FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC National - Steaua 0 - 3

«16789»
sorineatza14.05.2007 08:43
Daca tot ne indemni la civilizatie poate ca ar fi o idee sa scrii si tu mai civilizat.In alta ordine de idei,eu spun ca suporterii Stelei au fost prea toleranti pentru cate s-au intamplat in ultimul timp.La acest meci e adevarat ca si pe mine m-au deranjat fluieraturile la adresa lui Ov Petre,chiar daca erau cu bataie lunga(vezi Olaroiu).Iar problemele vin in general dinspre razboinicul ce "vrea sa dea un mesaj de pace".Si inca o chestie:stiu ca e trendy sa scrii despre Liverpool si ce suporteri extraordinari sunt acolo;vin cu contraexemple ca Milan(suporterii au protestat vehement in turul campionatului),Barcelona(dupa meciul din cupa cu Getafe),Leeds(au ajuns in Liga a treia) si pot continua.Eu nu sunt chiar atat de trendy si am pomenit niste cazuri care nu prea au legatura cu serile de marti si miercuri.

bine ca dai contraexemple negative, stii, de astea aveam nevoie acum! cand vii la stadion sa vezi un meci, vii ca la un spectacol. nu ca sa auzi injuraturi si ineptii din partea galeriilor. de multa vreme nu mai vin la stadion cu sotia si copiii. pacat!

the_ace14.05.2007 08:52
bine ca dai contraexemple negative, stii, de astea aveam nevoie acum! cand vii la stadion sa vezi un meci, vii ca la un spectacol. nu ca sa auzi injuraturi si ineptii din partea galeriilor. de multa vreme nu mai vin la stadion cu sotia si copiii. pacat!

AUZI PRIETENE DAK VREI SA VII LA STADION CU SOTIA SI COPII STAI steagcruce2 LA TRIBUNA 1 SAU 2 LASA PELUZA pentru NOI....SI DAK ITI CONVINE SITUATIA IN CARE E Steaua ACUM INSEAMNA CA NU ESTI STELIST....DECI SUNT SATUL DE BECALISTI CA TINE SI CA MULTI ALTII....SFATUL MEU : STAI AKSA CA SA VEZI MECIUL CUM ITI PLACE TIE....CAT DESPRE "DOMNUL" CARE ESTE ARDELEAN SA INVETE SA VB "DANSUL" INAINTE SA NE CRITICE PE NOI!!! NE CRITICA CA INJURAM CIOBANUL DAR EL PE FORUM SCRIE NUMAI ABERATII SI ATUNCI IMI DAU SEAMA CA SI "DUMEALUI" CA SI TIE VA PLACE ACEASTA SITUATIE

MANDRU CA SUNT STELIST ( SPRE DIFERENTA DE VOI ) S.R.F(Steaua'S REAL FANATIKS) steagcruce2

il_scorpio14.05.2007 08:56

cel mai mult ma enerveaza ca dupa fiecare infrangere toata lumea e impotriva lui Jiji si Oli..iar dupa fiecare victorie se sucesc. Fiti fratilor consecventi.....ori ii injurati ori nu ..m-am saturat...saptaman trecuta p toate forumurile toata lumea il injura p Gigi....acum iar s-au gasyt unii sa-l ridice in slavi...voi va schimbati parerile asa ......o data p zi...

asalt7314.05.2007 09:05
bun...1-0. Hai Oli!! sa ne aparam!. baga si pe Andrey sa avem 2 portari in poarta ca doar jucam cu FC nationala de bere.Lovin ar merita un loc in conducerea administrativa,avand in vedere ca este una dintre valorile noastre.S-au facut ceva proteste la meci?? ca eu nu vad meciul :(( si nu stiu.

m**e ciobanu AUGH AUGH AUGH!!

Meciul spui ca nu-l vezi , dar nici ultimile 3-4 meciuri nu le-ai vazut?. Daca le vedeai aveai alta parere despre Lovin.

audiopixel14.05.2007 09:08

Contraexmple negative pentru tine poate.La inceputul sezonului Milan era cufundata in scandaluri imense(depunctari,retrogradari,Shevcenko plecase la Chelsea si Berlusconi n-a adus nimic notabil in schimb,joc oribil,etc).Oamenii aia pur si simplu nu au stat cu mainile in san.Cu Leeds e si mai interesant.Dupa ce au ajuns in semifinala UCL au facut niste imprumuturi foarte mari si n-au mai putut returna banii.Si incet,incet au ajuns in Liga a treia iar suporterii incearca sa preia clubul.Sunt oameni care vad ca lucrurile nu merg bine si iau atitudine.La noi i se ia apararea unui personaj care sfideaza si jigneste mai des decat respira.Nu vreau sa bravez,insa eu nu pot accepta asa ceva.

waste14.05.2007 09:14

Protestul e OK, sa se stie ca Steaua nu e stana si suporterii ei nu sunt oi. Injuraturile in schimb (la adresa lu Gigi sau Oli), sunt mizerabile.

Elton e magnific, dar sa nu uitam ca face spectacol ori la 4-1 pentru adversari, ori la 3-0 pentru noi.

ionel314.05.2007 09:33
Baieti si Fete!

