FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai bun antrenor al Stelei de dupa 1989

«14567»
-=Danny=-07.08.2007 13:59
Gigi Becali

Cred ca glumesti ........ :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

stifler_cale07.08.2007 20:12
Gigi Becali

din cate stiu eu Gigi Becali nu a fost antrenorul Stelei...nu stiu cine l-a pus in sondaj!!! steagsimplu steagsimplu

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 10:14

Yo l`am votat pe Cosmin Olaroiu tinand cont de performantele facute in CL ..dar dc toti l`ati pus pe Oleg Protasov ... ???

ultra_steaua_ole_ole_ole08.08.2007 10:59

toti au fost buni dar Zenga a adus Steaua in optimile cupei UEFA. Protasov in semifinale amandoi au luat titlul dar Protasov a fost mai bun

catalin_dobre200608.08.2007 11:17

astia au uitat de Hagi...:)))...cel mai bun... :wub:

MadFroG08.08.2007 11:20
din cate stiu eu Gigi Becali nu a fost antrenorul Stelei...nu stiu cine l-a pus in sondaj!!! steagsimplu steagsimplu

Stii prost steaua_ro

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 11:24
Stii prost steaua_ro

Man MadFroG zi si mie cand a fost Gigi Becali antrenor .. ca nu mai sh serios .. nu te iau la mishto .. in ce an ??

Wally08.08.2007 12:26

Gigi Becali e antrenor si in momentul de fata: A zis sa nu joace Bostina ca n-are valoare si Bostina nu mai prinde lotul de 18! Acum ai inteles la ce se refera MadFrog?

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 12:40
Gigi Becali e antrenor si in momentul de fata: A zis sa nu joace Bostina ca n-are valoare si Bostina nu mai prinde lotul de 18! Acum ai inteles la ce se refera MadFrog?

aha .. ms mult ..

c.ronaldo1708.08.2007 13:16
toti au fost buni dar Zenga a adus Steaua in optimile cupei UEFA. Protasov in semifinale amandoi au luat titlul dar Protasov a fost mai bun

Daca Protasov a luat titlul atunci eu ma apuc de manele.

ultra_steaua_ole_ole_ole08.08.2007 14:08

Zenga a ajuns in optimi iar Protasov mai ofensiv in semifianle amndoi au luiat titlul iar Oli nu la luat fiindca nu la avut pe Dica.

ETO'O08.08.2007 14:20

Protasov ca JOC, Olaroiu ca REZULTATE.

SPER CA Hagi VA FI PESTE AMANDOI

spiridusu08.08.2007 14:22

jj fecali cu siguranta :))))=))))

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 14:22
Protasov ca JOC, Olaroiu ca REZULTATE.

SPER CA Hagi VA FI PESTE AMANDOI

dau pariu ca Hagi va trece de grupe cu Steaua ..

ultra_steaua_ole_ole_ole08.08.2007 14:25

Hagi poate ajunge pana in sferturile ligii campionilor dar cu foarte foarte mul noroc

SKYPY_STELIST08.08.2007 19:59
Indiferent ca va place voua sau nu Cosmin Olaroiu este cel mai bun antrenor dupa 89.Ceea ce a realizat el la Steaua altcineva nu a mai reusit pana acum dupa revolutie.

Ba oameni buni ce mai conteaza cine e cel mai bun antrenor de dupa '89 important e cine antreneaza Steaua in acest moment si performantele de care vom beneficia in era sa. HAI Steaua!!!!!

SI DUPA PAREREA MEA C.Olaroiu E CEL MAI BUN PANA ACU steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

PavelAndrei08.08.2007 20:14

Parerea mea e ca Zenga a fost cel mai bun antrenor bupa 89 si mash bucura daca s-ar intoarce la echipa

cRiss4Steaua08.08.2007 21:35

Oleg Protasov , cel care a practicat un joc spectaculos , Walter Zenga care a reusit calificari dupa 89 in primveri europene si care a promovat multi jucatori , Cosmin Olaroiu care a facut cele mai mari performante dupa `89

tzepelea09.08.2007 05:30

Zenga pentru ca ne-a facut sa visam frumos din nou,dar sub comanda lui Oleg echipa juca cel mai frumos

lew09.08.2007 22:21

In primul rand sondajul acesta pare un fel de manipulare impotriva lui Hagi.

Sa speram ca Steaua va face CEVA cu el ca Antrenor.Cine comenteaza impotriva lui ca jucator

greseste amarnic.

Dar Steaua cu Hagi antrenor nu merge , sau corectez, inca nu merge.

Inca nu merge comparativ cu Olaroiu, Zenga sau Protasov.

Apararea este depasita la fazele fixe....

Atacul veritabil inca inexistent sau accidentat cum vreti sa spuneti.

Mijlocul ....dar Dica da goluri.

Valoarea Stelei este in faptul ca unii jucatorii pot juca pe mai multe posturi.

Aveti aici lista echipelor calificate deja in C.L.

