ne ieseau 2 din 2 acum ne pregateam sa jucam supercupa europei cu Sevilla.

bodanelu01.06.2007 18:35

daca te referi la raportul goluri/ocazii... cum sa bagi 2 din 2.. daca tu nu ai nici una? (a se vedea meciul cu bragadiru din cupa)

c.ronaldo1701.06.2007 18:42

Ma refeream ca mijlocasii nu pot face si faza defensiva si cea ofensiva in egala masura.

bodanelu01.06.2007 19:03

ba se poate.. daca ai jucatori care sa se ajute unul pe altul...

c.ronaldo1701.06.2007 19:35

Ai exemple romanesti?

bodanelu01.06.2007 19:50

da:

Croitoru de la noi le poate face pe amandoua (cel putin asa am vazut in meciurile in care a jucat)

Cristea de la Dinamo, cu Margaritescu langa el...

C. Lazar si Maldarasanu de la rapid...

Plesan ajutat de Alexa la bragadiru...

pe cei de la CFR nu i-am urmarit...

deci se poate, cand aman2 mijlocasi se pot ajuta unul pe altul... numai la noi se joaca cu doi strict defensivi...

c.ronaldo1701.06.2007 20:14

Da, dar vezi care e faza. Ei se completeaza doar prin numele de pe tricou. Pe teren lucrurile stau altfel.

Danny02.06.2007 17:47

nu , hai sa va zic io , ca vad ca nu prea va pricepeti . Cel mai bun antrewnor al Stelei a fost Protasov , si PUNCT . Ce e atat de discutat pe tema astya , Protasov juca ofensiv , cu multe goluri (ar trebuia sa fie un exemplu pentru Oli) pacat ca nu mai e la Steaua :(

blindica03.06.2007 15:21

Dumitriu . Amintesc vorbele sale de la titlul 22 din ultimele 3 etape cand a preluat echipa dupa Zenga: " Imi pare rau pentru adversarii nostri, dar ii batem pe toti" steagcruce2

Danny03.06.2007 16:12

Si chiar a batut Steaua toate echipele cu Dumitriu ??

c.ronaldo1703.06.2007 16:34

@danny

da.

2-0 acasa pe FCM Bacau, ambele goluri Banel Nicolita

0-1 deplasare la Brasov, gol Dorinel Munteanu

2-1 acasa Poli Tm., goluri Cristea si Dica

ce mi-a placut faza:

nu , hai sa va zic io , ca vad ca nu prea va pricepeti
Danny03.06.2007 16:56

Pai si ce as patit antrenoru asta dimitrie , ca io nu am auzit de el . Se mai poate intoartce inapoi la Steaua ??:D (oricum fata de Oli orice antrenor e bun)

c.ronaldo1703.06.2007 17:04

Nu, ca Oli e peste multe peste el la valoare. :twisted: :twisted: :twisted:

Danny03.06.2007 17:08

Nu stiu daca Oli e mai bun sau ....... da io vreau alt antrenor mult mai offnesiv , ca Oli ar fii in stare sa puna numai fundasi pe teren .

_yang13.06.2007 19:48
Oli ar fii in stare sa puna numai fundasi pe teren .

Nu "ar fi", "a fost"... Daca iti aduci aminte meciul cu Middlesboro cand jucam cu 7 fundasi de meserie...

Danny13.06.2007 19:56

Acum pe bune ...... am ramas socat . Am vazut meciul cu midelsbrog , da nu stiam chestia asta socanta . Ce gandire de echipa mica a avut atunci ... a castigat primul meci , si pe urma in al doilea meci a vrut sa isi bage curu in poarta ..... doamne fereste , deci ce mai asteptam , daca tot nu putem sa scapam de Becali si Oli , ca au cururile lipite de scaun , de ce nu facem o cheta ?? poate iese ceva ..... dar se pare ca cronaldo nu o sa participe la cheta pentru asasinarea oilor negra ale Stelei :D

_yang13.06.2007 20:03

@Danny

N-a inceput cu 7 fundasi dar erau 7 la final : Nesu,P.Marin,Ghionea,Goian,Radoi,Ogararu si D.Balan.

Danny13.06.2007 20:42

Nu conteaza , tot socat raman , cum sa joci ma cu 7 fundasi pe teren ??:(( asta nu se numeste cumva culmea prostiei ?? Oli nu a auzit ca arma apararii e atacu ?? mai alpes cu ce atacanti de valoare avem/aveam (Dica , Badea ) . Si cand ma gandesc ca daca era Protasov in locu lu Oli am fii castifar UEFA !!!!! UEFAAAAA!!!!! :((

c.ronaldo1714.06.2007 05:44
Si cand ma gandesc ca daca era Protasov in locu lu Oli am fii castifar UEFA !!!!! UEFAAAAA!!!!! :((

Cum sa o castigam cand atunci eram batuti de o echipa de fete, Rosenborg?

Danny14.06.2007 17:44

Stai lamurestema swi pe mine ??? Daca o bateam pe Midelsbrog si in retur nu castigam UEFA ?? :D

Si oricum tot la parerea mea raman .... Oli e cel mai prost antrenor din istorie al Stelei !!!!!

c.ronaldo1714.06.2007 17:48

@Danny

Cu Middlesbrought am jucat in semifinalele Cupei UEFA nu in Finala Cupei UEFA. Daca Macaronne nu ar fi inscris in minutul 89, sau daca am fi primit penalty-ul clar din minutul 91 si, am fi inscris, atunci Steaua ar fi jucat finala cu Sevilla.

Ps: Schimba-ti parerea si semnatura!

«123457»