Supermeci mai ales pe final! Il asteptam si pe Gigel Coman -"CEL MAI MARE STELIST DIN ISTORIE SI CEL MAI BUN JUCATOR CARE A IMBRACAT TRICOUL Stelei"! Nu stiu de ce dar, as paria 1 milion de parai, daca as avea, ca G.Coman va intra in urmatorul meci de pe Ghencea! Oare se va juca cu spectatori si Oli va fi fluierat pentru asta??? Deci, Gigele fara tine nu mai putem, noi stelisti in general!

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH, Gigele? Tu chiar nu vrei sa te accidentezi? Ca am suferi mult ca nu vei putea juca! Si daca accidentarea ar tine vreo 10 ani, ca Oli te-ar baga si nerefacut!

In rest pana si Banel "Recuperez ca sa o pierd imediat" merita aplaudat pentru efort!Pacat ca nu stie jocul mai bine ca er fi chiar un jucator foarte bun!

Abia astept sa vad o tripleta Elton-Dica-Neaga cu influente de Badea si Thereau! Atunci chiar ca nu ar mai vedea adversarii mingea! Decat noi suporterii, in poarta adversa! Dar in fotbalul modern se cere, si asa zice si Hagi (Oli al doilea ca antrenor) ca trebuie sa ai cel putin 7-8 inchizatori care nu stiu cu mingea in teren! Deci formula visata mai sus va face furori pe banca de rezerve si la pauza! Yeeeees, Elton-Dica-Neaga vor fi super pe banca si sa vezi spectacol acolo!

Janta de la Prosport cica a fost blat!

Deci Steaua nu are cum sa bata Lanterna Campionatului!

Ce Elton? Ce Dica? Ce Iacob,Badea,Paraschiv sau Cernea???

A fost blat mai baieti!

Nenea Janta de la Prosport(Marius Janta nici macar nu este dinamovist care va vedea din nou Steaua in Liga si Dinamo,ba) este acelasi care ne-a spus noua ce morala este Dinamo ca a jucat "corect" cu Cluj! Pai mai Janta, Dinamo a fost pe BLAT cu Cluj, gol din intamplare, dar daca aia au fost prosti si nu au bagat-o in poarta, cred ca batea la ochi daca Dinamo dadea 2-3 autogoluri sa bata Clujul!

Alti dinamovisti vestiti(batozarul ala de la Realitatea cu tot cu Jambasu cu tot + Greguar E-crivan (grigore cartianu)(nici nu merita o franceza corecta, atat de catastrofal e) + decebal "spaga" radulescu de la GSP (vezi articole mai vechi pe fcsteaua.ro)!

Nu vi se pare ciudata coincidenta cum apar dinamovistii si ne vorbesc de moralitate si de blaturile(toate) ale Stelei, chiar si cu FC National, cea mai slaba echipa din ultimii 5 ani din Liga1?????

Faptul ca bancarii nu au pus piciorul pe minge vreo 4 minute si ca dupa ce i-a luat Elton si Dica la 'shto nu stia cum sa-l mai termine pe Elton prin faulturi grosolane de cata umilinta indurau?? Cred ca si asta era pe blat!

Sa nu-l uitam pe Stucan de la TV Sport(si nu sport.ro ca nu am chef eu) care in fiecare emisiune da de inteles ca Steaua face blat si cand nu joaca si vorbeste de corectitudini si nu stiu mai ce!

Este acelasi Stucan care in ultima etapa din campionatul trecut avea venele sparte de nervi si mai ca vroia sa bata pe cineva ca a luat Steaua capionatul!

Mentionam si pe Filoti care e rapidist sadea si avem acum o imagine "CORECTA" a presei despre Steaua!

Apropo, daca ar putea sa-mi spuna in articolele lor OBIECTIVE SI NEdinamoviste in ce Liga joaca Dinamo, ca in aia a CAmpionilor nu are loc si tocmai de aia UEFA a facut blat sa fie finala Milan-Liverpool! Si Milan a intrat in Liga cu derogare in ultima clipa (vezi scandalul din Italia) deci blatul se stia de mult!

Sa nu-l uitam pe Stucan de la TV Sport(si nu sport.ro ca nu am chef eu) care in fiecare emisiune da de inteles ca Steaua face blat si cand nu joaca si vorbeste de corectitudini si nu stiu mai ce!

Este acelasi Stucan care in ultima etapa din campionatul trecut avea venele sparte de nervi si mai ca vroia sa bata pe cineva ca a luat Steaua capionatul!

Mentionam si pe Filoti care e rapidist sadea si avem acum o imagine "CORECTA" a presei despre Steaua!Sanu uitam nici fcsteaua.ro!!!

sorineatza14.05.2007 09:44
Contraexmple negative pentru tine poate.La inceputul sezonului Milan era cufundata in scandaluri imense(depunctari,retrogradari,Shevcenko plecase la Chelsea si Berlusconi n-a adus nimic notabil in schimb,joc oribil,etc).Oamenii aia pur si simplu nu au stat cu mainile in san.Cu Leeds e si mai interesant.Dupa ce au ajuns in semifinala UCL au facut niste imprumuturi foarte mari si n-au mai putut returna banii.Si incet,incet au ajuns in Liga a treia iar suporterii incearca sa preia clubul.Sunt oameni care vad ca lucrurile nu merg bine si iau atitudine.La noi i se ia apararea unui personaj care sfideaza si jigneste mai des decat respira.Nu vreau sa bravez,insa eu nu pot accepta asa ceva.

