FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC National - Steaua 0 - 3

«1456789»
zloty13.05.2007 20:49
Si eu ce spun. Daca cu Elton in teren ai 60% sanse sa inscrii, iar fara Elton ai 80% sanse sa inscrii, il bagi in teren de la inceput sau nu? Problema e ca nu e timp de facut ecperimente, baietii si-au revenit, stiu cum sa joace, iar cu Elton e nevoie de timp ca sa se invete echipa cu el.

de unde ai scoso paia cu 80 % si 60n % ??? a? pai eu unu il prefer pe Elton unui Cristocea sa zicem in oricare zi , da cand se vede ca nare cu cine sa faca un un doi ce sai facem ca singur nu poate sa joace , Oli zicea e prea bun Elton , acuma ce plm sa facem sa bagam prosti in teren doar de dragul de a nu strica echiolibru??

Blondynutza`_Stelista`13.05.2007 20:51
steagcruce2 steagcruce

TANDEMUL Oli & Jiji au mai pierdut un sustinator -je

un jucator magnific ca Elton joaca rezerva PENIBIL Oli, PLEACA !!

cica tre sa schimbe sistemul de joc ca sa-l poata folosi VRAJA OLIIIIIIII

FOLOSESTE-L PE BENZI ce draq nu se vede ce bine joaca acolo AFARA!!!

Elton,Cernea,Thereau,Dica,Iacob,Nicolita,Cristocea,Petre Marin BV VOUA

Cum sa riste sa-l bage pe Elton pe teren cand se stie clar ca sunt probleme cu transferul lui la Steaua ...? No way... vrei retrogradare de la UEFA si amenda..?

Miaus13.05.2007 20:51
Iar ai prins tupeu nesimtit miezule?

Daca ramanem cu olita iar se panicheaza in Europa, iar va veni un moment de cumpana in echipa cand olita nu va sti ce sa faca.

Pararea mea: Oli nu este antrenor de Steaua. Punct!

Am impresia ca vedeti dublu.Ati citit ce am scris cu ATENTIE?

Din vara vreau ALT ANTRENOR la Steaua.Asta am scris si in postul de mai sus.Dar pana la vara am cerut doar putin respect pentru titlul ala si supercupa.Atat.

Este foarte clar.Olaroiu si-a ratat obiectivele si trebuie sa isi dea demisia sau sa fie demis.

audiopixel13.05.2007 20:59

Poate imi explica si mie cineva de ce a fost injurat Ovidiu Petre de la prima atingere de balon?Sunt unul dintre cei care cred ca Oli trebuie sa plece din vara.Spun asta ca sa separ intr-un fel lucrurile.

DanStan13.05.2007 21:01

Lovin a jucat foarte bine in ultimele meciuri. Nu c-ar fi devenit brusc vreun Maradona, dar am senzatia ca nu mai e atat de stresat. Probabil cineva a renuntat sa-l mai bata la cap cu pasele din prima.

Revenind la meciul cu National as zice ca per total e bine. Desi echipa ca ansamblu nu prea straluceste e clar ca vreo cativa jucatori au reusit sa iasa din eclipsa de forma ce cuprinsese aproape intregul lot. Treaba asta e imbucuratoare pentru ca sclipirile individuale pot compensa lipsa de idei de care da dovada Olaroiu de ceva vreme.

Apropo de Olaroiu. Multa vreme l-am criticat dar acum sunt gata sa recunosc : are dreptate in ceea ce-l priveste pe Elton. Intr-adevar, pentru a pune in valoare un jucator de genul brazilianului e necesara modificarea sistemului de joc. Trebuuie neaparat ca cineva sa fie tot timpul disponibil pentru a intra in combinatii cu el, altfel - daca e lasat sa se descurce singur -devine o prada usoara pentru ciomagarii din campionatul romanesc.

