FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai bun antrenor al Stelei de dupa 1989

«134567»
c.ronaldo1724.06.2007 19:28

Pai si locul 2 cu o echipa cu Gigel Coman titular (FC National) ti se pare un nimic? Plus victorii in fata Stelei, a lui Dinamo(echipa pe care o umilea la scor) sau Rapidului... Si nu uita ce buget avea acel club.

weeezer24.06.2007 19:30

Si Hagi a avut locul 2 in Turcia. Iar Gigel Coman, poate nu iti aduci aminte, dar manca fotbal pe paine la National.

c.ronaldo1724.06.2007 19:34

Si am afirmat eu ca Hagi nu are performante?

Gigel Coman e acelasi stil de jucator de pe vremea Nationalului. Numai ca atunci nu avea nimeni cine sa il huiduie...

stelista_pe_viata24.06.2007 19:42

Nu compara tu Nationalul cu Steaua...deoarece Gigel Coman juca fotbal acolo de rupea terenu' in 2 si plus de asta fi atent la ce au facut multzi jucatori dupa ce au plecat de la National si Sportu...si daca u consideri mare performanta ca a castigat un campionat de la jumatate,si sa nu uitam de schimbarile care uita sa le faca sau de jucatorii pe care ihi baga in teren(Ov.Petre,Coman,NIcolitza care in ultimul timp era p lanaga minge)...e pbm ta ...da calificarea in grupe a fost nu o mare performanta,da a fost cva mai vizibil..si plus de asta fi atent la returul de campionat care tocmai a trecut...bine ca putem sa bagam si turul...a fost cam acelashi...sa nu imi spui ca tu nu te numarai printre contestatarii lui....cate inguraturi a inghitzit Oli imi vine greu sa cred...oricum nu il contestam pe Hagi doar am spus ca nu a facut mare lucru ca antrenor...sper sa ma contrazica prin evolutziile Stelei...pana atunci raman la aceeasi parere....

weeezer24.06.2007 19:43

Uneori ma intreb daca te uitai la fotbal pe vremea cand Coman era la National...

Si daca numesti performanta un loc 2 castigat intr-un campionat mediocru, atunci nu ai niste standarde tocmai inalte.

c.ronaldo1724.06.2007 19:46

Daca lua locul 2 cu o echipa cat de cat bunicica, gen Rapid sau Otelul de pe atunci, mai ziceam ca nu e cine stie ce, dar e vorba de National.

weeezer24.06.2007 19:53

Aici te cam contrazici.. pentru ca exista antrenori "de echipe mici", care reusesc promovari, salvari de la retrogradare, chiar clasari admirabile in fruntea clasamentului, conducand echipe mici, fara pretentii, dar care o data ajunsi la un club de top, dau gres. Pe sistemul asta, nu il vad de exemplu pe Grigoras confirmand la Steaua.

c.ronaldo1724.06.2007 20:32

Eu vad ceva mai mult decat o simpla promovare... Poate ma insel eu!

_yang25.06.2007 09:11
Si Hagi a avut locul 2 in Turcia. Iar Gigel Coman, poate nu iti aduci aminte, dar manca fotbal pe paine la National.

E o diferenta intre National si Galatasaray

weeezer25.06.2007 12:04

_yang, este, dar daca te uiti la echipa cu care a dus Oli Nationalul pe 2... o sa vezi ca mai toti sunt/erau super jucatori... si nu cred ca i-a "inventat" Olaroiu.

c.ronaldo1725.06.2007 12:09

Ca sa devii super jucator trebuie sa aiba si cine sa te "inventeze", ca doar nu o fi Gigel Coman o stea a fotbalului romanesc.

weeezer25.06.2007 13:06

Frate tot mi-l dai exemplu pe Gigel Coman... Te intreb inca o data, tii minte cum juca la National?? Atunci cum iti explici ca desi o facea atat de bine, sub comanda celui care l-a inventat, si anume Olaroiu, acum, sub comanda aceluiasi antrenor, e zero barat? Si cum iti explici ca la Steaua nu a reusit sa inventeze nici un jucator, ba dimpotriva, sa "termine" fotbalisti precum Bostina sau Nicolita?

