Fi linisitit Jony asa sunt unii pe aici.Gandesc cateodata fix cat gandeste si Jiji.
Deh, ce sa-i faci stimate Miaus, nu suntem toti binecuvantati cu geniul domniei-voastre ... dar va multumesc ca va pierdeti pretiosul timp sa ma lamuriti si pe mine ...
Deci streza stie el de acasa ca Lovin joaca prost, ca Ov Petre e al lui Oli si inca vreo doua trei din astea si nici nu are nevoie sa se uite la meci ca el comenteaza din inertie.
Cand am scris ce-am scris, era finalul primei reprize, in care stimabilul Lovin jucase precum o cizma, plus o gafa in stil mare, care era cat pe ce sa luam gol. Asa ca scuteste-ma .... si-a revenit el in repriza 2, dar sa nu uitam ca vorbim de un meci contra Nationalului. In meciurile care conteaza ( contra javrelor, sau zburatoarelor) sau si altele (Oradea, Vaslui, Farul) Lovinho a fost praf.
Iar despre Ov. Petre, cristalul de Boemia al Stelei, nu mai comentez ca am obosit deja. Asa e mah, daca nu venea panarama aia cu bentita de 65 de kile, retrogradam. Sigur ! Si faptul ca l-a urmat (aproximativ) ca un catelus pe nea Oli peste tot unde s-au gasit echipe destul de fraiere sa se puna sub conducerea lui Turcaloiu si sa arunce banii pe marele Petre, e doar o coincidenta, bineinteles.
Nu inteleg insa cum se poate sa fie crucificat Olaroiu la 2-0, la 3-0.Auzi tu gol din bulan, mama ce prostie.
Nu mah, primul gol cel putin a fost ceva super-extra-mega-extraordinar, o tesatura de 56 de pase si 88 de calcaie consecutive.
Si mersi ca mi-ai deschis ochii ... am batut Nationalul cu 3-0, Nationalul, care nu a mai castigat un meci de nu mai stiu cand si e 100% retrogradata ... ce performanta ... hai cu statuia aia odata mah hahalerelor ! Cum dracu de nu apreciem asa o performanta magnifica ?
Faptul ca in prima repriza, dupa primirea golului ne-a cam dominat Nationalul, de parca eram rivali la evitarea retrogradarii, e o parte a tacticii geniale a lui Oli, pe care cretinii astia de suporteri nu-s in stare sa o inteleaga. Desigur, prin preliminariile si grupele CL, dam tot de echipe din astea, gen National, Jiul, Ceahlau. Asa ca prinde bine sa ne bagam cu fundul in poarta de pe acum. Exersam "tactica" din meciurile viitoare.
Daca Steaua a marcat 3 goluri asta se numeste ca Steaua a jucat OFENSIV nu defensiv.
Lucru evident in mai ales in momentul in care a iesit Cristocea ca sa intre Ov. Petre. Doar Coman mai lipsea din acest grup formidabil dpdv ofensiv : Lovin, Paraschiv, Ov. Petre. Cu astia 3 pe teren, cred ca dam 5 goluri pe meci. Minim.
Inainte sa dati cu piatra mai ganditi si voi CU MINTEA VOASTRA nu a TURMEI, ganditi-va ca asa "prost" cum jucam avem 6 victorii consecutive si avem timp la sfarsitul sezonului sa vedem ce va face viitorul antrenor.
Daa .. avem 6 victorii consecutive cu : CFR Cluj (2-1 cu doua goluri din faze fixe), Poli Iasi (1-0, chinuit, repriza 2 cu fundul in poarta), Otelul (3-0 cu o echipa in vacanta ce nu s-a omorat cu firea), Urziceni (2-1 cu un penalty inventat, bara a adversarului in minutul 90 si Steaua inghesuita ca o echipa ce se bate la evitarea retrogradatii), Ceahlaul (2-0 cu o echipa deja condamnata la retrogradare) si National (3-0 cu probabil cea mai slaba echipa din campionat, dar si cu astia ne-am chinuit o repriza, ca deh, asa e tactica).
Pana una alta RESPECTATI-L pe Oli pentru ce a facut pentru Steaua NOASTRA!
Pai il respectam. Cum sa nu ? Ia sa ne amintim de cate a facut Oli pentru Steaua noastra :
- a dus echipa pe un loc 2, cu scandal si tambalau, dupa ce reusise sa o duca la un moment dat pe 4;
- va termina probabil la 10-12 puncte de Dinamo;
- a fost eliminat din Cupa de PRIMA echipa cat de cat serioasa intalnita, dupa un meci sub execrabil ;
- infrangere cu javrele si in deplasare (cu largul concurs al lui Porcodean, ce-i drept) ;
- infrangere in Ghencea cu javrele dupa 18 ani, reusind astfel si al doilea record, sa piarda ambele meciuri cu javrele, ceea ce nu se mai intamplase din '74 ;
- calificare cu emotii in CL contra unei echipe submediocre ;
- o singura victorie in CL, UNICUL caz in care visele lui Oli despre fotbal s-au intersectat intamplator cu realitatea ;
- infrangeri fara drept de apel acasa, atat in CL cat si in UEFA ;
- o serie intreaga de "stralucite" rezultate in deplasare, de ajunsesem sa nu mai castigam in deplasare de vreo 7 luni : egaluri cu Pandurii, Ceahlaul, Craiova, Iasi, UTA, Farul respectiv infrangeri cu Vaslui, Otelul, Bistrita ;
- prestarea celui mai anost, lent, previzibil si stereotip joc al echipei de la Piturca incoace ;
- aducerea la echipa a celui mai prost jucator vazut in Ghencea de ani de zile : favoritul tuturor .... GIGEEEL COOMAANN ! In schimbul caruia a fost dat Cristea + 200.000 de euro. Geniala afacere.
- demonstrarea unei capacitati impresionante de a pupa fundul lui GG, oriunde, oricand, culminand ce celebra poveste a semnarii " noului contract" ;
- etc, etc, se mai poate completa, dar cred ca-i de ajuns.
Si dupa toate astea, mai vin si niste baieti si se mira ca-l fluiera lumea dupa aceste "stralucite" realizari.