Miaus13.05.2007 21:03
Golaveraj de 2 la 5 cu Dinamo si doua infrangeri in acelasi an impotriva cainilor, fapt nemaintalnit din 1974. Infrangeri cu Bistrita si Vaslui, egaluri chinuite cu UTA, Craiova si Iasi. Pierderea campionatului inca de la finele turului, pierderea Cupei Romaniei, eliminarea vremelnica din UEFA. O gashca de jucatori adusi pe milioane bune si un joc absolut jalnic pana acum trei etape. Sa mai continui?

Din ciclul sa vedem doar ce vrem noi.

Sa le luam pe rand.

Dinamo -Steaua 1 - 0 . Corpodean show.Steaua a jucat din minutul 30 in 10 jucatori dupa ce jucase si in ultimele meciuri tot in 1 jucatori.Apoi a fost eliminat Nicolita si am luat gol in minutul 90+3

Steaua - Dinamo 2 - 4. Cel mai bun meci facut de Steaua.Goluri incredibile ale lui Munteanu, Danciulescu si greseala INCREDIBILA a lui Radoi la golul 4 cand incepusem sa ii calarim.As adauga ziua de gratie a lui Lobont.

Steaua - UTA 0 - 0 .De fapt a fost 2 - 0 pentru noi dar deh ce sa facem, unii arbitrii luasera deja banii.

Poli Iasi - Steaua 1 - 1.Meci de Kung -fu intr-o deplasare foarte grea.Poate imi spui ultimele rezultate spectacol obtinute de Steaua in Copou ca tot esti de acolo.Gol in minutul 90+4 venit de pe partea de unde Nesu lipsea ca tocmai ce fusese cosit de ciobanul ala care nici macar galben nu a vazut.

Craiova - Steaua .Intr-adevar un meci prost dar in Banie in afara de victoria obtinuta atunci cand am luat titlul prin golul lui Dica nu mai batusem de mult timp.

Infrangere cu Vaslui .Meci jucat in 10 din minutul 8 pe tapsanul de la Vaslui.Ratari imense a lui Paraschiv si greseala imensa Goian.

Infrangere la Bistrita - Ceva nou? Sa inteleg ca pana acum castigam doar cu 3-0 la Bistrita si ne-am poticnit tocmai acum.Doar de curiozitate posteaza ultimele rezultate ale Stelei la Bistrita in ultimii 5 ani.

UEFA - Sevilla a fost pur si simplu prea buna pentru noi.

Pierderea Cupei Romaniei - Meciul care i-a semnat practic DEMISIA lui Olaroiu de la Steaua.Un meci execrabil fara orizont.Cred ca trebuia sa isi fi dat demisia atunci.Este nevoie sa isi dea demisia in vara.

Care sunt jucatorii aia adusi "pe milioane" bune si sa nu ma luati iar Cu Ov. Petre 1 milion ca v-am mai zis ca a venit gratis.

Apropo transferurile le-a cam facut cu MM nu singur.

Te rog Catalin continua.

Numai bine,

Alex

bodanelu13.05.2007 21:15
super Elton,foarte bine Dica,bravo Iacob,Olaroiu o curva sclava lu Becali si a suporterilor(in mod normal dak un antrenor are pic de caracter nu baga un jucator ca asa vor suporterii,dak el e convins ca acel jucator merita sa fie rezerva)....afara din Ghencea Oli,ca risti linsaju....si pana la urma raul facut de Becali la Steaua nu se compara cu binele facut...va provoc pe toti care il criticati in halul asta pe becal sa faceti o lista cu lucrurile bune si rele facute de Becali la Steaua....incep eu.....