ok, iti dau dreptate, dar luarile astea de atitudine trebuie luate intr-un cadru civilizat, la masa cu Jiji sau cine doriti si nu pe stadion. pe stadion vii ca la spectacol. sunt de acord ca suporterii sa ia atitudine dar nu in felul in care o fac, pe stadion. cum credeti voi ca mai joaca fotbal jucatorii cand ei vad cum sunt injurati tocmai cei care le dau bani. cum ai reactiona daca cineva ar veni la tine la servici si ti-ar injura patronul si sefii toata ziua buna ziua. ai mai lucra cu spor? nu cred.

audiopixel14.05.2007 10:10
ok, iti dau dreptate, dar luarile astea de atitudine trebuie luate intr-un cadru civilizat, la masa cu Jiji sau cine doriti si nu pe stadion. pe stadion vii ca la spectacol. sunt de acord ca suporterii sa ia atitudine dar nu in felul in care o fac, pe stadion. cum credeti voi ca mai joaca fotbal jucatorii cand ei vad cum sunt injurati tocmai cei care le dau bani. cum ai reactiona daca cineva ar veni la tine la servici si ti-ar injura patronul si sefii toata ziua buna ziua. ai mai lucra cu spor? nu cred.

Tu propui un cadru idealist.Sa discuti civilizat cu Becali mi se pare o utopie.Toate magariile si "arogantele" pe care le-a facut s-au intors impotriva lui in acelasi ton pe care el l-a cultivat.Cat priveste situatia jucatorilor si eu m-am gandit ca ei sunt intr-o situatie foarte dificila.Pe langa modul cum evolueaza trebuie sa fie foarte abili in ceea ce declara,ca nu cumva sa intre in colimatorul becalian.Vezi recentul caz "comunistul Dica".

Phantom14.05.2007 10:16

Nu imi vine sa cred ce bine joaca Lovin in ultimu timp. Driblinguri bune , schimbari de teren etc. Super bine joaca. Parerea mea ca in acest moment isi merita postul de titular. Si Iacob isi revine . Badea nu a mai aratat nimik in ultimile 2 meciuri. inca 1 atacant pe langa Neaga , 2 fundasi si vreo 2-3 mijlocasi si avem echipe de UCL !!!

sorineatza14.05.2007 10:22
Tu propui un cadru idealist.Sa discuti civilizat cu Becali mi se pare o utopie.Toate magariile si "arogantele" pe care le-a facut s-au intors impotriva lui in acelasi ton pe care el l-a cultivat.Cat priveste situatia jucatorilor si eu m-am gandit ca ei sunt intr-o situatie foarte dificila.Pe langa modul cum evolueaza trebuie sa fie foarte abili in ceea ce declara,ca nu cumva sa intre in colimatorul becalian.Vezi recentul caz "comunistul Dica".

Hm, daca una din parti da dovada de badaranie si grobianism, este absolut necesar ca si cealalta parte sa se ridice la aceleasi "abilitati"? nu mi se pare in regula. intr-o asemenea "confruntare", castig de cauza va avea cel mai inteligent. eu ma asteptam ca suporterii, galeriile echipei Steaua, sa dea dovada de inteligenta. dar se pare ca e invers.

audiopixel14.05.2007 10:32
Hm, daca una din parti da dovada de badaranie si grobianism, este absolut necesar ca si cealalta parte sa se ridice la aceleasi "abilitati"? nu mi se pare in regula. intr-o asemenea "confruntare", castig de cauza va avea cel mai inteligent. eu ma asteptam ca suporterii, galeriile echipei Steaua, sa dea dovada de inteligenta. dar se pare ca e invers.

Teoretic ai dreptate.Insa in momentul in care capii fotbalului romanesc au comportamentul asta tiganesc cred ca aproape orice incriminare a suporterilor cade.Vorbim despre oameni care isi trimit badigarzii in tribune,despre cei care se spurca pe la emisiuni si apoi se pupa si mai sunt destule exemple care le cunoastem cu totii.Daca ar fi sa vad lucrurile intr-un mod ideal as spune asa:Steaua a dat mereu tonul schimbarii.A fost prima si poate ultima echipa care a cucerit un trofeu european,a fost prima echipa care a ajuns in UCL(nu vorbim de perioada Becali),a fost echipa al carei joc il recunosteai si daca jucatorii se vopseau pe fata si evoluau in tricouri roz.De ce nu ar fi in viitorul mai mult sau mai putin apropiat si echipa care da un model de conducator european?

Azazello14.05.2007 10:42

Am urmarit clasamentul in functie de notele date aici pe site de noi, suporterii. Si am o mare nelamurire.

Elton este un jucator foarte bun, ce aduce miresme de spectacol brazilian in jocul Stelei. E o incantare sa-l vezi pe "pitic" mai ales cand jocul îi permite sa faca show.