_yang25.06.2007 14:42

Eu vreau sa-mi spuneti cati din jucatorii (in afara de P.Marin)aceia au jucat sau mai joaca la fel dupa ce Oli a plecat...?

raducelbun27.06.2007 12:03
Stai lamurestema swi pe mine ??? Daca o bateam pe Midelsbrog si in retur nu castigam UEFA ?? :D

Si oricum tot la parerea mea raman .... Oli e cel mai prost antrenor din istorie al Stelei !!!!!

Numai de la Revolutie pana la Oli iti dau doi antrenori mult mai slabi: C. Stefanescu si M. Stoichita.

P.S. Parca asta era subiectul.

Z3US03.07.2007 12:50

Anghel Iordanescu [ 0 ] [0.00%]

Emerich Ienei [ 22 ] [17.74%]

Dumitru Dumitriu [ 13 ] [10.48%]

Mihai Stoichita [ 5 ] [4.03%]

Victor Piturca [ 3 ] [2.42%]

Walter Zenga [ 18 ] [14.52%]

Cosmin Olaroiu [ 22 ] [17.74%]

Oleg Protasov [ 40 ] [32.26%]

Gigi Becali [ 1 ] [0.81%]

:-? Astea sunt rezultatele...Dar eu cred ca Oli :|

R4213.07.2007 11:58

mie mi sa parut ca Walter Zenga a fost cel mai bun antrenor pentru ca el a adus disciplina in jocul Stelei

aandreea03.08.2007 20:46

sprecl2mie cel mai mult mi'a placut Oli..un antrenor destept,care le explica cu mult calm jucatorilor ce au de facut;performantele demonstreaza asta..

Zenga iarasi un antrenor bun

precum si Protasov

Piturca deloc nu mi'a placut..bn ca a plecat:D

sprecl2

dica_10steaua04.08.2007 13:33

Cred ca Ienei, Oleg si Zenga au fost cei mai buni antrenori ai Stelei.

Alex_9106.08.2007 07:33

1 Ienei a fost cel mai bun antrenor din Romania pentru ca a castigat CL .

2 Olaroiu pentru ca a dus Steaua unde trebuia sa fie de mult in CL .

3 Protasov pentru ca a calificato pe Steaua in Cupa UEFA . fularsteaua2

bodanelu06.08.2007 07:52

@Alex_91 si Zenga ce a facut? nu a calificat-o in UEFA?

sau Titi Dumitriu sau Stoichita? ei nu au dus-o in CL?

-=Danny=-06.08.2007 09:49

In general toti antrenorii Stelei , au facut performante mari uc echipa ....unii au dus-o in CL , altii in UEFA , altii au castigat CL , unii au ajuns in semifinalele UEFA .......Dar prezentul conteaza , Hagii nu numai ca o sa isi demonstreze calitatile de anternor , ci si o sa ajunga in sferturile CL cu Steaua , si o sa ia si titlul cu echipa .

cristian8606.08.2007 22:23
Dar prezentul conteaza , Hagii nu numai ca o sa isi demonstreze calitatile de anternor , ci si o sa ajunga in sferturile CL cu Steaua , si o sa ia si titlul cu echipa .

Esti cam optimist Danny, pe ce te bazezi ?

In esenta fiecare antrenor a fost bun la un moment dat. Ca si jucatorii de fotbal, de fapt, prin extrapolare, ca in orice meserie, si antrenorii au varfuri in cariera lor.

Totul se schimba f repede, de aceea trebuie sa iti schimbi propriile idei tactice in functie de ce se joaca la nivel inalt.

stifler_cale06.08.2007 23:50

Protasov clar...jocul mergea cel mai bine..se inscria mult...dar nu inteleg ce cauta Gigi Becali in sondaj...(nu ii amuzant)

end-er07.08.2007 07:04

strict ca si stil de joc - Protasov - mare pacat ca a plecat si nu a continuat macar doua sezoane...

ca si performante - Olaroiu - pentru ca a prins totusi grupele cl si semifinala de UEFA

si, desi topicul zice dupa 89, Ienei cred ca ramane antrenorul numarul unu din istoria Stelei pentru cupa din 86

MadFroG07.08.2007 13:56

Gigi Becali

«134567»