RELE:

1.s-a injosit in fata lu Dinamo,injosindo si pe Steaua in fata lu Dinamo

2.se cintreaza cu mii de suporteri stelisti,facand-usi multi dusmani si contestatari

3.nu-l baga pe Elton(pentru ca el face echipa,nu sclavu de Olaroiu)

4.aducerea lui Oli(dar ca sa fim sinceri pe cine putea sa aduk)

BUNE:

1.super stadion,cu gazon si tabela de UCL si in curand capacitate dubla a stadoniului

2.l-a angajat pe MM Stoica,care a creat echipa de acu a Stelei

3.i-a adus pe Zenga si Protasov care au facut ca valorile aduse pe bani putini de MM sa joace fotbal

4.cu el a intrat dupa 10 ani de absenta Steaua in UCL

5.3 calificari consecutive in primavara europeana,performanta nereusita timp de circa 10 ani

6.aducerea lui Elton,primul fotbalist strain adevarat,un fenomen,un brazilian,unul din putini fotbalisti in Liga 1

si este oricum cu 2 clase cel putin peste toti din Romania

7.2 titluri consecutive

8.inceperea hegemoniei Stelei cu o pauza din pakte de un an,hegemonie care insa va continua la anul

9.revenirea de la vara a lui Rica Neaga

sa te contrazic la cele ce le consideri tu bune:

1) le-a facut pentru ca nu putea juca in grupe. daca ai crezut aia cu dublarea stadionului, atunci sa ma crezi si pe mine cand zic ca vine Ronaldinho si kaka la Steaua.

2) ai dreptate

3) nu i-a adus gig, i-a adus MM. nu conduda.

4) a jucat el pe teren?

5) performanta jucatorilor si a antrenorilor

6) in iarna, cand se vorbea de brazilian Becali nu a vrut sa dea banii. apoi cu chiu si vai i-a dat.

7) 2 titluri manjite

8) eshti sigur?

9) ok

si partile rele:

1) ce ai zis tu acolo e mult mai graf decat ce a facut bine. doar injosirea Stelei.

2) politica pe stadion si nu mai are rost sa continui.

Poate imi explica si mie cineva de ce a fost injurat Ovidiu Petre de la prima atingere de balon?Sunt unul dintre cei care cred ca Oli trebuie sa plece din vara.Spun asta ca sa separ intr-un fel lucrurile.

Ovidiu Petre nu a fost injurat. era injurat Oli ca nu-l baga pe Elton.

leynad7213.05.2007 21:16
Elton e un jucator bun, dar nu este momentul sa intre titular. Spectacol 100% cu el, goluri 0. Incep sa innebunesc cand aud de spetacol, spectacol. Acum Oli are jucatori in forma sa faca spectacol, nu e nebun sa nu joace echipa frumos, dar numai cand pot si jucatorii...

Elton e un jucãtor bun ????

Elton e CEL MAI TEHNIC jucãtor din lotul Stelei, nene !

Înnebunești când auzi de "spetacol" ?

Ești praf și pulbere, amice !

Nu pricep de ce te mai uiți la fotbal în cazul ãsta...

Pentru cã fotbalul asta e în primul rând, SPECTACOL !

M-am lãmurit și cu tine.

cristian8613.05.2007 21:18
Din ciclul sa vedem doar ce vrem noi.

Sa le luam pe rand.

Dinamo -Steaua 1 - 0 . Corpodean show.Steaua a jucat din minutul 30 in 10 jucatori dupa ce jucase si in ultimele meciuri tot in 1 jucatori.Apoi a fost eliminat Nicolita si am luat gol in minutul 90+3

Steaua - Dinamo 2 - 4. Cel mai bun meci facut de Steaua.Goluri incredibile ale lui Munteanu, Danciulescu si greseala INCREDIBILA a lui Radoi la golul 4 cand incepusem sa ii calarim.As adauga ziua de gratie a lui Lobont.

Vezi tu o infrangere cu Dinamo e o infrangere cu Dinamo , partea mai trista e ca am pierdut in Ghencea dupa 18 ani , ce mai conteaza arbitrajele sau ratarile sau ghinionul, cu "2 stupid dogs" in Templu NU se pierde !

RedStar13.05.2007 21:21
Vezi tu o infrangere cu Dinamo e o infrangere cu Dinamo , partea mai trista e ca am pierdut in Ghencea dupa 18 ani , ce mai conteaza arbitrajele sau ratarile sau ghinionul, cu "2 stupid dogs" in Templu NU se pierde !