In ultimele doua meciuri a jucat circa 15 respectiv 20 minute în care a creat spectacol, aseara impreuna cu alta mare valoare a Stelei - poate chiar mai mare - !!!! - Dica. Reamintesc ca de fiecare data a intrat in momente cand meciurile erau jucate (la 2, respectv 3 la 0)

Pe baza acestor evolutii Elton a fost cnsiderat de doua ori la rand omul meciului. Bun. Aici intervine insa marea nelamurire. Elton a creat de fiecare data spectacol dar aportul lui la rezultaul final al meciului a fost redus de fiecare data. Si atunci cum poate fi considerat omul meciului ? Cred ca fentele sale induc o mare doza de subiectivism reflectat in clasamentul notelor. Chiar eu la randul meu l-am nota cu 9, dar tinand cont de meritul lui Iacob aseara, cred ca acesta ar trebui considerat omul meciului si de aceea l-am notat cu 10). La fel si pentru meciul cu Ceahlaul unde cred ca el, Petre Marin sau Lovin meritau cununa cu lauri).

Am vrut sa subliniez prin acest post subiectivismul "tribunei" care, vrajita de un "calcai" sau o pasã cu exteriorul pune pe planul doi rezultatul si aportul celorlati la obtinerea lui. Fara a intentina sa-l jignnesc pe brazian care, repet este un jucator foarte bun si Steaua are nevoie de el.

Mereu cu Steaua, mereu pentru Steaua !

the_ace14.05.2007 10:42
se cam exagereaza parerea mea cu Elton si eu il vreau in echipa dar imaginati-va cum se simt ceilalti jucatori mai ales Iacob de exemplu ce gol a dat si nu s-a auzit deloc sa-i fi strigat cnv numele.

nu ai auzit u intai vino pe stadion si o sa auzi nu mai sta cu floricelele sisucul aksa ca femeile cand se uita la telenovele...probabil ca pentru tine e aceiasi chestie S.R.F(Steaua'S REAL FANATIKS) steagcruce2

Azazello14.05.2007 10:51
Meci frumos aseara, mai ales dupa intrararile lui Elton si Dica. Eu nu fac parte nici din grupul suporterilor care aseara luau autografe, nici din grupul celor care-l injurau pe Gigi sau pe Oli; eu prefer sa merg la stadion sa cant tot timpul meciului. Am urmarit aseara reactiile jucatorilor si am vazut cum toti au facut front comun cu Becali si au incercat sa-l scuze. Si eu am strigat aseara "Oli baga-l pe Elton..." dar nu l-am fluierat pe Ov. Petre, nu l-am injurat pe Oli; antrenorul stie mai bine ce face si a dovedit-o de atatea ori (cu Elton titular am mai si pierdut...). Oli nu trebuie sa plece, iar daca noi il vom face sa plece o sa suportam consecintele. Cu ce e Oli de vina ca a avut cei mai buni jucatori accidentati? Cu ce e Oli de vina ca a trebuit sa joace meciurile de acasa fara spectatori sau pe la Oradea sau Craiova???

Astept injuraturi pentru ca am vazut ca toti cei care-l contesta pe Becali au un comportament identic cu acesta...culmea!

steagcruce2

Eu nu te injur, culmea iti dau chiar dreptate...in proportie de 90-95 %. ( 5 -10% sunt rezervele fa?a de Oli care nu-mi place ca stil, dar rezultatele-i tin partea).

Vrem o Stea civilizata !

sorineatza14.05.2007 10:52
Teoretic ai dreptate.Insa in momentul in care capii fotbalului romanesc au comportamentul asta tiganesc cred ca aproape orice incriminare a suporterilor cade.Vorbim despre oameni care isi trimit badigarzii in tribune,despre cei care se spurca pe la emisiuni si apoi se pupa si mai sunt destule exemple care le cunoastem cu totii.Daca ar fi sa vad lucrurile intr-un mod ideal as spune asa:Steaua a dat mereu tonul schimbarii.A fost prima si poate ultima echipa care a cucerit un trofeu european,a fost prima echipa care a ajuns in UCL(nu vorbim de perioada Becali),a fost echipa al carei joc il recunosteai si daca jucatorii se vopseau pe fata si evoluau in tricouri roz.De ce nu ar fi in viitorul mai mult sau mai putin apropiat si echipa care da un model de conducator european?

mda, ar fi ideala chestia cu conducatorul european (oare?). totusi, romanul e facut din acel aluat prin care el nu face o treaba profesionista decat impins de la spate. doar oamenii cu caracter sunt profesionisti cu adevarat. echipa Steaua are nevoie de asemenea oameni cu caracter. cat priveste conducatorul, investitorul, cel care baga banii, atata vreme cat o face din pasiune pentru. Steaua, aproape ca nu mai conteaza comportamentul acestuia. trebuie ignorat, atata tot. important e sa bage bani in echipa, stadion si tot ce tine de Steaua. restul nu mai conteaza.

Nemessis14.05.2007 11:51

o sa apara p tracker meciu?

fsoica14.05.2007 12:00

ati vazut filmutetzul cu "**** Becali, **** Becali,

da' pana cand?"