1.AC Milan,

2. Internazzionale Milano

3. Chelsea

4. Manchester United

5. Olympique Lyon

6. FC Porto

7. PSV Eindhoven

8. AS Roma

9. Schalke 04

10. VfB Stuttgart

11. TSKA Moscova

12. Sporting Lisabona

13. Olimpique Marseille

14. Olympiakos Pireu

15. F.C. Barcelona

16. Real Madrid

si aici turul 3 din care raman 16.

http://www.UEFA.com/competitions/UCL/index.html

Pe cine batem sigur in o dubla cu una din primele 16 deja calificate.?

Pe nimeni...nu e sigur cu nimeni, nici macar cu grecii.

Daca ne uitam la cele 31 ramase in T3 C.L. exista totusi un numar de echipe cu care

Steaua nu ar trebui teoretic sa aiba probleme dar teoria si practica uneori se contrazic.

Eu nu vreau sa sperii pe nimeni, cel mai important joc este urmatorul, si cu multa ambitie si

clipe de geniu poti depasi adversari puternici( Badea, Dica,Radoi....si lista e lunga)

dar m-as fi simtit mai bine daca pe prima lista as fi putut sa zic ca avem sanse de la egal la

egal cu 6-7 din cele 16.

pentru . golurile viitoarei noastre adversare , accesati:

http://www.fcbate.by/video.php?lang=en

--------------------------------------------------------------------------------

« Melodia zileiCarlos Mencia la Comedy Central »

--------------------------------------------------------------------------------

vlad_2006_steaua10.08.2007 14:49

Protasov daca ramanea la Steaua sg Steaua nu mai avea nicio treaba in campionat si a fi ajuns fara emotii de fiecare data in grupele champions leaue parerea mea :P:P:P steagsimplu

Virgil15.08.2007 12:08
In primul rand sondajul acesta pare un fel de manipulare impotriva lui Hagi.

Daca ai fi citit atent, ai fi observat ca acest topic a fost deschis cand Oli inca era antrenor la Steaua, iar Hagi habar nu avea ca ii va lua locul.

benny0122.08.2007 19:48

Pai am votat dupa cum se desfasura jocul,cum juca Steaua.Protasvo m-a multumit cel mai mult,pentru ca Steaua juca altceva atunci,era pe placul tuturor cred.

ann22.08.2007 20:00

Oleg Protasov dar Jiji l-a vrut pe Oli . a facut ceva ca sa-l opreasca sa plece? nu!!! a zis ca poate sa plece dak vrea si vorbea deja de venirea lui Oli inainte ca omul sa isi dea demisia. de aceea a mers asa de bine echipa in UCL la inceputul mandatului lui Oli , iar apoi au dat chics. Ce credeti ca dak ramanea Oli avea acum Steaua rezultate? nu ati vazut cum a ajuns echipa sa joace ?dak nu pleca el il dadea afara Jiji si nu-l mai lauda acuma . Zenga si Oleg de ce n-au fost buni? sa se faca Jiji antrenor dak crede ca e cel mai priceput si gata . :angry:

magic johnson23.08.2007 14:45

Cred ca in sondajul acesta ar trebui sa isi exprime parerea doar aceia care au "prins" toata perioada in discutie (1990-2007). Adica un vot ar trebui exprimat in cunostinta de cauza, comparand mandatele tuturor celor nominalizati, nu doar pe cele la care unii suporteri mai tineri au avut acces direct (Zenga, Protasov, Olaroiu). Fac aceasta precizare tinand cont de numarul neasteptat de mic de voturi primit de Iordanescu. Mandatul lui la Steaua (1992-1993) a fost unul de care nu stiu cati isi aduc aminte si il pot aprecia. Eu unul tin minte ca a fost cel care a castigat titlul dupa trei ani de pauza, ca echipa conceputa de el atunci a inceput un sir de sase campionate castigate consecutiv si ca a fost unanim apreciat si cerut ca antrenor la nationala dupa ce amaratu' ala de Dinu ne-a facut de ras la Kosice. Ce a facut la nationala in perioada 1993-1998 nu e nevoie sa mai spun. Cred, de asemenea, ca in cadrul acestui sondaj trebuie avut in vedere in primul rand ce a facut respectivul in timpul mandatului sau la Steaua si nu dupa acesta sau inaintea lui. Jenei e cel mai mare antrenor din istoria echipei noastre, dar gloria lui sunt rezultatele din perioadele 1974-1978, 1982-1984 si 1984-1986 si mai putin cele din anii '90. Dupa cum nici catastrofa de mandat numarul doi a lui Iordanescu de la nationala nu umbreste cu nimic mandatul lui din perioada in discutie, 1992-1993. Or, tocmai atunci in 1992, cand Steaua era intr-un moment mai sumbru - lipsa de rezultate cronica, jucatori mult sub generatia plecata in 1990 in strainataturi, problemele financiare care aparusera - el a adus echipa noastra acolo unde trebuia ea sa fie. Nu neg meritele celorlalti antrenori, si mie mi-a placut jocul din "era" Protasov, sau rezultatele lui Dimitriu, Zenga ori Olaroiu (mai putin jocul), dar (din nestiinta sau din cauza ultimei perioade ca antrenor la nationala) cred ca lui Iordanescu ar trebui sa i se recunoasca mai mult meritele de antrenor. Nu de alta, dar ca jucator plus antrenor la Steaua, nimeni nu se apropie de Iordanescu, nici Jenei si nici Hagi.

«14567»