Statistica asta e de gadilat ego-ul. Spune-mi acum cati ani Steaua a mai avut 8 victorii consecutive? Si asta cu un antrenor "defensiv"!

leynad7213.05.2007 21:21
mi-a placut golul lui Goian

Forza Steaua steagcruce2

Care din ele ?

Primul sau al doilea ?

audiopixel13.05.2007 21:26

Poate am exagerat eu.N-a fost injurat,ci huiduit la fiecare atingere.Ca toti il voiam pe Elton e foarte clar,insa ce vina avea Ovidiu Petre ca a intrat inaintea lui?Nu mi se pare corect.Repet,sunt unul dintre cei care cred ca Oli trebuie sa lase locul altcuiva din vara,insa e anormal sa-i contesti acestuia orice miscare,mai ales la 3-0.Stim ca Petre a fost adus de Oli insa asta nu inseamna ca e automat un jucator slab.Si mai spun ceva,cu riscul de a fi injurat in special de oamenii care dau formule de joc cu cinci atacanti:chiar si Coman era un jucator mai mult decat decent inainte de capitolul Steaua,insa a prins o forma foarte slaba in ultimul an.

Danntes13.05.2007 21:27
Care din ele ?

Primul sau al doilea ?

mie mi-a placut golu' lu' Ghionea :D

Miaus13.05.2007 21:29

Si credeti ca eu m-am simtit bine? Credeti ca nu mi-a stricat si mie Pastele ca si voua?

Am fost nemultumit, m-a durut si ma enerveaza si acum lucrul asta, dar nu pot sa nu ma gandesc si la factorii care au dus la chestia asta.

Spre deosebire de unii care gasesc tapi ispasitori eu incerc sa vad fiecare vinovat.

Se spune ca daca nu ai noroc ca antrenor esti mancat.Ei bine Olaroiu in mandatul asta la Steaua nu a avut nici macar un pic.Lia Manoliu, accidentari peste accidentari, furtisagurile arbitrilor si sezonul "excelent" facut de Dinamo in toamna.borcica mai spera sa ia acum de la nea Jiji neste bani pentru baremurile alea suplimentare pentru arbitrii platite in turul campionatului.

Dar sunt perfect de acord cu tine, in Templu NU se pierde si cel mai probabil la sfarsitul sezonului Olaroiu va avea de suportat consecintele unui sezon ratat.

bodanelu13.05.2007 21:34
Poate am exagerat eu.N-a fost injurat,ci huiduit la fiecare atingere.Ca toti il voiam pe Elton e foarte clar,insa ce vina avea Ovidiu Petre ca a intrat inaintea lui?Nu mi se pare corect.Repet,sunt unul dintre cei care cred ca Oli trebuie sa lase locul altcuiva din vara,insa e anormal sa-i contesti acestuia orice miscare,mai ales la 3-0.Stim ca Petre a fost adus de Oli insa asta nu inseamna ca e automat un jucator slab.Si mai spun ceva,cu riscul de a fi injurat in special de oamenii care dau formule de joc cu cinci atacanti:chiar si Coman era un jucator mai mult decat decent inainte de capitolul Steaua,insa a prins o forma foarte slaba in ultimul an.

nu a fost el huiduit. era huiduit Oli pentru ca e sclavul lu` Becali. tot stadionul ii cerea sa-l bage pe Elton, era 2-0, jucam cu ultima clasata, si el il baga pe Ov. Petre. la momentul respectiv jucam cu 3 inchizatori.

leynad7213.05.2007 21:34
mie mi-a placut golu' lu' Ghionea :D

Ãla din foarfecã, nu ?

Tare și ãla, da' parcã tot mai mișto ãla al lu' Goian...

razvan_sacu13.05.2007 21:36
Oli Oli Lasa-ne Lasa-ne ca mie scarba de tine mare antrenor ce esti cu apararea ta cu tot

Nu are rost sa mai zic nimic ati zis voi tot

In stomacul tau e unu de se duce langa corzile vocale si te indruma sa scrii dupa fiecare meci Oli Lasa-ne .

FRUSTRATULE !!!!!!!