:)

Ba, nu-l mai injurati , doar trimite-ti-l la Dinamo sau afara din Ghencea.

nebunul chiar ca va inchide peluzele :)

mury_radu14.05.2007 12:28
Fi linisitit Jony asa sunt unii pe aici.Gandesc cateodata fix cat gandeste si Jiji.Deci streza stie el de acasa ca Lovin joaca prost, ca Ov Petre e al lui Oli si inca vreo doua trei din astea si nici nu are nevoie sa se uite la meci ca el comenteaza din inertie.

Lovin este jucatorul care NU IMI PLACE de la Steaua, dar pentru ultimele meciuri jos palaria.A jucat baiatul foarte bine.Daca ar invata sa dea si pase in fata...

Nu inteleg insa cum se poate sa fie crucificat Olaroiu la 2-0, la 3-0.Auzi tu gol din bulan, mama ce prostie.Inseamna ca Petrica la Liege tot din prostie l-a dat nu? Sau Cristocea anul trecut cu Dinamo in groapa? cine era atunci in poarta alora? imi spune careva?

Daca Steaua a marcat 3 goluri asta se numeste ca Steaua a jucat OFENSIV nu defensiv.Referitor la prima repriza si "greselile" lui Oli.Deci Oli e vinovat ca :

1.A alunecat Lovin si au scapat aia

2.A alunecat Goian.

3.A alunecat Baciu

Ce-i drept la antrenament Oli asta nu exerseaza fazele in care Goian dribleaza ca ULTIM APARATOR!!!!!!! si pierde mingea.

Aveti careva INLOCUITORI pentru Baciu in aparare acum?

Inainte sa dati cu piatra mai ganditi si voi CU MINTEA VOASTRA nu a TURMEI, ganditi-va ca asa "prost" cum jucam avem 6 victorii consecutive si avem timp la sfarsitul sezonului sa vedem ce va face viitorul antrenor.

Pana una alta RESPECTATI-L pe Oli pentru ce a facut pentru Steaua NOASTRA!

Bravo pentru comentariu, iti dau dreptate intru totul, asa "prost" cum jucam da totusi avem victorii, si nush cum se face, dar Oli mie mi se pare ca este cel mai bun antrenor al Romaniei in momentul de fata, deoarece la ce jucatori apti are in momentul de fata nu vad o alta echipa alcatuita mai bine in momentul de fata.

strezahuzum14.05.2007 13:39
Fi linisitit Jony asa sunt unii pe aici.Gandesc cateodata fix cat gandeste si Jiji.

Deh, ce sa-i faci stimate Miaus, nu suntem toti binecuvantati cu geniul domniei-voastre ... dar va multumesc ca va pierdeti pretiosul timp sa ma lamuriti si pe mine ...

Deci streza stie el de acasa ca Lovin joaca prost, ca Ov Petre e al lui Oli si inca vreo doua trei din astea si nici nu are nevoie sa se uite la meci ca el comenteaza din inertie.

Cand am scris ce-am scris, era finalul primei reprize, in care stimabilul Lovin jucase precum o cizma, plus o gafa in stil mare, care era cat pe ce sa luam gol. Asa ca scuteste-ma .... si-a revenit el in repriza 2, dar sa nu uitam ca vorbim de un meci contra Nationalului. In meciurile care conteaza ( contra javrelor, sau zburatoarelor) sau si altele (Oradea, Vaslui, Farul) Lovinho a fost praf.

Iar despre Ov. Petre, cristalul de Boemia al Stelei, nu mai comentez ca am obosit deja. Asa e mah, daca nu venea panarama aia cu bentita de 65 de kile, retrogradam. Sigur ! Si faptul ca l-a urmat (aproximativ) ca un catelus pe nea Oli peste tot unde s-au gasit echipe destul de fraiere sa se puna sub conducerea lui Turcaloiu si sa arunce banii pe marele Petre, e doar o coincidenta, bineinteles.

Nu inteleg insa cum se poate sa fie crucificat Olaroiu la 2-0, la 3-0.Auzi tu gol din bulan, mama ce prostie.

Nu mah, primul gol cel putin a fost ceva super-extra-mega-extraordinar, o tesatura de 56 de pase si 88 de calcaie consecutive.

Si mersi ca mi-ai deschis ochii ... am batut Nationalul cu 3-0, Nationalul, care nu a mai castigat un meci de nu mai stiu cand si e 100% retrogradata ... ce performanta ... hai cu statuia aia odata mah hahalerelor ! Cum dracu de nu apreciem asa o performanta magnifica ?

Faptul ca in prima repriza, dupa primirea golului ne-a cam dominat Nationalul, de parca eram rivali la evitarea retrogradarii, e o parte a tacticii geniale a lui Oli, pe care cretinii astia de suporteri nu-s in stare sa o inteleaga. Desigur, prin preliminariile si grupele CL, dam tot de echipe din astea, gen National, Jiul, Ceahlau. Asa ca prinde bine sa ne bagam cu fundul in poarta de pe acum. Exersam "tactica" din meciurile viitoare.

Daca Steaua a marcat 3 goluri asta se numeste ca Steaua a jucat OFENSIV nu defensiv.

Lucru evident in mai ales in momentul in care a iesit Cristocea ca sa intre Ov. Petre. Doar Coman mai lipsea din acest grup formidabil dpdv ofensiv : Lovin, Paraschiv, Ov. Petre. Cu astia 3 pe teren, cred ca dam 5 goluri pe meci. Minim.