Nici acum dupa victorii , tot nu e bine , tot tactica e de vina , tot Olaroiu , sunteti niste travestite indragostite de primul madular ce a intrat in voi . Poate sa fie altul de 10 ori mai mare si mai bun , dar ce conteaza primul care a intrat a facut ravagii.....

De ar exista o spalatorie pe creier ai fi primul pe lista , si chiar iti dau eu bani de se deschide vruna

audiopixel13.05.2007 21:42
nu a fost el huiduit. era huiduit Oli pentru ca e sclavul lu` Becali. tot stadionul ii cerea sa-l bage pe Elton, era 2-0, jucam cu ultima clasata, si el il baga pe Ov. Petre. la momentul respectiv jucam cu 3 inchizatori.

Mie de la tribuna a II-a mi se parea ca de cate ori atingea Petre mingea era fluierat.Nu mai insist,poate m-am inselat eu...

M-a mai deranjat si faptul ca la schimbarea lui Iacob(care tocmai marcase un super gol) s-a scandat numele lui Elton si abia apoi al lui Iacob.Eu as fi vazut ordinea exact invers.In rest un mare + pentru suporterii Stelei care au demonstrat ca au orgoliu si se pare ca l-au adus(pentru moment) pe cioban cu picioarele pe pamant.

SebaSS13.05.2007 21:42
sa te contrazic la cele ce le consideri tu bune:

1) le-a facut pentru ca nu putea juca in grupe. daca ai crezut aia cu dublarea stadionului, atunci sa ma crezi si pe mine cand zic ca vine Ronaldinho si kaka la Steaua.

2) ai dreptate

3) nu i-a adus gig, i-a adus MM. nu conduda.

4) a jucat el pe teren?

5) performanta jucatorilor si a antrenorilor

6) in iarna, cand se vorbea de brazilian Becali nu a vrut sa dea banii. apoi cu chiu si vai i-a dat.

7) 2 titluri manjite

8) eshti sigur?

9) ok

si partile rele:

1) ce ai zis tu acolo e mult mai graf decat ce a facut bine. doar injosirea Stelei.

2) politica pe stadion si nu mai are rost sa continui.

Ok, sa inteleg ca singura solutie este sa ne sinucidem, ca oricum o dam tot Rãul invinge...daca luam un titlu sub Becali e manjit, in CL...nu a jucat el ci jucatorii.

Becali, ca ne convine sau nu, a schimbat fotbalul romanesc. El a fost primul care nu a mai lasat jucatorii sa plece...de asta nu mai e acum nici la Dinamo nici la rapid nici la **** taraba cu jucatori! Vrea imagine? foarte bine! daca asta este si in avantajul Stelei.

Multi sunteti pushti de 16-17 ani care habar nu aveti ce misto era cu Viorel Paunescu...era cu adevarat onaoarea Stelei nepatata cand aveam la sfarsitul turului -4 (MINUS PATRU) la adevar. Cand ne batea petrolul 4-1 pe Ghencea si 5-1 la Ploiesti, cand ne batea Gloria 4-0, Astra 3-0, National 4-2 pe Ghencea. Da stiu, multi dintre voi prefereati ca Steaua sa fie in B decat sa se umileasca in halul asta cu Jiji la conducere.

Nu zic, au si aceste conflicte la urma urmei darul de a-i taia elanul politicociobanesc la lui Becali, dar fara sa exageram inutil... Becali nu va pleca din Ghencea prea curand, ca o vrem sau nu o vrem noi. Asta e, trebuie doar sa ii amintim ca nu poate sa faca ce vrea cu acest simbol al Romaniei - Steaua

alexmk1713.05.2007 21:43

Stelistilor, daca s-a injosit e umilinta lui! El nu e simbolul Stelei, nu e Lacatus, Hagi, Jenei, Voinescu, Belo sau alte foste mari glorii ale Stelei! Nu era imbracat in echipament ros-albastru si nu era in calitate de reprezental al culorilor! Pentru ca asta conteaza! Daca era un simbol, atunci Steaua se putea considera injosita!

El este ala care da bani, ce e atat de greu de inteles! Nu a purtat tricoul in iarba si singurul care s-a umilit a fost el, nu Steaua! Nu ma simt umilit, pentru ca el si-a luat injuraturile si ce e mai frumos, decat sa stii ca dusmanul de moarte ne-a ajutat????

Din toate lucrurile astea nu Steaua este umilita! Ci Dinamo! Pai sa se vorbeasca, ca dusmanul de moarte te poate cumpara, ca pe o taratura ieftina, este o umilinta mai mare! Daca a luat bani, Dinamo, prin oricine, se poate considera o "CURVA de pe Centura"(figura de stil, nu injuratura deci nu stergeti), ei prestand contra cost si tocmai pentru dusmanul de moarte, adica noi! Daca vom ajunge in grupe, cum se vor simti "castratii" cand se va auzi imnul Ligii in Ghencea, stiind ca ei au pus umarul??? Eu consider ca astea reprezinta o umilinta mai mare decat orice! Adica ei s-au umilit, nu noi!

Deci nu mai asimilati pe Becali cu Steaua, ca nu are nici un sens! Sa bage bani si atat! Iar conflictele astea nu-si au rostul!

Cat despre locul 2 si 20 de puncte sau cate au "militienii" avans trebuie sa fim corecti si sa vedem anumite lucruri:

1. Pentru Steaua exista locul 1, dar exista momente cand nu poti iesi mereu primul, dar ai datoria sa incerci!

2. Sa nu uitam arbitrajele "castratilor" si pe ale noastre cand jucam fiecare meci in 9 sau 8 sau cati trebuie ca sa nu castigam! Trebuie sa fim corecti si sa admitem ca nu valoarea a facut diferenta asta de puncte ci alti factori externi! NU NONVALOAREA SI NEPUTINTA NOASTRA SI TOCMAI DE AIA NU NE SIMTIM UMILITI DE DIFERENTA ASTA DE PUNCTE!

3. De cand a preluat Becali Steaua, ECHIPA NOASTRA NU A TERMINAT MAI JOS DE LOCUL 2 SI A PRINS DE 3 ORI CONSECUTIV PRIMAVARA, LUCRU DATORAT SI LUI MM, IAR DATORIA CONDUCERII SI ECHIPEI ACTUALE ESTE SA O DUCA SI MAI SUS! NU UITATI SEMIFINALA DE CUPA EUROPEANA, CAND S-AU JUCAT 16 SAU 18 MECIURI INTR-UN SEZON SI NU 5 MECIURI!

4. ECHIPA ESTE DATOARE IN COMPETITIA "CUPA Romaniei", TROFEU NECUCERIT IN ERA "Becali" SI SACRIFICAT DE MULTE ORI!

SA LASAM CONFLICTELE INTERNE DE CLUB SI SA NU IMPLICAM PLANUL POLITIC, UNDE S-AR PUTEA INCERCA MANIPULARI PRIN DETABILIZAREA Stelei! CLUBUL SI CULORILE SUNT MAI IMPORTANTE SI MAI PRESIS DECAT ORICE, FIE CONDUCERE, JUCATORI SI CHIAR SUPORTERI!

leynad7213.05.2007 21:49
In stomacul tau e unu de se duce langa corzile vocale si te indruma sa scrii dupa fiecare meci Oli Lasa-ne .

FRUSTRATULE !!!!!!!

Nici acum dupa victorii , tot nu e bine , tot tactica e de vina , tot Olaroiu , sunteti niste travestite indragostite de primul madular ce a intrat in voi . Poate sa fie altul de 10 ori mai mare si mai bun , dar ce conteaza primul care a intrat a facut ravagii.....

De ar exista o spalatorie pe creier ar fii primul pe lista , si chiar iti dau eu bani de se deschide vruna

ªi tu ești sado-masochist ?

Observ cã-ți place chinul, nu de altceva...

Nici nu s-a încheiat sezonul ãsta si vad ca deja ți-e dor de încã unul cel puțin la fel de prost.