Inainte sa dati cu piatra mai ganditi si voi CU MINTEA VOASTRA nu a TURMEI, ganditi-va ca asa "prost" cum jucam avem 6 victorii consecutive si avem timp la sfarsitul sezonului sa vedem ce va face viitorul antrenor.

Daa .. avem 6 victorii consecutive cu : CFR Cluj (2-1 cu doua goluri din faze fixe), Poli Iasi (1-0, chinuit, repriza 2 cu fundul in poarta), Otelul (3-0 cu o echipa in vacanta ce nu s-a omorat cu firea), Urziceni (2-1 cu un penalty inventat, bara a adversarului in minutul 90 si Steaua inghesuita ca o echipa ce se bate la evitarea retrogradatii), Ceahlaul (2-0 cu o echipa deja condamnata la retrogradare) si National (3-0 cu probabil cea mai slaba echipa din campionat, dar si cu astia ne-am chinuit o repriza, ca deh, asa e tactica).

Pana una alta RESPECTATI-L pe Oli pentru ce a facut pentru Steaua NOASTRA!

Pai il respectam. Cum sa nu ? Ia sa ne amintim de cate a facut Oli pentru Steaua noastra :

- a dus echipa pe un loc 2, cu scandal si tambalau, dupa ce reusise sa o duca la un moment dat pe 4;

- va termina probabil la 10-12 puncte de Dinamo;

- a fost eliminat din Cupa de PRIMA echipa cat de cat serioasa intalnita, dupa un meci sub execrabil ;

- infrangere cu javrele si in deplasare (cu largul concurs al lui Porcodean, ce-i drept) ;

- infrangere in Ghencea cu javrele dupa 18 ani, reusind astfel si al doilea record, sa piarda ambele meciuri cu javrele, ceea ce nu se mai intamplase din '74 ;

- calificare cu emotii in CL contra unei echipe submediocre ;

- o singura victorie in CL, UNICUL caz in care visele lui Oli despre fotbal s-au intersectat intamplator cu realitatea ;

- infrangeri fara drept de apel acasa, atat in CL cat si in UEFA ;

- o serie intreaga de "stralucite" rezultate in deplasare, de ajunsesem sa nu mai castigam in deplasare de vreo 7 luni : egaluri cu Pandurii, Ceahlaul, Craiova, Iasi, UTA, Farul respectiv infrangeri cu Vaslui, Otelul, Bistrita ;

- prestarea celui mai anost, lent, previzibil si stereotip joc al echipei de la Piturca incoace ;

- aducerea la echipa a celui mai prost jucator vazut in Ghencea de ani de zile : favoritul tuturor .... GIGEEEL COOMAANN ! In schimbul caruia a fost dat Cristea + 200.000 de euro. Geniala afacere.

- demonstrarea unei capacitati impresionante de a pupa fundul lui GG, oriunde, oricand, culminand ce celebra poveste a semnarii " noului contract" ;

- etc, etc, se mai poate completa, dar cred ca-i de ajuns.

Si dupa toate astea, mai vin si niste baieti si se mira ca-l fluiera lumea dupa aceste "stralucite" realizari.

Encipi14.05.2007 13:40
Bravo pentru comentariu, iti dau dreptate intru totul, asa "prost" cum jucam da totusi avem victorii, si nush cum se face, dar Oli mie mi se pare ca este cel mai bun antrenor al Romaniei in momentul de fata, deoarece la ce jucatori apti are in momentul de fata nu vad o alta echipa alcatuita mai bine in momentul de fata.

Hai nu va mai imbatati.De ce nu i-ati luat apararea cand echipa mergea super prost??

Acu ca am reusit sa legam si noi 6 victorii din care 5 cu echipe modeste...gata e din nou mare antrenor.Normal ca nu e vina lu Oli cand aluneca unu prin teren...

dar..la un meci acasa..cu Ceahlaul..o echipa retrogradata...cum e posibil sa joci cu 4 fundasi si 2 mijlocasi la inchidere..?? nu zic ca trebuia sa jucam cu 7 atacanti si 3 mijlocasi ofenisivi...dar eu unu m-am saturat sa vad primele reprize ale Stelei mediocre..cu goluri deabia de prin minutele 60.

Ce mare antrenor e cand nu avem nici o schema la fazele fixe?? toate mingile aruncate aiurea in careu...ce mare antrenor e cand isi aduce petarda de Gigel Coman?? Cum naiba sa fie ala jucator de Steaua??? Ce mare antrenor e cand dupa meciurile proaste nu se prezinta la conferintele de presa..ii e frica...sau ce? Ce mare antrenor e cand cauta scuze dupa scuze..la inceputul sezonului aveam 5 meciuri in campionat..1 in CL si deja se plangea ca echipa e obosita..dupa doar 6-7 meciuri.Dupa aia a venit frigu de la Piatra Neamtz ca scuza..bineinteles arbitrii..dupa aia accidentarile..ghinionul...dar niciodata n-a fost el de vina.Tot timpul a fost altceva.

Daca e sa calculati toate meciurile lu Oli de cand e la Steaua..veti vedea ca DOAR putin peste jumatate din ele...a reusit sa le castige.In rest o multime de egaluri si ceva infrangeri.