Cã decât sã aștepți un sezon bun de la olãroiu, mai repede aștepți sã aterizeze extratereștrii în Herãstrãu...

Miaus13.05.2007 21:52
ªi tu ești sado-masochist ?

Observ cã-ți place chinul, nu de altceva...

Nici nu s-a încheiat sezonul ãsta si vad ca deja ți-e dor de încã unul cel puțin la fel de prost.

Cã decât sã aștepți un sezon bun de la olãroiu, mai repede aștepți sã aterizeze extratereștrii în Herãstrãu...

leynad vezi ca anul trecut au aterizat extraterestrii la tine in gradina si se pare ca ti-au rapit memoria referitor la ce s-a intamplat.

Sa inteleg ca titlul,supercupa grupele CL si semifinala UEFA reprezinta un sezon prost alteta?

Bleah.

predatorpulse713.05.2007 21:59

Eu nu m-am simtit umilit de Jiji sau de locul 2 din acest sezon,dar raman la parerea ca locul 2 nu este de noi iar Jiji incearca sa ne convinga ca noi suntem fraieri iar locul 2 e bun ca vin banii din CL.

Sunt de acord cu Miaus ca Olaroiu nu e singurul vinovat,dar fiind antrenor este principalul vinovat.

Peste tot in lume pleaca antrenorul,nu pleaca echipa. Chiar daca a avut si ghinion,sa nu-l facem victima pe Olaroiu,are destule hibe d-l Olaroiu,principala fiind nu a reusit sa implementeze un sistem de joc,juma din jucatorii nici nu stiu pe ce post joaca,cel mai bun exemplu fiind Nicolita.

Da,am jucat pe lia manoliu,da,au fost multe accidentari,da,ne-au furat si arbitrii insa ce explicatie ai pentru faptul ca Steaua la un moment dat nu mai castigase in deplasare de nspe meciuri

Dupa cum spun marii antrenori,cat priveste partea ofensiva a jocului,un antrenor trebuie sa creeze un sistem de joc cu care sa aduca mingea in ultimii 16m cat mai repede si de cat mai multe ori ca sa iasa faze de gol. Steaua nu iese cu mingea,ci o bubuie in fata,la plesneala. Si asta nu de un meci,doua ci de la inceputul campionatului.

Asa cum Oli se pare ca are cele mai bune rezultate la Steaua dupa revolutie(statistic vorbind),asa el are si destule contraperformante in acest al doilea mandat,si ele se stiu f bine. La inceputul sezonului,obiectivele Stelei erau oficial asa titlul,calificarea in Cl si neoficial si cupa Romaniei.

Din 3 obiective 2 au fost ratate si calificarea in CL si ea scrasnita doar ne-a aratat cat de departe suntem.Ca sa nu mai vorbesc ca in fata sevillei nici macar nu am miscat,era greu sa ne calificam dar abia daca am avut o faza acasa in Ghencea. Ideea este urmatoare:Steaua si suporterii ei,au avut f putine motive de bucurie iar asta se datoreaza in mare masura si d-lui Olaroiu

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

leynad7213.05.2007 22:03
leynad vezi ca anul trecut au aterizat extraterestrii la tine in gradina si se pare ca ti-au rapit memoria referitor la ce s-a intamplat.

Sa inteleg ca titlul,supercupa grupele CL si semifinala UEFA reprezinta un sezon prost alteta?

Bleah.

Taie titlul și semifinala UEFA, n-are nicio treabã olãricã cu ele.

Supercupa aia de care bãnuiesc eu cã vorbești e fix pix, dacã înțelegi ce vreau sã spun...

O singurã supercupã e de luat în seamã în istoria Stelei, aia de la Monte Carlo.

Cât despre grupele CL, sã joci fotbal un meci și jumãtate din șase nu mi se pare o performanțã.

Deja sunteți penibili cu scula asta a voastrã de antrenor, n-ați obosit ?

RicaNeaga13.05.2007 22:03
«1456789»