Cu toate astea...e totusi destul de greu sa ii gasim un inlocuitor.Eu unu l-as vrea pe Grigoras..pe altu..nu stiu...

Asa ca...nu va mai agitati cu Oli..credeam ca v-ati resemnat.Il laudati dupa 2 meciuri castigate cu echipe retrogradate.Chiar atat de orbi sunteti?

Miaus14.05.2007 14:05
Deh, ce sa-i faci stimate Miaus, nu suntem toti binecuvantati cu geniul domniei-voastre ... dar va multumesc ca va pierdeti pretiosul timp sa ma lamuriti si pe mine ...

Cand am scris ce-am scris, era finalul primei reprize, in care stimabilul Lovin jucase precum o cizma, plus o gafa in stil mare, care era cat pe ce sa luam gol. Asa ca scuteste-ma .... si-a revenit el in repriza 2, dar sa nu uitam ca vorbim de un meci contra Nationalului. In meciurile care conteaza ( contra javrelor, sau zburatoarelor) sau si altele (Oradea, Vaslui, Farul) Lovinho a fost praf.

Iar despre Ov. Petre, cristalul de Boemia al Stelei, nu mai comentez ca am obosit deja. Asa e mah, daca nu venea panarama aia cu bentita de 65 de kile, retrogradam. Sigur ! Si faptul ca l-a urmat (aproximativ) ca un catelus pe nea Oli peste tot unde s-au gasit echipe destul de fraiere sa se puna sub conducerea lui Turcaloiu si sa arunce banii pe marele Petre, e doar o coincidenta, bineinteles.

Nu mah, primul gol cel putin a fost ceva super-extra-mega-extraordinar, o tesatura de 56 de pase si 88 de calcaie consecutive.

Si mersi ca mi-ai deschis ochii ... am batut Nationalul cu 3-0, Nationalul, care nu a mai castigat un meci de nu mai stiu cand si e 100% retrogradata ... ce performanta ... hai cu statuia aia odata mah hahalerelor ! Cum dracu de nu apreciem asa o performanta magnifica ?

Faptul ca in prima repriza, dupa primirea golului ne-a cam dominat Nationalul, de parca eram rivali la evitarea retrogradarii, e o parte a tacticii geniale a lui Oli, pe care cretinii astia de suporteri nu-s in stare sa o inteleaga. Desigur, prin preliminariile si grupele CL, dam tot de echipe din astea, gen National, Jiul, Ceahlau. Asa ca prinde bine sa ne bagam cu fundul in poarta de pe acum. Exersam "tactica" din meciurile viitoare.

Lucru evident in mai ales in momentul in care a iesit Cristocea ca sa intre Ov. Petre. Doar Coman mai lipsea din acest grup formidabil dpdv ofensiv : Lovin, Paraschiv, Ov. Petre. Cu astia 3 pe teren, cred ca dam 5 goluri pe meci. Minim.

Daa .. avem 6 victorii consecutive cu : CFR Cluj (2-1 cu doua goluri din faze fixe), Poli Iasi (1-0, chinuit, repriza 2 cu fundul in poarta), Otelul (3-0 cu o echipa in vacanta ce nu s-a omorat cu firea), Urziceni (2-1 cu un penalty inventat, bara a adversarului in minutul 90 si Steaua inghesuita ca o echipa ce se bate la evitarea retrogradatii), Ceahlaul (2-0 cu o echipa deja condamnata la retrogradare) si National (3-0 cu probabil cea mai slaba echipa din campionat, dar si cu astia ne-am chinuit o repriza, ca deh, asa e tactica).

Pai il respectam. Cum sa nu ? Ia sa ne amintim de cate a facut Oli pentru Steaua noastra :

- a dus echipa pe un loc 2, cu scandal si tambalau, dupa ce reusise sa o duca la un moment dat pe 4;

- va termina probabil la 10-12 puncte de Dinamo;

- a fost eliminat din Cupa de PRIMA echipa cat de cat serioasa intalnita, dupa un meci sub execrabil ;

- infrangere cu javrele si in deplasare (cu largul concurs al lui Porcodean, ce-i drept) ;

- infrangere in Ghencea cu javrele dupa 18 ani, reusind astfel si al doilea record, sa piarda ambele meciuri cu javrele, ceea ce nu se mai intamplase din '74 ;

- calificare cu emotii in CL contra unei echipe submediocre ;

- o singura victorie in CL, UNICUL caz in care visele lui Oli despre fotbal s-au intersectat intamplator cu realitatea ;

- infrangeri fara drept de apel acasa, atat in CL cat si in UEFA ;

- o serie intreaga de "stralucite" rezultate in deplasare, de ajunsesem sa nu mai castigam in deplasare de vreo 7 luni : egaluri cu Pandurii, Ceahlaul, Craiova, Iasi, UTA, Farul respectiv infrangeri cu Vaslui, Otelul, Bistrita ;

- prestarea celui mai anost, lent, previzibil si stereotip joc al echipei de la Piturca incoace ;

- aducerea la echipa a celui mai prost jucator vazut in Ghencea de ani de zile : favoritul tuturor .... GIGEEEL COOMAANN ! In schimbul caruia a fost dat Cristea + 200.000 de euro. Geniala afacere.

- demonstrarea unei capacitati impresionante de a pupa fundul lui GG, oriunde, oricand, culminand ce celebra poveste a semnarii " noului contract" ;

- etc, etc, se mai poate completa, dar cred ca-i de ajuns.

Si dupa toate astea, mai vin si niste baieti si se mira ca-l fluiera lumea dupa aceste "stralucite" realizari.

Vezi streza asta e problema ta si a domnului Somanescu.Voi vedeti doar ce va convine voua nu toata imaginea.

Din alea 7 luni de cand nu mai batusem in deplasare vreo 4 luni a fost pauza in campionat.Din alea 3 luni cate au mai ramas Steaua oricum nu prea a jucat pe acasa ca sa vorbim de deplasare.Unde suntem de acord e ca asa ceva e inadmisibil pentru un club de talia Stelei.Dar, sa nu uitam ca am avut multi jucatori accidentati , multe suspendari si multi eliminati aiurea.

Acum ceva vreme pe cand se potcovea puricele pe site-ul fcsteaua un specialist (nu dau nume) spunea ca probabil exista si la Real Madrid fani din astia gen miaus,daffy si pe vremea aceea Andyq care ofera statistici , argumente tra la la dar echipa e pe locul 5 nu are sanse la nimic si sunt niste terminati in frunte cu Capello.Suntem in ziua de gratie 13 mai 2007 in care Real Madrid se afla pe primul loc in campionatul Spaniei cu sanse mari sa castige titlul.

Nu facem comparatii inutile Capello- Oli dar intotdeauna se trage linie la sfarsitul campionatului si nu inainte de ultimul fluier.

In momentul acesta desigur Olaroiu nu mai poate castiga nici titlul nici cupa asa ca va fi demis la sfarsitul sezonului.

Din pacate Olaroiu e un tip foarte interiorizat care nu isi poate apropia masele, cum face razvanel de exemplu care este sub Oli la orice capitol.

Oricum streza asteptam finalul de campionat, si speram ca la anul sa avem un lot mai bun cu jucatori mai multi si mai buni si cu un antrenor mult mai capabil decat cel pe care il avem acum.Atat imi doresc ca cel care ii ia locul lui Olaroiu sa ne scoata din grupele Cl si sa castige titlul si cupa jucand spectaculos.

Atat si nimic mai mult.

BlaUGranA14.05.2007 14:53
Atat imi doresc ca cel care ii ia locul lui Olaroiu sa ne scoata din grupele Cl si sa castige titlul si cupa jucand spectaculos.

Esti asa sigur ca va pleca Oli la vara?Eu unu as vrea dar nu prea cred. steagcruce2

lupi14.05.2007 14:55

da,jocul Stelei a fost unu bun mai ales dupa intrearea celor 2(Elton si Dica)...dar sa nu uitam adeversaru...ultimul loc in campionat...moralul la pamant...Cand am intalnit in deplasare echipe mici dar care joaca(Otelul,vasluiul...) am pierdut...acum degeaba am castigat Oli tot trebiue sa plece...Inainte sa ii introduca pe Elton si pe Dica la bagat pe ov Petre pentru sigurantza bineinteles...si am inceput cu 2 inchizatori...de toata jena...nu va lasati orbiti de acest rezultat...sa auzim de bine! steagcruce2

Encipi14.05.2007 15:04
Din pacate Olaroiu e un tip foarte interiorizat care nu isi poate apropia masele, cum face razvanel de exemplu care este sub Oli la orice capitol.

Oricum streza asteptam finalul de campionat, si speram ca la anul sa avem un lot mai bun cu jucatori mai multi si mai buni si cu un antrenor mult mai capabil decat cel pe care il avem acum.Atat imi doresc ca cel care ii ia locul lui Olaroiu sa ne scoata din grupele Cl si sa castige titlul si cupa jucand spectaculos.

Atat si nimic mai mult.

La partea asta sunt de acord cu tine.Oli e un interiorizat in relatia cu Steaua..cu fanii ei.

Daca ati vazut lansarea noilor modele Audi in parcare la Ghencea..imediat dupa ce venise si Elton..

el era un tip foarte glumet...cu zambetul pe buze mai mereu..la semifinala de cupa ...la fel..glumea cu fostii elevi de la Timisoara.Probabil ca in vestiarul Stelei e la fel..de aia jucatorii il sustin la maxim.Ce nu pot eu sa inteleg...e de ce Oli e asa de nervos la conferintele de presa..la alea la care vine...de ce se fereste de presa...

si ca sa va dau un exemplu...Razvan si Rednic nu se feresc de presa cum face Oli.Vorbesc ok...raspund la toate intrebarile..mai fac o gluma...si le merge bine..

dar Oli..se tot ascunde de presa..cat de des vedeti un interviu cu el?

iar cum la noi presa e o curva...va dati seama..fiind vorba de antrenorul Stelei..orice subiect legat de el e stire bomba.Iar daca Oli le intoarce spatele..si ii ignora..va dati seama ca presa scrie ce-i convine..astfel incat sa-l puna pe Oli intr-o lumina nefavorabila..

Asta consider eu ca e iarasi o mare greseala a lu Oli.Prin presa putea sa aiba si o legatura mai stransa cu fanii.

«16789»